A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
én már a kezdõt látva tudtam hogy nem lesz itt gyõzelem, legalább látják hogy miért kell nyáron igazolni a bajnoki cím ellenére is... Allegrit nem értem hogy miért fél cserélni, elsõ félidõben hoztam volna Ibrát meg középpályára friss embert
LasCar16
simán játszattam volna a mellõzöttebb játékosokat azok talán küzdöttek volna

#acm

LasCar16
hát lehet hogy nem See-t Pirlot kellett volna kezdetni, többieknek meg nincs kedve játszani

#acm

szucsy89
na jólvan nem érdemeljük ezt meg...
DeerHunter01
ááá

\"Erről van szó!\"

limperatore
nyomorék van bommel

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

horpeti
Kegyetlen szarok vagyunk. Összes kontra elmegy azon, hogy valaki szarul veszi át, vagy rosszul tolja meg. Meg amennyi kedvük van. Na, inkább kapcsolom a tétnélküli Madridra, ott legalább motiváltak tét nélkül is.

szucsy89
1-0 megérdemelten
szucsy89
Komolyan mondom nem akarjuk megnyerni ezt a kupát... Ibrát minek nem hozza be? Boát? Cassanot? Lófasz a támadó játék és Allegri nem csinál semmit sem
limperatore
jó lenne ha nyernétek most, inkább inter-milanra utaznék ki mint inter-palermora 😄 már ha holnap tovább jutunk

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
azt te sem gondolod h eredeti 😄

horpeti
Amúgy, ha ez nem motiválja, akkor mi idén ? Már nincs semmi, amiért küzdeni kell.

horpeti
Jah... De nem vágom, miért. Seedorf kurvajó volt sok meccsen át, csak elõre passzolt, csak jókat. De utóbbi pár meccsen meg ugyanúgy csak hátrapasszol, max. oldalra. Nem hinném, hogy csak formafüggõ. 😊 Grr.. 😄

Jah, Milan anno már a bajnokságban sem volt motivált, csak a BLben, emlékszem, amikor ég és föld volt a játék végig. De most már rég nem volt sok siker, úgyhogy igazán motiválhatná a kupa, más már úgy sincs...
Lehet azért jöttek be a "cserék", mert talán motiváltabbak. De nem úgy tûnik.

szucsy89
Jaja, én se látnám, hogy annyira akarjuk ezt az olasz kupát... mondjuk a Milan mindig is leszarta, de most jó lenne duplázni, remélem jön Ibra a félidõben meg Boateng hogy kicsit jobban felpörögjünk, Pirlo meg See alibi játéka már kikészít 😄
horpeti
😄D és bele is sérül.
Remélem lesz 3 csere a félidõben, mert ez így elég gyér. Bár gondolom az a taktika, hogy így vagy úgy nyerni kell 1 góllal. 😊

szucsy89
Én ezt az Antoninit nem bírom nézni, alárúg Silvának 😄AS.ADSSAD😄SASA de jó hogy jött Taiwo nem tuodm hogy néztem volna jövõre is ezt a botiszt 😄
szucsy89
Hol nézitek?
bakkerman
bassza meg a jó ég ezt az embert,beszarok rajta....:SS 😄DDDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

rosszat érzek....

szucsy89
-.-' OMG
Redbull756
PALERMO: Sirigu, Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti, Migliaccio ,Acquah, Nocerino, Pastore, Hernandez, Ilicic.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Flamini, Van Bommel, Pirlo, Seedorf, Pato, Robinho.

szucsy89
Azért tartom hülyeségnek ezt, mert CA elmegy... akkor már inkább a Milant választaná, nem a Chelseat...
acm689
állítólag Kaká a nyártól a Chelseaben folytatja.
véleményem szerint nem neki való az angol bajnokság, mert elég sérülékeny, ott meg majd aprítják rendesen :s
sajnálom, hogy gyakorlatilag derékba tört a karrierje 😞

szucsy89
Kéne nekem is az a cím privátban 😛
acm689
Boateng-es? 😊
amúgy egyetlen dolgot sajnálok benne, hogy mûszálas. kár, hogy ilyen "nem rendeltetésszerûen használt" mezeket nem készítenek pamutból is.

