A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
micsoda? mikor láttad utoljára DDR-t játszani? 2006-ban? már 2 éve a Roma szurkolók is nem gyengén elégedetlenek azzal a semmivel amit mûvel.persze lehet,hogy csak belefásult a Romába...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
Galliani õrült ötlete címmel jelent meg a cikk, miszerint idén az utolsó napok milánói bombája a fõvárosban robbanhat, a kiszemelt pedig nem más, mint a jelenleg legértékesebb olasz labdarúgó - ezt én teszem hozzá - Daniele De Rossi. Hát ez lenne aztán az igazi Mr. X! Mindent bele, tisztelt Vezetõk!

forrás: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=59763

Azért egy Aquilani, Kaká, De Rossi nem lenne semmi az utolsó napokban <#finom>
szucsy89
Cristiano Ruiu a TeleLombardia szakértõje és újságírója teljes magabiztossággal azt nyilatkozta, hogy jövõ hét hétfõn vagy kedden Kaká a Milan játékosa lesz. Azt is felvázolta, hogy ez egy kölcsönszerzõdéssel fog létrejönni, amennyiben addig a Real nem talál vevõt a brazil játékosra.

milannews
DeerHunter01
én örülök neki, a tudása még mindig megvan hozzá, csak ne legyen sérült és lendüljön formába

\"Errõl van szó!\"

Nuno88
Szakértõ(TeleLombardia, Cristiano Ruiu):Kaka hétfõtõl a Milan játékosa!

Forrás

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
õ lesz Mr. X, ráadásul fizetnünk sem kell érte.

\"Errõl van szó!\"

forza milan
Torghelle kell nekünk én aztmondom:D

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Parolóval akarják pótolni Flaminit?

Nuno88
Hát ha valaki megcsinálja akkor ámen! :)

szucsy89
király az új fejléc, egész pofás lett a topik... mostmár valami saját, nagyfelbontású banner kéne már csak, esetleg tabellával, eredményjelzõvel (elõzõ, következõ meccs), majd valamelyik illetékes topikban megérdeklõdöm :D
Palinko
nem ártana MR X is érdekelne már, remélem nem kaká az
LasCar16
az biztos, remélem azért hogy mostmár igazolunk olyan embert is aki hasznunkra lesz a BLben is...

#acm

Effe88
:D:D:D
zongorista film ugrik be egy cukrot 8 felé osztanak :D:D:D

Palinko
igazolásban mi vagyunk a császárok
szucsy89
márpedig bele fognak, mert másnak úgyse kell, és nagyon el akarják adni...

limperatore
:AS:DSA:D ti legalább vesztek vkit :D:D:Dd

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Ha belemennek akk miért ne?

szucsy89
Megvan a hivatalos ajánlat Aquilaniért, ingyen jönne most, és jövõre garantálnánk hogy megvesszük, 8 milliót adnánk érte 3 részletben évente :D de bazz még 8 millát is el akarunk harmadolni nem semmi sóherség megy :DDD
Nuno88
Nagyon úgy érzem hogy Kaká és Aqu fog érkezni, de Aqu ugye biztosra mondható szerintem.

Ja és a modik betehetnék már a fejlécet <#whatever>

LasCar16
Bonera nem tud folyamatos jó teljesítményt nyújtani, pluszban õ is sérülékeny, mázli h szeptemberben lesznek válogatott meccsek, így nem kell sokat kihagyniuk a sérülteknek... kis fáraó srác is megsérült még az elsõ edzésen, alapozást kihagyta csak felépülni van ideje, Mexés szintén sérült, Taiwo is pórul járt, igazából csak Taiwot láttuk hogy mit tud, õ is pont akkor sérül meg amikor a legjobb teljesítményét láthattuk Milan mezben, ergo nem lesz új arc a szezon elején a csapatban, kíváncsi vagyok ki fog még érkezni (Ákviláni,Kaká???) ha õk akkor, róluk se lehet azt mondani hogy nem sérülékenyek...

