A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
A Milan valószínûleg megveszi Montolivot

Oreste Cinquini, olasz transzfer guru a Radio Sportivának nyilatkozott Montolivo átigazolásáról:
"Montolivo egy jó játékos, nagyon fiatal óriási tehetséggel. Valószínüleg az AC Milanban folytatja, már régóta szeretnék megszerezni. Ezenkívül a szerzõdés-hosszabbítás szerintem azért nem történt meg, mert a Fiorentina el akarja adni õt."
szucsy89
Pato 2-t vágott tegnap, nyertek 4-2re.

Közben Bradia tárgyalt Pastore ügynökével...
szucsy89
Akkor meg is van a válasz, hogy Taiwo és El Shaarawy az idei sztárigazolás 😄
Redbull756

szucsy89
szucsy89

keménycsávóe! 😄
szucsy89
Pastore kijelentette, hogy Olaszországban akar maradni.
szucsy89
Hát ha esetleg Sneijder menne, akkor a helyére, bár elvileg Gasperini nem számol irányítóval mint az elõbb beszéltük 😄

Tökmind1, mert a másik 3 klub (Chelsea, City meg valszeg Real) úgyis többet fog adni érte mint az Inter vagy a Milan...
limperatore
internek minek kéne mikor gasp sneijdert se akarja? 😄 azt pastore sneijdertõl még elég messze van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
”Kilencvenkilenc százalék, hogy eladjuk Pastorét, de egyelõre nincs új fejlemény az ügyben. Annyit mondhatok, hogy négy klubbal állunk kapcsolatban, és van egy olasz csapat is a talonban, de ez nem a Napoli. Olaszországban csak a Milan, az Iner, és a Juventus igazolhatná le Pastorét, de õ nem illik bele a torinóiakat irányító Antonio Conte taktikájába.”

acm.hu

bár szerintem az Interrel tárgyalnak...

Más: Vidalhoz egyre közelebb kerülünk, de ugye érte is meg kell küzdeni, többek között (figyelem, meglepetés), az Interrel 😄 -.-'
DeerHunter01
sukár romagyerek jáájj 😄D

\"Erről van szó!\"

LasCar16

#acm

LasCar16
Neve elhallgatását kérõ svéd forrásunk azonban megosztotta velünk, hogy a svéd nem azért kapott meghosszabbított pihenõt, mert léhûtõ lenne, esetleg nem kedvelné a labda nélküli edzéseket. Sõt, egyenesen egy tánciskolába iratták be, hogy kulturáltan vezethesse le fölös energiáit, ne pedig Strasseren vagy Wilhelmsson.

Ibra plusz egy hetet kapott pihenni 😄

#acm

Palinko
na ezt õ sem gondolhatja komolyan
horpeti
😄DDD
Galliani: "Nagyon nagy erõsítést hajtottunk végre a nyáron" 😄D

szucsy89
Ha távozna Antonini, nekem az lenne Mr.X 😄DDDDDDDDDD
horpeti
Nekem ebbõl az volt a hír, hogy távozik Antonini (???) 😄

szucsy89
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=88663

Balzarettivel pótolnánk a távozó Antoninit.
Palinko
nem tudom én online vagyok és szürke volt egy másik topicba, logikusan zöldnek kéne lennie, most valszeg az is lesz
szucsy89
Ezek a csíkok online-offline állapotot jeleznek?
LasCar16
utána néztem, július 1-én lett hivatalosan is Milan játékos, mivel akkor nem volt még francia útlevele, ezért egy non-eus helyünknek lõttek

#acm

bakkerman
2. képen egyébként tényleg picit hasonlít boatengre,de az elsõ az egyértelmûen a brazil

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
azé' Neymart nem felismerni... csapból is õ folyik jelenleg 😄
LasCar16
ez Neymar..

