36664
  • Nuno88
    Ariedo Braida, az AC Milan átigazolásokért felelős igazgatója kijelentette, hogy még nem mondtak le Gigi Buffon megszerzéséről. Az olasz kapus ügynökének múlt heti nyilatkozatának ellentmondva, Braida szerint az üzlet még létre jöhet.

„A Milanba szeretnénk hozni Buffont, de még időt kért tőlünk, hogy átgondolhassa a helyzetet.” – mondta Braida.

A piros-feketék vezetője kitért még Hernan Crespo esetleges leigazolására is.

„Sok idő van még augusztus végéig. Ha Carlo Ancelotti megkér minket, hogy igazoljuk le Crespot, akkor mi mindent megteszünk ennek érdekében.”

Forrás: tribalfootball.com

>>>ne ne istenem csak Crespot ne...inkább Zlatan csak ne Crespo... Buffonből meg sztem nem lesz semmi :(
  • Nuno88
    Megkezdődött a felkészülés:

• Nuno88
    Mezbemutató:

• Nuno88
    :DDDDDD

én szivesen lennék ott :)
  • fsgh
    húúú de piros ez a szoba itt e bírnék megmaradni sokáig:P:D
  • Nuno88
  • Nuno88
    a képeken Coppola, Favalli, Foggia és fehérben a Gorkufff gyerek látható :)
  • Nuno88
    na még néhány kép:

[center][IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/94782milan6.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/20240milan7.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/62895milan1.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/16519milan2.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/21189milan4.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/15318milan5.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/12885milan3.jpg [/IMG]
  • Nuno88
    nekem tetszik az új mez
  • Nuno88
  • Nuno88
    Zambrotta, Thuram: Irány Barcelona! >>> csak sajna most komoly :(

eurobarcan is tényként veszik a hírt :(
  • Nuno88
    hát remélem ez is kacsa
  • Palinko
    össze vissza beszélnek ők néha...
  • Nuno88
    na Zambrotta se jön hozzánk a Nemzetisport szerint... megy a Barcaba
  • Nuno88
    ...
  • Matthewpamer
    Nyerni akar persze h az Interbe menne!
  • Nuno88
    hát én meg remélem h nem megy oda
  • Palinko
    :S nem hiszem,hogy inkább az interbe megy buffon...mert nem csak a klubb dönti el...
  • Nuno88
    A Juventus vezetője, Alessio Secco tagadta azokat a híreket, miszerint Gigi Buffon az AC Milanba igazol.

„Christian Abbiati Torinoba kerülése nem jelenti azt, hogy Buffont eladjuk a Milannak. Jelenleg a kapus velünk van,” – mondta Secco.

Valójában a Juve elöljárói neheztelnek a Milanra, mert úgy gondolták, hogy Buffonért cserébe megkapják Abbiatit. Azonban a milánóiak örökös cserekapusa a Torino csapatához került, és ezzel elszállt a piros-feketék reménye, hogy megszerezzék az olasz válogatott elsőszámú hálóőrét.

A hírek szerint az Inter kerül most nyerő helyzetbe, és Massimo Moratti 15 millió Euró mellett Francesco Toldo kínálja a kiváló kapusért.

fááááák
  • Nuno88
    Marzoratti az Empoli kölcsönjátékosa lett és holnap kezdődik a felkészülés :)
  • Nuno88
    oks igazad van h Dida nagyon jó kapus de sztem ez a szezon már váltást igényelne...
    Didának sokat köszönhetünk (BL döntő 2003...stb.), de ez a szezon már nem épp az övé volt,sok gólt kaptunk miatta

