A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
így-így, ez a trió nem lenne rossz a barca ellen, hisz sok labdát kell szerezni majd ellenük, meg stabil középpálya kell.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Jó kis meccs volt, a 2. félidõben a játék képe alapján nyernünk kellett volna, de most valahogy mégsem vagyok csalódott az x miatt, jó kis csapat ez a Lazio, tavaly is toltunk ellenük egy döntetlent belefért... és idén sokkal jobbak mint tavaly. Nestának nagyon rossz meccse volt, Cassano gól, gólpassz meccs embere, iszonyat mennyire érzik egymást Ibrával... Aqua nekem nem tetszik. Védekezni nem tud, akkor Allegri rakja be a csatárok mögé, ott lenne haszna de Cassanonak mostanában annyira megy, hogy ha Robinho felépül õ is padozni fog. Nocerino nem volt rossz, én az elkövetkezõkben a Boateng-Bommel-Nocerino középpályával nyomulnék, akár már a Barca ellen is...
forza milan
Énis azt figyeltem,jaja nemrossz!szép volt ez a 0-2rõl talpra állás de ennyi kihagyott helyzet és a mutatott játék után csalódás az X!

DeerHunter01
Nocerino kurvajól tolja 😮
Sok labdát szerzett, jól is passzolt. Így tovább!

\"Erről van szó!\"

forza milan
nemigaz már!!ennyi helyzetet...és egysem akar bekotródni:S

forza milan
Ambrosini kezd elAntoninisedni....

forza milan
ménem Ambrot hozza le?vááá

forza milan
milyen helyzetek basszus nemhiszemel!!!!!!!!!!

DeerHunter01
Ambro nem sok mindent csinál...

\"Erről van szó!\"

forza milan
Boateng rámhozza a frászt...kine találja h megint megsérül..:S

szucsy89
Mekkora félidõ volt 😄 Aquának megmondhatná valaki hogy védekezni is kell, egyébként elõre felé nagyon lát... Nesta ma egy vicc, mind a 2 gólt róla kaptuk, lehet ha Mexes felépül õt kéne erõltetni, úgy forgatják a tanár urat ahogy akarják... a 2. félidõre bejön Pato és megnyeri nekünk a meccset!
forza milan
nemgondoltam vna h ennyire összekapjuk magunkat!

forza milan
Ígyvan fiúk!gyönyörûû😄😄😄😄😄

DeerHunter01
CASSANO!!!!!!!!!!!!!!!!

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Cassanooooooooo!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

forza milan
na kezd körvonalazódni valami...!

DeerHunter01
Aqua szép passzt adott.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
ITT A GÓL!!!!!!!!!!!!

\"Erről van szó!\"

forza milan
Márcsak azis irigylésre méltó h 2 újdonsült igazolás talált be a túloldalon...

forza milan
most csak azt gondoljátok el,ha most a Barca lenne ott gránátvörösbe,má lenne v 0-6 bazmeg😄

forza milan
Kopasz meg majd les mint hal a szatyorba ha kapunk egy 4est....h mindenki tudott hasznosan igazolni...mertha nemszedjük magunkat össze csúnya vége lesz...rossz nézni

DeerHunter01
hát srácok, szarban vagyunk...
#31516: nekem bejön a játéka, idáig elég jól tolja, hozzá kell még szoknia persze a többiekhez, de ez a védelem ááá...Antoninit a faszomért nem küldtük el melegebb éghajlatra vagy hoztunk volna 1 szélsõ védõt(hoztunk,de sérült...)..., nagyon kell Mexés és Taiwo, mert így átjáróház a védelmünk.

\"Erről van szó!\"

forza milan
viszontlátásra...ez katasztrófa bazki....

Nuno88
Nagyon jók vagyunk! Nesta kb 2-esre játszik! GYALÁZAT!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

forza milan
borzalmas amit ez a védelem lemûvel...

forza milan
csak szerintem nemrossz Aqua eddig?

forza milan
édesistenem,ilyen jellegû dolgoktól féltem én😄

DeerHunter01
Aquilanira nagyon kíváncsi leszek.

