A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát a barca szépen játszik messinél kis szerencse és vezetnek. mi is ügyesek vagyunk elöl szép helyzetek de pocsék kihasználás!
a szurkolók meg no comment mindég fütyülnek ha nálunk van a labda, de ha átkerül rögtön jönnek a dobok meg a nóta
a szurkolók meg no comment mindég fütyülnek ha nálunk van a labda, de ha átkerül rögtön jönnek a dobok meg a nóta
teljesen megölte a milan a barca taktikáját, majd most jön ki h pep mennyire nem tud ilyenkor változtatni mikor gáz van
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nekem megy http://bl.tv2.hu/
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
mondjatok mar streamet, mert mindenhol szaggat, es a my2p2 hol megy?
nem vagyok biztos benne h ez les volt...
PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
hahha 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
sztem annyian neznek, h nem birta tovabb 😊
\"Erről van szó!\"
http://changtv.yolasite.com/ch18.php
angol és egész jó minõség. a tv2-es honlap nekem behalt meg amúgy sem magyarul ment. etetik a népet :S
angol és egész jó minõség. a tv2-es honlap nekem behalt meg amúgy sem magyarul ment. etetik a népet :S
nem tûnik rossznak, csak Ibra hiányzik nagyon 😞 de hátha ez csak tovább motiválja a srácokat! ne legyen nagy égés, és akkor már elégedett leszek. feladni nem szabad, csak elõre! FORZA!!!!
Barcellona: Valdes; Dani Alves, Mascherano, Busquets, Abidal; Keita, Xavi, Iniesta; Villa, Messi, Pedro.
A disposizione: Pinto, Puyol, Maxwell, Fabregas, Thiago Alcantara, Afellay, Adriano.
Milan: Abbiati: Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Nocerino, van Bommel, Seedorf; Boateng; Pato, Cassano.
A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Antonini, Aquilani, Ambrosini, Emanuelson.
A disposizione: Pinto, Puyol, Maxwell, Fabregas, Thiago Alcantara, Afellay, Adriano.
Milan: Abbiati: Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Nocerino, van Bommel, Seedorf; Boateng; Pato, Cassano.
A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Antonini, Aquilani, Ambrosini, Emanuelson.
Azért nem is 100 éve 😄 ... Barcában pl. Guardiola, Milanban Maldini, Capello ült a padon stb. ... 😊
hát ez fasza nagyon....mondjuk én eddig sem nagyon reménykedtem a meglepetésben, de így már még abban sem
hat nem tudom, lehet hulye vagyok, de megprobalnam ezt a felallast a barca ellen:
Abbiatti - Abate, Nesta, T Silva, Taiwo - Boateng, van Bommel, Nocerino - Aqualini - Seedorf, Cassano.
azert tennem fel seet csatarnak, mert jobban tud egy-egyben jatszani mint pato, es jol lo tavolrol, anno ancelotti megcsinalta. a barca ellen tudhatjuk, nem lehet tamado focit jatszani, mert abbol bukta lesz. szoros, durva vedekezes, tokeletesen szuro kp, eros elso fel ora, es eros utolso 10 perc kell, meglehet verni a Barcelonat, mert nem lehetetlen!
FORZA MILAN!
Abbiatti - Abate, Nesta, T Silva, Taiwo - Boateng, van Bommel, Nocerino - Aqualini - Seedorf, Cassano.
azert tennem fel seet csatarnak, mert jobban tud egy-egyben jatszani mint pato, es jol lo tavolrol, anno ancelotti megcsinalta. a barca ellen tudhatjuk, nem lehet tamado focit jatszani, mert abbol bukta lesz. szoros, durva vedekezes, tokeletesen szuro kp, eros elso fel ora, es eros utolso 10 perc kell, meglehet verni a Barcelonat, mert nem lehetetlen!
FORZA MILAN!
