36663
-
#32440 ha máshogy nem, majd bírói segítséggel megnyerjük a meccset :D mondjuk ezt simán be lehetett fújni szerintem -
#32439 kamu11est most nézem :D -
#32438 tuti :D most meg kaptatok egy 11est :D -
#32437 Mostmár biztosan az:DDD -
#32436 hát a ti esetetek után lehet Rocchi Milanos:D -
#32435 jól megúsztátok a 11est :))) -
#32434 most ez a Gillet az a Gillet? vagy ezekből is kettő van? :D -
#32433 és megint amint elkezdtem szidni a csapatot gól:D:Dmondomén hogy eztkell tennem:Dmindig ígyvan -
#32432 MONDTAM :DDDDD
bazmeg milyet kaszáltam volna most bwin-en....
15 és 30. perc közötti gólra 8.50-es odds volt, még gondolkoztam is, hogy ha lenne bankkártyám 10 euróval megküldöm ...ááá :D -
#32431 na mi is tudunk azért szép gól lőni, nem csak Di Vaio! szép volt SEEEEE!! -
#32430 Di Vaio szépen átemelte gec...
megfordítjuk még ezt :D
most szépen megrakja mindenki a milan győzelmet, mert nagyobb az odds és jól járnak :D -
#32429 Merda Allegri..tejóisten megint mi ez a kezdő -
#32428 Antonini.....beszarok -
#32427 BOLOGNA: Gillet, Crespo, Raggi, Portanova, Morleo, Casarini, Mudignani, Kone, Ramirez, Diamanti, Di Vaio.
MILAN: Amelia, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimovic. -
#32426 Szerintem nagyon jól tolta. :) -
#32425 van már possible kezdő? tolnám a Milant, remélem nem tartalékkal akarnak felállni valami okból kifolyólag -
#32424 Én maximum ingyen kölcsön és opcióval :D -
#32423 nem játszott rosszul, meg Mourinhonál nincs benne az alapcsapatban, így nehéz formába lendülnie, de én szívesen látnám újra Milan mezben -
#32422 A mai clásico után azért választ kaphattunk, hogy kell-e nekünk vissza Kaká... -
#32421 És vissza is nyalt a fagylalt amitől féltem...:S -
#32420 Manchester City: a klub visszautasította a Milan ajánlatát Tévezért
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City visszautasította az AC Milan ajánlatát Carlos Tévezért – erősítette meg az olasz együttes alelnöke, Adriano Galliani. A piros-feketék azonban nem adják fel, mindent megtesznek az argentin csatár megszerzéséért.
Mint arról beszámoltunk, a Milan mindenben megegyezett Tévezzel, ám klubja, a Manchester City nemet mondott az olasz bajnok kölcsönvételi ajánlatára. Galliani elmondta, a Milan kölcsönvenné a rutinos csatárt nyári megvásárlási opcióval, ám az angol csapat erről hallani sem akar.
Galliani hozzátette, hogy bár a PSG is beszállt a Tévezért folytatott harcba, nem adják fel, és mindent megmozgatnak, hogy megszerezzék a 27 esztendős futballistát. -
#32419 A Milan kerete a Bologna elleni bajnoki mérkőzésre:
Amelia, Roma, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, Desciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
10000000000000%, hogy Pippo megy télen :( -
#32418 valószínűleg követem én is a példádat -
#32417 -
#32416 Én rakom most hendivel a csapatot, szvsz simán ütjük most őket, tegnap a Juve ellen játszottak kupameccset és hosszabbítás is volt, szal jól ki is fáradtak, nekünk meg a csapat nagy része pihent a BL-ben, 1 hete erre a meccsre készülünk mindenképp győzni kell. -
#32415 Remélem a Bologna ellen menni fog a játék. -
#32414 Leonardotol nagyobb áruló féregnyúlvány kevés van a futballban-.- -
#32413 a helyzetkihasználásra lehet h már most jobb:Damúgy igéretes:D -
#32412 Robinho kisfia
hát, kicsit még tanulni kell :D -
#32411 Remélem nem a PSG-ben fog kikötni Tevez. Ha Leonardo elviszi előlünk, megőrülök... -
#32410 Én is reménykedek, mint mindig! Jöjjön bárki, kifújjuk az orrát bárkinek! :D -
#32409 Azért írtam hogy jobb lenne az Arsenal, egy nagyobb csapat ellen jobban fel lehet pörögni mint ilyen kiscsapatok ellen...
Nem azt mondom hogy mi vagyunk a BL favoritok, de azért had reménykedjünk már jó szurkoló módjára. :) -
#32408 Barca elleni játék oké, most nem vagyok pesszimista meg vészmadár, de a BATE meg a PLZEN ellen idegenben miért nem volt olyan mentalitás? :)
Ebből kiindulva mondtam, h nem mondanék olyat h a Realon kívül bárkit kivernénk. -
#32407 Barcelona elleni játékból és mentalitásból kiindulva és elnézve a lehetséges ellenfeleket, egyedül talán a Real jelenthetne komolyabb gondot -
#32406 Ne légy pesszimista, a Barcának is vágtunk 4-et 2 meccsen más kérdés, hogy a védelem idén kritikán aluli... Én Real-Bayern duót akarom elkerülni, Chelsea-Arsenallal ki-ki meccset játszanánk, a Benfica-APOEL ellen meg elég nagy sanszunk lenne :) Én az Arsenalnak örülnék a legjobban, formában maradnánk mert szvsz nagy meccset vívnánk velük, de azért a továbbjutás is meglenne (nem lebecsülve őket). -
#32405 miért ki van itt aki tavaly nem volt?
tavaly: Pato, Ibra, Robinho, Pippo
most: Pato, Ibra, Robinho
most több gólt lövünk tény és való, de én nem vennék rá mérget h a Chelseat kivernénk, sőt egyik csapatra sem vennék mérget h kivernénk. -
#32404 tavalyi meg idei támadósorunkat azért ne hasonlítsd már össze :) Chelseat sztem kiverjük ha őket kapjuk -
#32403 Nem, de nem is rosszabbak mint a tavalyi Tottenham, és mi lett a vége? Kiestünk, lőtt gól nélkül... -
#32402 hat a chelsea boassal kozel sem villog mostanaban -
#32401 Inkább egy Chelsea mint egy Real:D