36664
  • Sheva
    A holland válogatott szövetségi kapitánya, Marco van Basten tagadta, hogy az AC Milanhoz szerződik. Van Bastent a piros-feketék elnöke, Silvio Berlusconi nevezte meg, mint Carlo Ancelotti lehetséges utódját.

„2008-ig szól a szerződésem a holland szövetséggel,” – mondta Van Basten. „Addig nem megyek sehová. A Világbajnokság után is úgy tervezem, hogy maradok. Ebben állapodtam meg. Azonban mindig örömmel tölt el, amikor olyan emberekkel találkozom, akik velem együtt dolgoztak és értek el sikereket. Az életem egy nagyszerű időszakát töltöttem a Milanban. Rendszeresen találkozom a barátaimmal, a csapattársaimmal vagy a vezetőkkel. Ez mindig különleges alkalom a számomra. Örömteli dolog találkozni velük, de csak ennyi az egész.”
  • Sheva
    A Sampdoria tárgyalóasztalhoz ült az AC Milan képviselőivel, hogy az eddig kölcsönben náluk játszó Kutuzov végleg hozzájuk kerüljön. A pletykák szerint a Celticnek elővásárlási joga van a játékosra, de megállapodás született árról, hogy ha Kutuzov elhagyja a Milant, akkor is Olaszországban marad.
  • Sheva
    Van Basten cool on AC Milan coaching job
    tribalfootball.com - November 3, 2005

Holland boss Marco van Basten has dismissed talk of a move to AC Milan.

Van Basten was nominated by Milan president Silvio Berlusconi as a potential successor to Carlo Ancelotti.

"I have a contract until 2008 with the Dutch FA," said Van Basten. "I'm not looking to go anywhere before that date. After the World Cup I intend to stay in Holland - I've made an agreement.

"However, I'm really happy each time I see and meet people who worked and won with me.

"It was a great period of my life at Milan. Each time I meet with a few of my friends, teammates or officials it's always a special moment. It's a pleasure meeting them - but that is all."
  • Sheva
    ITALIAN CUP: MILAN-BRESCIA ON NOVEMBER 29
    11/2/2005
    MILAN - The Football League have announced the times of the last sixteen of the Italian Tim Cup:

Milan-Brescia 29/11 21.00
    Atalanta-Udinese 30/11 18.00
    Parma-Inter 30/11 21.00
    Fiorentina-Juventus 1/12 21.00
    Bari-Palermo 7/12 18.00
    Lazio-Cittadella 8/12 15.00
    Cagliari-Sampdoria 8/12 18.00
    Napoli-Roma 8/12 21.00
  • North
    Valamilyen szinten nekik is érdekük, hogy továbbmenjünk. Hiszen más esetben neki jó pár meccsel többet kell játszaniuk, ami a bajnokság kárára megy.:) Amúgy az európai kupában én is mindig az olaszoknak drukkolok, lényegtelen ki ellen meccselnek.
  • Sheva
    Az AC Milan visszautasította a Bordeaux merész érdeklődését a csatár Pippo Inzaghi iránt. A francia klub januárban akarta kölcsönvenni Pippot, de Carlo Ancelotti igényt tart a támadóra, miután egy hosszú sérülés után nemrég sikeresen tért vissza.

Az AC Milan a múlt éjjel az Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen megfigyelte az Olympique Lyon védőjét, Crist. A hátvéd egyike annak a két brazilnak, akik szerepelnek a milánóiak januári kívánságlistáján. A Milan átigazolási igazgatója, Ariedo Braida a PSV játékosát, Alexet személyesen leste meg a tegnap esti találkozón.

A Milan vezetősége nagyon szeretné leigazolni Alexet, de az eindhoveniek kijelentették, hogy nem bontják fel a Chelsea-vel kötött kölcsönszerződésüket, amíg nem találták meg a brazil utódját.
  • rushman
    ugyanojan

