36663
-
#32600 bár az lett volna "csak" a baj :D -
#32599 bejött egy Interes? -
#32598 Viszont. áá baszki valahol részegen kéne fetrengenem, erre meg csődbe ment éjfélkor az egész buli ahol voltam :D -
#32597 BUÉK! :) -
#32596 azért ilyenkor kurva irigy vagyok a focistákra :DDDD
mi jó dolguk van áááá -
#32595 utolsó kép :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
#32593 Boldog új évet így előljáróban mindenki számára, holnap esélytelen hogy géphez kerülök de ezzel nem vagyok szerintem egyedül:D -
#32592 :DDDD
vieri pirlo ronaldo ibra favalli seedorf simic mancini meg a többiek :D failed -
#32591 borzolja azt eleget a saját csapata :D -
#32590 Nem hát. Én csak Merda Mátyás idegeit akartam kicsit borzolni :DDDD -
#32589 Ne hülyéskedjetek már, nem fog elmenni Allegri, és személy szerint nem is akarom h elmenjen. -
#32588 hát ötletért messzire nem kell menni az tuti, bár ez azért már erős lenne kissé ha igaz volna:D de ha szerzünk egy Hiddinket akkor nem lenne könnyes a búcsú:DDD -
#32587 Áhh, a merdának amúgy is mindig az kell ami nekünk, semmi saját ötletük nincs -
#32586 Rossoneriblogon volt kint, aztán gondoltam megosztom:D Leonardo után szabadon, nem elképzelhetetlen de végülis nem is azon van a hangsúly hogy kacsa vagy nem, hanem hogy vicces az egész, eléggé nehezen tudnám Allegrit az Interben elképzelni bár amennyire rühellem én szivesen adnám:D -
#32585 -
#32584 nem, mert moratti se lehet ennyire hülye h egy ilyen szerencsétlen edzőt idehozzon, bár gasp után.. -
#32583 ciki mi? :DDDDDDDD -
#32582 ekkora kamut :D -
#32581 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#32580 INTER reportedly tried to lure the coach from Milan but he kindly refused their offer.
Massimiliano Allegri has earned himself a name of one of the best coaches in Italy and is working his way into Europe’s best after winning the Scudetto and the Supercoppa, preventing Inter from winning both.
According to Tuttosport, the very same Inter tried to take Allegri away from Milan. The Turin newspaper claims that the Nerazzurri President Massimo Moratti made a phone call to Allegri earlier this year.
Moratti tried to convince Allegri to lead his Inter in the next term but even though Max’s contract expires at the end of the season, he kindly said ‘No thank you’. Milan have already confirmed that Allegri will stay at Milan, and even though the contract has not been agreed between the parties – it’ll certainly be renewed.
Allegri has received kind words from many people including Arrigo Sacchi and Marcello Lippi for his work.
:DDDez vicces -
#32579 CA lett a PSG edzője, nah vajon ki ellen mutatkozik be? :)) -
#32578 vazze most olvasom a tiédet :DDD no mind1 -
#32577 Montolivo nem kér a Juve ajánlatából
A Juventus hajlandó lenne januárban 5 millió €-t ajánlani a Fiorentinának Montolivoért, viszont Montolivonak esze ágában sincs elhagyni Firenzét azért, hogy a Marchisio, Vidal, Pirlo hármas mögött csak csere legyen. Ezek a gesztusok is arra utalnak, hogy Montolivo júniustól a Milant erősíti majd, mint ahogy már korábbi cikkben lehetett olvasni.
A Milan megtette ajánlatát Gansoért
Adriano Galliani még a téli szünetben sem pihen, a Globoesporte, brazil lap tudni véli, hogy továbbra is csapatának megerősítésén dolgozik. A brazil sport napilap szerint Galliani azzal a céllal érkezett Brazíliába, hogy véglegesítse Paulo Henrique Ganso átigazolását, azonban a Santos vezetősége még ellenáll a Milan által kínált 20 millió €-nak, kérdés meddig. Az olasz transzfer guru megígérte a szurkolóknak, hogy januárban már Milanelloban lesz a játékos, aki nagy lökést adhat a csapatnak az Arsenal elleni BL meccseken is.
Raiola: "Maxwell kemény dió, szurkolok a Milannak és Ibrahimovicnak és nagyon várom már január 4-t vagy 5-t"
Mino Raiolát újra mikrofonvégre kapták az olasz SkySport24 munkatársai és a Milan januári célpontjairól kérdezték:
"Úgy gondolom, hogy Maxwell átigazolása nehéz, ugyanis a Milan vezetősége nagyon figyel a költségvetésére, nem akarnak túl nagy zsúfoltságot a keretben, azon a poszton is van már 2 játékosuk. Egyetlen játékos 'kezelése' sem olcsó.
Nagy durranás? Január 4-én vagy 5-én meglátjátok!"
milannews.it -
#32576 Thiago Silvát nem kéne belevonni egy Mascherano üzletbe...legstabilabb játékosunk és nem lehet leírni, hogy mennyire kell a védelmünkbe.
Nyáron jó kis igazolások lesznek...állítólag Berlusconi hozni akarja Kakát is, jön Montolivo is elvileg..., meglátjuk mi sül ki belőle -
#32575 ezen az fm szerint ezt játszuk dumán beszartam:D -
#32574 "Raiola: Nagy durranás? Január 4-én vagy 5-én meglátjátok!"
