A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
De azért elnézve a mai Dzeko gólokat is kicsit fájt a szívem, anno emlékszem, még majdnem könyörgött, hogy igazoljuk le... 😄😄
Seedorf, Ambrosini, Gattuso --- õket már a nyugdíjjas kategóriába sorolom, bár See van mikor elkapja a fonalat.
Bommel --- kora ellenére még mindig nagyon jó, csak ne legyen sérült, nagyon hasznos tagja lehet a középpályának idén is
Flamini --- 6 hónap pihi
Emanuelson --- én még mindig azt mondom hogy nem középsõ középpályás hanem szélsõ
Aquilani --- róla még nem tudok mit mondani
Boateng --- a legjobbat eddig a csatárok mögöt hozta, de ugye így nem sokat védekezett
Ezért mondom hogy kell egy Bommel szintû fiatal romboló közzéppályás, Ambro Gatta kevés már és Bommel mellett nincs másik ilyen középpályás. Jöjjön Montolivo vagy Kaká és egy ilyen középpályás.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ezek a nevek keringenek ma meg tegnap nagyon, annak ellenére, hogy Allegri és Galliani is kijelentette, hogy idén már nem lesz több igazolás. Bárki jönne, én örülnék neki, mert egy Aquilanival nincs megoldva a középpályánk. Elvileg Montolivoért 7 millát ajánlottunk, a Fio 10et akar, folynak a tárgyalások, a többi játékosról nincs konkrét hír.
Montolivo------Bommel------Boateng
de szép is lenne...😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
hát a sorsolás, végül is nem is olyan rossz! Barcát leszámítva persze 😊
szerintetek lesz még igazolás? nagy a csönd, már megkezdõdött a szokásos a piac bezárult szöveg. Aqu hány cm magas? szerintem nem õ volt Mr X....
viszont várom, hogy ki jön Flaminit pótolni 😛
don't give a fuck
don't give a fuck
udinese meg arsenal ellen nagyon jól nyomta
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
09.13. Barcelona-Milan
09.18 Napoli-Milan
09.21 Milan-Udinese
kemény lesz.
#acm
így még legalább 2 középpályás elférne...
BL menetrend:
Szeptember 13., Barcelona – Milan
Szeptember 28., Milan - Viktoria Plzeò
Október 19., Milan – Bate Borisov
November 1., Bate Borisov – Milan
November 23., Milan – Barcelona
December 6., Viktoria Plzeò - Milan
„Úgy gondolom a katalánok elleni mérkõzések elég motivációt ad majd játékosaimnak bármiféle plusz ösztönzés nélkül. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb formánkban leszünk és készen állunk majd megküzdeni a Barcelonával.” - Allegri
nso.hu

Amúgy szerintem Kaká még fog jönni jövõhét elején és még Mr. X, mert Aquilaniért sem kellett fizetnünk és Kakáért se kellesz, ha jön.
Igaz, fizettünk Ibraért meg Boatengért is, de szerintem nem Kaká lesz Mr. X, hanem egy másik játékos.
\"Erről van szó!\"
<#idiota>#idiota>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hát akkor ennyit errõl 😊
Más, ha De Rossi idejön, Kopaszéknak sikerül idehozni, Kakával együtt, akkor kiegyek Milánóba és megcsókolom õket személyesen!
No igen, ezt akartam kérdezni még, hogy nálatok hogy játszott, mert néztem a Juve topikot év közben és kapott hideget-meleget rendesen ahogy emlékszem 😄
Aquilani amúgy nem szar,nálunk éppen rosszkor volt rossz helyen,neki olyan taktikában kell játszania ahol 3 középsõ kp van, és a másik kettõ elvégzi helyette a piszkos munkát.ha ez nincs meg akkor csak egy kis punci,aki inkább elszalad az ellenfél elõl mint hogy ütközzön vele
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Mellesleg mindhárom játékos a jelenlegi középpályának erõsítés lenne :/ (sajnos)
Épp ma néztem meg a tavaly elõtti MU és a tavalyi Real elleni meccseket, a Dinho/Gatta/Seedorf/Ambrosini/Pirlo középpályánk átjáróház volt, rossz volt nézni, ezek közül jópár még mindig a keret tagja, és játszani is fognak...
szerk.: jah, tényleg nagyon régen láttam játszani 😛