A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jajj, h nem olvasok elõre keveset 😄 bocs h már volt 😄
végre bajnokok vagyunk 😊

most jutottam el eddig, és most a nap híre, amit eléggé letört:

A Milan és a Santos is már elutasította azt a spekulációt, hogy Paul Henrique Ganso az olasz bajnokhoz fog szerzõdni.

"Ebben a pillanatban ez az egész fantázia. Talán a jövõben egy napon érkezik, de nem lesz velünk a következõ szezonban" - nyilatkozta Braida.

A játékos brazil klubja még ma megerõsítette, hogy Ganso nem távozik a nyáron sehová.

"Megismétlem, amit mondtam az elmúlt hónapokban. Hozzánk nem érkezett egy olasz klubtól sem hivatalos ajánlat Gansoért."

"És ha még sor is kerülne rá a jövõben, akkor sem fogjuk figyelembe venni. A srác vezetõ szerepet tölt be nálunk, és õ nem eladó."

Úgy látszik tehát, hogy a Santos igen makacs a Ganso-ügyben. Ráadásul a fiatal játékos kivásárlási ára állítólag 50 millió euró körül mozog.

forrás: football-itala.net
acm689
szerintem is! a Madrid mindenkit lenyúl :S

LasCar16
várjunk még ezzel a dumával 😊

#acm

amúgy ezt a Sahint mi is megvehettük volna 10 milláért, annyit bõven megért volna

szucsy89
Árat nem olvastam róla...

Gansorol meg Bradia nyilatkozta, hogy idén nem lesz a Milan játékosa... :/ Rohadjon meg a Santos, így ragaszkodni egy játékoshoz, gondolom jövõre akarják majd még többért eladni...
horpeti
Kakat bárhol szívesen látom, de a Milannak tényleg jobb, ha újat épít. Kaka legyen jó Madridban! 😊

szerintem sem kéne, inkább Ganso😄
azt lehet tudni h Marint mennyiért hoznánk?

szucsy89
Adósság törlesztésre ment...

Ne jöjjön vissza már, szép volt, jó volt, köszönünk mindent, de abba az új profilba, amit most elkezdtünk építeni már nem férne be...

Egyébként német lapok szerint közel vagyunk Marinhoz.
Fabio Capello
nem kellett volna lefeküdni a real ajánlatának! Haszna a csapatnak így se sok lett belõle, mivel egy tisztességes játékost nem vettetek az árából...

Milan: Kaká visszaszerzéséért bármire képes lennék - Galliani

Adriano Galliani, a Milan alelnöke a Gazzetta dello Sport napilapnak elmondta, a Real Madridban futballozó Kaká is gratulált a piros-feketék bajnoki címéhez.
„Azt írta egy üzenetben, hogy »gratulálok, végre olasz bajnokok vagyunk«. Kaká nagyszerû játékos, a visszaszerzéséért bármit megtennék. Sírtam Ricky távozása miatt, mert nagyon szeretem. Csak két játékos távozása miatt éreztem ilyen fájdalmat: elõször Leonardo, majd Kaká miatt" – mondta Galliani.

Mint ismert, Kaká 2009 nyarán igazolt a Real Madridhoz a Milantól.

nso

bakkerman
gratula!!!!!!!!!! végre megtört a moratti idõszak!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
És azt ugye tegyük hozzá, hogy mindkét játékos ingyen jön, ismét bizonyította Galliani hogy mekkora spíler!
szucsy89
Milan: Mexes és Taiwo már biztosan érkezik a védelembe - sajtóhír

A La Gazzetta dello Sport tényként kezeli, hogy a bajnok Milan labdarúgócsapata a Romát elhagyó francia Philippe Mexesszel és a marseille-i Taye Taiwóval erõsíti meg keretét.

Mexes korábban bejelentette, hogy nem hosszabbít szerzõdést a „farkasokkal”, és már akkor is a Milannal hozták legtöbbször szóba, míg Taiwo érkezésérõl Adriano Galliani a napokban tervként beszélt. A Gazzetta szerint a két játékos viszont már alá is írta szerzõdését, Mexes négy évre, míg a nigériai védõ három idényre kötelezte el magát a rossonerihez.