\"Erről van szó!\"

Redbull756
Bommel, Pato padon, Prince helye meccs közben majd kiderül, bal oldalra meg Bonera-Antonini kettõsbõl kellett vki, hát Antonini lett😄

szucsy89
Ez mi? Bommel hol van? Ambro mit keres a kezdõben? Prince miért nem középpályán van ahol a tervek szerint szokott? Hol van Pato? És MIT KERES ANTONINI A KEZDÕBEN?

kb. ennyi kérdés jutott a kezdõrõl eszembe 😄
Redbull756
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, T.Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Aquilani, Boateng; Cassano, Ibrahimovic.

LAZIO: Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Zauri; Ledesma, Brocchi; Mauri, Hernanes, Cissè; Klose.

banok
20.45 Milan-Lazio
tv: Digisport hu
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

acm689
sajnos a mai meccset még nem tudom követni, de remélem, hogy nyerni fogunk. majd légyszi valaki írjon egy összefoglalót a meccs után, hogy ki hogy játszott, voltak-e kimagasló teljesítmények. köszi!

DeerHunter01
Így van, a védelem szélen elég gyengus, remélem Taiwo hamarosan bevethetõ lesz és formába lendül.... középpályára meg jöjjön télen Kaká vagy valaki és rendben leszünk 😄
Van Bommel remélem a kezdõben lesz, régen nem bírtam annyira, de tény, hogy nagy segítség a középpályán nekünk. Emanuelson meg kaphatna több lehetõséget, van benne fantázia, csak keveset játszik.

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Kemény meccs lesz! Gyõzni kell!

forza milan
Énis vártam már h végre tétmeccs legyen...kiváncsi vok a bemutatkozókra!

Redbull756
Milan - Lazio keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Gattuso, Nocerino, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic e Pato.

LasCar16
akarom írni Strassernek a Lecce 😊

#acm

LasCar16
Genoa, Chievo tökéletes nekik fejlõdni

#acm

szucsy89
Holnap végre meccs! El se hiszem... 😄
forza milan
Ez igaz de jóhogynem Di Vaioval hoznak már szóba😄Esetleg Détári,rálehet fogni hogy õvolt a legértékesebb sok-sok évvel ezelõtt,lesz egy tapasztalt sztárunk...viccesek má ezek a hírek😄😄remélem Allergia nemfogja hanyagolni a prímásokat mert a Di Sciglio gyerekben is van fantázia bõven pl...Merkel Strasser kisöprése pedig szerintem is elégnagy hülyeség volt...

valamibõl az újságíróknak is meg kell élnie😄😄

forza milan
Emberek komolyan viccek már ezek a nyilatkozatok,pletykák stb...lassan tényleg ottartok h milannews,minden kilõve ami csak létezik mert már unalmas...télen Amauri...évszázad erõsítése😄😄😄nemfeltétlen kell ezeket elhinni,sõt,de akkoris,hogylehet ezt egyátalán kitalálni?😄

LasCar16
vagy az 😊

#acm

szucsy89
faszt, menni kell kocsmába nézni haverokkal legjobb :d
LasCar16
stream. kell oszt kész.

#acm

DeerHunter01
nem fogja adni, csak a pro4 nevû szarkupac...
a digin a chelsea meccsét, a digipluson meg az arsenalét adják majd... :/

\"Erről van szó!\"

acm689
mindjárt elsírom magam, komolyan... elõbb a szerdai meccsektõl fosztottak meg, most meg a kedditõl is :S ja, meg közben ugye az olasz bajnokság is a Digire költözött, így már ott tartunk, hogy a "normál" adókkal rendelkezõ embernek marad a Barca-Real -nekem már unalmas- párharc.
remélem, hamarosan lesz digim és akkor vége a böjtnek, de hát... a digi nem adja u.a. a meccseket kedden gondolom, amiket majd a Pro4. vagy tévedek, hogy van ez a digivel?

limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DeerHunter01
utolsó zsidó banda.

\"Erről van szó!\"