A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Diego meg Gio elképzeléssel szerintem nem csak az én idegeimet borzolod, most komolyan velük mennyi esélyünk lenne a BLre? középszerû pali a kis olasz, Diegoban pedig valami megtört, hadd ne mindenki itt próbálja megtalálni önmagát

#acm

akkor inkább jöjjön Diego ha valaki annyira kell...
meg én örülnék Giovinconak is...bár ilyen pletykákat nem lehetett hallani, de sztem beválna nálunk

hát eszerint a cikk szerint igen, de rögtön utána cáfolta:D

szucsy89
Én sem hiszem, hogy a régi Kakát látnánk viszont ha visszajönne... mondjuk ha Ganso tényleg csak télen jön, akkor valaki kell.
bakkerman
akkor januárban megy csak?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasCar16
remélem nem.

#acm

szucsy89
Real Madrid: Mourinho közölte Kakával, hogy nem számít rá - lapértesülés

A Marca címû spanyol napilap információi szerint Real Madrid labdarúgócsapatának portugál vezetõedzõje, José Mourinho négyszemközt közölte az együttes brazil aranylabdásával, Kakával, hogy nem számít rá a 2011–2012-es idényre tervezett keretben.

NSO

Jön haza?
szucsy89
http://www.youtube.com/v/HzuMOiMQyZY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Road to Scudetto
szucsy89
Már cáfolta is :D
Speaking to La Gazzetta dello Sport, Ganso said: "My dream is to beat Messi's Barcelona in the Club World Cup and then move to Milan in January."

forza milan
Hamár ennyire látványosan kavarja a népet a kopasz akkor legyen meg a sok pusztult idegszálnak a vigasztalója:D:D:D

LasCar16
ahhoz képest még pár napja azt mondta a kopár hogy Vidal sem érdekel minket a Leverkusenbõl...:

„Szeretnénk megtartani Arturot, de lehet, hogy pénzé tesszük, ha egy jó ajánlat érkezik külföldrõl. Az AC Milan 10 millió eurós ajánlata nem elég” – mondta Voller a Bildnek.

#acm

szucsy89
"Fabregas sosem volt az álmunk vagy a vágyunk. Nulla az esélye annak, hogy a Milanhoz igazoljon.

Hamsikot sem próbáltuk meg leigazolni, Fabregashoz hasonlóan az õ érkezésére sincs semmi esély.

Montolivo? Nem követjük az õ helyzetét."
- Galliani

Magyarul mindhárommal tárgyalunk :DADSD:SADASD:SDAS
LasCar16
ja és lesz megint mire fogniuk

#acm

bakkerman
majd megtalálják ha majd 10 pont hátrányba lesznek :Á

szucsy89
:DDDDDDDDDDDDDDDD Sinisa lesz ebbõl :D
LasCar16

kicsi tesó továbbra is keresi az edzõjét

#acm

LasCar16
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/mercato/articoli/62505/il-milan-ci-prova-per-fabregas.shtml

Egy érdekes cikk, hogy a Milannak milyen esélye lehet megszerezni Fabregast. A Barcelonánál az lehet a legfõbb gond, hogy Sanchez esetleges megvétele után már vélhetõen nem maradna pénz Fabregasra is. A Milan pedig közben türelmesen kivár, mindezt max. augusztus közepéig teheti, amikor is az Arsenal BL selejtezõt vív majd. Raiola a megbízottja állítólag a Cesc-hadmûveletnek az elsõ tapogatózások már a BL döntõ estéjén megtörténtek.

#acm

forza milan
komolyan ettõl amúgy már csak azlenne jobb ha a rossoneriblogon virítana a cikk:Welcome back Crespo...:D:Dcsoro Vidi elõl elhalásznánk a mindent elsöprõ lehetõséget:D:D

forza milan
elszomorító néhány ilyen hír még kacsa szinten is...én már csak abban bízok h tényleg rafináltkodik a kopasz spíler és majd megint aug 31.én zárás elõtt érkeznek azok az áhított játékosok akikkel elvileg majd Bl szintet tudunk képviselni:Dde addig ezeken a hülyeségeken kívül félõ h más nemigen derül ki:DEz a Mr-X mizéria is elég érdekes,remélhetõleg nem lesz sírás a vége:DSeedorfot én már most elküldtem volna nyaralni,reméljük nem látjuk sokat pályán a következõ idényben:D:Dlényeg a lényeg h reméljük mélyen a zsebébe nyúl az öreg és értelmesen is költi el a dellát:D

be is baszna:D
ennyi erõvel akkor jöhetne Air Sándor is:D:D

Fabio Capello
vihetitek, jó szórakozást :AS_:S_DA:AS_:_S:D

bakkerman
már 1 hónapja megy a sok hûhó,azt lehet úgy besülne hogy 2 év múlva a Bariban játszana kölcsönjátékosként...

forza milan
LasCar16
http://www.rossoneriblog.com/2011/06/22/milan-eye-co-ownership-deal-for-poli/

Olasz értesülések szerint a Milan és a Cagliari közösen próbálják meg leigazolni az idén kiesõ Sampdoria fiatal tehetségét Andrea Polit! A menetrend a következõ: Közösen megveszik a játékjogot, majd egy évig a Cagliariban fejlõdik, és ha jól teljesít következõ évben a bajnokcsapatnál folytatja. Valószínûleg nem lenne nehéz megszerezni Polit a Sampdoria kiesése után.

tehát akkor ezért engedtük el Astorit olyan könnyen

#acm

szucsy89
Boriellot is végleg megvette a Roma 10 millióért, Astoriért 4-et kaptunk, jön itt a zsé is lassacskán, csak hogy ne tudják kopaszék mondani hogy nincs pénz :D
a legközelebb meg majd azt írják meg hogy már tud pizzát csinálni nem?:D

ááá ez nagyon nem jó...
nagyon nagy lehetõséget láttam benne

Gansot pedig már elfelejthetnénk, túl régóta szórakoznak már, ha mindenképp akarnak egy fiatal brazilt akkor inkább Lucas legyen az

szucsy89
Ennek nem örülök...

