36663
  • Palinko
    mi is szeretjük a lakerst :)
  • LasCar16
    http://www.acmilan.hu/2011/09/30/kobe-bryant-is-a-milannak-szurkol/
  • szucsy89

ez nem volt szar... :D
  • limperatore
    11esből aztakurva :DAS:D zingarooooooo
  • szucsy89
    Ibra végre visszatért, 2 meccs 2 gól :)

És zsinórban a 2. meccs, ahol nem kapunk gólt, azért kezd helyreállni a rend, a Juvét jó lenne megfogni még idegenben is, elvileg visszatér Prince ellenük
  • forza milan
    2. félidő mérföldkövekkel jobb mint az első:Dvégre van elképzelés...mostmár nemvagyok csalódott!
  • acm689
    na 2-0!
  • acm689
    köszi az összefoglalót!
    ahogy látom, 11-esből vezetünk. háát... jobb, mint a semmi!
  • forza milan
    ha őszinte akarok lenni,egy rakás szar mindenki...máramennyit láttam belőle...Antonini folyamatosan felfut a szélén,és 16os előtt lepasszolja a Plzen védőknek a labdát,v kiíveli kirúgásra...bukereznek a csehek,nagyon bekkelnek,mimeg iszonyatosan rosszul játszuk a szélt ahonnan betudnánk törni,és szokásosan borzalmas helyzetkihasználás,volt pár ajtó ablak helyzetünk...szóval ideges vagyok:Dröviden tömören:S
  • acm689
    én sajna nem tudom nézni, mert most mobilnetem van és nagyon szaggat. bwinen követem, meséljetek, Ibra milyen?
  • forza milan
    igen,de nagyonrosszak most...továbbra is :Itt
  • DeerHunter01
    streamen nézed?
  • forza milan
    eddig nemnyűgöz le amit művelünk megintcsak:S:S
  • Davidke007
    valaki stream?
  • acm689
    Ibra a kezdőben, olléééé!! :D forza!
  • Redbull756
    MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson; Cassano, Ibrahimovic.

VIKTORIA PLZEN: Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky; Pilar, Jiracek, Horvath, Kolar, Petrzela; Bakos.
  • Nuno88
    Jó képek! Várom már h Mexés pályára lépjen.
  • Redbull756

• Redbull756
    Milan - Viktoria Plzen keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Ganz (56).
  • forza milan
    Márcsak azért is mert kb. őksem fognak egy kibaszott percet se játszani,pedig lehet elkéne rajta gondolkodni inkább egy gyors és fejlődőképes fiatal rotációval,mint h See és hasonló 34-35 éves emberek legyenek alappillérek heti 3ban...
  • forza milan
    Már kezdtem örülni h Palacio lesz:D:D
  • LasCar16
    http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/6070-ket-genoa-jatekost-igazolhat-a-milan-januarban
  • forza milan
    különben lennének fasza kis Primaverások,csak épp sok nemfelel meg a kritériumnak...így sanszos h főleg h szerintem kezdőcsatárokon kívül a padra is kell vki,látunk olyan embert majd akiről még életünkben nem hallottunk:DKingsley Boateng sem lenne rossz de basszus,ősincs 2 éve itt...Verdi meg most Torinoban van...stb. stb... hát kiafaszom fog itt pályára lépni,Air Sándor?:D:D
  • forza milan
    én 5,szóval ebben egyetérthetünk:D
  • szucsy89
    8 éves voltam kb. akkor, nem csoda, hogy nem rémlik. :D
  • forza milan
    De például ahogy nézem tényleg ígylesz mert az okos olasz kommentelők írják,hogy Comi pl. hiába ifista,ősem játszhat,mert Torinóból lett hozva ésmég nincsitt 2 éve:Dszóval aza vicc h még a "legjobb" ifistáink közül se alkalmas mindeki:D:Dez baromi jó buli lesz,fogadni sztem ne fogadjon senki a meccsre:D
  • forza milan
    Maurizio Ganz fia:D:D97ben Scudetto nyertes csapatunk tagja vt :D
  • forza milan
    továbbra is kétségek merülnek fel mindenkiben,egyik cikk ezt,másik cikk azt írja,szóval ez mostmár csak Szerda este fog kiderülni!
  • szucsy89
    Akkor már csak 1 kérdés maradt... ki a f.szom az a Ganz?
  • forza milan
    "Ganz was included in Milan’s B list which is for home-grown, young players. El Shaarawy, for instance, wasn’t able to be part of this list as the rules say that any player on the B list has to be at the club for at least 2 years. “He [Simone Andrea] has an eye for beautiful goals, he is modern striker, can maneuver. He is not “planted” in the penalty box like I was. Every now and then I give him some advice,” Ganz added." Akkor mégiscsak kurvanagy gázvan...ugyebár annyit tesz az egész,h Shaarawy hiába 21,nem lehet B listás mert 2 éve nem a csapat tagja...szóval Ganz fog kezdeni Cassano mellett:D:Dhurrá
  • forza milan
    Shaarawy mintha mégis játszhatna ha nem csalnak az ismereteim mert énis ezen izgultam de utána néztem,21 alattiak B listásak és automatice nevezve vannak!??!:D:D
  • szucsy89
    Plzen elleni meccsen ugye sérülés miatt nem lesz Pato, Binho, Ibra, nem lett nevezve Pippo és Shaarawy, magyarul 1 szem Cassanonk van, aki zsinórban a 4. meccsét fogja végigjátszani, és kurvára nem fogja bírni... gyönyörű.
  • paly90
    hát sztem esélytelen...ha Modricot nem engedték el 30 millióért a Chelseahez akk valószinű h majd mi annyit ajánlunk h elengedjék... VdV-t..
    a Realbol kellett volna elhozni potom pénzért annak idején
  • szucsy89
    Januárban ajánlatot készül tenni a vezetőség Rafael van der Vaartért!
  • szucsy89
    Elég sok a sérült ez tény, elől nagyon hiányzik az Ibra-Boa-Binho-Pato négyes, ha másért nem, azért hogy a Cassano-See duó pihenjen már végre, mert Cassano konkrétan a 2. félidőben leguggolt(!) mert nem bírt futni -.- nem sok ilyet láttam még
  • paj01
    Ugyan srácok hát nincs támado:D pato robi ibra boa nelkul nem rossz ez. Cassa, See nem birja mar ugy a tempot Pippo rol nem is beszélve. Döglödik a fel csapat sajnos, majd beindul a szekér.
  • acm689
    hát nem volt egy nagy győzelem, de a lényeg a 3 pont.
  • szucsy89
    Egy CESENA ellen nagyon gáz volt amit műveltünk 1-0nál adtunk hátra minden labdát, semmi ötlet elől... nagyon Ibra függők vagyunk :S

3 ponton kívül más pozitívumot nem tudok
  • forza milan
    naigen,ez a hátrajáték engem teljesen kicsinál idegileg pl.,nemártanak a gólok mert eléggé sokat beszoptunk mostanság és a különbségen lehetne csiszolgatni...
  • forza milan
    megint kezd a meccs kissé fekete humorba torkollni