36664
-
Kanál #4336 :DDDDDDDDDD -
nem csoda amilyen ratyi focit játszik a Milan -
Kanál #4334 se csapat se topic -.- -
Vazz meghalt a tápik vagy mivan veletek gyerekek? -
hát azért én a coliért szorítok:) de ez érthető!(Chievo nyerjen!!) -
ja:)Offon kivül,remélem verjük a Coli-t,mert már kéne aza 3 pont!Forza Chievo(Frost,szoritok,hogy végre agyonverje másodszorra is vki azokat a rohadtakat:D)És Forza Milan! -
ja vágom!akkor nincs harag!:)) -
Énmeg öket szidtam,nem téged!Nekik válaszoltam,a te kommentárodon keresztül! -
Kanál #4328 :DDDDDDDD
-
Ember!!Én titeket védtelek!!Vagy ez nem jött le? -
Ennyit erröl!Bezzeg ha mi megyünk(mennénk) baszogatni benneteket,akkor rögtön árulkodnátok a modiknak,meg küldenétek a jó büdös picsába!Visszavehetnétek,tiis kikaptatok 4szer,és nemcsak mi tudunk bukni,majd miis jótröhögünk hogyha az inter kikap,majd visszahat a gúnyolódás egyszer..... -
Nem azért mondom El Chino és Reaper de ha nem vennétek észre akkor csak 2 pontal vagyuk előttük.. vagyis minden szidalom amit rájuk mondtok ránk is igaz...:SS nem jó de ez van..(meg szerintem minden milan bukásnál nem kell ide jönni és baszogatni őket..sztem..) -
grat ha így folytatjátok meg lesz az intertotó kupás helyezés -
R9 #4323 szép volt bilan :ASD:SA:DA: -
és így húz el szép lassan a Juve mégjobban...Eddig Inter 8pontra volt Milan 10
most Inter 10 Milan 12..... -
-
North #4320 Az, egy vicc. Ilyen katasztrófa játékot idén még nem is láttam a csapattól. -
Hát ez egy rakat fos volt... -
eddig még egy milanos nem jelent meg ma este :) -
SA:DDSA:d.s -
1-0 a Romának -
Monoton #4315 mi lett a vége? -
mi ez a csönd? -
Az AC Milanleigazolta a brazil Marcio Dos Santos Amorosot, miután a játékos átesett az orvosi vizsgálatokon. A csatár 2007 június 30-ig írt alá a klubnál.
Forrás: acmilan.com
A brazil támadó nem hosszabbította meg szerződését a Sao Paulóval, így ingyen került a milánói együtteshez.
Forrás: MobilPress
-
Majd meglátjuk mit tud:P -
HIVATALOS: AMOROSO a Milané !
..legalább ingyé volt
-
North #4310 Inzaghi mire kapott 7-es osztályzatot? A második félidőben 3 olyan helyzete is volt, amit csukott szemmel is be kellene lőnie egy csatárnak. -
Az Inter vezetői erős versenytársakra akadtak Marco Marchionni megszerzésénél. A Parma szélsőjének júniusban lejár a szerződése, de biztosította a klub elöljáróit, hogy végigjátssza ezt a szezont.
Eddig a milánói kék-feketék látszottak favoritnak a játékos megszerzésében, de Marchionni ügynöke, Bruno Carpeggiani tegnap találkozott ügyfelével, és közölte vele, hogy az AC Milan, valamint a Juve is érdeklődik iránta.
A Milan vezetőihez hasonlóan, az Inter képviselői is találkoztak már ezen a héten Carpeggianival, hogy elkezdhessék a megbeszéléseket egy esetleges előszerződés ügyében. -
-
Az olasz lapok a következőképp értékeltél a Brescia-Milan Olasz Kupa-mérkőzésen pályára lépők teljesítményét.
LA GAZZETTA DELLO SPORT
BRESCIA: Agliardi 6.5; Martinez 5.5, Di Biagio 5.5, Zoboli 6 (Turato 5.5), Dallamano 6; Stankevicius 6.5, Strada 6 (Anderson 6), Hamsik 6.5; Mannini 6.5, Alberti 5.5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 5.5, Stam 5 (Marzoratti 6), Costacurta 5.5, Kaladze 6 (Serginho -); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 5; Seedorf 6.5, Rui Costa 7.5; Inzaghi 7.
IL CORRIERE DELLO SPORT
BRESCIA: Agliardi 6.5; Martinez 5.5, Di Biagio 6, Zoboli 6 (Turato 5.5), Dallamano 6; Stankevicius 6.5, Strada 6 (Anderson 6), Hamsik 6.5; Mannini 7.5, Alberti 5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 5.5, Stam 5 (Marzoratti 5.5), Costacurta 5.5, Kaladze 5 (Serginho 6); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 5.5; Seedorf 6.5, Rui Costa 8; Inzaghi 7.
TUTTOSPORT
BRESCIA: Agliardi 6; Martinez 5.5, Di Biagio 5.5, Zoboli 6 (Turato 5.5), Dallamano 6; Stankevicius 6.5, Strada 6 (Anderson -), Hamsik 7; Mannini 7, Alberti 5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 5.5, Stam 5 (Marzoratti 5.5), Costacurta 5.5, Kaladze 5 (Serginho 6); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 5.5; Seedorf 6.5, Rui Costa 7.5; Inzaghi 7.
IL CORRIERE DELLA SERA
BRESCIA: Agliardi 5.5; Martinez 6, Di Biagio 5.5, Zoboli 5.5 (Turato 6), Dallamano 6; Stankevicius 6, Strada 5.5 (Anderson 5.5), Hamsik 6; Mannini 7, Alberti 5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 6, Stam 5.5 (Marzoratti 6), Costacurta 6, Kaladze 6 (Serginho -); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 5.5; Seedorf 6.5, Rui Costa 7.5; Inzaghi 6.5.
