36663
-
#31880 hát, mit is mondjak? Semmi játék semmi elképzelés az megy hogy ne kapjunk gólt oszt kész, Allegrinek semmi ötlete sincs.. -
#31879 ANTONINI!!! -
#31878 ha ez így folytatódik cérnaszakadás lesz nálam is mint tegnap a neazzurisoknál aztán megyek filmezni...komolyan...borzadály! -
#31877 annyival jobb a Juve hogy agresszívabbak a letámadásokkal a kpályán, normálisan nem tudjuk kihozni a labdát se nagyon, Nocerinot mintha nem is láttam volna apályán, Seedorf amint bogyót kap 3an támadják le, balszélünket nagyon támadják de a beadásokat megoldják a védőink, támadni nem nagyon támadnak a szélsőink, Ibráék labdát se kapnak nagyon így meg nem rúgunk gólt, Prince is formán kívül van, labdát kellene megtartanunk középen aztán építkezni mert így csak egyéni villanásokban bízhatunk... -
#31876 ráadásul Boateng se csinál semmit... háát Emanuelsont vagy Aquilanit fel kéne hozni, ettől csak jobb lehet -
#31875 nincs középpályánk... -
#31874 borzalmas,öreguras,2 szélsővédő hiánya nagyon meglátszik érzésem szerint,megint azvan hogy a középpálya egy lyuk,nemerőltetik meg magukat,nemjut el normálisan a labda akihez kéne...tetűlassú szar az egész,remélem összekapják magukat...Abbiati eddig a meccs legjobbja:D -
#31873 Sokkal jobb eddig a Juve... az az ember érzése mintha emberhátrányban játszanánk, eszméletlen szarok vagyunk, szerintem nem volt kaput eltaláló lövésünk az első félidőben, ez mindent elmond... -
#31872 hát eddig nem igazán tetszik a játék képe, gondolom nektek sem... :S -
#31871 köszi -
#31870 Sopcast progival -
#31869 Abate sérült, Taiwot nem merte berakni (se Antoninit) így oda rakta Zambrottát, tehát a másik oldalra csak Bonera maradt... hát remélem nem fogja Pepe orrba-szájba szopatni :D -
#31868 ami úgy kezdődik, hogy sop:// azt hogyan kell lejátszani? -
#31867 Taiwo helyett Zambrotta játszik. Bonera meg Abate helyén. -
#31866 A lehetőségekhez mérten a legjobb kezdő... Taiwonál az ezerszer tapasztaltabb Bonerát rakta be, biztonsági megoldás. Remélem jó meccset látunk ma, FORZA! -
#31865 van Bonera, meg az isteni kpálya ami zsinórban nyomja a meccseket -.-' -
#31864 Nincs Antonini -
#31863 JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Pirlo, Krasic, Marchisio, Vidal, Pepe, Vucinic.
MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Cassano. -
#31862 thx -
#31861 20.45 AC Milan-Juventus
tv: Digisport hu/cz/sk, Digisport 1 ro
streamek:
-
#31860 Hát igen és most félretéve a buta ellenségeskedést meg stb.,eléggé suta bírói döntések voltak,szerintem se a tizi nemjogos,de az első Obi sárga...de így alakult...komolyan számolni kell a Nápollyal idén is! -
#31859 De NEM MA! :D -
#31858 Nyerni kéne ma és felzárkózni -
#31857 azért a bíró nélkül nem sok öröm volt a játékukban, legalábbis 11 ember ellen... -
#31856 bíró ide oda,ez a Napoli ez istentelen jó...öröm nézni őket! -
#31855 nem csak minket, az Intert is szépen elkalapálja eddig a Napoli... 3-0 nekik, ráadásul idegenben! persze a bírókról most nem szólnék... -
#31854 na, mos látom, hogy itt is lett :D jó az újítás szerintem. -
#31853 Nálunk nem lehetne a topikba ilyen +/- -os megoldást, mint itt pl?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1295975755 -
#31852 Juventus - Milan keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi. -
#31851 csak egy kósza gondolat volt meg álmodozás:Dde mondjuk amúgy legalább annyi hátránya van mint előnye a hisztiei meg honvágya meg stb. dolgok miatt,tehát az pl. hogy még minidg nemtud angolul számomra gáz:Dna igen amúgy ezzel énis ígyvagyok:Dkilehetne állni egy gyors,fiatal,de nem zöldfülű hanem azért technikás középpályával -
#31850 Tevez nem lesz Milan játékos, ne nagyon éld bele magad... Montolivora viszont minden esély megvan, tökéletesen beleillik a klub utóbbi időben elkezdett játékospolitikájához :D Ha Montolivo mellett sikerülne még egy irányítót is vennünk (pl. VdV) akkor összetenném a 2 kezem :D -
#31849 Naja,úgynézki nemlesz eltiltva,csak félévig nemlesz aktív futballista kb.,szerintem edzéseket a kizárás lejárta után sem igen fogja látogatni,de ennek ellenére sacc/ 20millióért már elfogják adni,demár most sorakozik érte az Anzhi,Real stb...:Dmiért is lep meg,de azért mondjuk látok rá esélyt ha Kopasz meg elnökúr kicsit megerőltetné magát...fincsi lenne egy Tevez Eriksen Montolivo vérfrissítés télen:D -
#31848 Úgy tudom, hogy Tévezt Mancini nem fogja játszatni többet, amíg ő az edző, mert nem állt be a Bayern ellen mikor pályára küldte volna. -
#31847 kisértetiesen az az eset Tevez is mondjuk,mint Cassano,összebalhézik a klubbal aztán félév alatt teljesen kizökken,de kérem,egy Tevez féláron akkoris Tevez:D:DLehet őrültségnek hangzik de én Cassanót küldeném a picsába télen,a kapott árából + egy kis zsebbenyúlásból megis lehetne.Ne Amaurizzunk már tiszta vicc! -
#31846 Az elszomorító csak az,hogy ezen az oldalon kívül mindenhol az Eriksen-Amauri duó folyik a csapból is...namost akkkor kombináljuk össze hogylenne nekünk nagyon jó!középpályára félévkor Montolivo és Eriksen,ha ez a 2 megvalósul már labdába rúghatunk főleg hogy mindkettő játszhatna a Bl-ben is,fiatalok gyorsan,erről a dánról sokat nemtudok,de egy tetyűlassú bajnokittas Seedorftól csak jobb lehet:D -
#31845 az biztos,amúgy Tevezen is ellehetne gondolkodni,ha nem tiltják el akkor mindenképp más klubban kell folytatnia,és mostmár kénytelenek lesznek fillérekért eladni,mondjuk utoljára 2 napja voltam toppon ebben a témában szóval nemtudom holáll a dolog! -
#31844 az jó lenne ha jönne :D -
#31843 Nagyon érdekes dolog ez az oldal hé:DVan Persie-t is szinte biztosra veszik félévkor...:Dbeis baszna ha Monti meg Persie eljönne:Dlenne jóvilág -
#31842 Basszus ha nem kacsa akkor most kurvára örülök:D:D:D -
#31841 Megegyeztünk a Fioval Montolivoról? Emanuelson közös tulajdonba menne...
Valamint Boateng visszatér a Juve ellen