36663
  • Nuno88
    Tuti h a Chelsea-t kapjuk, megmondtam haveromnak is h megint nem leszünk szerencsések! :D
  • forza milan
    Remélem lesz egy csipetnyi szerencsénk és nem kapunk Blanco-t mert akkor jó eséllyel zúgunk kifelé bár semmi sem lehetetlen!Minimum cél hogy jussunk az első körnél tovább mostmár!
  • limperatore
    vagy egy real.. :D
  • Galy
    egy Arsenal vagy APOEL jó lenne...
  • acm689
    köszi! azt hittem, már most pénteken lesz!
    remélem, jó kis párharcok alakulnak majd ki!
  • Galy
    Sorsolás december 16-án délben a svájci Nyonban.
  • acm689
    mikor lesz a sorsolás?
  • forza milan
    Énis örülök neki csak én amíg nem hivatalos nem keresgélném a mezszámát mert még visszanyalhat a fagylalt:D
  • szucsy89
    Én is így vagyok vele, kopasz megint nagyot alkotott, egy ilyen szintű világklasszisért ez aprópénz... kérdés hogy mennyire akar majd bizonyítani. De szerintem nem lesz vele gond, Manchestert már utálta, kis környezetváltozás jót fog tenni neki. :) A Milanban amúgy is mindenki lenyugszik...
  • bakkerman
    Tevezzel dúrván nagyot nyerhettek,ha lesz kedve focizni tavasszal,akkor lazán meglesz a bajnoki cím
  • acm689
    örülök, h olyan rossz volt a stream, hogy nem bírtam végignézni. picit mérges lettem volna... sebaj, lényeg, h megvan a továbbjutás. amúgy pénteken lesz a sorsolás, tudtok erről valamit?
  • szomferi
    Ibra mellé? hát ezek összeverik egymást :D
  • forza milan
    Jah:S...Mellesleg ha Fáraót sikerül elüldözni és 2 év múlva Matri lesz belőle, akkor meglehet majd Allegri buksiját veregetni amiért elüldözte, mert sanszos hogy megy, én sem maradnék a helyében. Matri szerintem eléggé jó példa erre az esetre.
  • DeerHunter01
    Ez így van. Nekünk is fel kellett volna küldeni a Primaverát azt hagy szóljon. De ha már egy ilyen kezdőcsapatot küld fel Allegri amivel szinte kötelező lenne nyerni, akkor ne szarjanak már bele a meccsbe csupán azért, mert tét nélküli.
    Inkább kapjunk ki, de legyen hajtás,harc,küzdelem a csapatban. (Hogy egy kis hazai párhuzamot vonjak, ezért fájt nekem mikor kikaptunk a Fraditól 3-2-re hazai pályán, mert kurvára nem volt semmilyen akaraterő a csapatban.)
  • forza milan
    hát szerintem olyan közepeset hozott egetverő hibát nem láttam tőle (v épp akkor fagyott a stream:DDDDD), de isteni nagy szerencséd h nemláttad!Küldtük vna fel a primaverát oszt ha úgy égünk 2-0 mint tavaly akkor azt mondom hogy kit érdekel... de ilyen felfogással no comment. Akármennyire is lehet utálni az agyonsztárolt Barcát meg énsem rajongok érte, azért példát lehet venni.
  • szucsy89
    Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata mindenben megegyezett a Manchester Cityvel Carlos Tévez kölcsönvételével kapcsolatban. A hírt a Milan alelnöke, Adriano Galliani is megerősített. Az argentin csatár a szezon végéig érkezne kölcsönbe.
  • szucsy89
    Tavaly ugyanez volt, uccsó meccsen OTTHON égtünk 2-0ra az Ajax ellen, aki akkor váltott edzőt... én ma mondtam havernak hogy 1-1 lesz, az x jött is volna, de a faszom kivan ezzel a felfogással, a szurkolókat is kéne nézni, a Barca tudott 4 gólt rúgni ifi csapattal? amúgy nem láttam a meccset, Mexés hogy játszott?
  • forza milan
    Eléggé gyanús lesz ha a City elpicsázza a Bayernt, a Villareal meg megfogja 5 vesztett meccs után a Nápolyt, kiváncsi leszek a holnapi körre:D
  • forza milan
    és még mi lesz holnap, vannak érdekes szituációk a City tökén is szorul a hurok elég szépen meg a város pirosabbik oldalán se rózsás a helyzet:Dde itt már csak a Nápoly baltázhatja el az esélyét!
