A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyerjük meg a bajnokságot és az öregek egy szép emlékkel búcsúzhatnának. Gondolok itt elsõsorban Seedorfra, meg ha nem hosszabbít Pirlora, illetve ha Nesta visszatér a Laziohoz akkor rá is. Aztán jöhet a fiatal generáció a helyükre!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Megnéztem a Kaka-s videót is az oldal szélén találva, nagyon cool összeállítás volt. Teljesen meghatódtam a régi szép emlékektõl. :)
grat a tegnapi gyõzelemhez
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
3:0!!! Szia Leo!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Sztem az a baj, hogy mindig "jól akarja":D szép golt akar, nagy golt akar csak mindig elbassza, túlcifrázza ahelyett, hogy begurítaná ahova kell:)Mind1 azért elfér a keretben:D 1-2 védõt azért leköt a szeleburdi fiú:D
Nem nulla , jól megértik magukat Patoval, asszisztokat azért szépen osztogat, de a befejezése borzalmasan rossz... :D
Nem tudom kéne neki talán 1-2 nagy gól hogy önbizalma legyen... amúgy tegnap amikor elküldte JC-t azt jól akarta, nagy gól lett volna... csak hát jó kapusa van a merdának (is). :D
Crudeli alakítása, az interes csávó arca :DDDDDDDDDDD
http://www.youtube.com/v/1qkQ-Cf1eh4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nem tudom kéne neki talán 1-2 nagy gól hogy önbizalma legyen... amúgy tegnap amikor elküldte JC-t azt jól akarta, nagy gól lett volna... csak hát jó kapusa van a merdának (is). :D
Crudeli alakítása, az interes csávó arca :DDDDDDDDDDD
Csak nekem az a véleményem, hogy ez a robinho egy nulla?se befejezni se jol assistolni nem tud. Mitol vilagsztar ez a gyerek?Amugy szép volt. Clerence papa nagyot jatszott:D
Amúgy ha minden meccsen ilyen pörgés lenne, akkor egész más lenne a helyzet, de hát a BL és Interen kívül van sok meccs, ami nem ilyen szintû. :D
tegnapi meccsbõl is látszott hogy télleg jobbak vagyunk mint a merda, eddig dumálhatták azt kedves mátyásék hogy benítez így-úgy meg hogy csak azért vezetünk, lópöcst télleg gyengébbek idén mint mi, ezt innentõl kezdve csak mi bukhatjuk el, remélem nagy lökést ad a csapatnak ez a gyõzelem
#acm
Pandev és Cambiasso :DDDDDDDDDDDDDDD
http://www.youtube.com/v/dVkj56SRH-E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Seedorf tegnap hatalmasat játszott!
Seedorf tegnap hatalmasat játszott!
ki kéne szedni gif-be azt,amikor az elsõ félidõben sneijdert szembõl felvágta Nesta,nem adott semmit a bíró,és a holland fél percig földhöz verte magát mint egy ovodás :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ja, de azért a Milán még nem az a játszó csapat, mint a Barca. És akkor viszont óriási plusz. Eddig azért 80-90% inkább plusz volt. :)
Jaja, felemás, de jó nap. Jobban örültem ennek a Milán gyõzelemnek (és meccsnézésnek), mint amennyire nem a Reál vereségnek (gyakorlatilag már nem is izgat, a BLben viszont igen). Azt utáltam, amikor dupla xopó volt. :D
nálunk is ezért padozott már áprilistól...játszó csapatba nem való
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nagyon jók voltunk:)
Cassano hülye:D
Seedorfba meg bele kéne programozni h minden meccs az Inter ellen van vagy BL:D
talán még jót is tett h Ibra nem volt...így legalább volt játék
Cassano hülye:D
Seedorfba meg bele kéne programozni h minden meccs az Inter ellen van vagy BL:D
talán még jót is tett h Ibra nem volt...így legalább volt játék
Ma elég felemás napod volt :D Real kikapott, Milan nyert :D
De úgy is mondhatnám, hogy ez nem Mourinho napja volt! :D
De úgy is mondhatnám, hogy ez nem Mourinho napja volt! :D
Érdekesség NSOról:
A Milan legutóbb a 2003–2004-es szezonban verte meg oda-vissza az Intert. Akkor a piros-feketék végül bajnokok lettek.
<#bohoc>#bohoc>
A Milan legutóbb a 2003–2004-es szezonban verte meg oda-vissza az Intert. Akkor a piros-feketék végül bajnokok lettek.
<#bohoc>#bohoc>
Na, akkor röviden a meccsrõl: Teljesen megérdemeltük, az Internek alig volt momentuma, JC-nak köszönhetik hogy nem kaptak vagy 6 gólt! (egy 11-est még meg se adott a bíró)...
Leonardo ismét bebizonyította, hogy 0 ezdõ, tavaly velünk kapott ki idén az Interrel, Pato élete egyik legjobb meccsét játszotta, nem tudtak vele mit kezdeni egyszerûen... Cassano egy idióta See, Prince, Abate is nagyot játszottak még, igazi örömfoci volt! :)
Innen már be kell húzni a scudettot, oda-vissza vertük az Intert, teljesen megérdemelt lenne!
Leonardo ismét bebizonyította, hogy 0 ezdõ, tavaly velünk kapott ki idén az Interrel, Pato élete egyik legjobb meccsét játszotta, nem tudtak vele mit kezdeni egyszerûen... Cassano egy idióta See, Prince, Abate is nagyot játszottak még, igazi örömfoci volt! :)
Innen már be kell húzni a scudettot, oda-vissza vertük az Intert, teljesen megérdemelt lenne!
Hehe. :D
Azért nem volt elég átütõ a csapat elöl (vérbeli befejezés). Gyors volt, de kevésbé pontos. Fõleg a befejezések.. 6-7 gólt is lõhettünk volna, ami tényleg nagy helyzet volt.
Azért nem volt elég átütõ a csapat elöl (vérbeli befejezés). Gyors volt, de kevésbé pontos. Fõleg a befejezések.. 6-7 gólt is lõhettünk volna, ami tényleg nagy helyzet volt.
nso-ról: ... kicsit az volt az ember érzése, hogy nem is hiányzik a támadóalakzatból Ibrahimovic, aki esetleg néha lelassítaná a támadásokat...
Cassano lol.. Köv. héten nem fog hiányozni? :D
Amúgy tök jók vagyunk Ibra nélkül már megint.. nem az ívelgetõs foci megy, hanem a földön gyors passzok..
Nekem bejövõs. :)
Amúgy tök jók vagyunk Ibra nélkül már megint.. nem az ívelgetõs foci megy, hanem a földön gyors passzok..
Nekem bejövõs. :)
Amikor ellõtte Abate, és láttam hova megy, már végigfutott az agyamon, hogy jól elbaxtad, aztán hirtelen a semmibõl egy Pato fej bekúszik a kép bal oldalán és gól. :D
Seedorf nagyon nagy labdát adott Abatének, monfjuk az már más kérdés h õ rá akarta lõni csak csúnyán eltörte:D
Patoooo
mostmár meg kell h legyen
Pato szétfutja õket:D
Pato szétfutja õket:D
Kurva jó a meccs, nagyon rég láttam ilyen jó Seria A meccset. Milán is nagyon jó, pörgés ezerrel. Pato lehetne már tapasztaltabb, mint Pippo, simán lõhetne gólokat. :D