36663
  • acm689
    szééééép, még-még!!!
  • paly90
    Robika bmeg....
  • LasCar16
    Robinho a jó ég áldjon meg 3 méterről nem belőni...........
  • acm689
    kicsit sem volt üresen...
  • Nuno88
    Seedorf csel??? ADTA? :D
  • LasCar16
    Nocerino????????? :(
  • Redbull756
    MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Aquilani, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic.

BARCELONA: Valdes, Puyol, Mascherano, Busquets, Abidal, Keita, Xavi, Thiago Alcantara, Fabregas, Villa, Messi.
  • horpeti
    Streamet dobjatok majd pls.
  • Nuno88
    Nyerni kell!!! FOOOOOORZA!!!
  • szucsy89

lassan indulás kocsmázni ;) FORZA!
  • Nuno88
    Bárcsak Pato nem lenne ilyen sérülékeny és észheztérne...
  • Redbull756

• Nuno88
    ANTONIO CASSANO!!! Taiwo király ahogy énekel a bicón :D
  • eddie
    Nem vagyok Milános, de rohadt jó volt látni ezeket a képeket!
  • Redbull756
    Cassano Milanelloban.

• forza milan
    hát igen ez így van, ilyen WTF nézéssel olvastam hogy honnan hallotta ezeket a dolgokat mondom jó tudni és aztis hogy Ganz eszméletlenül komoly játékos. Sajna énmég pár percet láttam csak a pályán, ha rúg a Batének akkor aztmondom.
  • szucsy89
    Több sebből is vérzik ez az írás
  • forza milan
    "Még egy szerencsénk azért van, hogy a mesterünk nevezte a BL sorozatba Pippot, és a fáraót is!! :-)
    Így legalább vannak normális cseréink elől. (Ganz, eszméletlenül komoly játékos)"
    Milan fórumban hangzott ez el, erről csak én maradtam le?Tudtommal csak Januárban lesz új nevezés?!
  • forza milan
    Amúgy minden egyes embertől azt hallgatom(énis közéjük tartozom egyébként), hogy óóh a Milanon ment el a tippmixem...rohadt sokan beírhatták, lehet megérte lehuzatni egy Xre vkinek
  • limperatore
    inter napoli kösz csá
  • forza milan
    hát na igen, lehet elfogultságnak hangzik meg persze mi mindig máshogy látjuk a dolgokat valamilyen szinten, de megint azt véltem felfedezni rajtunk mint jó 6-7 meccsel ezelőtt, alibi játékot, lehet énvok ilyen mániákus már megint, de lehet tényleg van ebben valami amit mondasz.
  • Davidke007
    Elég bundaszagú meccs volt és elképesztő, hogy Olasz első osztályú meccsen ilyen rossz bírói vezetés legyen. Seedorf gólja tiszta és gyönyörű gól volt, a 11-es is igazságos lett volna. Ennek ellenére még mindig nem vagyok elégedett, hogy egy Milan szintű csapat, egy ilyen gyenge Fiorentinát önerőből nem tud még ilyen bírói vezetés ellenére sem a földbe döngölni!
  • DeerHunter01
    +1
  • szucsy89
    na jó, egy szabályos gól, és egy meg nem adott 11es... elmennek a faszomba
  • forza milan
    vállalom érte a 3 büntipontot is akár,de a zsiráf román cigány szőröstalpú rohadék rabló számító ***** annyát b*ssz* teherbe ez a vak sz*rházi...nem egészséges számomra ez a fanatikus Milan drukkerség,újra az infartus közelében járok...
  • DeerHunter01
    a mocskos kurva anyját a bírónak, erre nem tudok mást mondani...
  • DeerHunter01
    kurva jó, hogy egy meg nem adott gól miatt lesz X...
  • forza milan
    ez annyira volt les mint amennyire a nap nyugaton kel meg keleten nyugszik...
  • szucsy89
    nekünk nem adtak meg egy szabályos gólt, az inter meg egy lesgóllal nyert.. ez a különbség -.-
  • forza milan
    Legyen úgy,ez az év úgyis a rekordok és a rossz sorozatok megszakításának éve,szóval meglesz a zsinórban 6.!FORZA ROSSONERI!:(H):D:D:D:D:D
  • paly90
    nyugi Nocerino helyettük is fut úgyhogy nem lesz gáz..:D
  • forza milan
    ha a 2 Mr. Alibiről kapunk ki nyílt levelet küldök Allegrinek komolyan mondom:Dmár a hideg is kiráz tőlük:D
  • Redbull756
    FIORENTINA: Boruc; De Silvestri, Gamberini, Nastasic, Pasqual; Behrami, Montolivo, Munari; Lazzari; Gilardino, Cerci

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic
  • Redbull756
    Fiorentina - Milan keret:

Abbiati, Piscitelli (51), Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho.
  • forza milan
    Boriello-Bonera cseréről pletykálnak a lapok,hivatkozva arra,hogy Burdisso kiesésével kell vmilyen védőmegoldás a Romanak.
  • forza milan
    énis olvastam rossoneriblogon a cikket,amúgy így hogy Cassano kiesett,lehet hogy Tevezt el lehetne kölcsönbe csalogatni, bár nekem nem álmaim játékosa tudása ellenére sem, meglátjuk mi lesz ez a nagy fogás.
  • acm689
    visszahozzuk Ronaldinhot? :D esetleg jön Adriano? :D
    viccet félretéve, remélem, Ganso vagy a másik fiatal Casemiro a kiszemelt...
  • szucsy89
    "Tevez megszerzése nem lehetetlen, de jelenleg Brazíliában Braida úrral tartózkodok, hogy valami óriási transzfert üssünk nyélbe. Már közel 10 napja itt vagyunk, és rengeteg mérkőzést megtekintettünk. A játékos várhatólag aláír majd a Milanhoz." - mondta Raiola.
  • acm689
    Milan: több mint két hónap után edzésbe állt a világbajnok fenegyerek

Több mint két hónap után hétfőn edzésbe állt Gennaro Gattuso, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Milan világbajnok labdarúgója, akit kettős látással kezeltek az orvosok.

Hirdetés

„Egyelőre korai lenne megmondani, meddig tart a teljes felépülés, mindenesetre bíztató jel, hogy ott volt a pályán" – áll a klub hivatalos közleményében.

A 33 éves olasz középpályás szeptember 9-én, a Serie A nyitófordulójában csapattársával, Alessandro Nestával ütközött, azóta nem léphetett pályára. Gattuso – mint elmondta – akkor már „többet látott" a védőből is.

• szabii98
    off