36663
  • acm689
    ha máshogy nem, majd bírói segítséggel megnyerjük a meccset :D mondjuk ezt simán be lehetett fújni szerintem
  • limperatore
    kamu11est most nézem :D
  • limperatore
    tuti :D most meg kaptatok egy 11est :D
  • forza milan
    Mostmár biztosan az:DDD
  • forza milan
    hát a ti esetetek után lehet Rocchi Milanos:D
  • limperatore
    jól megúsztátok a 11est :)))
  • szomferi
    most ez a Gillet az a Gillet? vagy ezekből is kettő van? :D
  • forza milan
    és megint amint elkezdtem szidni a csapatot gól:D:Dmondomén hogy eztkell tennem:Dmindig ígyvan
  • DeerHunter01
    MONDTAM :DDDDD
    bazmeg milyet kaszáltam volna most bwin-en....
    15 és 30. perc közötti gólra 8.50-es odds volt, még gondolkoztam is, hogy ha lenne bankkártyám 10 euróval megküldöm ...ááá :D
  • acm689
    na mi is tudunk azért szép gól lőni, nem csak Di Vaio! szép volt SEEEEE!!
  • DeerHunter01
    Di Vaio szépen átemelte gec...
    megfordítjuk még ezt :D
    most szépen megrakja mindenki a milan győzelmet, mert nagyobb az odds és jól járnak :D
  • forza milan
    Merda Allegri..tejóisten megint mi ez a kezdő
  • DeerHunter01
    Antonini.....beszarok
  • Redbull756
    BOLOGNA: Gillet, Crespo, Raggi, Portanova, Morleo, Casarini, Mudignani, Kone, Ramirez, Diamanti, Di Vaio.

MILAN: Amelia, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimovic.
  • horpeti
    Szerintem nagyon jól tolta. :)
  • szomferi
    van már possible kezdő? tolnám a Milant, remélem nem tartalékkal akarnak felállni valami okból kifolyólag
  • szucsy89
    Én maximum ingyen kölcsön és opcióval :D
  • DeerHunter01
    nem játszott rosszul, meg Mourinhonál nincs benne az alapcsapatban, így nehéz formába lendülnie, de én szívesen látnám újra Milan mezben
  • szucsy89
    A mai clásico után azért választ kaphattunk, hogy kell-e nekünk vissza Kaká...
  • forza milan
    És vissza is nyalt a fagylalt amitől féltem...:S
  • szucsy89
    Manchester City: a klub visszautasította a Milan ajánlatát Tévezért
    Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City visszautasította az AC Milan ajánlatát Carlos Tévezért – erősítette meg az olasz együttes alelnöke, Adriano Galliani. A piros-feketék azonban nem adják fel, mindent megtesznek az argentin csatár megszerzéséért.

Mint arról beszámoltunk, a Milan mindenben megegyezett Tévezzel, ám klubja, a Manchester City nemet mondott az olasz bajnok kölcsönvételi ajánlatára. Galliani elmondta, a Milan kölcsönvenné a rutinos csatárt nyári megvásárlási opcióval, ám az angol csapat erről hallani sem akar.

Galliani hozzátette, hogy bár a PSG is beszállt a Tévezért folytatott harcba, nem adják fel, és mindent megmozgatnak, hogy megszerezzék a 27 esztendős futballistát.
  • szucsy89
    A Milan kerete a Bologna elleni bajnoki mérkőzésre:

Amelia, Roma, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, Desciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

10000000000000%, hogy Pippo megy télen :(
  • szomferi
    valószínűleg követem én is a példádat
  • tippmix945
  • szucsy89
    Én rakom most hendivel a csapatot, szvsz simán ütjük most őket, tegnap a Juve ellen játszottak kupameccset és hosszabbítás is volt, szal jól ki is fáradtak, nekünk meg a csapat nagy része pihent a BL-ben, 1 hete erre a meccsre készülünk mindenképp győzni kell.
  • tippmix945
    Remélem a Bologna ellen menni fog a játék.
  • forza milan
    Leonardotol nagyobb áruló féregnyúlvány kevés van a futballban-.-
  • forza milan
    a helyzetkihasználásra lehet h már most jobb:Damúgy igéretes:D
  • acm689
    Robinho kisfia

hát, kicsit még tanulni kell :D
  • Nuno88
    Remélem nem a PSG-ben fog kikötni Tevez. Ha Leonardo elviszi előlünk, megőrülök...
  • Nuno88
    Én is reménykedek, mint mindig! Jöjjön bárki, kifújjuk az orrát bárkinek! :D
  • szucsy89
    Azért írtam hogy jobb lenne az Arsenal, egy nagyobb csapat ellen jobban fel lehet pörögni mint ilyen kiscsapatok ellen...

Nem azt mondom hogy mi vagyunk a BL favoritok, de azért had reménykedjünk már jó szurkoló módjára. :)
  • Nuno88
    Barca elleni játék oké, most nem vagyok pesszimista meg vészmadár, de a BATE meg a PLZEN ellen idegenben miért nem volt olyan mentalitás? :)

Ebből kiindulva mondtam, h nem mondanék olyat h a Realon kívül bárkit kivernénk.
  • LasCar16
    Barcelona elleni játékból és mentalitásból kiindulva és elnézve a lehetséges ellenfeleket, egyedül talán a Real jelenthetne komolyabb gondot
  • szucsy89
    Ne légy pesszimista, a Barcának is vágtunk 4-et 2 meccsen más kérdés, hogy a védelem idén kritikán aluli... Én Real-Bayern duót akarom elkerülni, Chelsea-Arsenallal ki-ki meccset játszanánk, a Benfica-APOEL ellen meg elég nagy sanszunk lenne :) Én az Arsenalnak örülnék a legjobban, formában maradnánk mert szvsz nagy meccset vívnánk velük, de azért a továbbjutás is meglenne (nem lebecsülve őket).
  • Nuno88
    miért ki van itt aki tavaly nem volt?

tavaly: Pato, Ibra, Robinho, Pippo
    most: Pato, Ibra, Robinho

most több gólt lövünk tény és való, de én nem vennék rá mérget h a Chelseat kivernénk, sőt egyik csapatra sem vennék mérget h kivernénk.
  • szucsy89
    tavalyi meg idei támadósorunkat azért ne hasonlítsd már össze :) Chelseat sztem kiverjük ha őket kapjuk
  • Nuno88
    Nem, de nem is rosszabbak mint a tavalyi Tottenham, és mi lett a vége? Kiestünk, lőtt gól nélkül...
  • limperatore
    hat a chelsea boassal kozel sem villog mostanaban
  • forza milan
    Inkább egy Chelsea mint egy Real:D