Baszki, lassan a brazil adókon új szappanopera indul Gánszu címmel, jó lenne már lezárni és elhozni mert minden nap írnak róla valami fasságot, már félig a miénk is volt Interé is, marad is nem is, egyszer van EU-s útlevele egyszer nincs, ki tudja ezt már követni <#confused>
bakkerman
csóri Braidat már limonádéval meg keksszel fogadják a Rioi reptéren annyiszor megfordult mostanában Gánszu ügyében brazilban :D

LasCar16
http://www.rossoneriblog.com/2011/06/22/report-cagliari-buy-out-astori-for-e4-million/

Cagliari 4 millió Eurót fizetett Astori játékjogának 50%-ért, tehát õk viszik a 24 éves hátvédet

#acm

LasCar16
valamint Vidal iránt sem érdeklõdünk, Kucka pedig a Genoa játékosa és ki van zárva hogy a mi mezünket viselje

#acm

LasCar16
http://www.rossoneriblog.com/2011/06/22/milan-say-no-to-hamsik-vidal-drogba-and-kucka-galliani-paloschi-and-el-shaarawy-stay-with-us/

na erre pedig ez a reakció a kopasztól :)

- El Seriff gyerek és Paloschi marad velünk, Strasser talán megy az újonchoz.
- Cassano téma (Fio,Pool érdeklõdésrõl lehetett olvasni)
tehát "A. Cassano? Nobody has a fixed place in this squad.”
- Drogba? "a támadószekciónk már most jó ahogy van"
- Hamsik iránt nem érdeklõdtünk ( valamint neki oké hogy a Napoli elnöke mit mondott hiszen Hamsik az övék, Pato pedig a miénk)

#acm

LasCar16
Utóbbi napok hírei, pletykái:

-Strasser és Paloschi a Novarahoz kerülhet
- Kucka jövõre már Milan mezben ??
- Drogba neve nem elõször fordul meg a Milannal kapcsolatban
-Braida ez elkövetkezõ hetekben Brazíliába utazik, hogy tárgyaljon a Santossal, Gansoról..

#acm

DeerHunter01

\"Errõl van szó!\"

Barcanal Sanchez vagy Rossi, csak az egyikuket igazoljak le.

REAL MADRID

szucsy89
WOW! Egyébként emlékszem is, kopasz valami olyasmit mondott még nyár elején, hogy sztárt akarunk igazolni Mr.X személyében, olyan játékost, akire mindenki felkapja majd a fejét Európában! Hát Fabregas pont ilyen lenne...

A Barca most adott ki Sanchezért egy raklap eurót, Rossit is akarják, nem tudom mennyire fér még bele nekik Fabregas... + tegnap olvastam, hogy a Barca nem hajlandó 35nél többet fizetni érte, azt mondták akkor nem kell, Arsenal meg 40 alatt nem engedi el, szerintem ha Berlu kicsenget 40et, el tudnánk hozni, kérdés csak az, hogy mennyire akar hozzánk jönni...
LasCar16
Gálházi Laci az, acm.hu-n írta:

"Most jöttem a Gianni Annoni éttermébõl, ahol zárásig beszélgettünk. Gianni kapott egy hírt, miszerint
nagy az esély arra, hogy Fabregas kerül hozzánk. "

#acm

LasCar16
Olaszország: még több külföldi szerepelhet a Serie A-ban
Egy javaslat szerint az eddigi egy helyett két nem európai játékos szerepelhetne az olasz élvonalbeli labdarúgócsapatok keretében.

Az Olasz Labdarúgó-szövetség július 5-ig dönt a kluboktól érkezõ javaslatról, miszerint a 2011-2012-es szezontól már két, nem európai profi labdarúgó szerepelhetne az együttesek keretében.

Az eddigi korlátozás a fiatal olasz tehetségek kibontakozásának segítése céljából volt érvényben.

nso.hu

#acm

szucsy89
Új döntésen gondolkodik a FIGC, 1 külföldi játékos helyett 2 lehetne, ez minket annyiban érint, hogy megnyílna az egyenes út Ganso elõtt. Jövõ héten kiderül.

link
szucsy89
Braida: “Hamsik to Milan? Everything is possible”

A múltkori kopasz "Hamsik biztos hogy nem lesz a Milan játékosa" mondatához képest azért elég vicces :D

Amit kérdeznek sem szabad elhinni ezeknek :)
Sajtóértesülések Kucka(Genoa) szerint jövõ nyártól a miénk

õ jó vétel lesz ha igaz a hír

Nuno88
ASD:D:AD:SD:SA:DS:DS:DA:DA:D

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01

\"Errõl van szó!\"

szucsy89
na ne kamuzz te farok :D

gyere chatre had oltsalak inkább rommá mint mindig :D
limperatore
hagyjad már mindig nsokat linkelgetsz nekem is privátba :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Csak úgy kíváncsiágból visszanéztem az uccsó 4 oldalt, egyszer sem hivatkoztam rájuk, és 1db év végi szezon összegzõt linkeltem onnan :D

Ezt is csak azért raktam be, hogy ne haljon ki nyárra teljesen a topik...