36663
-
#32560 Alberto Pastorella, a Tuttosport olasz szakértője Montolivo helyzetét elemezte:
"Montolivo a Milan mezét fogja viselni. Az, hogy januárban nem fog csapatot váltani, azt mutatja, hogy megállapodott a Milan vezetőségével, hogy ezt a szezont még Firenzében tölti és csak júniusban csatlakozik a Milanhoz. Ezt alátámasztja az is, hogy a Bayern és a Roma 10 millió €-s ajánlatát is visszautasította."
Kezdenek kialakulni a nyári transzfereink: Montolivo és Keita ingyen, míg Tevezért kicsengetjük végleg a 20 millát :D
Amúgy a 2 fenti kp-ás el is fér majd, mert az Ambro-See-Gatta-Bommel 4esből sztem minimum 2 távozik... -
#32559 "Leonardo és Ancelotti Párizsba várja Patót!
Ancelotti, Leonardo, Kaká, Beckham, Pato. Párizsban ismerős klub épül."
Mióta kibasztuk Leonardot, úgy tesz nekünk keresztbe ahogy tud... eléggé elvágta magát sztem a szurkolók szemében. -
#32558 Szerintem is elfogad.
(Jelen állás szerint közel sem ér ennyit... senki más nem olyan hülye h ennyit fizessen. HA eladják kell egy irányító és egy támadó, meg akk lehetne a védelem szélére is hozni egy Mr. X-et.) -
#32557 elfogad, veszünk egy jó karmestert meg vmi csodacsatárt akit nevezhetünk a bl-be és probléma megoldva:DDD -
#32556 PSG 50 millás ajánlatot tesz Pato-ért?
Elfogad vagy Elutasít?! -
#32555 -
#32554 Inzaghi már nem az első csapattal edz egy ideje, szóval Allegri nem számol vele. Pippo valószínűleg távozni fog. -
#32553 hát pedig nem túl nehéz megtalálni :D simán rendelhető például itt -
#32552 Megkaptam végre azt a könyvet amit neten se találtam.
Shevchenko és az aranylabda csillagai
-
#32551 gratulálok, és sok boldogságot! :)) az utóbbi feladat nem lehetetlen, elvégre én is egy Milanos lány lennék, szóval van rá élő példa :) -
#32550 Wow, gratulálok! -
#32549 Na akkor Karácsony letudva, eljegyzés letudva, már csak a menyasszonyomból kell Milanost faragni! :) -
#32548 hat remelem en is h ez a forma megmarad :)) -
#32547 reméljük megmarad az Inter nagyszerű formája jövőre is, boldog karácsonyt -
#32546 na fiuk vege a hanukanak nalatok? :D -
#32545 Én piros-fehérben látom főként, de boldog Karácsonyt mindenkinek :) -
#32544 Boldog karácsonyt mindenkinek aki piros-feketében látja a világot:):D -
#32543 Állítólag Karácsonyi ajándékként, megegyezett egymással a 2 klub Tévezzel kapcsolatban :) Ha ez igaz, akkor a kopár érdemel pár bejglit :D
Ja, és Boldog Karácsonyt minden Milan-fannak! -
#32542 -
#32541 Nagyon boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek! -
#32540 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
#32539 Napoli elviszi a Vargas gyereket elméletileg, nagy igéret tuti befog náluk válni énmeg összecsikarom magam... -
#32538 Kellemes ünnepeket mindenkinek, aki szokott írni ebbe a topikba! :)
a videót valamiért nem ágyazza be, úgyhogy linkben tudom csak
-
#32537 Hurrá! Ugye nyáron lejár pár ember szerződése, remélem nem lesz jópofizás meg szerelem, hanem elengedjük mindet! Vagy mehetnek az edzői stábba... -
#32536 gondolom Ambro, Van Bumi helyére érkezne, fiatalabb tőlük 3 évvel :D -
#32535 Nem kell. -
#32534 Barcelona: Keita a szezon végén a Milanba igazol - lapértesülés
A katalán sportnapilap, a Sport értesülései szerint Seydou Keita a szezon végén a Barcelona labdarúgócsapatából a Milanba szerződik.
A 2008 óta a Barcelonát erősítő Keita állítólag szóban már meg is egyezett Adriano Gallianival, az olasz klub alelnökével.
A 31 éves mali válogatott középpályást ugyan 2014-ig szerződés köti a katalán egyesülethez, ám kontraktusában van egy pont, amelynek értelmében ennél hamarabb is eligazolhat, ha nem lép pályára bizonyos számú mérkőzésen egy idényben.
nso -
#32533 Jaaa tényleg, még van forduló :D akkor nem szóltam, olyan érzésem volt, hogy ez volt az uccsó, de most ugrott be, hogy az intert még meg kell vernünk -
#32532 Amúgy most a gólkülönbség számít. -
#32531 csak akkor fog számítani pontegyenlőség esetén az egymás elleni mérleg, ha már mindkét fordulót lejátszottuk. -
#32530 Őszi bajnokot most vagy féltávnál mondanak? Mert ugye még van 2 forduló a feléig. -
#32529 GK vagy egymás elleni számít? Akkor most ki az őszi bajnok? :D -
#32528 Udine - Juve 0:0
A Juvéval karöltve telelünk az élen! :) -
#32527 Torres jöhet, hátha :D -
#32526 mai hírek: ha nem érkezik Tevez akkor Torres az új kiszemeltünk, akit állítólag hajlandó lenne a Chelsea kölcsönadni, Maxi Lopez is érkezhet 3. számú alternatívaként
Berlu közben lenyilatkozta, hogy nem is annyira fonros Tevez megszerzése :D (újabb sajtóetetés, közben meg Galliani holnap tárgyal a Cityvel) -
#32525 Hát nekem tegnap az első félidőben azért volt pulzusszámom :D -
#32524 jó volt a tegnapi meccs, kellett a 3 pont! örülök, hogy most szívroham nélkül lehet nézni a kis csapatok elleni meccseinket is, mert azért szerencsére behúzzuk őket. tudom, Bologna, de a Siena és a Caglari azért megvolt. -
#32523 Na meg van a 3 pont! Lehet szorítani a Juve pontvesztésért holnapra.
Folyt köv. 2012-ben... -
#32522 Eltolta akapus mellett hosszan, erre nem h beadta volna Prince-nek, kivágta a stadionból... de után a gólpasszt ő adta. -
#32521 nemnézem most perpill mer összes stream meghalt, megint kihagyott ajtó ablakot?