  • DeerHunter01
    :D
    nekem múltkor a drágalátos Fio-Roma meccsen ment el a szelvényem... 21 ezer jött volna ha nyer a Roma...
    amúgy elég furcsa eredmények születtek ma. Porto is ennyi kapura lövéssel képes le X-elni, ellenünk az utolsó percekben egyenlítettek ki, a Marseille is pár perc alatt fordított és nyerte meg a mérkőzését...."utolsó csoportmeccsek, bundázzuk le a picsába", vagy mi történt?
  • forza milan
    Különösen tökönszúrt érzés mikor a Milanon bukom a mixem:Dmúltkor 40ezer jött vna de Mazzoleni megoldotta a Fiorentina ellen hogy integessen:D
  • DeerHunter01
    1 perc alatt ment el 2 mecsem mixen, az egyik ez volt... a másik meg az Olimpiakosz-Arsenal volt (2-3gólra tettem) ... :D
    ilyen nincs.. -2k

Valahogy ráéreztem, mikor megkaptuk az első gólt, hogy ki fognak egyenlíteni, főleg hazai pályán..., szégyen.
  • forza milan
    gyerekek ez felért egy rossz hidegzuhannyal....
  • Nuno88
    2 perc alatt kaptunk a végén 2 gólt? Ha ez nem bunda akkor semmi...
  • forza milan
    jézus úr isten
  • Nuno88
    Goal.com - TEVEZ
  • forza milan
    Persze én sem mert megint megszokni egy új edzőt az eléggé nagy tortúra, csak leszokhatna ezekről a hülyeségekről, amúgy nekem teljesen ugyanezen problémáim vannak vele amiket te is felvonultattál. Ambrosini - Antonini duótól a hideg ráz.
  • DeerHunter01
    Amúgy nekem sem olyan szimpatikus edző Allegri, de eddig az eredmények őt igazolták. Ami nem tetszik a felfogásában, azok a cserélések meg a kezdőcsapatok. Miért kell mindig Antoninire bízni a védelem egyik szélét, amikor ott van egy Taiwonk, akit játszatni kéne és formába jöhetne végre, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb teljesítményt nyújtana, mint Antonini. A másik meg Ambrosini kezdőcsapatba való rakása. Játszassuk helyette Aquat, Van Bommelt vagy hozzunk fel valakit a Primaveraból, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Amit még nehezen viseltem el, az Ronaldinho elűzése volt... egy ilyen játékost nem kellett volna megalázni azzal, hogy 5 perceket kap mindig a meccsek végén... elment a Flamengoba és megint bombaformában van. Szóval elég érdekes döntései vannak Allegrinek, de amíg hozzuk a meccseket, én nem fogom azt mondani, hogy más kéne a helyére.
  • DeerHunter01
    Robinho
  • Nuno88
    0:2 Robinho :)
  • DeerHunter01
    Kellett nekem lebaszni a csapatot :D 0-2
  • forza milan
    Titok volt eddig, de rájöttem, hogyha rákezdek panaszkodni mire befejezem mindig vezetünk és mostis így történt!:DForza Patinho!:D
  • Nuno88
    Nyugi már! Vezetünk! :)
  • Nuno88
    0:1 PATO :)
  • DeerHunter01
    Pato
  • forza milan
    halálos itéletét, már ökörségeket fogalmazok itt meg az idegtől:D:D:Dsorry az offért:D
  • forza milan
    Minek erőltetni Silvát meg ezeket főleg egy ilyen buta cserével?Küldtük vna fel Taiwot Mexest az előbbi eléggé kegyvesztett utóbbi meg belerázódik kicsit eddig oké is...meg a Primaverából a tehetségesebbjikét oszt kalap kabát!Inkább a halálos szerződését írhatta vna alá mint velünk az új szerződést...de én még sosem tudtam kedvelni Allegrit állandóan kirázott a hideg a lépéseitől.
  • Nuno88
    Értetlenül állok a statisztika előtt :(
  • forza milan
    Rajtunk kívül az összes csapat akinek már nincs tétje ifistákkal állt ki javarészt ahogy elnézem egyébként...Egyszerűen nemtudom megérteni!!!
  • forza milan
    teljesen egyet értek én Allegrit úgy utállom mint a szart akár bajnokságot ünnepelhettünk vele akár nem...olyan döntései vannak hogy a szőr feláll a hátamon...akkor legalább már felküldte vna a Primaverát meg a kegyvesztetteket de ne lássunk egy totálisan szarjunk bele meccset...a Barca is a csikókkal állt ki...ha már ennyire nemteljesenmind1? felfogást követünk követnénk legalább normális módon