A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsit olyan Gattusos:D
jöhetne, VB-n nagyon bírtam

LasCar16
http://www.youtube.com/watch?v=khfNB95iluc

azért ez a Rios gyerek nem rossz, elnézegetném nálunk :)

#acm

szucsy89
de úgy, hogy benne volt az üzletbe Papas is... és így belekavarhat, ha kijelenti hogy nem megy el a Milanból
LasCar16
megvettük már elvileg.... pár napja...

#acm

szucsy89
acm689
Érdeklõdünk Bale, Vaart és Hamsik után - Galliani

én Balenek örülnék a legjobban, majd Hamsik és Vaart a sorrendem.

Hamsik nagyon jó lenne:)
és még bele lehetne vonni az üzletbe Antoninit, Oddot is:D

Nuno88
boldog lennék ha Hamsik jönne! :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
ahhh, ráadásul most olvasom, hogy Hamsiknak Raiola volt az ügynöke... gyanús nekem, hogy õ lesz a befutó
szucsy89
Kopasz kijelentette, hogy 1 db középpályás fog érkezni a bal oldalra és kész az átigazolási szezonunk...

(akkor ugrott be, hogy amikor tavaly azt mondta hogy már nem jön senki, akkor még azért Ibrát meg Robinhot leigazoltuk :DDDDDDDDD)
LasCar16
Hivatalos

Amelia 2014 június végéig aláírt!

Közben Hamsik értesítette a klubját, hogy hozzánk szándékozik igazolni. Berlusconi zöld utat adott a transzfernek, Hamsik ára 20-25 millió euró körül lesz.
--------------------------------------------------------------------

Sneijder közben szintén távozni szeretne - állítólag...

Forrás: www.calciomercato.com

#acm

szucsy89
:DASDADSAASD:DSAA <#eljen>
LasCar16
kapsz egy matyipontot ezért a hszért

#acm

limperatore
:) aki arat az arat, aki gyökér az is marad, ez van ; )

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
még egyszer kiröhöglek :DDDDDDDD itt van ismét sikerült.. ASD:d

#acm

limperatore
de te nem tudsz én viszont igen ;)

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
én meg téged röhöglek ki merdamatyi :DDDDDDDD

#acm

limperatore
mourinho válasza meg h kiröhögte :D ennél többet nem is tehetett

szucsy89
"Mourinho idõrõl idõre szánalmassá válik. Mindig ugyanazokat a dolgokat ismétli, amitõl egyre banálisabb lesz a mondandója. Nagyon tehetséges edzõ, de szerintem a nagyképûségével a kisebbrendûségét palástolja. Leonardo gyengéje, hogy túlságosan úriember, Gigi Delneri túlságosan ragaszkodik a saját elgondolásaihoz, Luciano Spalletti pedig... kopasz. Cesare Prandelli diplamatikus, Walter Mazzari pedig gyorsan dühbe gurul."

Max Allegri, az olasz bajnok Milan edzõjének válasza arra, hogy néhány szóval írja le kollégáit.
szucsy89
fasza :/ ezt nem akartam, félek hogy kezdõként számít majd rá Allegri... + így akkor már csak 1 igazolás lesz
Nuno88
hurrá -.-

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

See 2012-ig hosszabított!

bakkerman
mai világban már semmi sem biztos,böde dánielt is vinné sok magyar csapat,aztán nehogy a cityben kössön ki...:D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
<#eljen>
Palinko
én is meg vagyok elégedve abateval nem tudom miért kell fikázni
drsenorita
Paloschinak én is:):):)

Nuno88
Abatéval semmi gond, a szezon alatt õ fejlõdött a legtöbbet, ha valaki nézett Milan meccseket az láthatta is, ha csak nem vak az illetõ -.-

jó hát Dani Alveshez képest tényleg nem olyan jó:D
de Cafu óta nem volt szerintem egy szezonban ilyen jó teljesítmény jobbhátvéd poszton

#30762:igen, én is nagyon örülök Paloschinak, a kérdés már csak az h mennyi szerepet fog kapni

acm689
"Az üzlet részeként a többi közös tulajdonban lévõ játékos közül Alberto Paloschi, Marco Amelia, Nnamdi Oduamadi és Gianmarco Zigoni a Milanhoz került, míg Szokratisz Papasztatopulosz a Genoáé lett."

Paloschiiii! neki nagyon örülök! :)

DONGUBA
ya igazad van nem lattam......csak a...........90%-at:DDDD
szar es kesz naaaaa

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Aztan a City-nel kot ki :D

REAL MADRID

acm689
hát, elsõsorban a Juve és az Inter érdeklõdött iránta, de hátha a háttérben van valami :P :)

bakkerman
a real topikban is aguero a téma,spanyoloknál már oda lett eladva,úgy látom olaszban a milan "vette" meg :DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

acm689
milyen nagy lenne már, ha Aguero lenne a meglepi :P
45 millióba kerül, kb mint Fabregas, bár talán még olcsóbb is.

hát igen, de ne legyünk telhetetlenek:D
majd idõvel azt is megtanul:)

horpeti
Megtanulna beadni, akkor isten lenne. :D

WuFraZselic
"nem fog elmenni"

azért ez nem így van, ki kell fizetnetek érte 24 milliót...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

miért lenne vicc?
akk ezekszerint nem sok Milan meccset láttál idén...
egyik legtöbbet fejlõdõ játékosunk volt a szezonban, és nagyon stabillá is vált a teljesítménye
Balzarettinél pedig mondj egy balhátvédet aki jobb volt a bajnokságban

LasCar16
Abate miért is?

#acm

DONGUBA
Abate es Balzaretti vicc:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
Nuno88
Ibra nem fog elmenni sztem. Az meg h Hulk jön sztem csak az én álmom marad :(

szucsy89
Hát figy. Nézõpont kérdése, sztem õ... Eto'o-val és Drogbával nekem õk a legjobbak, persze nem az idei szezon alapján, bár tény hogy a szezon elején csak õ vitte a csapatot... a minap került a kezembe egy régebbi nemzeti sport, abban volt hogy az elsõ 6-7 milan meccsen a csapat összes gólját õ lõtte 1 kivételével... de lényeg a lényeg hogy én marasztalnám, ha túl is adunk rajta nem biztos, hogy egy ilyen kaliberû csatárt tudunk a helyére hozni, Hulk lenne sztem a legközelebb hozzá, õ drága, valamint a legújabb hírek szerint Drogba szénája is kifelé áll a Chelseanél, mert Torres lesz az elsõ számú csatár jövõre...
DONGUBA
Hat azert ez nem igy van...ha o lenne az nem ennyi golja lenne nem?

szucsy89
Ibrát akarja Mou és Mancini is... remélem marad. Jelenleg õ a világ legjobb befejezõ csatára.

(még ha Matyi most valami fasságot be is fog írni, akkor is :D)
szucsy89
http://www.youtube.com/v/o5ycC6ASo9k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
WuFraZselic
nehogy már legyen egy fiatal, használható középpályásotok! :DD

amúgy elvileg már hozzánk jön, ezt a Fio elnöke is bejelentette 2-3 hete, de mostanában nem volt róla szó, így lehet semmi sem dõlt el

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Milan - Inter derby Montolivoért

remélem kikapunk :DDDDDDDDDDDDDDDDDD