36663
-
#31520 hát srácok, szarban vagyunk...
#31516: nekem bejön a játéka, idáig elég jól tolja, hozzá kell még szoknia persze a többiekhez, de ez a védelem ááá...Antoninit a faszomért nem küldtük el melegebb éghajlatra vagy hoztunk volna 1 szélső védőt(hoztunk,de sérült...)..., nagyon kell Mexés és Taiwo, mert így átjáróház a védelmünk. -
#31519 viszontlátásra...ez katasztrófa bazki.... -
#31518 Nagyon jók vagyunk! Nesta kb 2-esre játszik! GYALÁZAT! -
#31517 borzalmas amit ez a védelem leművel... -
#31516 csak szerintem nemrossz Aqua eddig? -
#31515 édesistenem,ilyen jellegű dolgoktól féltem én:D -
#31514 Aquilanira nagyon kíváncsi leszek. -
#31513 Bommel, Pato padon, Prince helye meccs közben majd kiderül, bal oldalra meg Bonera-Antonini kettősből kellett vki, hát Antonini lett:D -
#31512 Ez mi? Bommel hol van? Ambro mit keres a kezdőben? Prince miért nem középpályán van ahol a tervek szerint szokott? Hol van Pato? És MIT KERES ANTONINI A KEZDŐBEN?
kb. ennyi kérdés jutott a kezdőről eszembe :D -
#31511 MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, T.Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Aquilani, Boateng; Cassano, Ibrahimovic.
LAZIO: Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Zauri; Ledesma, Brocchi; Mauri, Hernanes, Cissè; Klose. -
#31510 20.45 Milan-Lazio
tv: Digisport hu
streamek : -
#31509 sajnos a mai meccset még nem tudom követni, de remélem, hogy nyerni fogunk. majd légyszi valaki írjon egy összefoglalót a meccs után, hogy ki hogy játszott, voltak-e kimagasló teljesítmények. köszi! -
#31508 Így van, a védelem szélen elég gyengus, remélem Taiwo hamarosan bevethető lesz és formába lendül.... középpályára meg jöjjön télen Kaká vagy valaki és rendben leszünk :D
Van Bommel remélem a kezdőben lesz, régen nem bírtam annyira, de tény, hogy nagy segítség a középpályán nekünk. Emanuelson meg kaphatna több lehetőséget, van benne fantázia, csak keveset játszik. -
#31507 Kemény meccs lesz! Győzni kell! -
#31506 Énis vártam már h végre tétmeccs legyen...kiváncsi vok a bemutatkozókra! -
#31505 Milan - Lazio keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Gattuso, Nocerino, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic e Pato. -
#31504 akarom írni Strassernek a Lecce :) -
#31503 Genoa, Chievo tökéletes nekik fejlődni -
#31502 Holnap végre meccs! El se hiszem... :D -
#31501 Ez igaz de jóhogynem Di Vaioval hoznak már szóba:DEsetleg Détári,rálehet fogni hogy ővolt a legértékesebb sok-sok évvel ezelőtt,lesz egy tapasztalt sztárunk...viccesek má ezek a hírek:D:Dremélem Allergia nemfogja hanyagolni a prímásokat mert a Di Sciglio gyerekben is van fantázia bőven pl...Merkel Strasser kisöprése pedig szerintem is elégnagy hülyeség volt... -
paly90 #31500 valamiből az újságíróknak is meg kell élnie:D:D -
#31499 Emberek komolyan viccek már ezek a nyilatkozatok,pletykák stb...lassan tényleg ottartok h milannews,minden kilőve ami csak létezik mert már unalmas...télen Amauri...évszázad erősítése:D:D:Dnemfeltétlen kell ezeket elhinni,sőt,de akkoris,hogylehet ezt egyátalán kitalálni?:D -
#31498 vagy az :) -
#31497 faszt, menni kell kocsmába nézni haverokkal legjobb :d -
#31496 stream. kell oszt kész. -
#31495 nem fogja adni, csak a pro4 nevű szarkupac...
a digin a chelsea meccsét, a digipluson meg az arsenalét adják majd... :/ -
#31494 mindjárt elsírom magam, komolyan... előbb a szerdai meccsektől fosztottak meg, most meg a kedditől is :S ja, meg közben ugye az olasz bajnokság is a Digire költözött, így már ott tartunk, hogy a "normál" adókkal rendelkező embernek marad a Barca-Real -nekem már unalmas- párharc.
remélem, hamarosan lesz digim és akkor vége a böjtnek, de hát... a digi nem adja u.a. a meccseket kedden gondolom, amiket majd a Pro4. vagy tévedek, hogy van ez a digivel? -
#31493 -
#31492 utolsó zsidó banda. -
#31491 Magyarország kb. 13%ának van, asszem T-home csomagban van, UPC és Diginél nincs, és igen, egész évben a PRO4 fogja adni a BL keddi meccseit... -
#31490 nem tudom, de én kurvára nem hallottam arról az utolsó szar csatornáról...max annyit talán, hogy a mahacskala meccseit fogja közvetíteni...remélem a digisport is adja majd a mecset -
#31489 ez most komoly, hogy a Pro4 adja a Barca-Milan-t???? na neeee! előbb a hülye Digi-őrület, most meg a Pro4???? nektek van ilyen adótok? tud valaki valamit, hogy ez egész szezonban így lesz, vagy mi? szemét Tv2... -
#31488 Hát sajnos félek h kapunk 4 gólt :S -
#31487 na, ennek örülök, legalább 1 tétmeccs lesz a Barca előtt -
#31486 inkább h a barca 4 gól felett rúg :D -
#31485 sztrájknak vége, pénteken kezdünk,
2011.09.09.
20:45 Milan-Lazio -
#31484 lehet már tudni valamit, mikor kezdődik a bajnokság? szerintetek kinek válik ez előnyére, a Barcának vagy nekünk? kipihentebbek leszünk, de ezzel együtt nem leszünk formában, így... nem tudom, szerintem nem jön jól ez a kavarodás :S -
#31483 elég alázós odds amúgy,sztem egy kicsit már túl-reális:D:D:D -
#31482 mehet az x2-re a nagy tét -
#31481 Barcelona - AC Milan 1.30 5.00 10.00