#acm

WuFraZselic
nem hiszem, hogy utólag számít, ha megkapja az útlevelet. a leigazolás pillanata a lényeges, legalábbis így lenne a logikus. Banegát mi így vesszük meg, ha minden igaz, csak arra várnak a részünkrõl, hogy megjöjjön az EU-s útlevele

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Palinko
ez nem boateng még fiatalon? 😄

LasCar16
höhö, ez jó hír! ha Taiwo is meg kapja a franciát akkor elvileg jöhet 2 non-EUs játékos is

#acm

szucsy89
Official: FIGC increases non-EU quota to 2 players
acm689
rácok, tavaly volt ilyen "Sky Sport 1 - Milan, un anno di gol" összefoglaló, idén nincs tudomásotok ilyenrõl véletlen?

horpeti
Lucio még mindig egy állat. Amikor egyszer oldalvonalnál 2 csatár közül rúgta ki a labdát, és megpördült, esésbõl majdnem cigánykereket hányva 2 lábra érkezett, és ment tovább nulla egyensúlyvesztéssel, az komoly volt! 😄

LasCar16
Pato jól játszott, voltak labdakezelési hibái meg szerencséje sem volt, de az egész brazil taktika az volt hogy szélsõ védõk felfutnak Ramires-Lucas szintén gyors rövid passzok, néha egy Ganso zsuga Neymar trükkök, majd Binho rosszul adja tovább, aztán Ganso is, tiszta feszkó volt, Neymar pedig totál eltûnt a 2. félidõben, nem két játékos nyakába varrom ezt az X-et hanem az egész csapatéba, vagy mi futkározott ott brazil részrõl

#acm

szucsy89
Igen, rajta látszott, hogy akar (nem úgy mint Neymaron aki csak sétálgatott, néztem is mikor Patot hozta le), meg kb. úgy õ volt az egyetlen, akinek egy brazil válogatotthoz méltó teljesítménye volt (pár hiba azért becsúszott), és azt kell hogy mondjam, bár nem szeretek Intereseket dícsérni (😄), Lúcio játszott még hibátlanul szinte, nálam õ volt a meccs legjobbja brazil részrõl...
WuFraZselic
szerintem épp hogy Pato volt az egyetlen, aki csinált is valamit

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

http://www.acmilan.hu/2011/07/04/hamsik-helyett-marchisio/

vélemények?
én nem igazán örülnék neki

szucsy89
Ne is mond... most láttam elõször játszani "élõben", de tényleg érte akarunk adni több milliót?! Persze 1 meccsbõl nem lehet kiindulni (ezen a meccsen Pato se tudott levenni egy labdát se, Robiho szokásos fos volt, mindkettõt le is cserélték), de ez a Neymar - Ganso páros... háát még az is lehet hogy a Copa után nem fel, hanem lemegy az áruk 😄
forza milan
Gyengén muzsikálnak a brazilok köztük Ganso is:SBinho meg Pato is elég elkeserítõ volt...

DONGUBA
hat ganso eleg fos a meccsen

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

forza milan
Újabb mizéria Hamsik körül...énmár végképp nemtudom eldönteni mivan😄😄
Komoly harcban Hamsikért

szucsy89
Csak azért, hogy a 2. helyezett csapatnak is legyen valami öröme ha már nem nyerik meg 😄DDDDDDDD
acm689
túl Interes 😄

Redbull756
szucsy89
Nem úgy volt hogy a "nagy igazolás" mutatja majd be õket? 😄

Nem tudom eldönteni hogy Bommel vagy Ibra lenne e az 😄ADS😄ADDAS
Redbull756
tetszik mindkettõ, fõleg a 3. számú.<#eljen>

Grove4
Jók a mezek!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16

#acm

DeerHunter01
<#wow1>az szép...

\"Erről van szó!\"

szucsy89
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=55832

Galliani Parisban tárgyal Nasri-val kapcsolatban! - Corriere dello Sport
szucsy89
Ganso azért nem érkezik Januárban, mert nyáron fog 😄

Egyébként vagy ezek közül lesz Mr. X és kopasz csak terel, vagy tényleg fingom sincs ki lehet az... Bale? Esetleg CR7 vagy Messi <#idiota>