#acm

Nuno88
Hát ez az, õ is meg Mexés is lemarad a szezonkezdetrõl, visszatérnek és ugye idõ még mindketten formába lendülnek. Addig meg nézhetjük Antoninit meg Bonerát, bár utóbbi tegnap jól játszott, szinte hiba nélkül (kár hogy csak egy "barátságos kupa" volt...).

LasCar16
Taiwo 30 nap, aztán még mire formába lendül...

#acm

Nuno88
Fasza...Ibra, Bommel, Taiwo nagyon kellene pedig :/

Redbull756
- Ibra már lehet játszhat a Cagliari ellen,
- Taiwo 30 nap kihagyás,
- Van Bommel 10 nap körüli kihagyás,
- Flamininek még további vizsgálat lesz,
- Boatengnek csak vmi zúzódása lett.

LasCar16
Ákviláni ügynöke már a Via Turatin van.

#acm

meccset nem láttam, gólokat megnéztem, igazából nem tudom eldönteni h melyik volt szebb:)
a sérülések meg remélem h nem komolyak
Balotellit pedig NE hozzuk ide könyörgöm...

szucsy89
fórumról:

3 érdekes pletyka:

A milannews.it egyik jegyzete szerint Aquilani két napon belül milánói lesz.

Közben Kaká felesége Milánóban vásárolt és találkozott néhány játékossal. :D Az olasz lapok szerint 25 millió körüli összegért jönne vissza Kaká, ezt a pénzt 4 részletben fizetné ki a Milan.

Galliani a meccs elõtt azt mondta, hogy 2 Mister X. van jelenleg képben. A találgatások Balotellirõl és Kakáról szólnak. De Berlu szerint õket nehéz elérni.
LasCar16
Taiwo bokájának állapotát vizsgálják, nemsokára meg lesz a pontos diagnózis! Remélem nincs nagy gond mert akkor baj van..

Milannews.it

#acm

Nuno88
Na megnyertük végül, bár a legvégén lehet tizit ért az a kéz :D

"Kicsi" Boateng kapufa is nagy volt, igaz megpattant ha jól láttam de bemehetett volna.

A második félidõt átaludtuk nagyrészt, a végén az a két támadás szép volt, kár h Flamininek nem jött össze a gól.

Nuno88
Nesta sztem nem komoly, Boateng sztem elõvigyázatosságból ment le, de viszont Taiwoért aggódom mert olvastam fórumon h már kórházban van mert bedagadt a bokája.

szucsy89
Boateng, Nesta, Taiwo megsérült... nagyon hiányzott ez a meccs
Nuno88
Nestának felrepedt a fejbõre. Chiellinivel fejeltek össze. Kezd kicsit sok lenni -.-'

Nuno88
Taiwot hordágyon viszik le, rosszul lépett, akár egy súlyosabb bokasérülés is lehet. K...va élet!!!

Zambrotta a pályán...

Nuno88
Most már azért öröm nézni Pirlo ívelgetõs játékát! :D

Nuno88
2:0 - See odatette.

szucsy89
See kis gólt vert :)
Nuno88
Boateng mekkora gólt vert??? :D

limperatore
boateng eltalálta a labdát :D aztán jött az esõtánc

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
ez is jó :D
Nuno88
Az acmilan.com-os háttér nem felel meg? :)

szucsy89
Ja, tényleg, ezt az oldalt nem is ismertem :D

De Nuno ennyi erõvel a hátterét is lophatnád, mert ez a fekete elég egyhangú :D

Esetleg a rossoneriblog-os háttér se lenne rossz.
Nuno88
Észrevettem, paint kivágás :D

Majd csak lesz egy normális topic dizájn szezonkezdetre.

limperatore
csak lelóg a .com :D:D

Nuno88
Loptam :D

szucsy89
egész jó lett az új banner nem tudom ki csinálta :D
Nuno88
Ha érkezne két jó középpályás, akkor nem biztos h alapemberek lennének.

bakkerman
õk berlu bajnokai,mi a gondod velük? :DDD a jövõ emberei,gattuso,ambrosini,seedorf

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
Legalább már ebbõl legyen valami könyörgöm...

LasCar16
Aquilani is elismerte: "Közel vagyok a Milanhoz!"

milannews.it

#acm