36663
-
#31800 http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#31799 amit csak ki lehet hagyni kihagyunk elől... mellesleg ne legyen igazam de rá fogunk megint baszni erre az öreguras focira vezetés után -
#31798 www.fromsport.com itt találsz jót! -
#31797 streamet pls :) -
#31796 még lecsúszik a lábáról :ASD -
#31795 SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PAPÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MEKKORA GÓÓL -
#31794 Most, hogy nyert a fiók, nekünk is kötelező a győzelem! (nem mintha amúgy nem lenne :D)
Érzem, hogy a kis fáraó megint gólt fog lőni :) !! -
#31793 na ezmár rögtön jobban néz ki:D -
#31792 MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Taiwo, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson, Cassano, El Shaarawy.
CESENA: Ravaglia, Comotto, Von Bergen, Rodriguez, Marco Rossi, Martinez, Parolo, Guana, Martinho, Candreva, Mutu. -
#31791 köszi! -
#31790 igen. -
#31789 20.45 a hivatalos kezdés, igaz? -
paly90 #31788 muszáj lesz:D
más nem nagyon van:D -
#31787 így-így -
#31786 Fáraó kapjon szerepet!!!azalényeg -
#31785 De de látom semmi, örülök neki nagyon ... -
#31784 Ibra nem úgy volt hogy már visszatér??? -
#31783 Milan - Cesena keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Carmona (55), Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ganz (56), Inzaghi. -
#31782 hát ha a BL keretben lenne, segíthetne, de ott sincs :D -
#31781 hát a padról biztosan nem is :) -
#31780 Pippo több játéklehetőséget kap és mit vártok tőle hogy megnyerje a BL nekünk? Imádom őt de ő már nem fog itt meccseket hozni... -
#31779 ennek csak és kizárólag azért örülök, mert Pippo talán-talán játéklehetőséget kap végre. hogy is állunk csatárokból, ki mikor tér vissza? Ibra? Robinho? -
paly90 #31778 Patonak húzódása van, kb 4 hét off... -
#31777 Javítom magam,21 alattiak nevezés nélkül játszhatnak ezt a tényt elis felejtettem az aggodalmaskodásban:D -
#31776 Előreláthatólag Ibra visszatérhet,de kitudja h addig milesz,vagy érdemes e kockáztatni,ha még igen akkorsem biztos hogy 90perces állapotban lesz,akkor ugyan ki áll a helyére?:D -
#31775 ha jól számolom a 25fős keretből 15-16 körüli a bevethetők száma jelenlegi állás szerint,ez elég vicces...és azért hiába h Pippo már nagyon öreg,egy cseh bajnok ellen csak feltud még vmit mutatni,ahogy Shaarawyt is szivesen elnézném a pályán...ehelyett Di Sciglio feltétlen része a csapatnak,aki egy percet nemfog játszani-.-mondjuk nekem az ő játéka is nagyon tetszett de ez a nevezés még mindig vicc,és mostmár eléggé fekete humorra kezd hajazni... -
#31774 felmerül bennem a költői kérdés amúgy,hogy hogyha Pippo és Shaarawy nincs nevezve,kik fognak futballozni 28.án a Plzen ellen?...csúnya baki,nem becsüli eléggé a fiatalokat Allegri,hiába hogy bajnokok lettünk tavaly nekem sosem tetszettek a döntései,azonkívül amik teljesen ésszerűek voltak... -
#31773 Thiago Silva ma ünnepli 27. születésnapját! Boldogat! -
#31772 szerintem nem kockáztatott Allegri, most tért vissza... -
#31771 örülök az 1 pontnak is az Udine ellen, nem egy rossz csapat ez azért... Sherriffnek meg különösen örülök, szép gólt lőtt! Abbaiti hibája az elején, hááát... nagyon nem hiányzott. kíváncsi leszek, Pato mennyi időre dőlt ki, de ahogy láttam, meccs közben már Robinhoékkal nevetgélt, talán nem vészes.
na de Pippo... könyörgöm, hány embernek kell még lesérülnie, hogy kapjon legalább egy félidőt??? 6 perc alatt ő sem tud csodát tenni és ennél azért többet érdeme, főleg úgy, hogy a BL-be se nevezte Allegri. nagyon sajnálom, hogy így bánik vele, nem ezt érdemelné. -
#31770 Fáraó + Urby és van kis lendületünk is elől...még Taiwo kellene és fasza lenne a bal oldal... -
#31769 emanuelsen vagy emanuelson :D amit lehetett azt kihagyta -
#31768 nem kell itt beparázni jönnek Ibráék és hozzák a meccseket, erős a mezőny vagy a nagyok gyengék?? Majd kiderül. -
#31767 mármint melyik? nem néztem a meccset
viszont örülök, hogy a fáraó gólt lőtt! nagy jövő áll előtte :D hogy tolta? -
#31766 nem a milánóiak kezdése :D főleg nem a mienk :D
ez az holland kis fekete viszont nagyon rossz :D -
#31765 Hatalmas szerencsénk, hogy xelt a juve, kikapott az inter, napoli stb., magyarul a bajnokságban minden csapat szar :D nem tudom hány éve volt ilyen hogy az első 3 bajnokinkon nyeretlenek maradjunk -
#31764 Vége! Ez gyenge... -
paly90 #31763 jó de azért befújható volt..:D -
#31762 Semmi nem volt. Pippo rutinosan dobta magát, de ha befújta volna örültem volna :D -
paly90 #31761 11-es volt.....