ííííííííí, ez aztán a helyesírási hiba, szal ugyanolyan
  • rushman
    Kaladzenek gratulálok remélem egy ideig nem is lesz kezdő, Serginhonak kell kezdeni meg Jankulovszkinak

egyetértek, csak az a baj, hogy ugyanojan feladatra nem használható szerzsinnyó, mint a kaladze (aki szerintem azért volt kezdő, mert ancselotti tartott farfántól, ami beigazolódni látszott). Szerzsi inkább a klasszikus szélső, kaladze meg egy vérbeli balbekk. Szerintem a kali/szerzsi csere inkább a támadást próbálta elősegíteni
  • Sheva
    köszi Csöves én is szurkolom a a Juvenak!!!
  • forza milan
    na ilyet se hallani gyakran egy juvés szájából!
  • 9csöves9
    nehéz dolgotok lesz mert a Schalke és a Fener sem egy könnyű falat

szurkolok hogy továbbjussatok
  • forza milan
    E csoport
    1. PSV Eindhoven 4 2 1 1 2-3 7
    2. AC Milan 4 1 2 1 5-4 5
    3. Schalke 04 4 1 2 1 7-6 5
    4. Fenerbahce 4 1 1 2 7-8 4
  • Sheva
    remélem a Beasley gyereket leigazoljuk :PPPP
  • Sheva
    MASSIMOT NE ADJUK EL!!!!!!!
  • Sheva
    AC Milan to offer Ambrosini for Inter's Materazzi
    tribalfootball.com - November 2, 2005

AC Milan are ready to offer Massimo Ambrosini to Inter Milan in exchange for Marco Materazzi.

Milan coach Carlo Ancelotti wants a new centre-half ahead of the January market and is prepared to sacrifice Ambrosini if he can land Italy international Materazzi.

Also in Milan's sights is Cagliari centre-half Michele Canini.
  • Sheva
    ja és remélem télleg jön majd Van Basten edzőnek...
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    PSV - A.C. Milan 1:0
  • Sheva
    hali skacok!
    néztem meccset és gratulálok a PSV-nek. Ilyen játékkal a magyar NBII-ben szereplő csaaptoknak se rúgtunk volna gólt nemhogy a PSV-nek.
    Kaladzenek gratulálok remélem egy ideig nem is lesz kezdő, Serginhonak kell kezdeni meg Jankulovszkinak.
    Sheva nem tudom miért nem kezdett igaz mikor beállt a szabadrúgáson kívül semmit sem csinált de Gilardinoval nem tudom mi van hiszem mióta idekerült semmit sem mutatott.
    Seedorfot Pirlo Kakát csak dicsérni tudom rajtuk látszott a győzni akarás igaz Kaká az első félidőben halovány volt de a másodikban játszott.
    Dida hát nem értem h kaphatott olyan golt, csak Farfant tudom dicsérni.
    Stamot kár h kiállították alapjába véve jól játszott nem csinált nagyobb bakikat.

Semmi baj nem lehet mindig nyerni.

FORZA MILAN!!!
  • tep
    sőt , már vannak is
  • tep
    Bl-ben nem számít a papírforma....mindigis voltak +lepetések.....most is lesznek valószínűleg
  • forza milan
    De legalább kikapott a Chelsea,amit rohadtul nem gondolt senki!
  • forza milan
    Nem ugy,csak a Fener ellen mégiscsak könyebb lesz papirformán!
  • tep
    Nana.......Fener otthon kib...ott erős........én nem írnám le őket.
  • forza milan
    Fener mégelmegy,de a Schalke...Elöre félek...
  • tep
    ahogy mondod :(
  • tep
    Fener , meg a Schalke meccs kemény lesz nagyon!!
  • forza milan
    csoport elsöböl,csoport harmadikha jól számolok!gyönyörü,kellett ez ide de qvára!
  • tep
    amíg mi görcsöltünk , addig a fiatal PSV felszabadultan játszott.
  • forza milan
    Ha igy folytatjuk kétlábbal rugnak picsán kifelé a blböl!
  • forza milan
    De ezmárnemigaz!HOgy lehet ekkora hatalmasan nagy büdös nulla a játékunk?ilyen nincs,és ettölvan erösebb csapat is!
  • tep
    de a lényegen nem változtat : SZAROK voltunk....sajnos
  • forza milan
    nemtudom,a psv mivel jobb mint a juve!nemértem miért kell egy nagy nullát teljesiteni,pont a blben!
  • Kanál
    vége. csoport most hogy áll?
  • forza milan
    mert ez igy megint csak egy nagy nulla amit ma megint teljesitett a milan!Egy nagy nulla!és ráadásul még segitett is a psvnek gólt szerezni a a világhirü jajj de fasza védelmünk!ilyenkor rohadtul pipa tok lenni!