A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
meg én örülnék Giovinconak is...bár ilyen pletykákat nem lehetett hallani, de sztem beválna nálunk
hát eszerint a cikk szerint igen, de rögtön utána cáfolta:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A Marca címû spanyol napilap információi szerint Real Madrid labdarúgócsapatának portugál vezetõedzõje, José Mourinho négyszemközt közölte az együttes brazil aranylabdásával, Kakával, hogy nem számít rá a 2011–2012-es idényre tervezett keretben.
NSO
Jön haza?
Road to Scudetto
„Szeretnénk megtartani Arturot, de lehet, hogy pénzé tesszük, ha egy jó ajánlat érkezik külföldrõl. Az AC Milan 10 millió eurós ajánlata nem elég” – mondta Voller a Bildnek.
#acm
Hamsikot sem próbáltuk meg leigazolni, Fabregashoz hasonlóan az õ érkezésére sincs semmi esély.
Montolivo? Nem követjük az õ helyzetét." - Galliani
Magyarul mindhárommal tárgyalunk :DADSD:SADASD:SDAS
Egy érdekes cikk, hogy a Milannak milyen esélye lehet megszerezni Fabregast. A Barcelonánál az lehet a legfõbb gond, hogy Sanchez esetleges megvétele után már vélhetõen nem maradna pénz Fabregasra is. A Milan pedig közben türelmesen kivár, mindezt max. augusztus közepéig teheti, amikor is az Arsenal BL selejtezõt vív majd. Raiola a megbízottja állítólag a Cesc-hadmûveletnek az elsõ tapogatózások már a BL döntõ estéjén megtörténtek.
#acm
ennyi erõvel akkor jöhetne Air Sándor is:D:D
Olasz értesülések szerint a Milan és a Cagliari közösen próbálják meg leigazolni az idén kiesõ Sampdoria fiatal tehetségét Andrea Polit! A menetrend a következõ: Közösen megveszik a játékjogot, majd egy évig a Cagliariban fejlõdik, és ha jól teljesít következõ évben a bajnokcsapatnál folytatja. Valószínûleg nem lenne nehéz megszerezni Polit a Sampdoria kiesése után.
tehát akkor ezért engedtük el Astorit olyan könnyen
#acm
nagyon nagy lehetõséget láttam benne
Gansot pedig már elfelejthetnénk, túl régóta szórakoznak már, ha mindenképp akarnak egy fiatal brazilt akkor inkább Lucas legyen az
Baszki, lassan a brazil adókon új szappanopera indul Gánszu címmel, jó lenne már lezárni és elhozni mert minden nap írnak róla valami fasságot, már félig a miénk is volt Interé is, marad is nem is, egyszer van EU-s útlevele egyszer nincs, ki tudja ezt már követni <#confused>#confused>
Cagliari 4 millió Eurót fizetett Astori játékjogának 50%-ért, tehát õk viszik a 24 éves hátvédet
#acm
#acm
na erre pedig ez a reakció a kopasztól :)
- El Seriff gyerek és Paloschi marad velünk, Strasser talán megy az újonchoz.
- Cassano téma (Fio,Pool érdeklõdésrõl lehetett olvasni)
tehát "A. Cassano? Nobody has a fixed place in this squad.”
- Drogba? "a támadószekciónk már most jó ahogy van"
- Hamsik iránt nem érdeklõdtünk ( valamint neki oké hogy a Napoli elnöke mit mondott hiszen Hamsik az övék, Pato pedig a miénk)
#acm
-Strasser és Paloschi a Novarahoz kerülhet
- Kucka jövõre már Milan mezben ??
- Drogba neve nem elõször fordul meg a Milannal kapcsolatban
-Braida ez elkövetkezõ hetekben Brazíliába utazik, hogy tárgyaljon a Santossal, Gansoról..
#acm
REAL MADRID
A Barca most adott ki Sanchezért egy raklap eurót, Rossit is akarják, nem tudom mennyire fér még bele nekik Fabregas... + tegnap olvastam, hogy a Barca nem hajlandó 35nél többet fizetni érte, azt mondták akkor nem kell, Arsenal meg 40 alatt nem engedi el, szerintem ha Berlu kicsenget 40et, el tudnánk hozni, kérdés csak az, hogy mennyire akar hozzánk jönni...
"Most jöttem a Gianni Annoni éttermébõl, ahol zárásig beszélgettünk. Gianni kapott egy hírt, miszerint
nagy az esély arra, hogy Fabregas kerül hozzánk. "
#acm
Egy javaslat szerint az eddigi egy helyett két nem európai játékos szerepelhetne az olasz élvonalbeli labdarúgócsapatok keretében.
Az Olasz Labdarúgó-szövetség július 5-ig dönt a kluboktól érkezõ javaslatról, miszerint a 2011-2012-es szezontól már két, nem európai profi labdarúgó szerepelhetne az együttesek keretében.
Az eddigi korlátozás a fiatal olasz tehetségek kibontakozásának segítése céljából volt érvényben.
nso.hu
#acm
link
A múltkori kopasz "Hamsik biztos hogy nem lesz a Milan játékosa" mondatához képest azért elég vicces :D
Amit kérdeznek sem szabad elhinni ezeknek :)
õ jó vétel lesz ha igaz a hír
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ezt is csak azért raktam be, hogy ne haljon ki nyárra teljesen a topik...