36663
  • szucsy89
    Alberto Pastorella, a Tuttosport olasz szakértője Montolivo helyzetét elemezte:
    "Montolivo a Milan mezét fogja viselni. Az, hogy januárban nem fog csapatot váltani, azt mutatja, hogy megállapodott a Milan vezetőségével, hogy ezt a szezont még Firenzében tölti és csak júniusban csatlakozik a Milanhoz. Ezt alátámasztja az is, hogy a Bayern és a Roma 10 millió €-s ajánlatát is visszautasította."

Kezdenek kialakulni a nyári transzfereink: Montolivo és Keita ingyen, míg Tevezért kicsengetjük végleg a 20 millát :D

Amúgy a 2 fenti kp-ás el is fér majd, mert az Ambro-See-Gatta-Bommel 4esből sztem minimum 2 távozik...
  • szucsy89
    "Leonardo és Ancelotti Párizsba várja Patót!
    Ancelotti, Leonardo, Kaká, Beckham, Pato. Párizsban ismerős klub épül."

Mióta kibasztuk Leonardot, úgy tesz nekünk keresztbe ahogy tud... eléggé elvágta magát sztem a szurkolók szemében.
  • Nuno88
    Szerintem is elfogad.

(Jelen állás szerint közel sem ér ennyit... senki más nem olyan hülye h ennyit fizessen. HA eladják kell egy irányító és egy támadó, meg akk lehetne a védelem szélére is hozni egy Mr. X-et.)
  • forza milan
    elfogad, veszünk egy jó karmestert meg vmi csodacsatárt akit nevezhetünk a bl-be és probléma megoldva:DDD
  • Nuno88
    PSG 50 millás ajánlatot tesz Pato-ért?

Elfogad vagy Elutasít?!
  • szucsy89
  • Nuno88
    Inzaghi már nem az első csapattal edz egy ideje, szóval Allegri nem számol vele. Pippo valószínűleg távozni fog.
  • shad0w
    hát pedig nem túl nehéz megtalálni :D simán rendelhető például itt
  • Nuno88
    Megkaptam végre azt a könyvet amit neten se találtam.

Shevchenko és az aranylabda csillagai

• acm689
    gratulálok, és sok boldogságot! :)) az utóbbi feladat nem lehetetlen, elvégre én is egy Milanos lány lennék, szóval van rá élő példa :)
  • szucsy89
    Wow, gratulálok!
  • Nuno88
    Na akkor Karácsony letudva, eljegyzés letudva, már csak a menyasszonyomból kell Milanost faragni! :)
  • limperatore
    hat remelem en is h ez a forma megmarad :))
  • szucsy89
    reméljük megmarad az Inter nagyszerű formája jövőre is, boldog karácsonyt
  • limperatore
    na fiuk vege a hanukanak nalatok? :D
  • DeerHunter01
    Én piros-fehérben látom főként, de boldog Karácsonyt mindenkinek :)
  • forza milan
    Boldog karácsonyt mindenkinek aki piros-feketében látja a világot:):D
  • szucsy89
    Állítólag Karácsonyi ajándékként, megegyezett egymással a 2 klub Tévezzel kapcsolatban :) Ha ez igaz, akkor a kopár érdemel pár bejglit :D

Ja, és Boldog Karácsonyt minden Milan-fannak!
  • Nuno88
  • acm689
    Nagyon boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
  • Nuno88
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

• forza milan
    Napoli elviszi a Vargas gyereket elméletileg, nagy igéret tuti befog náluk válni énmeg összecsikarom magam...
  • szucsy89
    Kellemes ünnepeket mindenkinek, aki szokott írni ebbe a topikba! :)

a videót valamiért nem ágyazza be, úgyhogy linkben tudom csak

• Nuno88
    Hurrá! Ugye nyáron lejár pár ember szerződése, remélem nem lesz jópofizás meg szerelem, hanem elengedjük mindet! Vagy mehetnek az edzői stábba...
  • LasCar16
    gondolom Ambro, Van Bumi helyére érkezne, fiatalabb tőlük 3 évvel :D
  • Nuno88
    Nem kell.
  • LasCar16
    Barcelona: Keita a szezon végén a Milanba igazol - lapértesülés

A katalán sportnapilap, a Sport értesülései szerint Seydou Keita a szezon végén a Barcelona labdarúgócsapatából a Milanba szerződik.

A 2008 óta a Barcelonát erősítő Keita állítólag szóban már meg is egyezett Adriano Gallianival, az olasz klub alelnökével.

A 31 éves mali válogatott középpályást ugyan 2014-ig szerződés köti a katalán egyesülethez, ám kontraktusában van egy pont, amelynek értelmében ennél hamarabb is eligazolhat, ha nem lép pályára bizonyos számú mérkőzésen egy idényben.

nso
  • szucsy89
    Jaaa tényleg, még van forduló :D akkor nem szóltam, olyan érzésem volt, hogy ez volt az uccsó, de most ugrott be, hogy az intert még meg kell vernünk
  • Nuno88
    Amúgy most a gólkülönbség számít.
  • DeerHunter01
    csak akkor fog számítani pontegyenlőség esetén az egymás elleni mérleg, ha már mindkét fordulót lejátszottuk.
  • Nuno88
    Őszi bajnokot most vagy féltávnál mondanak? Mert ugye még van 2 forduló a feléig.
  • szucsy89
    GK vagy egymás elleni számít? Akkor most ki az őszi bajnok? :D
  • Nuno88
    Udine - Juve 0:0

A Juvéval karöltve telelünk az élen! :)
  • DeerHunter01
    Torres jöhet, hátha :D
  • LasCar16
    mai hírek: ha nem érkezik Tevez akkor Torres az új kiszemeltünk, akit állítólag hajlandó lenne a Chelsea kölcsönadni, Maxi Lopez is érkezhet 3. számú alternatívaként

Berlu közben lenyilatkozta, hogy nem is annyira fonros Tevez megszerzése :D (újabb sajtóetetés, közben meg Galliani holnap tárgyal a Cityvel)
  • Nuno88
    Hát nekem tegnap az első félidőben azért volt pulzusszámom :D
  • acm689
    jó volt a tegnapi meccs, kellett a 3 pont! örülök, hogy most szívroham nélkül lehet nézni a kis csapatok elleni meccseinket is, mert azért szerencsére behúzzuk őket. tudom, Bologna, de a Siena és a Caglari azért megvolt.
  • Nuno88
    Na meg van a 3 pont! Lehet szorítani a Juve pontvesztésért holnapra.

Folyt köv. 2012-ben...
  • Nuno88
    Eltolta akapus mellett hosszan, erre nem h beadta volna Prince-nek, kivágta a stadionból... de után a gólpasszt ő adta.
  • forza milan
    nemnézem most perpill mer összes stream meghalt, megint kihagyott ajtó ablakot?