A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnéztem, hát ezért 3 meccs...
max sárga

szucsy89
bunda az egész, Moratti jól elintézte ezt is (vagy lehet más nemtudom, de bûzlik az egész...)

Palermo - Cesena, a Cesena kettõs emberhátrányban, a Palermo vezet 2-0ra a 91.(!) percben, és mi történik? Hirtelen elkezdenek LEMENNI(!) az X-re az oddsok... végül 2-2 lett a meccs... itt egyébként a népsportos cikk.

Ibrára visszatérve meg: Én még ilyet nem láttam, hogy ezért egybõl pirossal kiküldjenek valakit, ráadásul saját bevallása szerint magának mondta amit mondott, ezért egybõl piros?!
LasCar16
hát akkor van ideje összeszedni magát mentálisan az utolsó 3 meccsre

#acm

Redbull756
szucsy89
egész jók voltunk tegnap
hátralevõ meccseken így kell játszani és akkor nem lesz gond
Speedorfban pedig ismét kellemesen csalódtam
Ibra mit csinált?mert azt pont nem láttam

Redbull756

szucsy89
huhhh de kemény volt, de megvan már csak 6 forduló!

Ibra miért kapott pirosat mit csinált? én nem láttam semmit, vagy csak beszaggatott
acm689
szép volt, Ibrát azért sajnálom :S

Nuno88
+3 pont :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

shad0w
most akkor valaki magyarázza el nekem, h miért állították ki Ibrát? azért mert csúnyát mondott? húha. ha minden ilyenért kiállítanának valakit akkor szökõévente menne végig egyáltalán egy meccs...

don't give a fuck

Nuno88
Ibra piros

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Qrva jók vagyunk! :D
Seedorf konstans állat hetek óta! :D

szucsy89
Kacsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

már csak Ibra találjon be
acm689
PATOOOOOOOOOOOOOOOO 0-2

szucsy89
Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ibra mekkora labdát adott :DD
acm689
SEEEEEEEEEEEEEE

DeerHunter01
Seedorf !!!!!

\"Errõl van szó!\"

Redbull756
FIORENTINA: Boruc, Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual, Donadel, Montolivo, Vargas, Santana, Ljajic, Gilardino.

MILAN: Abbiati, Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimovic.

szucsy89
Nesta :/

Kell ide Mexes jövõre... meg még Astoriról is pletykálnak, neki is örülnék.
Redbull756
Fiorentina - Milan keret:

Abbiati, Amelia, Piscitelli (n°60), Abate, Antonini, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuleson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Sérültek: Ambrosini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Pirlo, Inzaghi.

Eltiltott: Cassano.

acm689
de jó látni Pipponál ezt a 90-et :)

szucsy89
Silva a derby után nyilatkozta, hogy Ganso tuti nálunk folytatja... :D Egyébként tegnap Braida Brazíliába utazott, hogy felgyorsítsa a tárgyalásokat, a visszaszámlálás elkezdõdött, számol be a milannews.it...

valamint kinek, hány százalék az esélye, hogy marad...
Nuno88
Ambrosini után nincs érdeklõdés valszeg marad majd nálunk.
Pirlot a Juventus akarja nagyon, és nagy esélyük van rá hogy elcsábítsák.
Seedorf mondta h szivesen hosszabbít, bár brazil klub(bok) is érdeklõdnek. (...remélem nem hosszabbítanak vele...)
Van Bommel valszeg kap egy 1 éves hosszabbítást, aminek örülnék.

Nuno88
Kell! :)

LasCar16
Elméletileg elkezdtük felgyorsítani a tárgyalásokat, Braida már el is elutazott Braziliába tárgyalni a Santos-sal Ganso-ról.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=49575

#acm

szucsy89
DeerHunter01
+1 :DDDDDDDD

\"Errõl van szó!\"

szucsy89
most nézem, jó az aláírásod :DDDDDD
Vertonghen vagy Sakho nem lenne rossz mondjuk
és õk hosszútávon is megoldást jelenthetnek

LasCar16
David Luíz kellett volna, de kellene egy fiatalabb Silva típusú belsõ védõt igazolni :)

#acm

hát hosszútávon nem fogja megoldani szerintem Nesta pótlását

szucsy89
Ingyen jön, rutinos, válogatott (most is gólt szerzett), Serie A-ban van 7 év tapasztalata, és mivel Nesta most jelentette be, hogy még egy évet marad, ezért a Silva-Nesta kettõs nem bomlik még meg, magyarul csere lesz, annak pedig tökéletes!

(hozzáteszem, ha tényleg hozzánk jön, igaz nyilatkozatában benne volt a milan, de én már nem hiszek semmit amíg nem hivatalos... nem lepõdnék meg, ha az Inter is rárepülne, elég nagy védõgondjaik vannak...)
acm689
és szereintetek jól járunk Mexes-sel?

szucsy89
fél évre dõlt ki, gondolom a szezonkezdetre felépül
õ most sérült le több hónapra nem?
am olvastam Vertonghenrõl is
én õt szívesebben látnám mint Mexest
Ganso meg legyen má' hivatalos:D:P

bakkerman
fog õ még olaszban is játszani,de nem hiszem hogy ez mostanában fog eljönni. a real legjobb embere,nagyon sokat köszönhetnek neki,ha tavaly õ nincs,akkor nem lett volna izgalmas még az utolsó forduló is a bajnokságban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Mexes nyilatozta, hogy nyáron elhagyja a Romát, és jön hozzánk :)
DeerHunter01
Szerintem nem lesz ebbõl semmi :D
nehezen tudnám elképzelni Ronaldot a Milanba, de ha jönne én örülnék :)
viszont akkor valakinek mennie kell még ha csak kölcsönbe is...
Thiago Silvat elengedni hatalmas baklövés lenne, látjuk hogy mennyire kell a védelembe... majd meglátjuk , de nem hinném hogy Ronaldo elhagyná a Madridot

\"Errõl van szó!\"

szucsy89
Mai Gazzetta és társai arról számol be, hogy Ganso nagyon közel van, hogy nyártól a miénk legyen, de hát volt már ilyen hír az interrel is... :D

Mondjuk remélem látta a merda 2 utóbbi meccsét, és akkor nem lesz baj :DDDD

szerk. Lascar: 1 másodpercen múlt... :/ :DD
DeerHunter01
:DDD

\"Errõl van szó!\"

ápr 1. már elmúlt:D:D

szucsy89
Nem lesz a Fio-ból Mutu, elég jó hír ez nekünk, mert mióta visszatért, szinte mindig lõtt gólt/adott gólpasszt :)
Redbull756