36663
-
#31920 Az egész keretet le lehetne formázni a f...zba :D -
#31919 "ZLATAN IBRAHIMOVIC says he has lost motivation and is not enjoying the game as he used to.
Celebrating his 30th birthday two days ago, Zlatan Ibrahimovic admitted his career is close to its end and the Milan striker now gives more hints that he would retire in the near future and won’t play to his 40′s."
kb. 6. oldal ahol olvasom:D:DRossoneriblogon is ez virít:D -
#31918 :DD -
#31917 Kabaré ez akár kacsa akár nem,amit Ibra nyilatkozott,mondjuk igazságalapja az elmúlt időben van...nemtudom ki olvasta ezeket a dolgokat,hogy nemsoká vissza akar vonulni,megmár nem motiválja a futball,stb. :Dez vmi bogár,hogy megvan a 3. x és akkor már öregnek érzi magát,ottvannak a gyerekek,meg a kertben is megerőlteti magát ha játszik velük:D:D:Dhát ez nagyonnagy...ezkell még nekünk...mégegy motiválatlan öregúr:D:D -
#31916 Robinho, Mexes, Abate a Palermo ellen már játszhatnak,
Pato pedig az azt követő BL meccsen a BATE ellen. -
#31915 szerintem meg pont az az erőssége az olasz focinak,hogy jópár vereséggel is mehet egy csapat a bajnoki címért,a körbeverések miatt,azaz több egyenlő erősségű együttes van(Inter,Napoli,Juve,Milan),ezek közül akárki lehet bajnok,még 7-8 vereséggel is. a spanyolban aki 4szer kikap,az már nem lesz bajnok -
#31914 ez van Mátyás ha fosul kezd a milánói duó, ha rendesen formában van mindkét csapat akkor nem nagyon hullajtunk pontot a kisebb csapatok ellen, ebben vagyunk jobbak "elvileg" ha minden fasza -
#31913 Inter simán előttük fog végezni, ez tök egyértlemű. Mióta Ranieri az edző újra jól játszunk, és ha nincs rocchi a napolit is vertük volna. Bár az h 3 vereséggel még scudettóról lehet beszélni az olasz bajnokság gyengeségét jelzi... -
#31912 nem gondoltam,hogy lenéznéd a Juvét(szép is lenne,ha lenéznél egy csapatot amelyik ellen 2 kapuralövést sikerült összehozni)
csak jeleztem,ha lenne erre egy kis pénzed akkor én állnám a fogadást:)
a keretek erőssége meg egy dolog,emellett még nagyon sok dolog dönt egy bajnoki cím sorsáról.nem autóskártyáról van szó:) -
#31911 :D -
#31910 és tényleg -
#31909 Nálunk nem csak fejekben kellene rendet tenni hanem középpályán is :) -
#31908 Napoli oda-vissza volt, Juve ellen 1 vereség, Udinese ellen egy 4-4 a másik meccs is x volt asszem, hirtelen a Lazio nem ugrik be de mintha az egyik meccs x lett volna...
szerk: sőőőt, a Cesena ellen kikaptunk 2-0ra, most meg megvertük őket :D persze attól még egy fos ez a szezonkezdet, nem azt mondom csak kemény csapatokat kaptunk az elején nagyon most jön a könyebb része
csöves: Nézd, én nem a Juvét nézem le, de azért az Inter és a Milan kerete is van olyan jó mint a tiétek, ha nem jobb... fejekben van gond mind2 csapatnál ha elkapják a fonalat akkor sztem helyreáll a tabella és év végén a Milan-Inter-Napoli-Juve versenyfutás lesz a scudettóért -
#31907 Bocs tényleg 2 éve volt mikor két 3:0 volt ide ha jól tudom. Torinóban tavaly mi nyertünk 1:0-ra Gattuso góljával. -
#31906 mi lenne az a kisebb összeg?aminek amúgy örül mindenki az nem is a győzelem ténye vagy a játékunk.hanem,hogy olyan mentalitással játszott a csapat,amit akkor mutatott amikor beleszerettünk.és ez kibaszottul jó.
