36663
-
#31480 Ugyan már Antonini ezt 2 ping-pong labdával csinálta. :) Láttam :) -
#31479 Egész ügyes így, hogy teniszütő van a kezében, kár, hogy meccsre nem viheti ki. :D -
#31478 -
#31477 mr x hamsik volt -
#31476 penzt -
#31475 Emberek Pippo nincs a BL keretbe... ez vicc!!! Antonini mit keres még Milan mezben? -
#31474 tehát csk bl meccsen sérülhet le :D -
#31473 Shaarawy?:O -
#31472 De tudja, mivel a csoportkör után új listát kell leadni, és ott már lehet nevezni, gondolom Allegri úgy döntött, hogy továbbjutni nélküle is kell, élesre meg had jöjjön addig meg nem kockáztatja hogy lesérüljön, nem 18 éves már :D -
#31471 azta... akkor nem tudja tovább növelni a góljai számát :S -
#31470 -
#31469 videót nem tette be
-
#31468 Hbd Pato
-
#31467 Pippo :'((( -
#31466 BL nevezési lista:
Abate, Abbiati, Ambrosini, Amelia, Antonini, Aquilani, Boateng, Bonera, Cassano, Thiago Silva, De Sciglio, Robinho, Emanuelson, Gattuso, Ibrahimovic, Mexes, Nesta, Nocerino, Pato, Roma, Seedorf, Taiwo, Van Bommel, Yepes, Zambrotta. -
#31465 köszi az infókat!! :) -
#31464 Mivel TV sem adja, így neten sem lehet nézni, eddig annyit tudok hogy El Shaarawy adott egy gólpasszt és 2-1 ide.
Egyébként a myp2p nem halt be, csak új oldala van:
http://myp2p.bz/ -
#31463 most értem haza, mi az állás? lehet valahol nézni?
most már a myp2p is felejtős az atdhe után? ti hol nézitek? -
#31462 Antonini megint középpályásként, 150 éves védelem, 2 Boateng 1 Fáraó érdekes meccs lesz :D -
#31461 Kezdő: Abbiati; Bonera, Nesta, Yepes, Zambrotta; Antonini, Ambrosini, Emanuelson; K.P. Boateng; Kingsley Boateng, El-Shaarawy. -
#31460 jah valamit nagyon elbasztak aztán ráfogták valakire hogy x -
#31459 egyébként Galliani mai nyilatkozata:
"Mister X is here, he's Aquilani." azaz Aquilani a Mr X......... -
#31458 ez a Pelé gyerek elvileg a nagycsapathoz jött, de én nem láttam még tegnap a hivatalos oldalon a felnőtt keretben -
#31457 Ma 18:00-tól Como-Milan, elvileg játszani fog a fáraó :D -
#31456 Nem azt mondtam, hogy rossz. BL tekintetében ha azt nézzük, hogy csoport másodikként jutunk tovább, akkor azért nem fényes a helyzet, bár "mákkal" kaphatunk egy gyengébb csapatot (asszem a Zenit van egy "könnyű 4esben"). Egyébként tavalyhoz képest a BL-ben, már számíthatunk Bommelre, Cassanora, Emmanuelsonra, Ambrosinire, Pippora és az új igazolásokra, szóval azért bővült a névsor jócskán, emlékszem a Spurs ellen konkrétan nem volt 3 egészséges kp-sunk, mondjuk meg is lett az eredménye. :D A bajnokságra elégnek kell lennie ennek a keretnek is, természetesen ott leszünk az első helyért, sőt, nagy előnyünk, hogy régi edzővel, régi taktikával tudjuk folytatni... ami hiányos volt tavaly az a védelem (jött 2 nagyon jó játékos ráadásul ingyen), valamint a középpályáért sírtunk hogy milyen gyenge meg öreg, hát jött egy válogatott játékos, egy fiatal tehetség meg egy szintén olasz Nocerino, akiről amúgy nem sokat tudok :D
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/09/01/2645558/ac-milan-inter-juventus-ready-to-challenge-for-honours-after
Ezt azért érdemes megnézni, mondjuk én a Milannál nem ezt a kezdőt várom, de sztem az Internél se ez lesz... -
#31455 bajnokság szinten jól igazoltatok,szerintem bőven benne van egy címvédés,de nagyon minimum egy 3. hely,BL-ben kis szerencsével(jó sorsolással) top8 meglehet. nem rossz ez az idei Milan se -
#31454 Vissza akartuk szerezni Kakát, de ő maga mondott nemet nekünk, és inkább maradt Madridban. -
#31453 Nem igazán értem a kopasz miért csinálta ezt az egész X mizériát, talán hogy a média a Milanról beszéljen? Vagy ami még hihetőbb verzió, hogy Fabregas lett volna Mr. X, csak buktuk.
Így vagy úgy, ez a szurkolók aljas átvágása volt, hoztak egy Aquilanit meg egy Nocerinot, hát nem nagyon lettünk kisegítve a BL-re, nem lepődnék meg ha most sem jutnánk tovább mint tavaly... -
paly90 #31452 nem -
#31451 Most akkor balotellirol mi a hir?jott v nem? -
#31450 Detó. -
#31449 úgyérzem még mindig túl naiv vagyok,mert tanítás első napján képes voltam rögtön azzal indítani h belövöm a gépet és megnézem miahelyzet:Dde ezt én sem gondolhattam komolyan! -
#31448 attól még be lehet jelenteni később egy-egy igazolást :) -
#31447 főleg h 7kor bezárt a bazár :D -
#31446 Én megvárom az éjfélt aztán döntök.
Lehet hogy 23:59-kor lesz(nek) a "nagy bejelentés(ek)" -
Davidke007 #31445 ha 10et kertek montolivoert, mi 7et ajanlottunk, es 2,7er hoztuk Nocerinot, akkor nem mind1 lett volna 10et adni montolivoert? :D -
#31444 a legszebb része a mesének az,hogy Shaarawy feléért fizettünk 10milkát,akit most kölcsön adunk lehet vissza onnan ahonnan jött,de Montolivoért garasoskodtunk...ez az igazán kedvező,jövedelmező és hasznos!!gratulálok:D -
#31443 Én is az miatt vagyok mérges h annyira emlegették h így úgy erre meg semmi... Amúgy Mexés meg Taiwo meg Aqua jó igazolás. -
#31442 de amúgymeg lehet h épp jó is,nekünk nem ez a vásároljunk 6000millió euróért mindenkit akinek volt egy jó félszezonja politikánk van,lehet h beválnak,v beválunk és teljesen jó lesz minden,Forza Milan! -
#31441 term. én örülök az olaszoknak,és Noce se egy rossz spíla,de Bl-be labdába akartunk rúgni,nem?