A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megfogadtam még félév körül, hogy ha bajnok lesz a csapat veszek egy mezt... amúgy is az utóbbi idõk legszebb meze ez szvsz.
mondjuk szinte biztos de azér...na😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
köszi😊
Sahin de jó lenne😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
én õszintén jobban örülnék Hulknak, de Falcao is jó lenne onnan
Lavezziért pedig 20 milliót készülünk ajánlani
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Pirlon valahogy nem csodálkozom😄 Antoninin sem...ja láttam a gólokat kicsit beragadt szegény fiú😄
ez a Hernandez engem Balotellire emlékeztet😄 minden tekintetben😄
Oddonak meg igazán megmondhatná valaki h ami nem megy azt ne eröltessük😊
sztem visszavágón behúzzuk😊
#acm
mennyire voltunk szarok?
#acm
10 percig volt 1:0 nektek és már kommentáltad is hogy "gyorsan jött, gyorsan ment az elõny 😞 "
és 1:2 után beírtad hogy nem is vezettek már, 1:1 az nem vezetés
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
a mondatomat meg próbáld meg helyesen értelmezni, bár tudom ez neked nehezen megy...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
digi logo
mert a kurva Digi Sport+-on közvetítik....
PALERMO: Sirigu, Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti, Migliaccio,Acquah, Nocerino, Pinilla, Pastore, Hernandez.
http://web.calciomercato.com/mercato/milan-preso-tiago-ferreira-395079