A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
majd meglátjuk. én is fontosabbnak tartom a BL-t, mint a bajnokságot, de az lenne a jó ha mindkettõt behúznánk 😊
és tartom azt a véleményemet, hogy a barca nem fog bejutni a döntõbe.

\"Erről van szó!\"

forza milan
Galliani kijelentette,hogy bármikor elfogadná ha miénk lenne a Bl a Scudi pedig a Napolié...és nemis tartja kizártnak😄fõ az önbizalom!Napoli nagyon szimpatikus csapat énis õket tartom az idei legnagyobb riválisnak az eddigi kép alapján,de õk a szerethetõ fajta!Én nembánnám ezt a kombót végülis,nemtudom ti hogyvagytok vele,de valamelyik legyen meg,bár maradjunk a realitás talaján de sose gáz nagyot álmodni!

Nuno88
Nesta vs Messi

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89

<#worship>
Nuno88
Nesta a védelmi miniszter! 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

mind a 2 gólpasszt õ adta a Leverkusen ellen😄😄

bakkerman
nem érné meg,robinho remekül tud elõkészitõ feladatkörben focizni,vagy akár utolsó emberként gólt lõni,mozgékony,technikás,míg torres egy amolyan ibra2,várja a labdát,és szevasz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

acm689
nagyon komoly ez a video 😄D
meg a kép is! honnan lehet ilyen jókat szerezni? 😛

forza milan
Valami eszméltlen amit lemûvel,ésmég ottvan egy csomó videó...Milan-Inter 3-0osnál tartottam ott,h rendesen gyûlt a könny a parkettánxDD

Mor3llo
Mi forma a csóka 😄DDDDDd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Redbull756

acm689
köszönöm! akkor azt meg tudom nézni szerencsére.

szucsy89
szucsy89
Galy
vasárnap 20:45, Napoli
acm689
srácok, mikor játsszunk a hétvégén?

Galy
<#eljen>
WuFraZselic
nem akarom csökkenteni az érdemeiteket, de el kell ismerni, hogy a Barca nagyon rég lõtt ilyen szarul. kb telibe lõtték Abbiatit a kapu közepén rend szerint

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nuno88
Thiago Silva a legnagyobb király!!!

szucsy89
Jha, Thiago Silva megmint megmutatta hogy mekkora király 😄
szucsy89
Nagy meccs volt! Ez tényleg gyõzelemmel felérõ döntetlen, a Barcának 2 gólt lõni idegenben nem könnyû... igazából a 2 gólunk között támadásban momentumunk nem volt, Cassano nagyon rosszul játszott, Pato a gólján kívül elszórta a labdákat, Boatenget hamar le kellett cserélni... DE! Amit a Barca ellen mûveltünk 90 percig, az valami hihetetlen volt, félig azért tartalékos csapattal... tulajdonképpen jól mondta a kommentátor, valami olyasmit csináltunk mint amit anno az Inter, csak kevesebb szabálytalansággal. Nesta, Silva hatalmasat játszottak, a Barcelona azon kívül, hogy a 16osunk elõtt tologatta a labdát, nem sok mindent tudott kezdeni, ugye kaptuk a gólt egy hatalmas Abate hibából meg egy rögzített helyzetbõl (ami nagyon szép gólt volt, odarakta Villa rendesen).

A San Siroban mostmár magabiztosan, de nem ész nélkül kitámadva kell játszani, és akkor egy szép eredmény is elsülhet (ugye ha megnyeri mindkét csapat a 2 kicsi elleni meccseket akkor a San Siroban nekünk elég egy 0-0, 1-1 is).

Örülök, hogy nem volt favágás a meccsen, színészkedések, piroslap, olyan durva idõhúzás, verekedés, a Real tanulhatna ebbõl 😄

FORZA MILAN!
forza milan
sok tippmixhuszár meg barca divatrukker milyen fogalmatlan...leszidnak az égrõl facebookon😄ígyjár aki lenézi az olasz bajnokot,ennyit mondok😄

acm689
én maximálisan elégedett vagyok, szép volt fiúk! remélem, Prince nem dõlt ki, csak elõvigyázatosságból cserélte le a mester.

pzoli00
na ez szép volt <#taps>

en is hatalmasat orditottam, a szek mogottem csapodott a falnak 😄😄 felaltam hamar 😄
forza milan
ki ordított akkorát hogy felébredt az egész utca még rajtam kívül?😄😄

Palinko
egy gyõzelemmel felérõ döntetlen 😄
ezzel a csapattal, ennyi hianyzoval hatalmas eredmeny igy a dontetlen!
acm689
2-2 olééééééé

Mondtam en h meglesz a 2-2!!!!!!!
forza milan
gyönyörûûûûûûûûûûûû!

DeerHunter01
EZAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"Erről van szó!\"

forza milan
Na Urby itt am mélyvíz😄

forza milan
Allegrit lekéne cipelni egy sötét pincébe 2 50es karú kidobóval és a fejébe verni hogy felejtse el a nyugdíjas középpályát!!!😄😄😄😄😄

acm689
hát ez ellen nem nagyon lehetett mit tenni :S ezek a fránya szabadok wááá :SS

forza milan
minden tiszteletem Abbiatié,amennyit fogott...de ez az evõeszköz kicsinált:Sbazki 1x van nálunk a labda akkor is olyan ovodás hibáink vannak,lefelé Seedorf,Ambro!!!!!!!!!!!

horpeti
A vége lesz az érdekes... Bírni kéne. 😊

acm689
most jöhetne a szokásos szöveg, hogyha valaki a meccs elõtt azt mondja, hogy 1-1 a félidõ úgy, hogy nincs Ibra, Robinho, Boateng, akkor aláírnánk...

Palinko
csak az a baj, hogy szerbiából ez nem megy
bl.tv2.hu
Palinko
van mûködõ stream, lehetõleg ne kelljen hozzá semmit letölteni..
kis erdekesseg: noccerino futotta eddig a legtobbet a merkozesen: 5.77 km...
DeerHunter01
én bedobnám See helyére Aquat.

\"Erről van szó!\"

miert kellett boatenget lecserelni? nem lattam.... nagyon stabilok vagyunk, ambrosini es seedorf eddig katasztrofa, pato meg 1et bevag erzesem szerint, kihozzuk sztem 1-2, 2-2re ezt a meccset.
forza milan
szép ez a félidei x,bár ez a Barca gól ez megint a mi szerencsétlenkedésünkbõl lett félig meddig...miafaszé nem Aqua jött Ambro helyére...rendesen az eget leszidom az égrõl amit mûvel...eszméletlen rossz...és lassú...de kurvára...See-vel együtt...

limperatore
elfelejtettem h van 1 messijük 😄
egyedül megverte ott a 3 embert

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco