A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nekem nincs bajom vele, csak ugye Juvéban sem jöttek neki össze a dolgok, most visszament németbe és majdnem kiestek.. aztán lehet nálunk a sok brazil között jól ellenne, de jobban örülnék Pastorének vagy Gansonak
acmilan.hu
Miért érzem azt, hogy Diego lesz az?:S Brazil ráadásul ez még jobban ezt vetíti elõ...
Most hogy 13 éves lettél, végre levehetjük a triciklirõl az extra kerekeket, ideje, hogy megtanulj rendesen bringázni! Talán még pár csajt is felcsíphetsz! 😄
õ lenne a nagy igazolás vagy mi?😄😄
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

sztem egy "nagy" név tuti jönni fog, ezt szajkózták 2 héten keresztül, most már muszáj igazolniuk vkit mert felakasztják õket Milánó fõterén 😄
hmm...
De az tuti, hogy ha itt köt ki, akkor innen egyenes az útja majd a Barcába, valami jó biznisszel. 😄
(de a Milan ellen ne parádézzon! 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ha azt csinálja ott is mint az elmúlt 3 évben itt akkor még örülni is fogok 😊
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
még egy hír: Taiwo átesett az orvosin!
én ennek nagyon örülök 😊)))))))
“Nem rossz érzés a Scudettót látni a mezen, lássuk hogyan áll” - kezdte szavait a francia. “Nagy megtiszteltetés a Milanban folytatni. Boldog vagyok, hogy a világ egyik legsikeresebb klubjának tagja lehetek” – hízelgett leendõ rajongóinak, majd hogy eloszlasson minden kétséget hozzáfûzte: “Ezt már hivatalosan is kijelenthetem, a következõ négy évben a Milan játékosa leszek.”
#acm
Taiwo a Marseille csapatától igazol a Milanhoz, miután nyáron lejár a szerzõdése. A La Gazzetta dello Sport errõl kérdezte a védõt:
„Azért döntöttem úgy, hogy a Milanhoz igazolok, mert ez egy fantasztikus klub, mely remek futballt játszik. Véleményem szerint azonos játékerõt képvisel, mint a Chelsea vagy a Manchester United. Nem akarom megsérteni azokat a csapatoka, melyek irántam érdeklõdtek, de amióta válogatott lettem, azóta álmodom arról hogy egy abszolút top klubban játszhassak. A Milan tele van klasszis játékosokkal, mint Ibrahimovic, Seedorf vagy Pato.”
A 26 éves játékos hat szezon után hagyja ott Marseille városát és költözik Milánó szebbik felébe.
#acm
#acm