A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max sárga
Palermo - Cesena, a Cesena kettõs emberhátrányban, a Palermo vezet 2-0ra a 91.(!) percben, és mi történik? Hirtelen elkezdenek LEMENNI(!) az X-re az oddsok... végül 2-2 lett a meccs... itt egyébként a népsportos cikk.
Ibrára visszatérve meg: Én még ilyet nem láttam, hogy ezért egybõl pirossal kiküldjenek valakit, ráadásul saját bevallása szerint magának mondta amit mondott, ezért egybõl piros?!
hátralevõ meccseken így kell játszani és akkor nem lesz gond
Speedorfban pedig ismét kellemesen csalódtam
Ibra mit csinált?mert azt pont nem láttam
Ibra miért kapott pirosat mit csinált? én nem láttam semmit, vagy csak beszaggatott
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
don't give a fuck
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
MILAN: Abbiati, Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimovic.
Abbiati, Amelia, Piscitelli (n°60), Abate, Antonini, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuleson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Sérültek: Ambrosini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Pirlo, Inzaghi.
Eltiltott: Cassano.
valamint kinek, hány százalék az esélye, hogy marad...
Pirlot a Juventus akarja nagyon, és nagy esélyük van rá hogy elcsábítsák.
Seedorf mondta h szivesen hosszabbít, bár brazil klub(bok) is érdeklõdnek. (...remélem nem hosszabbítanak vele...)
Van Bommel valszeg kap egy 1 éves hosszabbítást, aminek örülnék.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=49575
#acm
és õk hosszútávon is megoldást jelenthetnek
#acm
(hozzáteszem, ha tényleg hozzánk jön, igaz nyilatkozatában benne volt a milan, de én már nem hiszek semmit amíg nem hivatalos... nem lepõdnék meg, ha az Inter is rárepülne, elég nagy védõgondjaik vannak...)
am olvastam Vertonghenrõl is
én õt szívesebben látnám mint Mexest
Ganso meg legyen má' hivatalos:D:P
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nehezen tudnám elképzelni Ronaldot a Milanba, de ha jönne én örülnék :)
viszont akkor valakinek mennie kell még ha csak kölcsönbe is...
Thiago Silvat elengedni hatalmas baklövés lenne, látjuk hogy mennyire kell a védelembe... majd meglátjuk , de nem hinném hogy Ronaldo elhagyná a Madridot
\"Errõl van szó!\"
Mondjuk remélem látta a merda 2 utóbbi meccsét, és akkor nem lesz baj :DDDD
szerk. Lascar: 1 másodpercen múlt... :/ :DD
néhányszor láttam már játszani, sztem jó vétel lenne