A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Ma megcsapjuk a merdát! Sajnos nem látom a meccset úgyh majd vmi szöveges tudósítás mehet valakitõl meccs alatt 😄D
viszik ünnepelni 😉
LasCar16
addig körbe buszozza Pekinget

#acm

Nuno88
Igen Taiwo nem játszhat, és nem is fog, csak a keretben van benne.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Gattuso helyére Ambro vagy esetleg See visszavonva.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Taiwo nem úgy volt hogy nem játszhat?

Én kezdõm:

Abbiati - Abate - Nesta - Silva - Zambrotta - Gattuso - Van Bommel - Boateng - Robinho - Ibra - Pato
Redbull756
Szuperkupa keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Seedorf, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Ibrahimovic, Paloschi (43), Pato, Robinho.

LasCar16
egy valamit kérek: ha döntõ meccsen büntetõk jönnek, akkor tõlünk egy brazil se rúgja!

#acm

forza milan
lehet csak én izgulom túl,de engem egyre jobban aggaszt h egyre többmindenkit kihúzhatunk a listáról😄mondjuk Fabregas körül a dolgok gyanúsak,amiket az ágyúsok nyilatkoznak h a Barca csak szórakozik stb.,ottis eléggé unalmas már a saga mint itt volt a Ganso ügy😄

szucsy89
Pastoret kihúzhatjuk a listáról...
bakkerman
Favalli a Mr.X !!!!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
😄 én még mindig nevetek az ilyeneken
LasCar16
😄D

#acm

LasCar16
állhattok majd sorfalat 😄

#acm

Redbull756
szucsy89
kik hagyták ki? 😄 brazilok voltak legalább? 😄D
forza milan
jézus úristen b@azzmeg...

forza milan
mi szégyent mûvelünk megint...

forza milan
engem már végképp bosszant,de különben Allegri is egy érdekes forma nekem amilyen kezdõkkel tud elõállni az elõzõ szezonba is...bár õ a szakember bajnok lett...de azért néha áll a szõr a hátamon...

szucsy89
ANTONINI... köszönjük megint a gólt! Geci komolyan mondom nem akarom ezt az embert többet látni a pályán, remélem Taiwo lesz a kezdõ Allegrinél...
szucsy89
Azért a See-Ambro-Gatta középpálya adja 😄 jahnem...
DONGUBA
lemaradtam ezelt is nezem felvalltva😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
Ibra gól a 2. percben 😄

Jól láttam sarokkal húzta be? 😛
szucsy89
Lemaradt az, hogy támadásban, védekezésben 0 volt 😄
szucsy89
Egyetértek. Még azzal egészíteném ki, hogy szerintem Emanuelson is jól tolta (nem hiába maradt fent olyan sokáig)!
LasCar16
+/- :

- két hét felkészülés után még sokan nincsenek biztató formában
- kpályánknak nincs dinamikája, lassú a tempója, ide el kell két ember ( Montolivo, Fabregas 😄)

+ lesz még Pato, Silva, Robinho
+ Ibra és Abbiati formája

lényeg az egészben hogy hiába felkészülési meccs, azért illett volna kicsit komolyabban venni, és nem csak labdákat kirugdosni a 16ról, nagyon sokat lõttek szabadon veszélyes szögbõl kapura, és hiába no, rossz volt nézni így a meccset

#acm

szucsy89
Nem ezt kell megnyerünk hanem a szuperkupát 😊
forza milan
épp ez a mentalitás nemnagyon jön át nekem,h mire fel szarjuk le...azé vmi presztízsérzet ottvan ha nincsis sok tétje...legalábbis én ezt tartom normálisnak...annyira a vészes közelbe meg semmi tétmeccs...mind1,én az 1-1et jó eredménynek tartom minden ok és körülmény ellenére😊én biztos voltam benne h elpicsáznak...

szucsy89
Szegény Paloschi... 😄

Ahhoz képest, hogy a németeknek 1 hónappal ezelõtt kezdõdött a felkészülés nekünk meg 1 hete, egész jól tartottuk magunkat... (meg is látszott a különbség)

Látszik hogy leszartuk ezt a meccset, a Bayernnek volt fontos, Allegri azt az Ibrát hozta le a félidõben akivel a németek konkrétan nem tudtak mit kezdeni 😊 (a gólján kívül még kiosztott egy gólpasszt is, csak Cassano kihagyta 1-1ben a kapussal szemben)

Amúgy nagyon látszott hogy még van hová fejlõdni, és az is, hogy ez a középpálya elbír még egy Montolivo ÉS még egy világklasszis kaliberû spílert (Fabregas/Pastore/Hamsik stb.)

Mor3llo
zdf

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Redbull756
ez a digis kommentátor nagyon nincs képbe..😄

forza milan
ez nem tetszik a mentalitásunkba amúgy...:Snemvagyunk még abba a helyzetbe h egy Bayern ellen nyáladzunk mint az éti csiga...ahhoz még kéne egy Monti meg Fabregas😄minima😄

szucsy89
Jah, szépen lõtte el... látszik hogy a Bayern komolyabban veszi ezt a meccset sokkal.

Egyébként Ibra rendesen szopatja a népet 😄 (mondjuk Robben is😊
forza milan
Kroos szépen megszüntette a korai örömöt:S:S

szucsy89
Fúú Cassano de rosszul játszik 😄
Ibra nagyon durván néz ki ezzel a hajjal😄

szucsy89
Ibra!!!
DONGUBA
buzibrahimovicccccccccccccccc goooooooooooool

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Palinko
a jobboldalit ilyen festéssel még ezt a szart is elfogadnám.
DONGUBA
ya de😛

DONGUBA
most mi van nem adja a digisport?

Redbull756

Redbull756
semmi értelme h játszanak még, pihenjenek csak. 😄

szucsy89
The list, as announced by UEFA:
=. Lionel Messi, Barcelona
=. Xavi, Barcelona
=. Cristiano Ronaldo, Real Madrid
4. Andres Iniesta, Barcelona
5. Falcao, Porto
6. Wayne Rooney, Manchester United
7. Nemanja Vidic, Manchester United
8. Zlatan Ibrahimovic, AC Milan
9. Gerard Pique, Barcelona
10. Manuel Neuer, Schalke/Bayern Munich.
LasCar16
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=57699

Della Valle szabad utat adott Montolivonak és a Milannak, a Gazzetta szerint elfogadta Galliani ajánlatát, így Riccardo Montolivo a Milan játékosának tekinthetõ!
Még ma hivatalosan is bejelenthetik az átigazolást.

#acm

szucsy89
MILAN 4-3-1-2: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Taiwo, Van Bommel, Gattuso, Emanuelson, Boateng, Ibrahimovic, Cassano

BAYERN MONACO 4-2-3-1: Neuer, Rafinha, Van Buyten, Badstuber, Lahm, Schweinsteiger, Tymoshchuk, Robben, Muller, Alaba, Gomez.

Akkor a Copások pihennek :/
szucsy89
Elvileg a döntés rajta múlik... persze a Barcának 90% az esélye rá nekünk meg mondjuk 10...

Más: Montolivo már a szuperkupa elõtt a miénk lehet!
Palinko
nem tudom szerintem szép ajánlat ez!
szerintem Fabri sose lesz a Milane