Komolyan monodm.. faszom kivan
ezért nem kellett nevezni Pippot? Nincs ráadásul Robinho se kurvajó
ezért nem kellett nevezni Pippot? Nincs ráadásul Robinho se kurvajó
Barcelona - Milan keret:
PORTIERI - Abbiati, Amelia, Roma.
DIFENSORI - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes.
CENTROCAMPISTI - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
ATTACCANTI - Cassano, Ibrahimovic, Pato.
PORTIERI - Abbiati, Amelia, Roma.
DIFENSORI - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes.
CENTROCAMPISTI - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
ATTACCANTI - Cassano, Ibrahimovic, Pato.
Megint az az eset,h vki nálunk találná meg magát,és a divatdrukker stb. emberek kiröhögnek mikor aztmondom h a Milanba Torres nemférne be,mint kezdõ😄ha azt akarjuk h legyen miért sürögni forogni körülöttünk,meg h legyen még1sztár,akire a tinilányok leujjazzák magukat akkor vásárolják meg bátran😄max nemválik be amire van sok esély és kibasztunk zirka 20 milliót az ablakon,mer h én anná többet nemadnék érte az tuti😄
Kezdetnek nem rossz egy ilyen ellenféllel szemben...
Hát én nem nagyon favorizálnám...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
köszi, sajnálom 😊
amúgy egy érdekes pletyka: a Chelsea új edzõjét Villas-Boas-t nem gyõzte meg Torres, aki így a Milan célpontja lehet télre. hát-hát... azt is írja a milannews.it-s cikk, hogy mivel a teljesítménye elég gyenge, jóval olcsóbban megszerezhetnénk.
amúgy egy érdekes pletyka: a Chelsea új edzõjét Villas-Boas-t nem gyõzte meg Torres, aki így a Milan célpontja lehet télre. hát-hát... azt is írja a milannews.it-s cikk, hogy mivel a teljesítménye elég gyenge, jóval olcsóbban megszerezhetnénk.
na megnéztem az összefoglalót, hát kezdetnek nem rossz ez a döntetlen. Egy kérdés, El Shaarawy játszott?
Ahogy tegnap elnéztem, a Barcát igencsak meg lehet lepni a védelem mögé ívelt labdákkal... van egy olyan érzésem, hogy Ibrára fogunk ívelgetni majd végig... 😄
Thiago Silva mar akkora kiraly, h ki is hagyod a kezdobol, mert annyira alap 😊
Tegnapi meccsrol: amik tegnap nem mentek be, 2 kapufa, csukafejes, az kedden bemegy. bommel - boateng - nocerino, elottuk vagy aquliani vagy seedorf, elottuk ibra es cassano nagy fegyver lehet a barca ellen. nesta meg szedje ossze magat, balszel pedig vicc! kell taiwo.
Tegnapi meccsrol: amik tegnap nem mentek be, 2 kapufa, csukafejes, az kedden bemegy. bommel - boateng - nocerino, elottuk vagy aquliani vagy seedorf, elottuk ibra es cassano nagy fegyver lehet a barca ellen. nesta meg szedje ossze magat, balszel pedig vicc! kell taiwo.
simán nyernünk kellett volna a 2. félidõben, védelemben voltak hibák, ilyeneket nem lehet elkövetni KEDDEN mert különben bele szaladunk egy nagy pofonba, Nesta nem 100%os még viszont a 2. félidõben volt egy klasszis mentése,Antonini pedig... Allegri tanítsa meg inkább Urbyt védekezni aztán kezdjen õ, mert haszontalan az a pali, támadásban is inkább Abate felén mentünk fel én bepróbálnék egy ilyen kezdõt a bajnokság köv fordulójában, Barca ellen nem merek okoskodni, hátha Max mester kitalál vmit szal az én kezdõm a jelenlegi egészséges játékosokkal a bajnokságban:
Abbiati-Abate-Nesta-Emmanuelson-Bommel-Boateng-Nocerino-Aquilani-Ibra-Cassano
Abbiati-Abate-Nesta-Emmanuelson-Bommel-Boateng-Nocerino-Aquilani-Ibra-Cassano
#acm