A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
miért mert elmúlt 3 évben volt jó 10 perce már erõsítés lenne? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Zseniális volt amit mûvelt abban a kis idõben, amíg a pályán volt. A jelenlegi keretünknek nagy erõsítés lenne az tuti. 😄

De azért elnézve a mai Dzeko gólokat is kicsit fájt a szívem, anno emlékszem, még majdnem könyörgött, hogy igazoljuk le... 😄😄
DeerHunter01
Kaká gólpassz 😄

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Kaká gól 😊

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Seedorf, Bommel, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Boateng, Emanuelson, Aquilani --- õk ugye a középpályások

Seedorf, Ambrosini, Gattuso --- õket már a nyugdíjjas kategóriába sorolom, bár See van mikor elkapja a fonalat.

Bommel --- kora ellenére még mindig nagyon jó, csak ne legyen sérült, nagyon hasznos tagja lehet a középpályának idén is

Flamini --- 6 hónap pihi

Emanuelson --- én még mindig azt mondom hogy nem középsõ középpályás hanem szélsõ

Aquilani --- róla még nem tudok mit mondani

Boateng --- a legjobbat eddig a csatárok mögöt hozta, de ugye így nem sokat védekezett

Ezért mondom hogy kell egy Bommel szintû fiatal romboló közzéppályás, Ambro Gatta kevés már és Bommel mellett nincs másik ilyen középpályás. Jöjjön Montolivo vagy Kaká és egy ilyen középpályás.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
De Rossi, Montolivo, Kaká, Keita...

Ezek a nevek keringenek ma meg tegnap nagyon, annak ellenére, hogy Allegri és Galliani is kijelentette, hogy idén már nem lesz több igazolás. Bárki jönne, én örülnék neki, mert egy Aquilanival nincs megoldva a középpályánk. Elvileg Montolivoért 7 millát ajánlottunk, a Fio 10et akar, folynak a tárgyalások, a többi játékosról nincs konkrét hír.
Kaka

Montolivo------Bommel------Boateng

de szép is lenne...😊

DONGUBA
boateng

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
elvileg egy utolsó rohamot indítanak Montilívóért. Meg elvileg Kakát is írják h visszahozzák és õ lehet a Mr.X... de ha esetleg még Kakán kívül betoppan még valaki azt sem bánnám. Viszont Kaká és Montolivo sok, egyikük helyett egy labdaszerzõ sokat futó robosztus középpályás kell.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
jó lett a banner!
hát a sorsolás, végül is nem is olyan rossz! Barcát leszámítva persze 😊
szerintetek lesz még igazolás? nagy a csönd, már megkezdõdött a szokásos a piac bezárult szöveg. Aqu hány cm magas? szerintem nem õ volt Mr X....

shad0w
ezt sejtettem, magára a scriptre voltam kíváncsi, de azóta úrrá lettem a lustaságomon és megnéztem 😛 köcsög ez a random parancs, azt hittem a kerekítés miatt adja gyakran ugyan azt a képet, de látom floor-al van, szóval nem értem. mindenesetre sorry az offért.

viszont várom, hogy ki jön Flaminit pótolni 😛

don't give a fuck

Nuno88
Pato még nincs, de lesz 😊

szucsy89
nekem szinte mindig más... bár Patot még nem láttam 😛

egyébként fasza lett
Nuno88
Véletlenszerûen kiválaszt egyet a 4-bõl.

shad0w
milyen script alapján teszi be a fejlécbe az aktuális bannert? csak mert nekem 10-bõl 8-szor Boateng jelenik meg 😛

don't give a fuck

Nuno88
Jó kis sorozat lesz, de remélem a 4-bõl azért lehozzuk a bajnokikat, Lazio és Udine otthon 6 pont, Napoliban 1 pont a Barcát meg meglepjük és 3 pont 😄

limperatore
milyen odds lehet a 4/4-re? 😄 lazio is erõs lett, barca tuti bukó kb 😄 napoli se gyenge fõleg most pandevvel AS😄SA_D:A
udinese meg arsenal ellen nagyon jól nyomta

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
és? nyerjük az utána lévõt is <#idiota>

/egyébként ezt benéztem/
limperatore
fõleg h 4 meccset írt le :ADSAD:SA

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
sima 5/5 <#hawaii>
limperatore
az igen 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
09.11 Milan-Lazio
09.13. Barcelona-Milan
09.18 Napoli-Milan
09.21 Milan-Udinese

kemény lesz.

#acm

Redbull756
Flamini keresztszalag sérülés miatt 5 hónapra off.
így még legalább 2 középpályás elférne...

Redbull756
Redbull756
elmarad az elsõ forduló...talán nem is akkora baj.

BL menetrend:

Szeptember 13., Barcelona – Milan
Szeptember 28., Milan - Viktoria Plzeò
Október 19., Milan – Bate Borisov
November 1., Bate Borisov – Milan
November 23., Milan – Barcelona
December 6., Viktoria Plzeò - Milan

Nuno88
„A legerõsebb csapatot kaptuk, de ugyanakkor két olyan együttes is szerepel a csoportunkban, akik ellen nagyon magabiztosak vagyunk. A Barcelona elleni párharc óriási kihívás, ezért sokat kell rá készülnünk, hogy a lehetõ legjobb formánkban nézzünk vele szembe" – vélekedett Allegri a sorsolást követõen.

