A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
akkor ki?😄😄

LasCar16
http://www.rossoneriblog.com/2011/06/29/galliani-hamsik-and-kaka-will-not-join-milan/

-Hamsík nem jön mer már megígértük hogy nem mozdulunk rá De Laurentiis elnök úrnak, és nem szegjük ezt meg

-Továbbá semmi esély hogy Ganso érkezzen januárban
-Kaká sem tér vissza, mint ahogy Fabregas sem érkezik, mivel egy másik csapatba igazol, 100% akkor hogy Barca
-Danilo? Nem tudom.

#acm

DeerHunter01
persze, ez így van. de ha a Barca mégsem fizetné ki az árát és a Milan hajlandó lenne, akkor szerintem elmenne a Milanhoz, innen pedig még simán elmehet a Barcába 2-3 év múlva is akár. Így is csak 23 éves.

\"Erről van szó!\"

LasCar16
jó, hát majd kiderül, én már csak akkor hiszek el valamit ha hivatalos 😄

#acm

Alexis még az Udinese játékosa 😊
Fabregasért meg állítólag megadjuk a 39 milliót.
Csak azt akartam mondani, hogy Cesc már évek óta haza akar térni, de eddig Wengerék nem engedték, akkor meg nem hiszem, hogy a Milánba elmenne.
Idén pedig újra bepróbálkoztunk nála és a 2 csapat közül sztem nem kérdés, hogy melyiket választaná.

cesc fábregas

DeerHunter01
"rá fogja építeni a következõ évek gyõztes Arsenalját."<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"Erről van szó!\"

LasCar16
azóta semmi hír nincs max a Barca felõl, szerintem kopaszék türelmesen várnak és késõbb fogunk tenni egy ajánlatot

#acm

LasCar16
A katalán játékos ráadásul két évvel ezelõtt már elmondta, hogy Itáliában a Milan kedvence. Ha igaz, hogy õsbarcásként nem menne a Realhoz, és nem öltené magára más angol csapat mezét, akkor máris jobbak Gallianiék esélyei. Konkrét tárgyalásokról eddig sem a két klub, sem a játékos és a Milan között eddig nem volt hír, mindössze a Corriere dello Sportban annyi merült fel, hogy a Milan egy esetleges bizniszbe örömmel bevenné Flaminit (aki így visszakerülne korábbi csapatához) és egy-két fiatal tehetséget (talán Merkelt? , Strassert?). Az olasz lap 35 millió eurós ajánlatról írt június elején.

Egyébként két évvel ezelõtt, 2009 nyarán már szinte kész tényként közölte az angol sajtó egy része, hogy megállapodott az AC Milan és az angol Arsenal vezetése Cesc Fabregas átigazolásáról. Akkor a hírek 35 millió eurós klubváltásról szóltak. A Sun nem sokkal késõbb azt írta: Wenger azzal gyõzte meg a játékost, hogy rá fogja építeni a következõ évek gyõztes Arsenalját.

#acm

DeerHunter01
Azért kíváncsi leszek, hogy lesz-e pénzetek rá Alexis Sanchez után most nyáron...., azért a Barca a mostani kerettel is brutálerõs, nekünk meg szükség lenne egy jó irányító kp-ra.
Persze nem csak Fabregas az egyetlen a világon aki alkalmas lenne erre a posztra.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
😄DDD
az szép.

\"Erről van szó!\"

Fabregast honnan szeditek? Én még sehol nem láttam, hogy felmerült volna nálatok a neve 😄
Egyébként tavaly már elmondta, hogy, ha elhagyja az Arsenalt, akkor csak a Barcelona jöhet nála szóba.

cesc fábregas

acm689
lol, képzeljétek, FM-ben 2014-ben járok, Gattuso visszavonult és a Parma edzõje lett, ahova korábban Pirlo igazolt tõlünk, így most Gattuso Pirlo menedzsere 😄DD

Ki az edzõtõk?

Grove4
😄😄😄😄 ötletes! <#eljen>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89

😄D
LasCar16
örülj hülye gyerek annak hogy legalább van egy Milan, meg hogy volt egy bundabotrány és legalább csurrant valami a vitrinbe, mert ha a többi csapat is összeszedi magát akkor cudar világ lesz nektek, mi meg ahhoz már rég hozzá szoktunk hogy több erõs csapatot kell megverni a Scudettoért...

ja és matyi kössed meg az Interes kutyádat mer elszökött <#szomoru2>

#acm

Markov
Elhiheted, h még1x nem nyeretünk veletek scudettot, egy kabaré volt ez a bajnokság. Amikor nincs egy épkézláb Inter, Juve vagy Roma akkor nyer a ac.. <#lama><#taps>

una volta per sempre INTER!

szucsy89
gratulálok hülyegyerek, jövõre is ennyi örömöd lesz <#wink>
Markov

una volta per sempre INTER!

szucsy89
Az ügynöke kezd megpuhulni, már csak 30 millió az ára... idõ kérdése és leigazoljuk.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=55717