#31905:tavaly a Juve nyert ősszel a San Siroban 2-1-re.
-
#31905 ezek ellen botlottunk? A Napolit oda-vissza vertük, a Juvét is oda-vissza, Barcával 2:2 bár az nem tétmeccs volt. Az Udinese se vert meg minket ha jól tudom, a Lazio sem ott is X volt oda-vissza. -
#31904 Én nem hiszem, hogy az Inter előttük végez. -
#31903 Más fórumokat olvasva a Juvésok úgy örülnek, mintha BL-t nyertek volna... azért lenne rá egy kisebb összegem, hogy év végén mindkét milánói csapat előttük végez :D
Meccshez még annyit, nem is baj hogy jön egy kis szünet, fejekben rendet kell rakni és ha a sérültek felépülnek lehet javítani, azért egy Lazio-Barca-Udinese-Napoli-Juve sorozaton vagyunk túl, tavaly ezek ellen szintén botlottunk, most könnyű meccsek jönnek szóval lehet zárkózni (csak látnám már végre)... -
#31902 Mindenki ideges ez jogos, sikerült kicsit lehiggadnom és rájöttem arra hogy tegnap az erőnlétünk egy nagy nulla volt, sok olyan palink van aki nem bírja a sorozatterhelést, akinek pedig kéne az annyit tud amennyit láttunk. See öreg, Cassano kifullad, Ibra egyedül kevés előre, Boateng is elfáradt hamar aztán jöttek a hibái, Van Bommel nagyjából hozta magát, Silva az akit ki tudok emelni, Abbiatinak a végén nem kellett volna az a bőrös.. plusz Nesta is megsérült.. Bonera,Antonini,Zambrotta nekik sem a kezdőben kellene rohangálniuk, ilyen kondival meg összedrótozott játékosoktól nem lehet többet várni sorozatterhelésnél... -
#31901 de ilyen suta ötlettelen tetűlassú Ftot nemérő középpályát énmég nemláttam amióta a Milanért élek és felfogom magam körül a dolgokat -
#31900 hát erről beszélek,ezt a Mister X mizériát és a mostani brutális teljesítményt + megoldásokat nézve lett ki most a nemi szervem az egésszel...ezekután higgyem is el h van Persie meg Montolivo majd jön télen...ja:Dmajd villantunk egy Amaurit akire lófasz szükség sincs oszt szevasz tavasz:DA fél világra épp ezt értettem má nagy idegembe hogy szóbahoztak ezeken a posztokon a fél világgal,ehhezképest mi 2,8 milliót v mennyit voltunk képesek kiadni,meg 3 részletbe 8 milliót,aztis opciósan Aquilaniért...lehet jóttenne má nekünk is egykét sejk látogatása komolyan:D -
#31899 Leigazoljuk a fél világot? Nekünk Mexés-en és Taiwo-n kívül egy VKP és egy TKP kellett volna... erre kaptunk egy Nocerinot aki egy batyu fasz! -
#31898 Én nemtudom mit gondoljak,de én inkább a vezetőséget kezdem okolni,de még nem alapozom meg ezt a felvetést,majd a januári mercato után...mertha Amaurit idemerik hozni én biztoshogy idegösszeroppanást kapok azon nyomban!Nézzünk már körül,Roma,Juventus,Napoli...Roma nagyonszép vételeket csinált,Juve úgyszintén,Napoli kiegészült egy Inlerrel,Pandev szerintem inkább árt mint használ eddig,de öröm őket nézni,Udinese meg szétlett kapkodva és Natale nélkül is jelenleg hozták a mostani meccsüket is.A mi bajnokittas gárdánk meg beszopatja a népet hogy leigazoljuk a fél világot,erre ingyen(hozzáteszem azért hasznos játékosokat szereztünk)ezenfelül alul meg semmi...Allegri meg világi egy nagy fasz,énmá tavaly is folyamatosan szidtam csak rálehetett fogni h bajnokok lettünk akkor miről van szó?ezektől a megoldásoktól szőr nő a talpamra és feláll... -
#31897 Gallianiék azt hitték h ezzel a kerettel is lehet kezdeni idén vmit. BL? Röhej... nem h a BL de a BL indulás is veszélyben lesz ha így haladunk.