„Úgy gondolom a katalánok elleni mérkõzések elég motivációt ad majd játékosaimnak bármiféle plusz ösztönzés nélkül. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb formánkban leszünk és készen állunk majd megküzdeni a Barcelonával.”
- Allegri

nso.hu

Nuno88

Nuno88

Nuno88
Hát csak nem kerültük el a világ jelenlegi legjobb csapatát. Meglátjuk mit tudunk ellenük tétmeccsen. Legutóbb mikor õket kaptuk a BL-be egy 0:1 ha jól tudom tovább mentek és megnyerték. Idegenbe Sheva gólját nem adta a bíró, pedig nem lökte el Puyolt hanem õ maga csúszott el. Zlatan visszatér, remélem egyszer (odahaza) megszorongatjuk õket! 😊

DeerHunter01
Jó ez a csoport, tovább kell jutni.
Amúgy szerintem Kaká még fog jönni jövõhét elején és még Mr. X, mert Aquilaniért sem kellett fizetnünk és Kakáért se kellesz, ha jön.
Igaz, fizettünk Ibraért meg Boatengért is, de szerintem nem Kaká lesz Mr. X, hanem egy másik játékos.

\"Erről van szó!\"

forza milan
megnyerjük a csoportot,kapunk egy gyenge 2.at...😄és beindul a bolt😄😄a Barca majd betlizik egyet vmeik kiscsapatnálxDDDkiejtik a Cityt a nyolcaddöntõben,aztán nem a Barcát kapjuk a negyeddöntõben,hanem vmi meglepetést,de hazaküldjük õket,h már épp eleget tündököltek,a Barca pedig meglepetésre bukik😄és innentõl gyönyörû szép a mese😄😄😄😄😄😄😄miért,kis szerencsével még ezis megtörténhetne...jósoltam már meg itt zirka 4-5 évvel ezelõtt Milan-Bayern meccs végeredményt góllövõkkel együtt...hátha?!😄😄😄emlékeztek még arra a 4-1re?😄

szucsy89
Hát Mr. X mellé gyorsan venni kell még egy Y, Z, ZS-t is 😄
jussunk tovább azt jóvan😄

forza milan
tényleg lehetõ legjobb...ezt már csak mi baltázhatjuk el😄😄nemis merek arra gondolni h 2. helytõl lejebb végzünk,én nemnagyon izgulom agyon a dolgot😄😄de szerintem mondjuk az 1. hely elég irreális cél de megoldható😄

jó ez a csoport😄

forza milan
jobbat nemis kívánhattunk vna...fasza!😄😄😄

forza milan
Bate...tökéletes!

forza milan
viszont ha kapunk 2 gyengét az uccsó 2 kalapból,az nemhülyeség,mert legalább a nyolcaddöntõben emkapunk BarcátxDD

forza milan
remek basszus😄éreztem...😄

szucsy89
Barca... basszameg 😄
DeerHunter01
barca...kemény lesz

\"Erről van szó!\"

bakkerman
hiányolom antoninit és abate-t

<#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
Jó képek Szücsy, de nincs pl Zlatanról vagy Nestáról esetleg Seedorfról is? 😊

szucsy89
Találtam pár fasza kis képet, ezekbõl már össze lehetne állítani pl. egy olyan bannert, ahol ezek a játékosok váltják egymást, meg lenne egy állandó része pl. a címer...

kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
szucsy89

😄
Nuno88
De Rossi lett a Roma legjobban fizetett játékosa. Egy rendkívül méltányos szerzõdést kapott az olasz válogatott játékos, miután kifejezte maradási szándékát.

Hát akkor ennyit errõl 😊

Nuno88
Na Aqua jött. Remélem ma elkerüljük a Barca, Real, Man Utd, Chelsea 4-est, bár az ARsenalt meg a Portot sem írom le de ellenük nagyobb esélyt látok. A 3. kalapból kerüljük el a Cityt. Jó lenne már csoport elsõként továbbmenni...

Más, ha De Rossi idejön, Kopaszéknak sikerül idehozni, Kakával együtt, akkor kiegyek Milánóba és megcsókolom õket személyesen!

szucsy89
Jah, azt nem én írtam, a fórumról ahonnan másoltam, toldotta hozzá az illetõ, szerintem sem igaz egyébként 😊

No igen, ezt akartam kérdezni még, hogy nálatok hogy játszott, mert néztem a Juve topikot év közben és kapott hideget-meleget rendesen ahogy emlékszem 😄
9csöves9
erõsítés lenne persze,de hogy õ lenne a legértékesebb olasz labdarugó az hülyeség.

Aquilani amúgy nem szar,nálunk éppen rosszkor volt rossz helyen,neki olyan taktikában kell játszania ahol 3 középsõ kp van, és a másik kettõ elvégzi helyette a piszkos munkát.ha ez nincs meg akkor csak egy kis punci,aki inkább elszalad az ellenfél elõl mint hogy ütközzön vele

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
Jó, de ez igaz lenne Aquilanira is meg Kakára is... most Fabregas szintû spílereket esélyünk sincs igazolni ezt a vezetõség is megmondta, maradtak azok a játékosok, akiknek lejár a szerzõdése/nem férnek be klubjukba/el akarnak menni... (lásd: Ibra, Robinho, Taiwo, Mexes, Kaká, Aq, Bommel, Cassano hogy csak párat említsek az utóbbi idõbõl)

Mellesleg mindhárom játékos a jelenlegi középpályának erõsítés lenne :/ (sajnos)

Épp ma néztem meg a tavaly elõtti MU és a tavalyi Real elleni meccseket, a Dinho/Gatta/Seedorf/Ambrosini/Pirlo középpályánk átjáróház volt, rossz volt nézni, ezek közül jópár még mindig a keret tagja, és játszani is fognak...

szerk.: jah, tényleg nagyon régen láttam játszani 😛