Hogy õ lesz e Mr. X azt viszont nem tudom...
LasCar16
“Hamsik didn’t say anything, Slovakian is hard to translate,” Galliani told Sky Sport 24.

tehát: Hamsik nem mondott semmit, a szlovákot nagyon nehéz lefordítani

kopasz 😄DD

#acm

szucsy89
bakkerman
úristen az a cipõ kellllllllll

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
- Nem tudom, honnan szedték azt az információt, hogy januárban étszerzõdöm az olasz bajnok AC Milanhoz! - játszotta az ártatlant a 21 éves Ganso. - Még azt is leírták, hogy elõbb megnyerem az Interkontinentális Kupát a Santosnak a BL-gyõztes Barcelona ellenében, majd pakolok, és irány Milánó. Tény, jó lenne a katalánokkal szemben bizonyítani, de hol vagyok én még az AC Milantól..?

Olyan messze nem lehet, hiszen Adriano Galliani, a Milan elnökhelyettese máris kimondta, hogy milyen jól járnának az ügyes brazil fiatalemberrel. Galliani pedig ugye sose beszél a levegõbe, még kevésbé ok nélkül.

(La Gazzetta dello Sport/Futballista.hu)
szucsy89
Hamsik nyilatkozta, hogy szívesen jönne a Milanba... mondjuk ha õ lesz Mr. X akkor én csalódott leszek, nem szeretem a szlovákot, akkor már inkább jöjjön Ganso (vagy ha jön mind2 akkor ok 😄)
DeerHunter01
Fabregas ? 😄D

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Leonardo vinni akarja PSG-hez Antoninit... CSAK VINNÉ MÁR
szucsy89
"A klub 35 - 50 millió euró közötti összegért fog igazolni. Ha zöld utat kapunk, megkezdjük a tárgyalásokat." - mondta a sajtónak.

"A klub nem tervezi elindítani a tárgyalásokat, míg augusztus eleje nem lesz. Abban a hónapban egy nagy dobásra készülünk. A Milan valami nagyot fog alkotni az átigazolási idõszakban."

Az egyik lehetséges érkezõ Axel Witsel lett volna, azonban Galliani kizárja annak a lehetõségét, hogy a belga a csapathoz igazoljon.

"Allegrinek már nincs szüksége Witselre. A Milan már nem akar vele tárgyalni, így nem fog az idei átigazolási idõszakban érkezni. Valószinüleg marad a Standard Liege-ben."

goal.com
forza milan
reméljük a fia is lesz ilyen jó😄

szucsy89
Paolo Maldini ma 43 éves! <#worship>

Legjobb védõ, legjobb kapitány volt...
szucsy89
goal.com szerint 50 milliónk van igazolni... háááát
Redbull756

jó kis védõ lesz belõle láttam már játszani, de sztem most még felesleges
úgy viszont jó lenne, hogy megvesszük és 1-2 évig még marad a Goiasban

hát igen Sandro nagyon nagy fogás lenne, de arra a posztra jöhetne a Portos Fernando, esetleg majd Poli

szucsy89
"valamint szabadrúgásgól..."

Idén 1-et lõttünk Seedorf állt a labda mögé mert nem volt Ibra a pályán... a svéd ellövöldözi az összeset, és nem enged oda senki mást ha pályán van, azért így nehéz lesz 😄D
LasCar16
Sandrot is elnézegetném azért még bónuszban 😊)

#31001 én nem egy embertõl várom a megváltást hanem háromtól, Taiwot is ideveszem, végre lesz egy fasza balhátvédünk... 😊 szal, tömjük be a lyukakat és alkussanak egy igazi csapatot és akkor nem lesz gond

#acm

LasCar16
úúú szegény Flaminit nagyon kihagytam 😊 na meg Patot is

igen sok ilyen top csapat van, és az õ szintjükre kell felnõni és visszakapaszkodni a BL-ben is az elitbe, de a lényeg hogy nem úgy kell csapatot építeni mint a Madrid... Saját egyéni játékot kell kialakítanunk mint a Barca, labdatartás és gyors váltás, agresszív letámadás és sok távoli lövés valamint szabadrúgásgól mindezt a megfelõl betonbiztos védekezéssel, de ez már Allegri feladata, remélem az alapanyag meg lesz hozzá 😊

#acm

nagyjából egyetértek😊
jó lenne Ganso is, de szerintem nagyobb szükség van egy univerzális kp-ra(Cesc,Schweni), aki összetudja fogni a középpályát
persze a legjobb az lenne ha jönne közülük valai és Ganso😄
a kezdõ amit írtál tetszetõs de azért Bommel helyett legkésöbb jövõre elkéne egy fiatalabb romboló😄

szucsy89
😄DD ugyanezt a kezdõt gondoltam ki valamelyik nap... ez azért még igencsak álom kategória
szucsy89
Így van, én pont most éreztem azt, hogy az idei évben "könnyû" volt BL-t nyerni... ott volt egy top Barca igaz, de azon kívül egy klubnak sem volt igazán jó szezonja... jövõre biztos vagyok benne, hogy dobbantani akar a Chelsea, Bayern (BL döntõt rendeznek), Real, ott lesz mint mindig az MU, meg ugye a Barca mint mindig... nagyon nehéz lesz odaérnünk akár a 4 közé is, de egy Fabregas kaliberû spílerrel már azt mondom hogy van esélyünk.
LasCar16
Az én kezdõm kb:

