36663
  • DeerHunter01
    Nem tudom, de amúgy ezt a felfogást mindig is kurvára rühelltem, hogy ha nincs tétje egy mérkőzésnek, akkor szarjon bele a csapat. Ha már sportemberek, ezért kapják a - szerintem- kurva nagy túlzásba vitt fizetésüket, akkor legalább hajtsanak és törekedjenek a győzelemre.
    Az első félidőt nem néztem, de remélem azért behúzzuk.
  • Davidke007
    ja azt hittem mexes jött le... nekem is full fos a stream, és sehol sopcast :S
  • forza milan
    Nocerino Silva csere mire volt alapozva mert a streamem befagyottt pont 39nél és nemláttam?!
  • forza milan
    Plzen-Milan
    Kapuralövés 8-3
    azt eltaláló 2-0
    el nem találó 6-3
    szöglet 6-2...
    a labdabirtoklás az egyetlen bíztató adat de baromi nullák vagyunk eddig sajnos megint ha van tétje ha nincs...
  • Davidke007
    Mexessel mi történt? Nagyon szarok vagyunk eddig...
  • DeerHunter01
    Elvileg Maxi Lopez is már a miénk...kíváncsi leszek...szerintem e két támadó érkezésével vagy Pato vagy Robinho megy, ha választanom kéne, inkább az utóbbit engedném el, Patoba még hatalmas lehetőségek vannak szerintem.
  • Nuno88
    NSO Sajtóhír - Tevez a miénk?
  • forza milan
    Veszélyesen vérszegények vagyunk eddig...
  • Davidke007
    Viktoria Plzen(4-2-3-1): Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Lymbersky; Horvath, Jiracek; Petrzela, Kolar, Pilar; Bakos.

Milan (4-3-1-2): Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Ambrosini, Emanuelson, Nocerino; Seedorf; Pato, Robinho.
  • Davidke007
    nincs nevezve :(
  • acm689
    és hol van a Fáraó? megnézném a BL-ben!
  • DeerHunter01
    meg kell nyerni ezt a meccset is.
  • Nuno88
    Allegri a sajtótájékoztatón említette a kezdőt:

Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho.
  • szucsy89
    Közben Ibra üzent Mátyásnak:

"Nincs szükségem Aranylabdára, én vagyok a legjobb"

• szucsy89
    Mexés, Taiwo jeeeeeeeeee
  • Nuno88
    Tökéletes kezdő erre a meccsre, Silvának Ibrának Princenek nem kell játszani, és Nocerinot se erőltesse teljesen.
  • Redbull756
    Várható kezdő:

Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho.
  • szucsy89
    Napi hápi:

Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Kaká, aki jelenleg a Real Madrid labdarúgója, visszatér korábbi sikereinek színhelyére, Milánóba.

Az Il Corriere dello Sport című sportlap úgy tudja, hogy a brazil légiós nyáron igazol újra az AC Milan együtteséhez.

A 29 éves brazil aranylabdás 2003 és 2009 között szerepelt a milánói alakulatban, ezalatt 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett. A játékost 2009 nyarán 70 millió euróért vették meg a Milantól, amellyel gyakorlatilag mindent (bajnokság, Bajnokok Ligája) megnyert.

acm.hu
  • Redbull756
    Viktoria Plzen - Milan keret:

Amelia, Roma, Piscitelli (51); Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Ambrosini, Boateng, Cristante (34), Emanuleson, Innocenti (35), Nocerino, Seedorf; Ibrahimovic, Pato e Robinho.
  • acm689
    az egyik híroldal 3 távozót és 2 érkezőt jósol januárra. szerintetek?
    szerintem érkezőnek sanszos Tevez, távozó pedig sajnos Pippo és a Fáraó :(
  • DeerHunter01
    nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, Pato jó játékos, nem szabad eladni/elcserélni.
  • Nuno88
    Tevez - Pato csere?
  • Nuno88
    Mi a gond Yepessel? Szerintem jól teljesít ahhoz képest h nem alapembernek szerződtették Kopaszék sem.
  • LasCar16
    addigra meg lesz majd a 4. is :DDDDD
  • limperatore
    és hol van még év vége?
  • szucsy89
    ja, és a Milan blogról:

