36663
-
#31680 vmiért nemis nagyon látom most rajtunk a küzdőszellemet...lehet h Galli má lezsírozta a Bl győzelmet,és a Nápolyé lesz a Scudi,és ez most ilyen ajándék gesztus -
#31679 vagyha nem Bonerával meg hasonlóakkal áll ki tán még cserélnie se kéne -
#31678 ha fejben össze szednénk magunkat meg ha cserélne is a mester még simán meg lenne az X -
#31677 Pato nagyon incselkedős kedvében van ma...Maggiot is jól betámadta:D -
#31676 Cavani egy legenda már most,ezen vita nincs...mimeg kurvaszarok már megint:S:Dde a Napoli az egyetlen csapat aki ellen nemsajnálom a pontot,legalábbis nem szidom őket le a csillagos égről...mostmá akkor mit veszthetünk befelé vmi olyan embert aki tud védezni meg futni is... -
#31675 Cavani bevezeti nekünk a nagy pélót!!! -
#31674 nekem csak a helyzethasználással van rpoblémám,mondjuk elég baj éppen azis,de ha még ver ma 2-t tőlem akár tarthatja magát a világ legjobb játékosának is:D:D -
#31673 Aqua szerintem kurvajó,csak a helyzetkihasználásrraa kéne odafigyelni,Shaarawyt a pályára és mutassa meg az értékétxDDDCassano megint nemtalálja igazán önmagát.... -
#31672 Aquilanit már utálom, nagyképű geci, védekezni nem tud, helyzetkihasználása meg Robinhoéval vetekszik... a gólja mák volt.
Nagyon meglátszik a meccsen Ibra és Prince hiánya, Bonerának meg szólni kéne hogy védekezni is kell -
#31671 Aqua istenem bassza meg egyenlítő gólt így kihagyni -
paly90 #31670 igy átszaladni az egész csapaton..... -
#31669 elment a stream egy percre erre már 1-1 :D mondom wtf. de hajrá!! -
paly90 #31668 ez ne mAbbiati hibája volt, közelről lőtte erőből...
a védőké már inkább akik ott hagyták üresen -
#31667 Napolit szeressük,ha a meccs jólesz már félsiker:D:D -
#31666 nahh... 1-1 :S -
paly90 #31665 bassza meg....
ez gyors volt -
#31664 Na Cavani 1:1 -.-'
Hihetetlen! -
#31663 dikkkkkkk ez is mekkora:DDDDDDDD -
paly90 #31662 góóól:D
Aqua!!! -
#31661 lol mar milyen gol:DDDDDDDDDDDDDD -
#31660 góól épp bejött az egyik :DDDDD Aqu!! -
#31659 AQUA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
MEKKORA GÓL VOLT!!! -
#31658 hol nézitek? nálam egyik stream sem az igazi :S -
#31657 Seedorf Fárao,Antonini Urby helyváltoztatással egész pofás lenne:D -
#31656 Antonini helyett Bonera kezd, és Silva se 100%-os... -
paly90 #31655 nem értem h miért nem rakja be Allegri Emanuelsont balhátvédnek...na mindegy
Forza Milan! -
#31654 Bonera -.-
Remélem a középpálya nem fog aludni, és védekezni is fognak ahogy kell!
Pato meg elől üsse be a helyzeteket!
FORZA!!! -
#31653 NAPOLI: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani. All.: Mazzarri.
In panchina: Rosati, Fernandez, Dzemaili, Zuniga, Santana, Mascara, Pandev.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Seedorf; Pato, Cassano. All.: Allegri.
In panchina: Amelia, Yepes, Bonera, Valoti, Carmona, Emanuelson, El Shaarawy. -
laca70 #31652 Kaká azért ne volt a keretben, mert sérült volt. Már lábadozik.
-
#31651 Shaarawyt végre látni akarom játszani,már nagyon érdekel mittud a fáraó:D -
#31650 Napoli - Milan keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti (57), Van Bommel, Carmona (55), Cassano, El-Shaarawy, Ganz (56), Pato. -
#31649 nálam a bajnokság alap, és pedig ha BL-t akarunk nyerni mindenkin tovább kell lépni, tök mind1 hogy mikor kit kapunk 16ban nem lesznek már gyenge csapatok. -
Hunor88 #31648 Messi Nesta mellett egy 0 volt!
Nesta igen jó. -
#31647 Azért mert volt egy 1-1 a Barca ellen idegenben, nem kell rögtön BL győzelmet várni. :)
Persze én örülnék egy Milán - Reál BL döntőnek. :DDD -
#31646 nekünk is nevezni kell csoportkör után, de én azt nem tudom hogy mikor van vége, ha lekési azt a nevezést akkor nem lehet benne. vagy ha a real nevezte sztem így műxik -
#31645 amúgy Kaká még nem szerepelt az idei BL-ben ugye?
a keretben sem volt benne a Zagreb elleni meccsen, tehát, ha valami oknál fogva januárig nem lesz benne a bl keretbe, és leigazoljuk, akkor nálunk játszhatna, nem? -
#31644 1. körben való kiesésről annyit, hogy ha csoport másodikként jutunk tovább, és kapunk egy Realt, akkor ismét simán megeshet... ha viszont a San Siroban a Barca ellen játszunk egy 1-1et, elsőként továbbjutva akármi lehet... nem éri meg még ezen agyalni mert tényleg senki se tudja megmondani hogy hogy fog alakulni a jövő, húzzuk be először is a sok sérült ellenére a Napoli elleni meccset Ibra és Prince hiánya nagyon meg fog érződni a csapaton, Nocerinot én kezdőbe várom holnap! -
#31643 Én azt mondom, hogy maradjunk a realitások talaján, attól függetlenül, hogy szerencsével ott lehetünk akár a döntőben is a BL-ben, de ehhez nagyon sok mindennek jól kell kijönnie. A Milannak mindig is fontosabb volt a BL mint a Scudetto, de idén nagyobb esély van a címvédésre otthon mint a BL-re, ilyen kerettel azért nagy meglepetés lenne egy BL győzelem... :)
-
#31642 Ha nemhozzák rendben fejbe a dolgokat akkor a Primérát is bukják nemhogy nemjutnak be,nekem még ennyi a hozzáfűznivaló a dolgokhoz,a királyi gárda már nagyon bizonyítani akar és amennyit vásároltak mármost illendőnek tartanak vmit behúzni!Lényeg a lényeg,hogy most többre tartom magunkat egy 1.körben Tottenhamtől való kiesésnél... -
#31641 majd meglátjuk. én is fontosabbnak tartom a BL-t, mint a bajnokságot, de az lenne a jó ha mindkettőt behúznánk :)
és tartom azt a véleményemet, hogy a barca nem fog bejutni a döntőbe.