Kezdem elhinni hogy tavaly nem mi voltunk jók, bár ettől jobbak voltunk az biztos, ha nem a többiek voltak szarok... -
#31896 kivan a ****om a bajnokittas 35évesekkel,meg Allegrivel,meg így utólag mostmár a Mercatoval is...ha idemerik hozni Amaurit télen esküszöm bazki utolsó pénzemből kiutazok a Tajgetoszhoz és leugrok...ez nem emberi:D -
#31895 nekem azt sem tetszett ott sem láttam futballt a részünkről... egész szezonban eddig egy normális meccset, teljesítményt nem láttam, sok sérült ezzel lehet takarózni, meg nem lehet rotálni ezzel is de nem a szezon elején kellene elfáradni, alapozás is volt nem?? kalap szarok vagyunk ebben a szezonban és egy ponttal vagyunk előrébb a válságban lévő Internél... de nálunk nincs semmi gond -
#31894 Gyönyörű....2 +piros...ezaz(L)(L) -
#31893 Abbiati... BEFOSOK!!! -
#31892 Taiwo Nesta Silva Urby Nocerino Aqua Seedorf Shaarawy Ibra Cassano...lehet énvok agybajos de ebből a keretből ami most van én ezt hoztam vna ki...v legalább becseréltem vna őket bazdmeg hát Ambrosini Antonini kettőst lassan fejbelőni lenne kedvem...de Bonera se kutya -
#31891 Nem értékelek vagy írok mert törölhetném is... -
#31890 Bonera simán kirúghatta volna... ha legalább Nesta nem sérül le -
#31889 Azt kell hogy mondjam, megérdemeltük. Mindemellett egy iszonyúan színvonaltalan (van ilyen szó?) meccs volt, 2 rémgyenge csapattal, bár a Juve valamivel jobb volt... Allegri meg egy puhapöcs, nem mer cserélni normálisan lehet hogy nem kéne Milan meccset néznem egy ideig mert az idényben eddig minden meccs felbaszott idegileg a Barca ellenit kivéve -
#31888 másrészt,Urby jóltudom eredetileg szélső védő,minek erőlteti a középpályán,minden meccsen egy rakás szar volt,és 2 szélen meg 60évesek vannak...Taiwo Nesta Silva Urby,k.p. kezdhetett vna Aqua Noce mingyárt máslett vna...erre még nemishogy nemkezdenek,bejönnek csődtömegek a pályára,Ambrosini egy rakás nagy bűzölgő szar Antoninivel együtt...kész életveszély -
#31887 na erről ennyit, buktuk :S -
#31886 Bazdmeg...hát szétfejelem a monitort...komolyan mondom!!!!!!!!!!!!!!Kozármisleny nem ennyire szerencsétlen...jól összehozták Galliani meg Allegri,totálisan jó mercato+virtuóz edzői megoldások.... -
#31885 1-0 köszönjük :D -
#31884 kijelentem hogy a kpályánk támadásban\támadásépítésben egy nagy SZAR, See kifulladt, Bommelt Nocerinot leköti a védekezés Urbynak-Princenek nem megy, Ibra meg egyedül csak felbassza magát és jól hátbarúgja majd Allegrit az öltözőben -
#31883 MINEK ABROSINI...EKKORA FASZ NINCS MÁSIK A VILÁGON MINT ALLEGRI KOMOLYAN...OTTVAN AQUA,SHAARAWY STB. ERRE HOZZUNK BE 2 CSŐDTÖMEGET...leírhatatlan amit most érzek,főleg h ez nagyon nemvolt az én hetem... -
#31882 őrült nagy szerencsénk, hogy eddig egyik lövés sem ment be... mert volt pár :S -
#31881 kezdem bátran kijelenteni h Allegri egy fasz:D