36663
  • Athletic  Bilbo
    Ugyan már Antonini ezt 2 ping-pong labdával csinálta. :) Láttam :)
  • horpeti
    Egész ügyes így, hogy teniszütő van a kezében, kár, hogy meccsre nem viheti ki. :D
  • szucsy89
  • limperatore
    mr x hamsik volt
  • DONGUBA
    penzt
  • Nuno88
    Emberek Pippo nincs a BL keretbe... ez vicc!!! Antonini mit keres még Milan mezben?
  • limperatore
    tehát csk bl meccsen sérülhet le :D
  • forza milan
    Shaarawy?:O
  • szucsy89
    De tudja, mivel a csoportkör után új listát kell leadni, és ott már lehet nevezni, gondolom Allegri úgy döntött, hogy továbbjutni nélküle is kell, élesre meg had jöjjön addig meg nem kockáztatja hogy lesérüljön, nem 18 éves már :D
  • Rockynhooo
    azta... akkor nem tudja tovább növelni a góljai számát :S
  • szucsy89
  • Palinko
    videót nem tette be

• Palinko
    Hbd Pato

• acm689
    Pippo :'(((
  • Redbull756
    BL nevezési lista:

Abate, Abbiati, Ambrosini, Amelia, Antonini, Aquilani, Boateng, Bonera, Cassano, Thiago Silva, De Sciglio, Robinho, Emanuelson, Gattuso, Ibrahimovic, Mexes, Nesta, Nocerino, Pato, Roma, Seedorf, Taiwo, Van Bommel, Yepes, Zambrotta.
  • acm689
    köszi az infókat!! :)
  • szucsy89
    Mivel TV sem adja, így neten sem lehet nézni, eddig annyit tudok hogy El Shaarawy adott egy gólpasszt és 2-1 ide.

Egyébként a myp2p nem halt be, csak új oldala van:

http://myp2p.bz/
  • acm689
    most értem haza, mi az állás? lehet valahol nézni?
    most már a myp2p is felejtős az atdhe után? ti hol nézitek?
  • szucsy89
    Antonini megint középpályásként, 150 éves védelem, 2 Boateng 1 Fáraó érdekes meccs lesz :D
  • Redbull756
    Kezdő: Abbiati; Bonera, Nesta, Yepes, Zambrotta; Antonini, Ambrosini, Emanuelson; K.P. Boateng; Kingsley Boateng, El-Shaarawy.
  • Palinko
    jah valamit nagyon elbasztak aztán ráfogták valakire hogy x
  • acm689
    egyébként Galliani mai nyilatkozata:
    "Mister X is here, he's Aquilani." azaz Aquilani a Mr X.........
  • acm689
    ez a Pelé gyerek elvileg a nagycsapathoz jött, de én nem láttam még tegnap a hivatalos oldalon a felnőtt keretben
  • szucsy89
    Ma 18:00-tól Como-Milan, elvileg játszani fog a fáraó :D
  • szucsy89
    Nem azt mondtam, hogy rossz. BL tekintetében ha azt nézzük, hogy csoport másodikként jutunk tovább, akkor azért nem fényes a helyzet, bár "mákkal" kaphatunk egy gyengébb csapatot (asszem a Zenit van egy "könnyű 4esben"). Egyébként tavalyhoz képest a BL-ben, már számíthatunk Bommelre, Cassanora, Emmanuelsonra, Ambrosinire, Pippora és az új igazolásokra, szóval azért bővült a névsor jócskán, emlékszem a Spurs ellen konkrétan nem volt 3 egészséges kp-sunk, mondjuk meg is lett az eredménye. :D A bajnokságra elégnek kell lennie ennek a keretnek is, természetesen ott leszünk az első helyért, sőt, nagy előnyünk, hogy régi edzővel, régi taktikával tudjuk folytatni... ami hiányos volt tavaly az a védelem (jött 2 nagyon jó játékos ráadásul ingyen), valamint a középpályáért sírtunk hogy milyen gyenge meg öreg, hát jött egy válogatott játékos, egy fiatal tehetség meg egy szintén olasz Nocerino, akiről amúgy nem sokat tudok :D

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/09/01/2645558/ac-milan-inter-juventus-ready-to-challenge-for-honours-after

Ezt azért érdemes megnézni, mondjuk én a Milannál nem ezt a kezdőt várom, de sztem az Internél se ez lesz...
  • bakkerman
    bajnokság szinten jól igazoltatok,szerintem bőven benne van egy címvédés,de nagyon minimum egy 3. hely,BL-ben kis szerencsével(jó sorsolással) top8 meglehet. nem rossz ez az idei Milan se
  • szucsy89
    Vissza akartuk szerezni Kakát, de ő maga mondott nemet nekünk, és inkább maradt Madridban.
  • szucsy89
    Nem igazán értem a kopasz miért csinálta ezt az egész X mizériát, talán hogy a média a Milanról beszéljen? Vagy ami még hihetőbb verzió, hogy Fabregas lett volna Mr. X, csak buktuk.

Így vagy úgy, ez a szurkolók aljas átvágása volt, hoztak egy Aquilanit meg egy Nocerinot, hát nem nagyon lettünk kisegítve a BL-re, nem lepődnék meg ha most sem jutnánk tovább mint tavaly...
  • paly90
    nem
  • DONGUBA
    Most akkor balotellirol mi a hir?jott v nem?
  • DeerHunter01
    Detó.
  • forza milan
    úgyérzem még mindig túl naiv vagyok,mert tanítás első napján képes voltam rögtön azzal indítani h belövöm a gépet és megnézem miahelyzet:Dde ezt én sem gondolhattam komolyan!
  • DeerHunter01
    attól még be lehet jelenteni később egy-egy igazolást :)
  • limperatore
    főleg h 7kor bezárt a bazár :D
  • DeerHunter01
    Én megvárom az éjfélt aztán döntök.
    Lehet hogy 23:59-kor lesz(nek) a "nagy bejelentés(ek)"
  • Davidke007
    ha 10et kertek montolivoert, mi 7et ajanlottunk, es 2,7er hoztuk Nocerinot, akkor nem mind1 lett volna 10et adni montolivoert? :D
  • forza milan
    a legszebb része a mesének az,hogy Shaarawy feléért fizettünk 10milkát,akit most kölcsön adunk lehet vissza onnan ahonnan jött,de Montolivoért garasoskodtunk...ez az igazán kedvező,jövedelmező és hasznos!!gratulálok:D
  • Nuno88
    Én is az miatt vagyok mérges h annyira emlegették h így úgy erre meg semmi... Amúgy Mexés meg Taiwo meg Aqua jó igazolás.
  • forza milan
    de amúgymeg lehet h épp jó is,nekünk nem ez a vásároljunk 6000millió euróért mindenkit akinek volt egy jó félszezonja politikánk van,lehet h beválnak,v beválunk és teljesen jó lesz minden,Forza Milan!
  • forza milan
    term. én örülök az olaszoknak,és Noce se egy rossz spíla,de Bl-be labdába akartunk rúgni,nem?