A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oreste Cinquini, olasz transzfer guru a Radio Sportivának nyilatkozott Montolivo átigazolásáról:
"Montolivo egy jó játékos, nagyon fiatal óriási tehetséggel. Valószínüleg az AC Milanban folytatja, már régóta szeretnék megszerezni. Ezenkívül a szerzõdés-hosszabbítás szerintem azért nem történt meg, mert a Fiorentina el akarja adni õt."
Tökmind1, mert a másik 3 klub (Chelsea, City meg valszeg Real) úgyis többet fog adni érte mint az Inter vagy a Milan...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
acm.hu
bár szerintem az Interrel tárgyalnak...
Más: Vidalhoz egyre közelebb kerülünk, de ugye érte is meg kell küzdeni, többek között (figyelem, meglepetés), az Interrel 😄 -.-'
Ibra plusz egy hetet kapott pihenni 😄
#acm
Balzarettivel pótolnánk a távozó Antoninit.
#acm
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
#acm
#acm
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Komoly harcban Hamsikért
Nem tudom eldönteni hogy Bommel vagy Ibra lenne e az 😄ADS😄ADDAS
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Galliani Parisban tárgyal Nasri-val kapcsolatban! - Corriere dello Sport