A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simán nyernünk kellett volna a 2. félidõben, védelemben voltak hibák, ilyeneket nem lehet elkövetni KEDDEN mert különben bele szaladunk egy nagy pofonba, Nesta nem 100%os még viszont a 2. félidõben volt egy klasszis mentése,Antonini pedig... Allegri tanítsa meg inkább Urbyt védekezni aztán kezdjen õ, mert haszontalan az a pali, támadásban is inkább Abate felén mentünk fel én bepróbálnék egy ilyen kezdõt a bajnokság köv fordulójában, Barca ellen nem merek okoskodni, hátha Max mester kitalál vmit szal az én kezdõm a jelenlegi egészséges játékosokkal a bajnokságban:
Abbiati-Abate-Nesta-Emmanuelson-Bommel-Boateng-Nocerino-Aquilani-Ibra-Cassano
Abbiati-Abate-Nesta-Emmanuelson-Bommel-Boateng-Nocerino-Aquilani-Ibra-Cassano
#acm
így-így, ez a trió nem lenne rossz a barca ellen, hisz sok labdát kell szerezni majd ellenük, meg stabil középpálya kell.
\"Erről van szó!\"
Jó kis meccs volt, a 2. félidõben a játék képe alapján nyernünk kellett volna, de most valahogy mégsem vagyok csalódott az x miatt, jó kis csapat ez a Lazio, tavaly is toltunk ellenük egy döntetlent belefért... és idén sokkal jobbak mint tavaly. Nestának nagyon rossz meccse volt, Cassano gól, gólpassz meccs embere, iszonyat mennyire érzik egymást Ibrával... Aqua nekem nem tetszik. Védekezni nem tud, akkor Allegri rakja be a csatárok mögé, ott lenne haszna de Cassanonak mostanában annyira megy, hogy ha Robinho felépül õ is padozni fog. Nocerino nem volt rossz, én az elkövetkezõkben a Boateng-Bommel-Nocerino középpályával nyomulnék, akár már a Barca ellen is...
Énis azt figyeltem,jaja nemrossz!szép volt ez a 0-2rõl talpra állás de ennyi kihagyott helyzet és a mutatott játék után csalódás az X!
Mekkora félidõ volt 😄 Aquának megmondhatná valaki hogy védekezni is kell, egyébként elõre felé nagyon lát... Nesta ma egy vicc, mind a 2 gólt róla kaptuk, lehet ha Mexes felépül õt kéne erõltetni, úgy forgatják a tanár urat ahogy akarják... a 2. félidõre bejön Pato és megnyeri nekünk a meccset!
Cassanooooooooo!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Kopasz meg majd les mint hal a szatyorba ha kapunk egy 4est....h mindenki tudott hasznosan igazolni...mertha nemszedjük magunkat össze csúnya vége lesz...rossz nézni
hát srácok, szarban vagyunk...
#31516: nekem bejön a játéka, idáig elég jól tolja, hozzá kell még szoknia persze a többiekhez, de ez a védelem ááá...Antoninit a faszomért nem küldtük el melegebb éghajlatra vagy hoztunk volna 1 szélsõ védõt(hoztunk,de sérült...)..., nagyon kell Mexés és Taiwo, mert így átjáróház a védelmünk.
#31516: nekem bejön a játéka, idáig elég jól tolja, hozzá kell még szoknia persze a többiekhez, de ez a védelem ááá...Antoninit a faszomért nem küldtük el melegebb éghajlatra vagy hoztunk volna 1 szélsõ védõt(hoztunk,de sérült...)..., nagyon kell Mexés és Taiwo, mert így átjáróház a védelmünk.
