36663
-
#32200 szééééép, még-még!!! -
paly90 #32199 Robika bmeg.... -
#32198 Robinho a jó ég áldjon meg 3 méterről nem belőni........... -
#32197 kicsit sem volt üresen... -
#32196 Seedorf csel??? ADTA? :D -
#32195 Nocerino????????? :( -
#32194 MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Aquilani, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic.
BARCELONA: Valdes, Puyol, Mascherano, Busquets, Abidal, Keita, Xavi, Thiago Alcantara, Fabregas, Villa, Messi. -
#32193 Streamet dobjatok majd pls. -
#32192 Nyerni kell!!! FOOOOOORZA!!! -
lassan indulás kocsmázni ;) FORZA!
-
#32190 Bárcsak Pato nem lenne ilyen sérülékeny és észheztérne... -
-
#32188 ANTONIO CASSANO!!! Taiwo király ahogy énekel a bicón :D -
eddie #32187 Nem vagyok Milános, de rohadt jó volt látni ezeket a képeket! -
#32186 Cassano Milanelloban.
-
#32185 hát igen ez így van, ilyen WTF nézéssel olvastam hogy honnan hallotta ezeket a dolgokat mondom jó tudni és aztis hogy Ganz eszméletlenül komoly játékos. Sajna énmég pár percet láttam csak a pályán, ha rúg a Batének akkor aztmondom. -
#32184 Több sebből is vérzik ez az írás -
#32183 "Még egy szerencsénk azért van, hogy a mesterünk nevezte a BL sorozatba Pippot, és a fáraót is!! :-)
Így legalább vannak normális cseréink elől. (Ganz, eszméletlenül komoly játékos)"
Milan fórumban hangzott ez el, erről csak én maradtam le?Tudtommal csak Januárban lesz új nevezés?! -
#32182 Amúgy minden egyes embertől azt hallgatom(énis közéjük tartozom egyébként), hogy óóh a Milanon ment el a tippmixem...rohadt sokan beírhatták, lehet megérte lehuzatni egy Xre vkinek -
#32181 inter napoli kösz csá -
#32180 hát na igen, lehet elfogultságnak hangzik meg persze mi mindig máshogy látjuk a dolgokat valamilyen szinten, de megint azt véltem felfedezni rajtunk mint jó 6-7 meccsel ezelőtt, alibi játékot, lehet énvok ilyen mániákus már megint, de lehet tényleg van ebben valami amit mondasz. -
Davidke007 #32179 Elég bundaszagú meccs volt és elképesztő, hogy Olasz első osztályú meccsen ilyen rossz bírói vezetés legyen. Seedorf gólja tiszta és gyönyörű gól volt, a 11-es is igazságos lett volna. Ennek ellenére még mindig nem vagyok elégedett, hogy egy Milan szintű csapat, egy ilyen gyenge Fiorentinát önerőből nem tud még ilyen bírói vezetés ellenére sem a földbe döngölni! -
#32178 +1 -
#32177 na jó, egy szabályos gól, és egy meg nem adott 11es... elmennek a faszomba -
#32176 vállalom érte a 3 büntipontot is akár,de a zsiráf román cigány szőröstalpú rohadék rabló számító ***** annyát b*ssz* teherbe ez a vak sz*rházi...nem egészséges számomra ez a fanatikus Milan drukkerség,újra az infartus közelében járok... -
#32175 a mocskos kurva anyját a bírónak, erre nem tudok mást mondani... -
#32174 kurva jó, hogy egy meg nem adott gól miatt lesz X... -
#32173 ez annyira volt les mint amennyire a nap nyugaton kel meg keleten nyugszik... -
#32172 nekünk nem adtak meg egy szabályos gólt, az inter meg egy lesgóllal nyert.. ez a különbség -.- -
#32171 Legyen úgy,ez az év úgyis a rekordok és a rossz sorozatok megszakításának éve,szóval meglesz a zsinórban 6.!FORZA ROSSONERI!:(H):D:D:D:D:D -
paly90 #32170 nyugi Nocerino helyettük is fut úgyhogy nem lesz gáz..:D -
#32169 ha a 2 Mr. Alibiről kapunk ki nyílt levelet küldök Allegrinek komolyan mondom:Dmár a hideg is kiráz tőlük:D -
#32168 FIORENTINA: Boruc; De Silvestri, Gamberini, Nastasic, Pasqual; Behrami, Montolivo, Munari; Lazzari; Gilardino, Cerci
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic -
#32167 Fiorentina - Milan keret:
Abbiati, Piscitelli (51), Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho. -
#32166 Boriello-Bonera cseréről pletykálnak a lapok,hivatkozva arra,hogy Burdisso kiesésével kell vmilyen védőmegoldás a Romanak. -
#32165 énis olvastam rossoneriblogon a cikket,amúgy így hogy Cassano kiesett,lehet hogy Tevezt el lehetne kölcsönbe csalogatni, bár nekem nem álmaim játékosa tudása ellenére sem, meglátjuk mi lesz ez a nagy fogás. -
#32164 visszahozzuk Ronaldinhot? :D esetleg jön Adriano? :D
viccet félretéve, remélem, Ganso vagy a másik fiatal Casemiro a kiszemelt... -
#32163 "Tevez megszerzése nem lehetetlen, de jelenleg Brazíliában Braida úrral tartózkodok, hogy valami óriási transzfert üssünk nyélbe. Már közel 10 napja itt vagyunk, és rengeteg mérkőzést megtekintettünk. A játékos várhatólag aláír majd a Milanhoz." - mondta Raiola. -
#32162 Milan: több mint két hónap után edzésbe állt a világbajnok fenegyerek
Több mint két hónap után hétfőn edzésbe állt Gennaro Gattuso, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Milan világbajnok labdarúgója, akit kettős látással kezeltek az orvosok.
Hirdetés
„Egyelőre korai lenne megmondani, meddig tart a teljes felépülés, mindenesetre bíztató jel, hogy ott volt a pályán" – áll a klub hivatalos közleményében.
A 33 éves olasz középpályás szeptember 9-én, a Serie A nyitófordulójában csapattársával, Alessandro Nestával ütközött, azóta nem léphetett pályára. Gattuso – mint elmondta – akkor már „többet látott" a védőből is.
-
#32161 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!