36663
-
#32640 erről van itt szó, ilyen emberek kellenek a Milanba!! minden tiszteletem Pippóé! -
#32639 ”Túlságosan is szeretem ezt a mezt ahhoz, hogy elhagyjam Milánót. Nincs szükségem olyan ígéretre, hogy többet játszhatok majd, mert tudom, hogy mit kell tennem. Keményen dolgozom, hogy a csapatba kerüljek. Jól vagyok, és a Milanban akarok játszani.” – nyilatkozta a 38 éves gólvágó a Corriere dello Sportnak.
inkább nézem őt 40 évesen mint akár idehoztuk volna Maxi Lopezt... -
#32638 Pedig pont nem is oltotta. Hanem azért lesz nehezebb, mert az Atalanta majd "bunkerfocit" nyom. :) -
#32637 látszik h buta nigger, táncolni meg butaságot beszélni tud :D:D:D:D pont ráillik -
#32636 Boateng oltja az Intert rendesen :DDDD -
#32635 Takarodjon mááár! :D:D:D:D -
#32634 :DDDDDDDDDDDDD ASd?aSd?AS?dADS
mekkora fazon :DDDD -
#32633 "Néhány hónappal ezelőtt kapta fel a hírt a sajtó, hogy Ronaldinho a házával szemközt megvett egy diszkót, majd szeretett volna alagutat fúratni a két épület között, de az ötletet az önkormányzat megfúrta."
:D:D ezmi -
#32632 épp akartam linkelni :) -
#32631 -
#32630 bocs, erre rosszul emlékeztem, sajnos 2031-ig tart, és pontosan 314 millió euró visszafizetésére kötelez a kölcsön. a játék szerint 2.06 milliót fizetünk minden hóban.
így nekem általában 7 millió euró a max, amivel "megajándékoz" a vezetőség, hogy igazolásokra költhetem. azt hiszem így már érthető, hogy miért alkudozik a Milan. ha lenne 300 millió, simán, szó nélkül kipengetnék azt a 25 misit Tevezért. -
#32629 Ez valóban így van, és nem is annyira kicsi, az Európa Liga szintű Everton kötött megállapodást még 2008-ban a SI-al.
Én már akkor is mondtam, hogy tényleg nem hülyeség, érdemes figyelni a cikkben a számokat: pl. 1000 játékosfigyelő jegyzetei alapján állították össze a hatalmas adatbázisukat. -
#32628 így igaz. amúgy is ott van az a 300 millió eurós tartozás, amit kb 2016-ig fizetünk :s amúgy ezek mennyire nyilvános adatok? mert pl ezt az adatot FM-ből szedtem, és most lehet vele piszkálni, meg kinevetni, de az FM elég pontos adatokat ad... (ld.: volt róla korábban cikk, hogy az egyik kisebb angol csapat a játék alapján igazolt!) -
#32627 szerintem ez egy remek szisztéma,amit a Milan folytat,tényleg csak addig nyújtózkodik Galliani ameddig az a bizonyos takaró ér,és azért csak bajnokok lettek tavaly,és most is ott vannak legelöl,valamit tud a kiskopasz :) -
#32626 Sajnos ilyen gazdasági helyzetben ezt kell csinálni, a német foci ennyivel stabilabb gazdaságilag, hogy nem kell így trükközgetni, épp most nyilatkozott erről Hoeness is amúgy. -
#32625 Hát, üzleti érzék, ja, de egyébként vicc ami olaszhonban megy, abszolút nem bántásképpen :D
Mindenki kölcsönvesz mindenkit, majd fizet ennyit ha teljesül az, persze ez csak akkor, ha amaz, meg emez, meg kitör az Etna és a réz ára jól fog állni :DDD
Mondjuk így nagy melléfogás meg nem történhet meg...:) -
#32624 Nagyon úgy néz ki, hogy miénk Tévez.
Egy hsz a milan.hu fórumáról amivel nagyon egyetértek:
"Úgy néz ki erről van szó, hogy kölcsönvétel, kiegészítve, hogy megvesszük ha X% meccsen pályára lép, továbbá Galliani emelte az ajánlatot,hogy ha Tevez mégse felel meg, akkor hajlandó még egy évre kölcsön venni és végén megvásárolni persze olcsóbban..
A City így be lenne biztosítva, hogy Carlitos nem kerül vissza hozzájuk, illetve a fizetését megtakarítanák..
Nem semmi üzleti érzék..
Ha ezt így elfogadja a City akkor Galliani-é az újabb legjobbnak járó manager díj."
