36663
  • DeerHunter01
    Ő kéne még ide... :D
  • forza milan
    Elsődleges hírek szerint Bonera lesz a belső Nesta mellett,remélem Mexést befogja állítani Allegri...
  • acm689
    köszönöm, ez nagyon jó hír! :))
  • szucsy89
    "Bár nézettségi okok miatt lekerült a csatorna műsoráról a BL, és a TV2 lepasszolta a közvetítést a PRO4-nek, visszatérnek a meccsek az országos kereskedelmi csatornára. Az [origo] információi szerint az UEFA nem egyezett bele, hogy kis lefedettségű csatornán menjenek a keddi találkozók."

forrás

Silva tudom, hogy sérült, de jót tesz majd neki ez a pihenő, meg így Mexés bemutatkozhat végre. Viszont Gattusoról van valami info, hogy mikor térhet vissza?
  • acm689
    köszönöm az infót! van erről valami bővebb tudnivaló? miért gondolta meg magát a TV2?
    én nagyon örülök neki :))
  • Redbull756
    Milan - BATE keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Nesta, Taiwo, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Robinho, Ganz.
  • szucsy89
    Rendszeres lesz!
  • acm689
    tudtok valamit arról, meddig marad jólelkű a TV2? mert ugye ma éppen adnak BL-t, de hogy ez rendszeres lesz-e...?
  • szucsy89
    CAS CAS CAS ANO ANO ANO

:DDDDDDDDDDDDDDD ez kész :D

szerk.: bocs, a vége még most jött az mégnagyobb :D
  • forza milan
    Nézzétek meg eztis,nem bánjátok meg,Crudeli újabb alkotása a Palermo meccs alatt...a vége a leggyilkosabb,én lefordultam a székről:D:D
  • LasCar16
    jó volt, szép volt, kellett, úgy tűnik hogy tényleg a frissességgel voltak problémáink, na meg kellett egy kis lendület Robinho személyében
  • Redbull756
    na, úgy látszik jót tett a szünet, kellett már egy ilyen sima meccs,
    Silva sérülése meg nem komoly, már a szerdai meccsen is játszhat.
  • DeerHunter01
    szép volt!!!
  • acm689
    én is néztem, nagy győzelem volt, de sajnos vezéráldozattal :s remélem, Silva nem dől ki hosszú időre, nagy szükségünk van rá!
    szép volt fiúúúúúk!!!!!
  • szucsy89
    Végre egy sima győzelem...
  • Davidke007
    én nézem :D a golunk szép volt, csak így tovább, csak kár h Silva megsérült :S
  • szucsy89
    Sokakat érdekel a meccs látom :D félidő 1-0 ide
  • banok
    20.45 Milan-Palermo
    tv: Digisport Plus
    streamek:
  • szucsy89
    MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Aquilani, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.

PALERMO: Tzorvas, Pisano, Silvestre, Migliaccio, Mantovani, Bertolo, Barreto, Della Rocca, Ilicic, Hernandez, Miccoli.
  • Redbull756
    Milan - Palermo keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Valoti, Van Bommel, Carmona, Cassano, El-Shaarawy, Ibrahimovic, Robinho.
  • forza milan
    További összefüggést látok abban,hogy Benatia és Carvalho neve ott szerepel azok között akikért nagyon megyünk:Dnamost Benatia még nemis rossz,csak éppen a Barca nagyon szilvát akar enni,és nemsajnálja rá a pengőt:Dszóval nemvéletlenül középhátvédezünk mi már megint,Berlu és Kopasz már lehet ránedvesedett a 30 milliós ajánlatra is-.-vegyünk egy Benatiát 12misiért,gondolják ők,amiért még az Udinese is kiröhögött magáért az ajánlatért,de egyszerűbbb megoldás végülis a legjobb játékosunktól megválni,és ingyen megszerezni a helyére egy 33 éves Carvalhot...naha ígylesz én tényleg tökönszúrom magam,de nelegyen igazam:D
  • forza milan
    Zamparini nem olyan hülye,inkább csak humorosan realista,de azt nyilatkozta hogy szimplán fizetésemelést akarnak kicsikarni ezzel a viselkedéssel/nyilatkozatokkal:Dtiszta vicc hogy Inzaghi 38 évesen is ifi hévvel akarna játszani,ezek meg 30 évesen csinálják a fesztivált,tegyük hozzá hogy Cassano meg amit a válogatotton kívül mutat az egy nulla,hamarabb kifullad mint nagyanyám dombon felfelé...:Dszóval érdekesek ezek a dolgok,annyi pletyka van megint hogy hihetetlen,mindenesetre 2 demotivált játékosból áll a kezdő csatársor,akik baromi szomorúak mert éhen fognak halni ettől a fizetéstől...srácok vmit mutatni kéne először:D:D
  • szucsy89
    Mivan, mindenki vissza akar vonulni? :D
  • forza milan
    "Gazzetta.it reports that Ibrahimovic and Cassano, for whom “football has become a routine”, will lead Milan’s attack on Saturday against Palermo, but there could be changes in midfield. Alberto Aquilani has been tired in today’s training in both left-midfielder role – his natural position – and behind the strikers.