\"Erről van szó!\"
Nagyon jók vagyunk! Nesta kb 2-esre játszik! GYALÁZAT!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Bommel, Pato padon, Prince helye meccs közben majd kiderül, bal oldalra meg Bonera-Antonini kettõsbõl kellett vki, hát Antonini lett😄
Ez mi? Bommel hol van? Ambro mit keres a kezdõben? Prince miért nem középpályán van ahol a tervek szerint szokott? Hol van Pato? És MIT KERES ANTONINI A KEZDÕBEN?
kb. ennyi kérdés jutott a kezdõrõl eszembe 😄
kb. ennyi kérdés jutott a kezdõrõl eszembe 😄
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, T.Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Aquilani, Boateng; Cassano, Ibrahimovic.
LAZIO: Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Zauri; Ledesma, Brocchi; Mauri, Hernanes, Cissè; Klose.
LAZIO: Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Zauri; Ledesma, Brocchi; Mauri, Hernanes, Cissè; Klose.
20.45 Milan-Lazio
tv: Digisport hu
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
tv: Digisport hu
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
sajnos a mai meccset még nem tudom követni, de remélem, hogy nyerni fogunk. majd légyszi valaki írjon egy összefoglalót a meccs után, hogy ki hogy játszott, voltak-e kimagasló teljesítmények. köszi!
Így van, a védelem szélen elég gyengus, remélem Taiwo hamarosan bevethetõ lesz és formába lendül.... középpályára meg jöjjön télen Kaká vagy valaki és rendben leszünk 😄
Van Bommel remélem a kezdõben lesz, régen nem bírtam annyira, de tény, hogy nagy segítség a középpályán nekünk. Emanuelson meg kaphatna több lehetõséget, van benne fantázia, csak keveset játszik.
Van Bommel remélem a kezdõben lesz, régen nem bírtam annyira, de tény, hogy nagy segítség a középpályán nekünk. Emanuelson meg kaphatna több lehetõséget, van benne fantázia, csak keveset játszik.
\"Erről van szó!\"
Kemény meccs lesz! Gyõzni kell!
Milan - Lazio keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Gattuso, Nocerino, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic e Pato.
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Gattuso, Nocerino, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic e Pato.
Ez igaz de jóhogynem Di Vaioval hoznak már szóba😄Esetleg Détári,rálehet fogni hogy õvolt a legértékesebb sok-sok évvel ezelõtt,lesz egy tapasztalt sztárunk...viccesek má ezek a hírek😄😄remélem Allergia nemfogja hanyagolni a prímásokat mert a Di Sciglio gyerekben is van fantázia bõven pl...Merkel Strasser kisöprése pedig szerintem is elégnagy hülyeség volt...
valamibõl az újságíróknak is meg kell élnie😄😄
Emberek komolyan viccek már ezek a nyilatkozatok,pletykák stb...lassan tényleg ottartok h milannews,minden kilõve ami csak létezik mert már unalmas...télen Amauri...évszázad erõsítése😄😄😄nemfeltétlen kell ezeket elhinni,sõt,de akkoris,hogylehet ezt egyátalán kitalálni?😄
nem fogja adni, csak a pro4 nevû szarkupac...
a digin a chelsea meccsét, a digipluson meg az arsenalét adják majd... :/
a digin a chelsea meccsét, a digipluson meg az arsenalét adják majd... :/
\"Erről van szó!\"
mindjárt elsírom magam, komolyan... elõbb a szerdai meccsektõl fosztottak meg, most meg a kedditõl is :S ja, meg közben ugye az olasz bajnokság is a Digire költözött, így már ott tartunk, hogy a "normál" adókkal rendelkezõ embernek marad a Barca-Real -nekem már unalmas- párharc.
remélem, hamarosan lesz digim és akkor vége a böjtnek, de hát... a digi nem adja u.a. a meccseket kedden gondolom, amiket majd a Pro4. vagy tévedek, hogy van ez a digivel?
remélem, hamarosan lesz digim és akkor vége a böjtnek, de hát... a digi nem adja u.a. a meccseket kedden gondolom, amiket majd a Pro4. vagy tévedek, hogy van ez a digivel?