36663
-
Davidke007 #31560 hat nem tudom, lehet hulye vagyok, de megprobalnam ezt a felallast a barca ellen:
Abbiatti - Abate, Nesta, T Silva, Taiwo - Boateng, van Bommel, Nocerino - Aqualini - Seedorf, Cassano.
azert tennem fel seet csatarnak, mert jobban tud egy-egyben jatszani mint pato, es jol lo tavolrol, anno ancelotti megcsinalta. a barca ellen tudhatjuk, nem lehet tamado focit jatszani, mert abbol bukta lesz. szoros, durva vedekezes, tokeletesen szuro kp, eros elso fel ora, es eros utolso 10 perc kell, meglehet verni a Barcelonat, mert nem lehetetlen!
FORZA MILAN! -
#31559 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :S mennyire dőlt ki? -
#31558 amíg nem jön Amauri :DDDDD -
#31557 Nincs mese, fel kell tolni Antoninit csatárnak ő majd megoldja :D -
#31556 Komolyan monodm.. faszom kivan
ezért nem kellett nevezni Pippot? Nincs ráadásul Robinho se kurvajó -
#31555 Ibra megsérült, nem játszik holnap... -
#31554 Barcelona - Milan keret:
PORTIERI - Abbiati, Amelia, Roma.
DIFENSORI - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes.
CENTROCAMPISTI - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
ATTACCANTI - Cassano, Ibrahimovic, Pato. -
#31553 Cassano újjaz :D -
#31552 Megint az az eset,h vki nálunk találná meg magát,és a divatdrukker stb. emberek kiröhögnek mikor aztmondom h a Milanba Torres nemférne be,mint kezdő:Dha azt akarjuk h legyen miért sürögni forogni körülöttünk,meg h legyen még1sztár,akire a tinilányok leujjazzák magukat akkor vásárolják meg bátran:Dmax nemválik be amire van sok esély és kibasztunk zirka 20 milliót az ablakon,mer h én anná többet nemadnék érte az tuti:D -
virslyee #31551 Kezdetnek nem rossz egy ilyen ellenféllel szemben...
-
#31550 Hát én nem nagyon favorizálnám... -
#31549 köszi, sajnálom :)
amúgy egy érdekes pletyka: a Chelsea új edzőjét Villas-Boas-t nem győzte meg Torres, aki így a Milan célpontja lehet télre. hát-hát... azt is írja a milannews.it-s cikk, hogy mivel a teljesítménye elég gyenge, jóval olcsóbban megszerezhetnénk. -
#31548 nem -
#31547 na megnéztem az összefoglalót, hát kezdetnek nem rossz ez a döntetlen. Egy kérdés, El Shaarawy játszott? -
#31546 Ahogy tegnap elnéztem, a Barcát igencsak meg lehet lepni a védelem mögé ívelt labdákkal... van egy olyan érzésem, hogy Ibrára fogunk ívelgetni majd végig... :D -
#31545 reggel volt :) mindenesetre kemény lesz és jól kell védekezni -
Davidke007 #31544 Thiago Silva mar akkora kiraly, h ki is hagyod a kezdobol, mert annyira alap :)
Tegnapi meccsrol: amik tegnap nem mentek be, 2 kapufa, csukafejes, az kedden bemegy. bommel - boateng - nocerino, elottuk vagy aquliani vagy seedorf, elottuk ibra es cassano nagy fegyver lehet a barca ellen. nesta meg szedje ossze magat, balszel pedig vicc! kell taiwo. -
#31543 simán nyernünk kellett volna a 2. félidőben, védelemben voltak hibák, ilyeneket nem lehet elkövetni KEDDEN mert különben bele szaladunk egy nagy pofonba, Nesta nem 100%os még viszont a 2. félidőben volt egy klasszis mentése,Antonini pedig... Allegri tanítsa meg inkább Urbyt védekezni aztán kezdjen ő, mert haszontalan az a pali, támadásban is inkább Abate felén mentünk fel én bepróbálnék egy ilyen kezdőt a bajnokság köv fordulójában, Barca ellen nem merek okoskodni, hátha Max mester kitalál vmit szal az én kezdőm a jelenlegi egészséges játékosokkal a bajnokságban:
Abbiati-Abate-Nesta-Emmanuelson-Bommel-Boateng-Nocerino-Aquilani-Ibra-Cassano
-
#31542 ez így van,csak ezt Allegri nem tudja felfogni! -
#31541 így-így, ez a trió nem lenne rossz a barca ellen, hisz sok labdát kell szerezni majd ellenük, meg stabil középpálya kell. -
#31540 Jó kis meccs volt, a 2. félidőben a játék képe alapján nyernünk kellett volna, de most valahogy mégsem vagyok csalódott az x miatt, jó kis csapat ez a Lazio, tavaly is toltunk ellenük egy döntetlent belefért... és idén sokkal jobbak mint tavaly. Nestának nagyon rossz meccse volt, Cassano gól, gólpassz meccs embere, iszonyat mennyire érzik egymást Ibrával... Aqua nekem nem tetszik. Védekezni nem tud, akkor Allegri rakja be a csatárok mögé, ott lenne haszna de Cassanonak mostanában annyira megy, hogy ha Robinho felépül ő is padozni fog. Nocerino nem volt rossz, én az elkövetkezőkben a Boateng-Bommel-Nocerino középpályával nyomulnék, akár már a Barca ellen is... -
#31539 Énis azt figyeltem,jaja nemrossz!szép volt ez a 0-2ről talpra állás de ennyi kihagyott helyzet és a mutatott játék után csalódás az X! -
#31538 Nocerino kurvajól tolja :O
Sok labdát szerzett, jól is passzolt. Így tovább! -
#31537 nemigaz már!!ennyi helyzetet...és egysem akar bekotródni:S -
#31536 Ambrosini kezd elAntoninisedni.... -
#31535 ménem Ambrot hozza le?vááá -
#31534 milyen helyzetek basszus nemhiszemel!!!!!!!!!! -
#31533 Ambro nem sok mindent csinál... -
#31532 Boateng rámhozza a frászt...kine találja h megint megsérül..:S -
#31531 Mekkora félidő volt :D Aquának megmondhatná valaki hogy védekezni is kell, egyébként előre felé nagyon lát... Nesta ma egy vicc, mind a 2 gólt róla kaptuk, lehet ha Mexes felépül őt kéne erőltetni, úgy forgatják a tanár urat ahogy akarják... a 2. félidőre bejön Pato és megnyeri nekünk a meccset! -
#31530 nemgondoltam vna h ennyire összekapjuk magunkat! -
#31529 Ígyvan fiúk!gyönyörűű:D:D:D:D:D -
#31528 CASSANO!!!!!!!!!!!!!!!! -
#31527 Cassanooooooooo!!! -
#31526 na kezd körvonalazódni valami...! -
#31525 Aqua szép passzt adott. -
#31524 ITT A GÓL!!!!!!!!!!!! -
#31523 Márcsak azis irigylésre méltó h 2 újdonsült igazolás talált be a túloldalon... -
#31522 most csak azt gondoljátok el,ha most a Barca lenne ott gránátvörösbe,má lenne v 0-6 bazmeg:D -
#31521 Kopasz meg majd les mint hal a szatyorba ha kapunk egy 4est....h mindenki tudott hasznosan igazolni...mertha nemszedjük magunkat össze csúnya vége lesz...rossz nézni