LasCar16
nekem is detto ilyen 😄DD most is abban ülök a gépnél 😊

#acm

acm689
meg ha meglenne még a közös tulajdon valószinû h elmenne nem?!😄😄😄
áá ez kész😄
ki a faszom írja ezeket a cikkeket?😄

LasCar16
ez hülyeség, kopasz pár hete mondta hogy Prince végleg a miénk 😄 nincs már itt semmi közös tulajdon 😄

#acm

szucsy89
szucsy89
Kép is jöhet 😄

Matyi azóta sír egy sarokban mert rájött hogy egész évben butaságokat írt 😄AAS:AADSSAASAS:ASDSD
Galy
köszi, pm jöhet
acm689
vaterán, pmben tudok felhasználót is írni, ha gondolod.
kb 2 hét volt, és 8.600 volt mindennel együtt (pk is).

Galy
honnan rendelted? mennyibe fájt? mennyi idõ alatt érkezett meg? 😊
acm689
megvan a saját neves mezem, nagyon szuper! bajnoki mez 😊))))

horpeti
Éreztem, hogy még épp nem maradok le róla, ha rákérdezek! 😊 Csak azt néztem, hogy spanyolban bajnoki van, de hát ott már vége.
Kösz. Akkor hajráhajrá, remélhetõleg a Scudetto nagy erõt adott a fiúknak és meglesz!

ma lesz a visszavágó Palermoban.elsõ meccs 2-2 volt

horpeti
Izé. Egyszerûen elvesztettem a fonalat. Az olasz kupával mi van? 😊

horpeti
lolbazz, nyilatkozat közben is. Komoly. 😄D

LasCar16
matyi él még amúgy? 😄 nagyon csendben van mostanában

#acm

nagyorrú nagyon rá van izgulva erre a rugás témára😄😄

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ekkora tahót nem láttam még 😄ADS.DDSAD:AADS
Redbull756
Ibra😄DDDD

acm689
miért nem jön akkor Neymar?

szucsy89
Legyen igazad!
LasCar16
egy komoly sérülése volt idáig, és a mostani csak egy izomsérülés 😊 emiatt nem kell megtántorodni, Santos dumája is kacsa szerintem, kopaszék is terelnek, mindig megy a terelés lássátok pl tavaly is, ha kell nekünk Ganso akkor meg fogjuk szerezni, másik pedig ha a játékjogának 45%-át birtokló céggel meg tudunk egyezni, és valóban igazak voltak Silva és Robinho szavai akkor meg lesz a srác még a nyáron

#acm

szucsy89
Ehhez kapcsolódva, azért megjegyezném, hogy ezek nagyon jelzésértékûek, nem követem a pályafutását Gansonak, de azt tudom, hogy idén volt már egy nagyon komoly térdmûtéte, meg most ez a sérülés is, elég sérülékenynek néz ki a gyerek, márpedig ha így van, akkor nem biztos hogy õ kell nekünk, nincs szükség még egy Patora de kopaszék tuti jobban értenek hozzá 😄
Nuno88
Mexes & Taiwo <#taps>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
A KERET: Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Papastathopoulos, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Legrottaglie, Ambrosini, Van Bommel, Boateng, Emanuelson, Flamini, Pirlo, Seedorf, Cassano, Robinho, Pato, Ibrahimovic

KIMARADT: Didac Vilà, Jankulovski, Oddo, Inzaghi, Merkel, Strasser, Oduamadi
ELTILTOTT: Gattuso
szucsy89
Brazília: másfél hónapra kidõlt a Milan és az Inter kiszemeltje

Legalább hat hétre harcképtelenné vált Paulo Henrique Ganso, a Santos brazil futballistája. A Milan által csábított futballista jobb lábában sérült meg az izom, amiért hosszabb pihenõ vár rá.
Ganso a Corinthians elleni, hét végi bajnoki elsõ félidejében szenvedett sérülést.

NSO