Abbiati-Abate-Nesta-Silva-Taiwo-Bommel-Fabregas-Boateng-Ganso-Pato-Ibra

és a többi lehetõség:

Abbiati-Zambrotta/Abate-Mexés/Nesta-Silva-Taiwo-Ambrosini/Gattuso/Bommel-Boateng-Emanuelson/Seedorf-El Sheriff/Ganso-Robinho/Cassano-Ibra/Pippo/Paloschi

#acm

horpeti
Így leírva tényleg nem rossz a felállás, és ha tényleg csapatként operálnak, akkor van esély sokmindenre. De sok hasonló erejû top csapat is van, hasonló esélyekkel. Tehát sokat számít az edzõ és a csapatjáték.

Redbull756
LasCar16
én abból indulok ki hogy a védelmünk elég erõs:
Abbiati megbízható: Abate sokat fejlõdött, Silva-Nesta tengely^^ érkezett még középre Mexés, valamint lett egy balhátvédünk is: Taiwo, Zambrotta meg rutinból lehozza mindkét oldalt ha kell, csatárainkat ha megnézzük mindegyik nagy zsugás és képes váratlant húzni plusz Ibra elõl egy állat, Patot is tudjuk hogy mire képes ha nem kell sérülésekkel küzdenie, Cassano-Binho pedig összjátékban és elõkészítésben is jók, na most ehhez csapjunk hozzá egy kis lendületet Fabregassal/Hamsíkkal vagy Schweinsteigerrel, mind3 remekül lõ, univerzálisak és mellesleg passzolni is tudnak, mellettük egy Boateng/ Bommel labdaszerzõnek, és akkor ne feldjük még Emanuelsont sem, sõt Ambro se annyira rossz ha a sérülés elõtti formáját hozza,Seedorf apó is be tud majd segíteni.... El Sheriff gyerekrõl nem tudok véleményt mondani, de kopaszék biztos nem hiába bíznak benne és hagyják a felnõtt keretben, plusz ha melléjük érkezne egy igazi 10es Ganso személyében, akkor egy szavunk nem lehet, ugyanis Gansonak van olyan szeme mint Pirlonak és pontosan tud indítani szinte minden helyzetbõl, elég megnézni csak a Santos Libertadores kupa fináléját, milyen lasztikat adott, nekünk egy ilyen pali kell a csatárok mögé, és ha a kpályá közepén is van egy univerzális emberünk, akkor bárki ellen esélyünk van a gyõzelemre, ha ezen emberek közül érkezik valaki, akkor a Scudetto alap dolog, a BL pedig hozható, mert ha gyorsítunk a játékunkon, és tartani tudjuk a labdát, és kontrázni valamint 16-oson kívül is veszélyesek vagyunk (kb 2004-2006os Milan játéka) és emelett van egy stabil védelmünk akkor az már hajazhat a legutóbbi sikercsapatunkra. plusz Berlu népszerûsége sem magas most Olaszhonban, tehát alkotnia kell valamit a Mercatoban, méghozzá nagyot 😊

#acm

szucsy89
Szerintem is valami nagy dolog megy a háttérben, bár többször is mondta Raiola meg kopasz is, hogy augusztus legvégén számítsunk bejelentésre...
viszont ha jönne Ganso és Cesc vagy Schweni akkor egy kis szerencsével akár köv szezonban is odaérhetnénk

õszintén, szerinted ha jönne Ganso akkor reális esélyünk lenne a BL-re?
1-2 év még kell ennek a csapatnak
szücsy pedig azt írta hogy ha Ganso januárba jön addig kell valaki, sztem õk addig jók lennének

LasCar16
remélem hogy Oddo még dobbant a nyáron, bár szerintem nincs az a hülye aki elvinné, kpályára még szerintem két igazolás lesz az egyik Ganso a másik pedig egy univerzális kp, Schweinsteiger,Fabregas,Hamsík, valami nagyon nagy munka lehet a háttérben, és biztos vagyok benne hogy nagyot fogunk dobbantani.

valamint Ibra tehermentesítésére is elképzelek egy centert ( talán Drogba) vagy ha már visszahoztuk Paloschit akkor bizonyíthatna is, de azt se feledjük hogy lesz egy Pipponk is, ha csak ismét le nem sérül, Cassano helyzete szerintem bizonytalan, ha õ távozik akkor helyette is kell valaki.

#acm