:D -
#32623 No, lehet mégis lesz valami? Tevez csatlakozott Gallianihoz, meg elvileg elutasították az Inter ajánlatát... közben már házat néz Milánóban... mondjuk nem akarom hogy ebből is Ganso-féle szappanopera legyen, elég volt az is már unalmas volt :D -
#32622 DURR :D -
#32621 Bízzunk benne hogy ide jön és nyer is valamit :) -
#32620 Szóbeli megállapodás nélkül is minket választana, mert nyerni is akar valamit :D -
#32619 Tevez és a Milan
Itt pedig azt írják hogy Tevezék nem rúgják fel a szóbeli megállapodásukat a Milannal, így Brancáék nem sok mindent tehetnek.Mindeközben Tevez már készül Milánóba és várja a jó híreket.
forrás: acmilan.hu - fórum -
#32618 Patinho szép gólt vert megint összevart hogy maradnia kéne v nem és aztmondom maradjon:D -
#32617 Remélem lesz valami. Én már beleéltem magam Tevezbe, de ha mellé jönne Ganso is :D
Na jó örülnék ha csak az egyik jönne, bár Ganso sehol sincs attól aminek kikiáltották, de hát ha beválna. -
#32616 Raiola 4 vagy 5 re ígért egy "nagy durranást"... lehet a PSG meccsre gondolt amúgy ha lófasz nem lesz holnap se, akkor én januárban nem fogok nyilatkozatokat olvasni, mert bekamuznak mindent a semmiért... inkább nem is baszom fel az agyam :D -
#32615 január 4 van, eddig semmi nagy hír nem látott napvilágot. vagy lemaradtam valamiről? örülnék egy Gansonak, vagy Lucasnak... -
#32614 nagyon gyenge csapat ez a PSG... 50%-on pörgünk és momentumuk sincs :D Ibra kb. 20%on van :DDD -
#32613 mikor játszunk? lesz stream? -
#32612 MILAN: Amelia, De Sciglio, Mexes, Thiago Silva, Taiwo, Aquilani, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, Pato.
PSG: Sirigu, Ceara, Bisevac, Sakho, Tiènè, Jallet, Bodmer, Sissoko, Nene, Pastore, Hoarau. -
#32611 Ibra parádés formában -
A merda is Tévez-t akarja, Branca már repült is tárgyalni Manchesterbe és vitte magával az Inter egyik ikonját Materazzit hogy győzze meg a sejket a transzferről, állítólag a kék-feketék ajánlata 25 millió Euró + Marco Materazzi, az újságok véleménye szerint ez egy komoly ajánlat és már kész is van Materazzi szállása az Emirátusokban!! -
#32609 az lehet Ibra volt, hogy végleg kifizettük -
#32608 tényleg, nektek tavaly is volt valami hasonló...Mr. X, vagy mi, nem?:D -
#32607 Én már a nyilatkozatoknak sem hiszek Kaká után... van egy olyan érzésem, hogy menni fog megint a parasztvakítás január 31 éjfélig, de hát ezt már megszokhattuk :DDDD -
#32606 közben meg van olyan is a sajtóban h a kopasz 45 Milla alatt nem engedné el a kacsát, Carlo már januárban számítana rá, 5 évre szóló szerződést ajánlanának neki a franciák 7 millás fizuval, plusz elengednék az olimpiára, amiről Milánóban másképp vélekednek, na most ezek után igazodjunk ki, mondjuk én a nyilatkozatoknak jobban hiszek de ha már Dubajban tárgyalni fognak Pato ügyében akkor már hitelét veszti az egész bullshit amit beleköpnek a mikrofonokba.
Másik hír: Tévez vételárát már januárban hajlandóak lennénk kifizetni, plusz a "Pato pénzből" a nyáron érkezne Balotelli, tehát a sajtó már szépen elköltötte a pénzt. Raiola jan. 4-5re ígért egy nagy bejelentést, meglepetést, mindezek után kíváncsi vagyok, h h alakul a január. -
#32605 – Pato maradni akar, és én magam is ugyanezt szeretném. Nagyon remélem és hiszem, hogy velünk marad még sok-sok éven keresztül. Egyébként sincsen vele semmi problémám. Az, hogy kicsit méltatlankodott a kevés játéklehetőség miatt, egy pillanatnyi fellángolás volt. Nem lehet egy játékos mindig kezdő, semmilyen komoly probléma nincsen. Azóta is keményen edz, és semmi jelét nem adja annak, hogy boldogtalan lenne – fogalmazott a tréner -
#32604 és a sztory úgy folytatódik, hogy visszautasította mindkét ajánlatot...
még egy hír: az Inter is ráröpül Tevezre, és készek 25 milliót kiadni rá. -
#32603 érdekes:Damúgy az csak nekem új hogy Ganso jön télen és erre kigéretett tett kopasz?:D -
#32602 Mario Balotelli, a Manchester City olasz válogatott csatára a People magazinnak megerősítette, hogy kapcsolatban áll korábbi munkaadójával, az Interrel, és annak városi riválisával, a Milannal is. Mindezt az átigazolási időszak nyitányakor árulta el... -
#32601 nálunk vicces kívül egy Interes lőtte le a bulit, halál komolyan mondom:DDD de azért később mint éjfél, szívinfartust is kaptam volna:D