A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Sport1-ed nincs?
stream lesz?

Redbull756
na Elyre kíváncsi leszek...

Redbull756
Malmoe: Melicharek; Stenstrom, Andresson, Jansson, Hamad; Mehmeti, Pekalski, Mutavadzic, Durmaz; Figueiredo, Larsson.

Milan: Amelia; Antonini, Bonera, Rodrigo, Taiwo; Gattuso, Ambrosini, Emanuelson; Boateng; Cassano, Ibrahimovic.

szucsy89
Én is bízok egy Auguszus végi nagy durranásban. De kicsit elgondolkodva a dolgokon, szerintem Kaká Mr.X. A Madridból kiszorult, nem igazán jött be neki Spanyolország, jó a viszony a 2 klub között (1 évre kölcsönbe opcióval jöhetne), Galliani ugyan úgy tagadja mint anno Ibrát (most is és akkor is az volt az indok, hogy túl sok a fizetése, spanyol adórendszer blabla), valamint a legutóbbi hírek szerint Boatengnek azt mondta Allegri, hogy idén nem támadó középpályást, hanem sima középpályást kell majd játszania, tehát 'felszabadult' 1 hely a támadó kp-sok között. Plusz még sztem nagy az esély Aquilanira Kaká mellett, õt meg 10 millió körül el tudjuk hozni szintén kölcsön+opcióval...

Persze nekünk nem erre a 2 játékosra lenne szükségünk, ha Olaszországon kívül is tervezni akarunk, de jobb mintha senki nem érkezne :D
DeerHunter01
+1

\"Errõl van szó!\"

limperatore
<#nezze>vidd inkább a rendelést

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DONGUBA
Tunj mar innen te trolllllllllll.....kapsz te is limpi pontot oke?:)))))) te buta trollll

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

9csöves9
nem most kezdõdött az

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nuno88
Nekünk akkor Halmosi is nagy durranás lett volna.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
robinho aztán kurva nagy durranás volt :D
olasz foci válsága elkezdõdött...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Nyugi van skacok! Lesz egy nagy durranás, lehet olyan mint tavaly Binho és Zlatan. Én jobban aggódok h senki nem vállalja a topic dizájnolását :D

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Ne felejtsd el, hogy bajnokaink vannak!

forza milan
eddig hittem benne h ez csak mint parasztvakítás meg elterelés meg játszadozás stb. stb. de kezdek rájönni h jól átbaszták a búránkat...kiváncis vok mit találnak ki ha nemis érkezik senki...

szucsy89
Ez nem jól meggondolás, ez sóherség :D Pár millán vacillálunk Montolivoért is 12-t kértek, mi baszunk megadni, inkább várunk még1 évet és ingyen elhozzuk <#wow3>

Oké, hozzuk, csak akkor ne beszélgessenek BL gyõzelemrõl (a bajnokságra talán ez a keret is elegendõ lesz, legalábbis a végelszámolásnál ott leszünk)
forza milan
jó,meggondolja mire adja ki a pénzét,de Montival így filléreskedni...senkit nemtudunk megszerezni,a végén még Air Sanyi se jönne el:D

szucsy89
Elég gáz amit mûvelünk...

Amúgy szerintem Aquilani fog jönni, de bazzeg, ha nyár elején õt mondják, tuti mindenki ki lett volna akadva, akkor még olyan nevek repkedtek mint Bale, Fabregas, Schweini... most meg már örülünk ha jön ilyen fos Aquilani is, nem mondom jól taktikáznak kopaszék
forza milan
Montolivo csak jövõre,Ganso még nemakar,Aquilaniért nemakar Galliani fillérekkel többet fizetni,lecsúszunk mindenkirõl...szégyen

”Az edzéseken is a maximumot nyújtom, mert csak így tudok fejlõdni. Tudom, hogy nem rendelkezem olyan képességekkel, mint Nesta, vagy Thiago Silva, így mindig a legtöbbet kell kihoznom magamból.”

Abate<#worship><#worship><#worship>

Nuno88
Mexés <#vigyor2>

bakkerman
és még lent gondolom felfutott még egy milános is :DDDD csodaszép kép :DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasCar16

Gasperini csodás 3 védõs rendszere :D

#acm

LasCar16

#acm

Japep

Véletlenül jöttem be csak ide, de ... Köszi. :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szucsy89
Ha értenék a PS-hez... :D

Olyasmi kéne mint a Chelsea topikban is van... meg fent az sg.hu-t is át lehetne variálni valami Milanos cuccra :D
Nuno88
Valaki nem vállalna el egy banner munkát? :)

Nuno88
Hát nagyon nem, pedig azt hittem idén már kerettag lesz, bízom benne h egyszer visszakerül és mutat majd valamit.