NSO
remek,remek😄
Taiwo állítólag 3 éves szerzõdést ír alá Mexes pedig 4 évest

szucsy89
Igennnnn

Hatalmas erõsítés ez nekünk, meg van oldva az Antonini probléma...
LasCar16

#acm

Nuno88
Kösz!
Remélem bejutunk és lesz egy harmadik Derby, amin persze mi gyõzedelmeskednénk! 😊

...na de elõbb be kell jutni!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

WuFraZselic
grat a Scudettohoz, jövõre remélem nem adunk fél év elõnyt!
aztán a kupadöntõbe jussatok be... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nuno88
Bajnoki ünneplés!

Cassanon végem volt! 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Szerintem még nem. A héten ha lesz vmi akkor sztem bejelentik. Bár erõs a gyanúm hogy Taiwo vagy Mexés lesz az, mert Ganso ügyrõl megint csak annyit hogy a Santostól azt nyilatkozták h nem érkezett ajánlat és hogy nem eladó a játékos.

acm689
akkor most ez a nagy bejelentés?

Nuno88
Allegri a negyedik olyan edzõnk aki elsõ évében bajnokságot tudott nyerni. Capello, Sacchi és Zaccheroni után 😊

Nuno88
"Több nyári ajándék"

A Milan elnöke, Silvio Berlusconi a Milan 18. Scudettóját ünnepelte és megígérte a szurkolóknak, hogy a nyár folyamán újabb ajándékokkal lepi meg õket.

"A Scudetto végül visszatért a San Siro piros-fekete csapatához."

"A nap végén, azt hiszem a bajnoki cím megérdemelt. Minden választás meghatározó volt. Massimiliano Allegri megértette a stílusunkat és az tény mi soha sem összpontosítottunk csak az eredményre, hanem a szórakoztató játékra is a pályán."

"Fontos igazolásokat tettünk, és egy versenyképes csapatot raktunk össze, de ez nem olcsó mulatság. Nem tudsz nyerni a labdarúgásban kiadások nélkül egy csomó pénzt."

"Lesz-e sok ajándékom a szurkolók számára a nyár alatt? Igen, remélhetõleg az átigazolási piac lehetõvé teszi, hogy megtegyem amit tudok a szurkolóknak."

forrás: football-italia.net

szucsy89
Szerintem a kicsi legyen.

szerk.: vagy akinek van ideje és ért is hozzá, az lenne a legjobb ha a kettõbõl lenne egy 😄
Nuno88
Hát melyik legyen a kép ami most van vagy ez? Mert a kettõ együtt túl nagy!

szucsy89
Mehet bannerba!
Nuno88

Fabio Capello
Grat a bajnoksághoz 😊

szucsy89
Crudeli show 😄

GRATULA!!!
BAJNOK CSAPAT, BAJNOK CSAPAT!!!

Nuno88
BAJNOK CSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Palinko
de ami sokkal fontosabb, hogy mikor lesz a moonwalk?
acm689
mikorra ígérték a nagy bejelentést?

Redbull756

Redbull756
szucsy89
omg kell ilyen póló, tuti egy vagyon 😄
acm689

szucsy89
NSO: Az elsõ félidõre talán az a legjellemzõbb, hogy a legjobb egyéni teljesítményt a Milan cserejátékosa, Antonio Cassano nyújtotta, aki folyamatosan bohóckodott az oldalvonal mellett...

LOL
te kis cassano ^^

szucsy89
😄DASDS:SDAADSAD😄SADSA
DONGUBA
szep volt a lenyeg a bajnoki cim....LIMPERGER tuti sir egy sarokban😄😄😄😄😄😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Mor3llo
Gratulálok, fõleg Van Bommelnek 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
nem mutatták sajnos... majd biztos lesz róla fent videó tecsõn
szucsy89
Totti is kaphatott volna pár szabadot, talán kicsit jobban akartátok ma a gyõzelmet, de sztem az 1 pont nektek sem olyan rossz...

NLN: húzzál már innen-.-
blöeh

acm689
campioooooni campiooooniiiiii!!!!

szucsy89
Cassanon beszarok geci 😄 Ma egy percet nemjátszott de õ arcoskodik megint a legjobban 😄DDDDDDD

hihetetlen forma