• Sheva
    Marcio Amoroso a következőket mondta az újságíróknak miután megérkezett a milánói Malpensa repülőtérre:

"Boldog vagyok, hogy öt év után ismét Olaszországban lehetek. Még mindig nagyon sok barátom van itt, és ez az az ország amely segít egy játékost abban, hogy mind az életben mind a pályán fejlődjön. Az átigazolásomról addig nem szeretnék nyilatkozni, amíg nem estem át az orvosi vizsgálatokon. Azt követően már teljes értékű Milan játékosnak érezhetem magam. Jól érzem magam. Az elmúlt húsz napban szabadságon voltam. A korábbi években voltak sikeres és kevésbé sikeres időszakaim. Legutóbbi csapatomnál a Sao Paolonál jól ment a játék. Shevchenko, Inzaghi és Gilardino? Ők mind nagyszerű játékosok.
    Juve? A fociban bármi megtörténhet, őket is utól lehet érni.

Szóval a lényeg, hogy most jól érzem magam és boldog vagyok, hogy itt lehetek, de mindenről biztosat az orvosi tesztek után mondhatok

Négy évvel ezelőtt játszottam a Világbajnokságon, de nem számoltam azzal, hogy esetleg a következőn is szerepet kaphatok. Azért vagyok itt, hogy ezt elérjem"