Moreover, the website of the Milan-based newspaper suggests that while Antonio Nocerino will continue to replace Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf could be used in the defensive mid role, in the place of Mark Van Bommel who suffers from fatigue. Philippe Mexes, according to the report, will start from the bench.

Christian Abbiati, despite recent howlers, will keep starting between the sticks. Alessandro Nesta and Thiago Silva should play together – unless Allegri decides to rest Silva – while Ignazio Abate is back too"(Rossoneriblog)

a cikk címét és elejét már besem mertem másolni:DCassano is kijelentette hogy ő 2014 nyarán visszavonul,neki ugyanolyan rutin már csak a futball mint Ibrának,szóval ők most ketten totál agyonvannak elégedve magukkal,és közepébe szarnak a dolgoknak:Dannyi a lényeg h ennek ellenére ők kezdenek,Aqua az eredeti posztján lesz kipróbálva,Seedorfot meg Bommel helyére védekező középpályásnak akarja Allegri berakni:Dérdekes megoldások,meglátjuk mi sül ki belőle,mondjuk mivel Seedorf amúgyis állandóan hátra játszik és egy lassú szar,hátha védelmi haszna lesz:D
  • bakkerman
    kis fasztöltény ez a neymar
  • acm689
    jön Higu és Khedirea! én nagyon örülnék, főleg az előbbinek!
  • forza milan
    sok hülyeség egybeesik ebben a kavarásban meg cikkezésben lehet hogy csak énvok ilyen CSI agy hogy mindenben az összefüggést keresem,de vagy nagyon nagy vándorlás lesz itt télen,v csak unatkoznak az újságírók és lófasz sem fog történni...a nyári mercato után édesjó Istenünk sem tudja még szerintem megjósolni,melyik variáció lép életbe:D
  • forza milan
    "A spanyol és az olasz sajtó közben arról cikkezett, hogy a Milan élénken érdeklődik a Real középpályása, a német Khedira iránt. A milánóiak tízmillió eurót fizetnének a német válogatott középpályásért, akinek küzdenie kell a kezdőbe kerülésért Madridban. Azt több forrás is megemlíti, hogy a királyi gárda Ibrahimovicért kész áldozatot hozni. Akár a Higuain, Khedira párost is, de felmerült még Kaká és Carvallho neve is cserealapként."forrás:acmilan.hu

namost ebben a Higu Khedira páros csere még tetszetős,Carvalho meg minek?:Debből arra is lehet következtetni h má Silvától is elbúcsúztak lélekben és akkor hoznak megint egy öregurat középre,semmi értelme ennek...nade aza része h Khediráért 10 milliót fizetünk,hát kiröhögnek az biztos:Dnagyonnagy a kavarás megint,de ha Ibra megunta a focit akkor tőlem mehet vissza a Malmöbe is csak az árát adják meg v 2 embert a középpályára:D
  • LasCar16
    http://playerlife.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/25/Andrij_Sevcsenko/
  • limperatore
    D:SAD:AS:DSA:SA:SA:DSA:D

köcsög neymar megkapta :D
  • Oziris666
    Most kell eladni a Mahacskalának:D
  • Redbull756
    :D

• DeerHunter01
    csak januárig kell kihúznunk...és jön Amauri :DDDDDDDD
  • Nuno88
    Ezt már mondtuk szeptemberben is :D
  • DeerHunter01
    Reméljük jót tesz ez a kis szünet a csapatnak.
  • Nuno88
    Nagy dicsőség.
  • Palinko
    legalább őket el tudják verni :D
  • szucsy89
    Milan-Primavera 6-0
    Gsz: Boateng 5’ 35’, Inzaghi 32’, Seedorf 40’, El-Shaarawy 46’.
  • forza milan
    pedig lehet abban van az ereje:Damúgy Khedireáról szólnak a legújabb pletykák:DVan der Vaart,Khedira,Montolivo...na ha ők eljönnének télen,mernék meccset nézni:D:D:D
  • szucsy89
    Berlusconi "parancsba adta" Ibrának, hogy vágja le a haját Mekkora arc :D