36663
-
#31720 Sajnos kirúgták Gasperinit :) -
#31719 Ez kész :D (viszont a Montolivo része tetszik) -
#31718 Jó lenne ma nyerni, de még mindig nagyon sok a sérült... Pippo remélem betalál! -
#31717 A merda még mindig nyeretlen, remélem Mi azért megszerezzük első győzelmünket bár ez közel sem lesz egyszerű menet. -
#31716 Pato remélem nem lesz kezdő... -
#31715 Pippooooo na végre, hogy képbe került!!! -
#31714 Taiwo, Inzaghi -
#31713 Milan - Udinese keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti (57), Van Bommel, Cassano, El Shaarawi, Inzaghi, Pato. -
#31712 én az Atletico Madridra gondoltam, Falcaoval meg Diegoval azért nem gyenge a csapat. de valóban, a 2 nagy sztárklubbal nem valószínű, hogy hosszú távon fel tudja venni a versenyt. -
barcames #31711 csak 25 pont! :) -
#31710 legnagyobb jóindulattal sincs 3 :D valencia hiába első, tavaly is így kezdték, utána meg lett vagy 30pont hátrányuk :D -
#31709 jó de az bohóc liga :D
fikázták az olaszokat, azt 2 legutolsó tétmeccsen mikor olaszokkal játszottak érdekes nem tudtak 6 gólokat lőni -
#31708 azt hiszem, meg is fogalmaztad a spanyol bajnoksággal szembeni legnagyobb előnyt! van legalább 5 bajnokesélyes csapat, ott meg a legnagyobb jóindulattal is csak 3. -
#31707 Jó, de nézd meg a Juve pl. kikkel játszott... mi azért túl vagyunk 2 bajnokesélyes csapaton, igaz 1 ponttal :D -
#31706 pár dolgot kiemelnék ma.
1. sok a meghatározó sérült játékosunk ( Ibra,Binho,Prince,Taiwo)
2. az öregjeink nem bírnak 3 naponta meccset játszani (See,Nesta,Bommel is szar volt ma)
3. Allegri nem változtatott időben a csapaton.
kis Fáraó mozgása tetszett, ja és Aquával együtt mernek lőni is...
csak jelzem hogy a Juve, Napoli 6 pontos mi pedig 5 egység hátrányban vagyunk, oszt azért szerdán Udinese a San Siroban, nincs gáz csak nagyon nem kellene több pontot hullajtani a rajtnál, nehogy beragadjunk. -
#31705 Interes és Realos baráti körrel vagyok megáldva,hát holnap a zakó ellenére se igen fognak tudni cinkelődni,az biztos,bár ez csak engem vigasztal...komolyabb vizekre evezve,saját magunk folytottuk meg az utolsó fél órában,én ettől nemtudok tágítani... -
#31704 Félő, hogy az idei bajnokság nem lesz egyszerű.
Ott vagytok ti, én még nem írnám le se a Romát, sem az Intert.
Ott van még a Lazio, Napoli, Udinese hármas.
És remélem idén mi a Juventus is bele tudunk szólni.
Szóval nem egyszerű szezon lesz ez az már biztos :) -
#31703 Cavanitól akármelyik csapat joggal tarthat,azért a Barcának is intézett egy elég csúnya ollóst,csakhát lesről:D -
#31702 Ezt megérdemeltük, Ibra nélkül semmi ötlet nincs, a Barca ellen azért nem látszott mert nem is támadtunk.
Szerencsére az Inter még gyengébb mint mi, a Juve zsákbamacska hogy meddig lesznek jók, a Napoli/Lazio meg nagy kérdés hogy meddig bírják ezt, bár a Napoli tavaly is végig ott volt a végéig, idén is ott lesznek. -
#31701 Cavani egymagában elintézett minket :S erős ez a Napoli... igaz, a Barca is az volt... -
#31700 jó én eddig bírtam,kilőttem a streamet,ez már látványos kínlódás,ilyen Milan játékot énmég nemláttam...:Dlófasz.. -
#31699 csak figyeljétek meg,eddigis mivolt,és milesz ha így folytatódik,16os előtt egy alibi ívvel mellépasszolunk vagy eladjuk a labdát és ennyivolt!! -
#31698 egyszerűen minden labdát eladunk a 16os előtt támadás közbe egy alibi íveléssel...nekem ez bbűzlik....nemakarunk normálisan futballozni:S -
paly90 #31697 ettől a tili-tolitól már a falra tudnék mászni -
#31696 na jön Fáraó gyerekek:D -
#31695 amúgy elnézést hogy szétpostolom itt a topikot de jelenleg hirtelen felindulásból születnek kommentek:D:D:D:Dörüljünk ha megússzuk egy 3assal mostmár itt ezzel a nulla tötymörgéssel lófasz nemlesz:S -
#31694 nevetséges ez a támadójáték komolyan...Cassanot zavarnám most a picsába lefelé azonnali hatállyal!!! -
#31693 olyan érzésem van,mintha direkt csinálnák,de komolyan! -
#31692 nm itt ha szakad is de megbízhatók szoktak lenni és sok is:Damúgy Urbyba ahogy beállt rögtön láttam vmiféle sebességet a középpályán,de amit Pato meg Cassano művel most az nevetséges,telibeszarják az egészet a fél csapat lese szarja,ebből betli lesz már szerintem...lassan... -
#31691 köszi! itt végre működik egy! -
#31690 lófaszt nem csináltunk még a 2. félidőben, Allegri meg nem tesz ellene semmit, Pato-Cassanonak már az életkedve is elment, rajtuk kívül más nem próbálkozik Urbyt, Fáraó gyereket be... -
#31689 nemis akarunk mi egyenlíteni,se semmit,elhiszitek?semmit nemlátni,semmi akaratot az egészben,borzalmas elképzelések folyamatosan... -
#31688 ménem lehet má azt a szerecsétlen kibaszott Shaarawyt a pályára küldeni,nemhizem má el ez ér benne 10 milliót?(a fele ráadásul) -
#31687 www.fromsport.com itt keress streamet -
#31686 gratulálok,Antoninit feltétlen bekell cserélni:D5-1:D:D -
#31685 hol nézitek? nekem sorozatban halnak meg a streamek :S -
#31684 könyörgöm cseréljünk már, ennek mi értelme van tovább elől?
lófasz. -
#31683 jah eléggé forr a levegő...Allegri agyában is forrhatna az ész... -
#31682 na Nesta agya is elszállt, akkor már van baj -
#31681 harmatgyenge amit művelünk,rossz nézni,és sajnos a Napolit pedig öröm...