Nocerino= 5 gól ; Castaignos,Pazzini,Zarate,Forlan=3 gól

köszcsá
  • szucsy89
    attól még most jó lenne a csoportkör után sem kiesni, mert már 3 éve ez van, kezd ciki lenni :D
  • acm689
    köszi! :)
    én remélem, h jön Tevez és marad Pato is. ha pedig megy a brazil, akkor jól fogjuk elkölteni azt a pénzt: pl Eriksen jöhetne, vagy Sandro/Casemiro! (Ganso?)
  • virslyee
    Maldini meg 50 évesen is jobb lenne mint yepes :P
    De azért jó látni most is az első helyen a kedvec csapatom:)
  • virslyee
    Bezzeg Ronaldihot ell kellet küldeni top10, aki ha nem akar is gólt tud szerezni....
    Rivaldo, Sevcsenko, Kaka most nagyon jól jönnének .....
  • limperatore
    de blt ugyse nyertek szal tökmind1 :D
  • szucsy89
    Isten Éltessen!

Pato ennyiért mehetne, de akkor maradna a BL-re egy Ibránk viszont Robinhot már a télen küldeném vissza Brazíliába bohóckodni...
  • acm689
    köszönöm szépen! :)
    hát, lehet, hogy ennyiért én is elengedném...
  • forza milan
    Szarják az 50milliókat és az összes kidobott pénz az ablakon, kezdjük a sort Shevával, folytassuk Torressel, vihetik ennyiért Kacsát is, főleg ha jön Tevez, az egyetlen probléma csak abban áll, hogy ki fog játszani a Blben.
  • Nuno88
    Boldog Születésnapot! :)
  • Nuno88
    Mehet, ennyiért még össze is pakolok neki. Nem ér ennyit, szóval ha megfordul a fejekben h eladják akkor most kell. Mehet vele Robinho is.
  • acm689
    50 milliós ajánlat jön Patóért

Lapértesülések szerint a Chelsea kész 50 millió eurót fizetni januárban az AC Milannak brazil csatáráért Alexandre Patóért.

Fernando Torres nincs csúcsformában és a Chelsea menedzsere Andre Villas-Boas szeretne egy új, fiatal csapatot építeni, aminek az egyik fontos tagja Pato lehetne és ebben a klub tulajdonosa Roman Abramovich is támogatja.

A 22 éves játékos 107 mérkőzésen 51 gólt szerzett a Milanban és sokan úgy tartják ő lehet a világ egyik legjobb játékosa. Bár az utóbbi időkben sérülésekkel bajlódik, ez nem vetette vissza Villas-Boas érdeklődését.

Nicolas Anelka és Didier Drogba is elmúlt már 30 éves, ezért Villas-Boas szeretne egy újabb csatárt igazolni – lehetőleg 25 év alattit – azonban a brazil válogatott játékos ára meghaladhatja az 50 millió eurót is. Nem sok klub van, amely megengedhet magának ekkora kiadást, de a londoniak ebbe a csoporta tartoznak.
    acm.hu

szerintetek mehet? elengednétek ennyiért?
  • acm689
    hát, ami azt illeti, éppen ma van :) szóval még maradhatnának :P
  • Csacsi
    Ma már nincs szülinapod, így nem gond, ha újra úgy kezdődik a bajnoki tabella, hogy 1. Juventus :)
  • Nuno88
    Robinhonak remélem már megvették a jegyét Brazíliába. Antonini ma is bebizonyosodott h nem kell, Ambrosini is nyugodtan helyet kaphatna a stábban a pályára már nem kell.

Nyertünk, nagyon kellett a 3 pont, remélem a Juve botlani fog.
    FORZA MILAN!