LA REPUBBLICA
BRESCIA: Agliardi 5.5; Martinez 6, Di Biagio 5.5, Zoboli 5 (Turato 6), Dallamano 5.5; Stankevicius 6, Strada 5 (Anderson -), Hamsik 6; Mannini 6.5, Alberti 5.5 (Bruno ), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 6; Simic 6, Stam 6 (Marzoratti 6), Costacurta 6, Kaladze 6 (Serginho -); Gattuso 6.5 (Pirlo -), Ambrosini 6.5, Jankulovski 6; Seedorf 6.5, Rui Costa 7; Inzaghi 7.
IL GIORNALE
BRESCIA: Agliardi 6; Martinez 5.5, Di Biagio 6, Zoboli 5 (Turato 5), Dallamano 5.5; Stankevicius 6, Strada 5.5 (Anderson 5.5), Hamsik 6; Mannini 6, Alberti 5.5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 5, Stam 5.5 (Marzoratti 5.5), Costacurta 5.5, Kaladze 5 (Serginho -); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 6; Seedorf 6.5, Rui Costa 7; Inzaghi 6.5.
-
Marcio Amoroso a következőket mondta az újságíróknak miután megérkezett a milánói Malpensa repülőtérre:
"Boldog vagyok, hogy öt év után ismét Olaszországban lehetek. Még mindig nagyon sok barátom van itt, és ez az az ország amely segít egy játékost abban, hogy mind az életben mind a pályán fejlődjön. Az átigazolásomról addig nem szeretnék nyilatkozni, amíg nem estem át az orvosi vizsgálatokon. Azt követően már teljes értékű Milan játékosnak érezhetem magam. Jól érzem magam. Az elmúlt húsz napban szabadságon voltam. A korábbi években voltak sikeres és kevésbé sikeres időszakaim. Legutóbbi csapatomnál a Sao Paolonál jól ment a játék. Shevchenko, Inzaghi és Gilardino? Ők mind nagyszerű játékosok.
Juve? A fociban bármi megtörténhet, őket is utól lehet érni.
Szóval a lényeg, hogy most jól érzem magam és boldog vagyok, hogy itt lehetek, de mindenről biztosat az orvosi tesztek után mondhatok
Négy évvel ezelőtt játszottam a Világbajnokságon, de nem számoltam azzal, hogy esetleg a következőn is szerepet kaphatok. Azért vagyok itt, hogy ezt elérjem" -
Egy gólokban gazdag mérkőzés után, a Milan kettős győzelemmel (7-4-es gólkülönbséggel) jutott tovább az Olasz Kupában, ahol a következő körben a Palermo együttese vár a piros-feketékre. A Milan jól kezdte a mérkőzést, és a 30. perc végére kétgólos előnyt szerzett, amit a 38. percben egyre csökkentett a Brescia. A második játékrész elején Rui Costa volt eredményes, ám a hazaiak egyenlíteni tudtak. A továbbjutás ekkor már végképp nem forgott veszélyben, de a 88. percben a portugál játékmester büntetőből még a győzelmet is megszerezte. A Milannak ez volt zsinórban a második olyan tétmérkőzése, ahol a végeredmény 4-3 lett az ördögöknek.
BRESCIA-MILAN 3-4 (1-2)
Gólszerzők: 38. Del Nero, 60. Di Biagio (11-esből), 71. Hamsik, illetve 16. Seedorf (M), 31. Inzaghi, 48. Rui Costa, 88. Rui Costa (11-esből).
Játékvezető: De Marco (Mauro - Lulli).
Sárga: Kalac (M), Agliardi (B).
Hosszabbítás: 3 perc
BRESCIA: Agliardi; Martinez, Di Biagio, Zoboli (62. Turato), Dallamano; Stankevicius, Strada (68. Anderson), Hamsik; Mannini, Alberti (72. Bruno), Del Nero.
Cserék: Arcari, Piangerelli, Cortellini, Zambrella.
Vezetőedző: Maran.
MILAN: Kalac; Simic, Stam (62. Marzoratti), Costacurta, Kaladze (72. Serginho); Gattuso (75. Pirlo), Ambrosini, Jankulovski; Seedorf, Rui Costa; Inzaghi.
Cserék: Fiori, Nesta, Shevchenko, Gilardino.
Vezetőedző: Ancelotti. -
North #4303 Mi bajod van az ausztrállal? Egyedül a tizenegyesnél hibázott, de a többiről nem tehetett. -
4:3-ra nyertünk
a védelem megint bizonyított
Kalac akar a wéce
Rui Costa volt szvsz a meccs embere
Pippo egy zsák helyzetet kihagyott -
25' Brescia [0 - 1] AC Milan
16' [0 - 1] C. Seedorf -
-
-
-
AC MILAN - AC Parma 4:3 -
Ma este az Olasz Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Milan a Brescia vendégeként lép pályára. Az olasz napilapok kétféleképp állították össze Ancelotti csapatát, amelyben összesen csak egy poszton van eltérés.
Lehetséges kezdőcsapat:
MILAN: Kalac; Simic, Stam, Costacurta, Kaladze; Ambrosini, Vogel, Jankulovski; Seedorf; Shevchenko, Inzaghi.
Vagy
MILAN: Kalac; Simic, Stam, Costacurta, Kaladze; Ambrosini, Vogel, Jankulovski; Rui Costa; Shevchenko, Inzaghi.
Kezdési időpont:
2006. január 11 - szerda
OLASZ KUPA: BRESCIA-MILAN 21:00