Pár rövid hír:
- Gansoért ajánlatot tettünk (20 milla), Galliani megígérte a szurkolóknak, hogy már Januárban nálunk lesz
- Montilivo a Juve ajánlatát is visszautasította, egyre valószínűbb, hogy nyáron érkezik
- Mascheranot akarjuk nyáron, kérdés, hogy a Barca elengedi e, valamint be akarják e vonni az üzletbe Thiago Silvát... -
#32573 őszintén szólva nem értem, hova illik bele a játékstílusunkba Urby. Fm szerint 4-1-2-1-2-es játékot játszunk, de ha variáljuk, például 4-3-1-2, akkor sincs szélső középpályásunk, Urby pedig ott a legaktívabb. -
#32572 hát felőlem jöjjön, legalább fiatal, csak nehogy az legyen vele is mint Urbyval -
#32571 M'Villa tényleg egy vadállat, azonnal le kell érte rakni azt a 20 mihályt, nagyon nagyon hosszú időre megoldaná a vkp-s posztot... MVB helyére pedig kell is valaki, a holland sztem távozik nyáron. -
#32570 FM-ben az elsők között szoktam leigazolni, nagyszerű játékos! én nagyon örülnék, ha itt kötne ki! -
#32569 hát pedig én örülnék egy vadállatnak a védelem előtt :D
nagy potenciál van a srácban, nem hiába akarják sokan leigazolni, 21 éves nagy klasszis lehet belőle, dinamikus kpályát kell építenünk, vkp poszton ott van nekünk Bommel,Rino,Ambro?? közülük talán még Bommel aki jó lenne a padra, mert az ő játékából van még hasznunk, max még Casemiro-t tudnám elképzelni... a jelenlegi olaszok közül egyedül DDR-t látnám Milan mezben szívesen... más nincs a piacon -
#32568 Nem tudom hogy megy ez Olaszban a szurkolók mennyire szeretik vagy nem szeretik ezt, de szerintem nem kéne túlságosan "színessé" tenni a csapatot..., ne legyen "francia" bajnokság ez, ettől féltem kis hazánkat is...., inkább olasz játékosokat kéne venni/utánpótlásból felhozni, csak legyen meg egy egészséges arány. -
#32567 állítólag harcban vagyunk a Lille-el és az Interrel Yann M'Villa-ért, 21 éves francia válogatott vkp a Rennes futballistája. Van Bumi/Ambro helyére hosszú távú megoldás lehetne, Sir Alex is kinézte magának no meg Wenger is akarta még a nyáron. Kíváncsi vagyok mi lesz itt még..
http://www.transfermarkt.de/de/yann-mvila/profil/spieler_60573.html -
#32566 -
#32565 AC Milan: Cassano még fél évig nem játszik, csak sétál és sétál
Antonio Cassano, az AC Milan olasz válogatott támadója a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elmondta: szívműtétje után még hat hónapig nem futballozhat.
„Hatalmas sokk volt nekem ez az egész, de a legfontosabb, hogy még mindig élek... Hat hónapot várnom kell még, mielőtt újra futballozni kezdhetnék, de addig is edzésben vagyok, azzal, amivel lehet – sétálok, sétálok és sétálok. Amennyi kilométert legyalogolok, azzal már elérhettem volna Bariba is” – mondta Cassano, aki így szinte biztos, hogy csak otthonról nézheti a 2012-es Európa-bajnokságot.
nso -
#32564 Tévezt el kell hozni, meg Kaká is jöhetne irányítónak, 29 éves de szerintem simán elférne itt, realban is jó teljesítményt nyújt, de Özil játszik helyette... -
#32563 Pato egyébként felőlem is mehet, ha tényleg 50 millát ad érte a PSG hülye lenne a klub nem eladni...
Egy ilyen sérülékeny játékosért ennyi pénzt valószínűleg már nem fogunk kapni, és anno Kaká hibájából tanulva (Real előtt 1 évvel vitte volna a City 100 milláért) sztem el fogjuk adni.
Örök tehetség marad(t) nálunk, 5-6 éve van itt, és nem tudott húzóember lenni, ez egy igazi klasszisnak (Ibra) ment egy év alatt, de jelenleg Nocerino is gólerősebb nála pedig fél éve van itt... de mindez csak akkor fog érni valamit, ha az érte kapott pénzből megvesszük Tévezt PLUSZ egy középpályást. -
#32562 Sok vita lesz itt már most látom, viszont a Pato ügyletből lehetne akár jól profitálni, ha tényleg abból a középpálya tud erősödni, meg helyére egy nevezhető támadó. Ahogy az Inzaghi dolog, Pato is hatalmasan megosztó tényező szerintem, mert sokan elfogultak vele szemben, tény hogy még csak ennyi idős és sok lehet benne de lássuk be attól függetlenül hogy gyors és technikás mostanában nincs hasznunkra amiről persze nem tehet, de ha folytatja ezt a sérüléshullámot amire ennyi idő után van esély, akkor aztán jó sokat tudunk vele kezdeni... hiába van benne annyi és az egyik legnagyobb és hiába mondjuk hogy HA formában lenne milyen lenne, ott a HA meg a lenne, na ezért most lehet megköveztek, de ha benne van ebben a sérülésspirálban ami párosul a búvalbaszottságával meg a rossz formávan, egy középcsapat húzóember csatára többet érne nálunk. -
#32561 Allegri elküldte a p*csába Inzaghit persze kicsit enyhébb hangvételben. Megosztja az embereket, hogy maradnia kéne és meccsvégeken, kupában lehetőséget kapnia, avagy mennie, de akkor is egy ikon és Allegri kezdi nagyon sok embernél kihúzni azt a bizonyos gyufát köztük nálam is. Minek szopatta akkor fél éven át, miért nem tudta a szezon elején elengedni, mert jogos, hogy még akár húzóembere lehetne egy közép vagy kiesőzónás csapatnak. Tököm tele van ezzel az emberrel, persze most ez nem hat annyira közvetlenül a csapat jelenlegi helyzetére de ettől függetlenül csak tetézi az utállatom iránta!