36664
-
-
haha:DSzerencsétlen Taiwot sajnálom de nagyon, jó lenne már hallani egy interjút Allegrivel, amiben arról kérdezik, mire alapozza ezeket a furcsa elképzeléseket amelyekkel él. Mindenesetre énmég utilaput kötnék Robinho talpa alá is, csak pár millát hagyjon itthon. -
Chievo ellen még elmegy, de komolyabb csapat ellen még padra se.. -
Én a góllal együtt eladtam volna :) -
Ha Antonini gólt rúgna lehet örökönnyeked hullajtana a fele Rossoneri társulat szerte a világon, de az biztos hogy pár pezsgő nyitódna ennek örömére:D -
Antonini majd nem akasztott egy bombát! :D -
4:0 IBRA! -
megint IBRAAA jó ez a meccs :DD -
Mondtam én hogy gála lesz:Dhopp egy négyes :D -
Varga Józsi simán megjátsza azt amit ő, sőt szerintem még sokkal jobban, a faszért erőlteti még mindig Allegri. -
Antoninit nem eladni kell ha nem elzavarni! -
Hehehehe szivesen veled tartanék, felérne egy névnappal ok-indok gyanánt:D:D -
ez egy Inzaghi stílusú gól volt. -
megye2ben csinálnak olyanokat amiket ő csinál ezen a meccsen... eskü be fogok baszni aznap mikor eladjuk -
ebből remélhetőleg megint gála lesz:D -
Most akartam írni, hogy Pato mennyire szarul játszik... -
PATOOOO -
PATOOOOOOOOO! 3:0 -
mitművel...most kapcsolódtam be scak azért...?! -
Antonini teljesítményét remélem látja Allegri...
szerk.: vagyis észreveszi -
Silva a CSK! -
JOGA BONITO!! :D -
IBRA!!! 2:0 -
IBRAAAA -
SILVA!!! 1:0 -
SILVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
Silvagóóól -
széééééép!!!! -
34. másodperc Ibra kapufa -
APA KEZDŐDIK! FORZA MILAN! -
Tenisz miatt muszáj Streamen nézni, köszi. -
20.45 Milan-Chievo
tv: magyar tv nem adja élőben
streamek: -
Antonini -.- a világból kilehet kergetni ezzel a gyerekkel...
Remélem Pato összeszedi magát, meg a középpálya nem lesz átjáróház. -
Thiago a csk!
-
MILAN: Amelia; Abate, Yepes, Thiago Silva, Antonini; Aquilani, van Bommel, Nocerino; Boateng; Pato, Ibrahimovic.
A disposizione: Roma, Seedorf, Ambrosini, Bonera, Emanuelson, El Shaarawy, Robinho.
CHIEVO VERONA: Sorrentino; Frey, Cesar, Mandelli, Jokic; Luciano, Bradley, Rigoni; Sammarco; Pellissier, Thereau.
A disposizione: Puggioni, Moscardelli, Acerbi, Paloschi, Vacek, Hetemaj, Dramé. -
nyert a Juve szal nem sokra ment :D -
Egy Hernanest elnézegetnék nálunk... most nézem a Lazio meccset, és hát a Juve nem igazán tud mit kezdeni vele :D konkrétan azt csinál amit akar -
Mindenhol hallani mostmár ezt a Tévez dolgot és az azt követő kérdést, hogy de Cassanoval milesz?Kérem itt nem Cassanorol kell hogy szó legyen, hanem Robinhorol, aki remélem távozik hazafelé a picsába és a Santos rég tervezett jubileumi öröme és álma is valóra válik. Ebben a történetben minden szép és jó ha nálunk viselkedne, az egyedüli probléma, hogy a Blben nem játszhatna, szóval a télen még Robinhoval számolni kell, mertha megint kezdünk hullani mint évelején... ha tudna viselkedni, csakmert minden balhés srácból normális ember faragtatott nálunk eddig, akkor azért szerintem nem kérdéses h ki a jobb és eredményesebb. Teljesen feláll már a hátamon a szőr Robinho megmozdulásaitól, 1-2x elment, de hogy ezredszerre ajtó ablakokat kihagy ezmár sok.Tevez Ibra Pato Cassano, jól hangzik nemde?:D -
Pippoval mi van? sérült? egy kiscsapat ellen legalább kaphatna egy esélyt... -
Milan - Chievo keret:
Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.