LasCar16
HBD PIPPO

Chievo kicsengeti szezon végén a meghatározott összeget akkor vihetik, nem nagyon számolunk Paloval

#acm

Paloschi tényleg opciós joggal van a Chievoban. Persze az a kérdés hogy lesz-e rá pénz :) És lesz ha jó lesz...
acm689
lol
Pipponak ma van a szülinapja, ha minden igaz, HBD neki! 38 lett amúgy.

szucsy89
LasCar16
kölcsön + opció, ha idén nem villant valamit a nagy tehetségébõl akkor mehet.. remélem bizonyít

#acm

szucsy89
5. csatár volt... alig jutott volna szóhoz, akkor meg az lett volna a bajotok, hogy miért nem ment kölcsönbe, ott legalább játszana :D na tessék :D
DeerHunter01

Szegény srác, küzd, hajt de nem fér be a keretbe :DD
Pedig ha ne adj Isten Pato lesérül, amire van esély, akkor jó lett volna a helyére...
De lehet hogy jön Balotelli, mint Mr. X és megvan oldva a kérdés :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Errõl van szó!\"

Jeee :)
Nuno88
Nem becsüljük meg ezt a srácot...

Paloschit egy évre kölcsönadtuk a Chievonak

szucsy89
Galliani: "Ibra egy állat"

:DDSAAS:DADSADS:DdASDSSDS

Amúgy ez volt az Inter elleni zsinórban 3. gyõzelme Allegrinek, a 3. edzõt verte meg :D
szucsy89
Sajnos csak most értem haza, és nem láttam a meccset, lényeg hogy megvan. Összefoglaló alapján Sneijder gólja szép volt (remélem viszi a City/MU/akárki:D), de nem írnám Abbiati számlájára... az összefoglaló alapján meg olyan nagyon sok helyzete nem is volt több az internek, 1-2 kósza lövés volt még ami vagy nagyon elkerülte a kaput vagy Abbiati biztos kézzel fogta... középpályára nagyon kell igazolni, de ezt minden meccs után leírom kb. :D

Ibra hihetetlen milyen formában van, még az összefoglalóban is kitûnt hogy mikor nála volt a labda mindig lett valami veszély... eddig idei 4 meccsbõl mind a 4-en szerzett gólt :)

Folytatni kell az alapozást, kell 2 ember a középpályára és akkor nem lesz baj, az Internek idõ kell még mire összeérik, ugyanígy a Juve/Roma... nekünk meg a tavalyi (jól bevált) taktikát kell nyomni, kiegészítve a remélhetõleg 2 jó igazolással
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Redbull756

acm689
sajnos nem láthattam a meccset, de nagyon örülök, hogy nyertünk! És ez még csak jobb lesz a szezon kezdetére, remélem :) persze még az is lehet, hogy halasztás lesz a sztrájk miatt, ki tudja.

na megvan:)
nem voltunk rosszak sztem, így 3 héttel bajnokság kezdete elõtt jó volt ez
Ibra már most nagyon jó formában van

Redbull756
na, ez is megvan!:)
Supercampioni d'Italia!

még jó, hogy vitték Taiwot ünnepelni ;)
DONGUBA
pato most tobbet csinalt mint robinho....boateng meg :DDDDDDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
hat amit ma muvelunk az egy rakas fos....gattuso meg.....mar reg lehoztam volna mielott piros lesz......gooooooooooooooool

DeerHunter01
Szerintem Robinhot le kéne hozni, helyére jöhetne Pato...
Boateng nem játszik rosszul, de helyére meg érkezhetne Cassano, hátha összehoznak valamit.

\"Errõl van szó!\"

hát ez elég vérszegény eddig, középpálya számomra elkeserítõ.
aki meg beadásra számított sneijder-tõl onnan...
ennél csak jobb jöhet a 2. félidõben.
Redbull756
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Ambrosini, Emanuelson, Pato, Cassano.

INTER: Julio Cesar; Ranocchia, Samuel, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic, Alvarez, Obi; Sneijder; Eto'o.
A disposizione: Castellazzi, Bianchetti, Faraoni, Muntari, Pazzini, Pandev, Castaignos.