36663
-
#32360 Nem tudom, de amúgy ezt a felfogást mindig is kurvára rühelltem, hogy ha nincs tétje egy mérkőzésnek, akkor szarjon bele a csapat. Ha már sportemberek, ezért kapják a - szerintem- kurva nagy túlzásba vitt fizetésüket, akkor legalább hajtsanak és törekedjenek a győzelemre.
Az első félidőt nem néztem, de remélem azért behúzzuk. -
Davidke007 #32359 ja azt hittem mexes jött le... nekem is full fos a stream, és sehol sopcast :S -
#32358 Nocerino Silva csere mire volt alapozva mert a streamem befagyottt pont 39nél és nemláttam?! -
#32357 Plzen-Milan
Kapuralövés 8-3
azt eltaláló 2-0
el nem találó 6-3
szöglet 6-2...
a labdabirtoklás az egyetlen bíztató adat de baromi nullák vagyunk eddig sajnos megint ha van tétje ha nincs... -
Davidke007 #32356 Mexessel mi történt? Nagyon szarok vagyunk eddig... -
#32355 Elvileg Maxi Lopez is már a miénk...kíváncsi leszek...szerintem e két támadó érkezésével vagy Pato vagy Robinho megy, ha választanom kéne, inkább az utóbbit engedném el, Patoba még hatalmas lehetőségek vannak szerintem. -
#32354 NSO Sajtóhír - Tevez a miénk? -
#32353 Veszélyesen vérszegények vagyunk eddig... -
Davidke007 #32352 Viktoria Plzen(4-2-3-1): Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Lymbersky; Horvath, Jiracek; Petrzela, Kolar, Pilar; Bakos.
Milan (4-3-1-2): Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Ambrosini, Emanuelson, Nocerino; Seedorf; Pato, Robinho. -
Davidke007 #32351 nincs nevezve :( -
#32350 és hol van a Fáraó? megnézném a BL-ben! -
#32349 meg kell nyerni ezt a meccset is. -
#32348 Allegri a sajtótájékoztatón említette a kezdőt:
Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho. -
#32347 Közben Ibra üzent Mátyásnak:
"Nincs szükségem Aranylabdára, én vagyok a legjobb"
-
#32346 Mexés, Taiwo jeeeeeeeeee -
#32345 Tökéletes kezdő erre a meccsre, Silvának Ibrának Princenek nem kell játszani, és Nocerinot se erőltesse teljesen. -
#32344 Várható kezdő:
Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho. -
#32343 Napi hápi:
Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Kaká, aki jelenleg a Real Madrid labdarúgója, visszatér korábbi sikereinek színhelyére, Milánóba.
Az Il Corriere dello Sport című sportlap úgy tudja, hogy a brazil légiós nyáron igazol újra az AC Milan együtteséhez.
A 29 éves brazil aranylabdás 2003 és 2009 között szerepelt a milánói alakulatban, ezalatt 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett. A játékost 2009 nyarán 70 millió euróért vették meg a Milantól, amellyel gyakorlatilag mindent (bajnokság, Bajnokok Ligája) megnyert.
acm.hu -
#32342 Viktoria Plzen - Milan keret:
Amelia, Roma, Piscitelli (51); Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Ambrosini, Boateng, Cristante (34), Emanuleson, Innocenti (35), Nocerino, Seedorf; Ibrahimovic, Pato e Robinho. -
#32341 az egyik híroldal 3 távozót és 2 érkezőt jósol januárra. szerintetek?
szerintem érkezőnek sanszos Tevez, távozó pedig sajnos Pippo és a Fáraó :( -
#32340 nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, Pato jó játékos, nem szabad eladni/elcserélni. -
#32339 Tevez - Pato csere? -
#32338 Mi a gond Yepessel? Szerintem jól teljesít ahhoz képest h nem alapembernek szerződtették Kopaszék sem. -
#32337 addigra meg lesz majd a 4. is :DDDDD -
#32336 és hol van még év vége? -
#32335 ja, és a Milan blogról:
Nocerino= 5 gól ; Castaignos,Pazzini,Zarate,Forlan=3 gól
köszcsá -
#32334 attól még most jó lenne a csoportkör után sem kiesni, mert már 3 éve ez van, kezd ciki lenni :D -
#32333 köszi! :)
én remélem, h jön Tevez és marad Pato is. ha pedig megy a brazil, akkor jól fogjuk elkölteni azt a pénzt: pl Eriksen jöhetne, vagy Sandro/Casemiro! (Ganso?) -
virslyee #32332 Maldini meg 50 évesen is jobb lenne mint yepes :P
De azért jó látni most is az első helyen a kedvec csapatom:) -
virslyee #32331 Bezzeg Ronaldihot ell kellet küldeni top10, aki ha nem akar is gólt tud szerezni....
Rivaldo, Sevcsenko, Kaka most nagyon jól jönnének ..... -
#32330 de blt ugyse nyertek szal tökmind1 :D -
#32329 Isten Éltessen!
Pato ennyiért mehetne, de akkor maradna a BL-re egy Ibránk viszont Robinhot már a télen küldeném vissza Brazíliába bohóckodni... -
#32328 köszönöm szépen! :)
hát, lehet, hogy ennyiért én is elengedném... -
#32327 Szarják az 50milliókat és az összes kidobott pénz az ablakon, kezdjük a sort Shevával, folytassuk Torressel, vihetik ennyiért Kacsát is, főleg ha jön Tevez, az egyetlen probléma csak abban áll, hogy ki fog játszani a Blben. -
#32326 Boldog Születésnapot! :) -
#32325 Mehet, ennyiért még össze is pakolok neki. Nem ér ennyit, szóval ha megfordul a fejekben h eladják akkor most kell. Mehet vele Robinho is. -
#32324 50 milliós ajánlat jön Patóért
Lapértesülések szerint a Chelsea kész 50 millió eurót fizetni januárban az AC Milannak brazil csatáráért Alexandre Patóért.
Fernando Torres nincs csúcsformában és a Chelsea menedzsere Andre Villas-Boas szeretne egy új, fiatal csapatot építeni, aminek az egyik fontos tagja Pato lehetne és ebben a klub tulajdonosa Roman Abramovich is támogatja.
A 22 éves játékos 107 mérkőzésen 51 gólt szerzett a Milanban és sokan úgy tartják ő lehet a világ egyik legjobb játékosa. Bár az utóbbi időkben sérülésekkel bajlódik, ez nem vetette vissza Villas-Boas érdeklődését.
Nicolas Anelka és Didier Drogba is elmúlt már 30 éves, ezért Villas-Boas szeretne egy újabb csatárt igazolni – lehetőleg 25 év alattit – azonban a brazil válogatott játékos ára meghaladhatja az 50 millió eurót is. Nem sok klub van, amely megengedhet magának ekkora kiadást, de a londoniak ebbe a csoporta tartoznak.
acm.hu
szerintetek mehet? elengednétek ennyiért? -
#32323 hát, ami azt illeti, éppen ma van :) szóval még maradhatnának :P -
#32322 Ma már nincs szülinapod, így nem gond, ha újra úgy kezdődik a bajnoki tabella, hogy 1. Juventus :) -
#32321 Robinhonak remélem már megvették a jegyét Brazíliába. Antonini ma is bebizonyosodott h nem kell, Ambrosini is nyugodtan helyet kaphatna a stábban a pályára már nem kell.
Nyertünk, nagyon kellett a 3 pont, remélem a Juve botlani fog.
FORZA MILAN!