na de mind1 döntsék el az "okosok" mi legyen :)
  • North
    Néha bizonytalan, viszont olyanokat is kifog amit más nem. Buffon sokoldalúbb, ez tény, de Dida a világ egyik legjobb vonalkapusa. Az meg nem véletlen hogy Abbiati mögöttük csak másodhegedűs szerepet töltött be mindkét csapatban.
  • Nuno88
  • EmIn3m02
    SAD?:MDSAM?:AM?:SD
  • Nuno88
    igen főleg a bakiparádéival...
  • North
    Dida sokkal jobb kapus.
  • Nuno88
    oks :)
  • fsgh
    megbeszéltük:)
  • Nuno88
    én speciel örülnék neki...
  • fsgh
    oo de jó lenne ha hozátok menne Ibra és nem hozzánk
  • Nuno88
    hát sajna ez van... én szivesebben látnám Dida helyén
  • fernando torres
    szegény csóka...pedig jó kapus...jobb csapatot érdemelne,meg nem azt hogy dobálják kölcsönből kölcsönbe
  • Nuno88
    ja és Abbiati kölcsönbe ment a Torinó gárdájához...
  • Nuno88
    Két új hír:

Rino Gattuso ügynöke, Andrea D’Amico a BBC-nek elmondta, hogy a középpályás továbbra is a Milan mezét fogja viselni.

„Gennaro örül, hogy a Milanban marad. Nem érdekli a nemrégiben meghozott ítélet, és továbbra is úgy fog játszani, mint eddig. A Milan vezetői kijelentették, hogy nem adják el senkinek, és Rino mindent el fog követni, hogy a csapattal a lehető legmesszebb jussanak el.”

Forrás: acmilan.com

Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi hajlandó támogatni Carlo Ancelotti elhatározását, és megpróbálja megszerezni a Juventus csatárát, Zlatan Ibrahimovicot. A svéd játékos nem akarja a B-ligába követni jelenlegi csapatát, de a tavalyi szezon gyenge teljesítménye után számos nagy klub (köztük a Chelsea és a Real Madrid) érdeklődése is alábbhagyott.

A múlt héten napvilágot látott hírek szerint Ibra megállapodott az Inter gárdájával, de a kék-feketék elnöke, Massimo Moratti inkább Luca Tonit szeretné megszerezni, és Ancelotti meg van győződve arról, hogy most kell leigazolni a játékost.

Berlusconi biztos benne, hogy egy 15 millió Font értékű ajánlattal rá tudja venni a torinoiakat, hogy megváljanak a támadótól.

• Nuno88
    olvastam h ügynöke szerint Zambrotta a Milanba játszana és ha ez nem jön össze neki csak ezután menne másik csapatba...
  • Nuno88
    remélem lehet hinni a cikkeknek és nem távozik senki sem a Milanból...
    a botrányt mi úsztuk meg a legszerencsésebben de ha az UEFA-Kupában tudnánk indulni az nagyon jó lenne
  • Nuno88
    szasztok Milanosok!

végre találtam egy normális fórumot
  • North
    "Az elmúlt napok átigazolási találgatásait követően a Milan hivatalos közleményben tudatta, hogy sem Kaká, sem Pirlo, sem Gattuso nem hagyja el a csapatot ezen a nyáron.
    A közlemény szerint a klub nyugalomra inti szurkolóit: egyetlen játékost sem fognak eladni, a csapat együtt marad.
    Sevcsenko távozása és a Bajnokok Ligája szereplés elmaradása után a szurkolók joggal féltek attól, hogy a klub legnagyobb sztárjai olyan csapathoz igazolnak majd, ahol játszhatnak a legnevesebb európai kupában."(goal.com)

Forrás: acmilan.hu
  • Palinko
    Gennaro Gattuso jövője még mindig bizonytalan - legalábbis ügynöke szerint a középpályás még nem kötelezte el magát a Milan mellett.

Gattuso a múlt héten jelentette ki, hogy a Milanban marad, a futballbotrány végkimenetelétől függetlenül: "Biztos vagyok benne, hogy a Milannál leszek a következő szezonban is, és a Serie A-ban fogok játszani" - nyilatkozta a világbajnok játékos.

Azonban úgy tűnik, hogy a pénteki itélet után, mely szerint a Milan nem indulhat a Bajnokok Ligájában, Gattuso újra átgondolja a döntését.

"Le fogunk ülni Gennaróval, hogy megbeszéljük a történtek következményeit. Csak miután ezt megtettük, döntünk majd arról, hogy mi lenne a legjobb a jövőjének" - nyilatkozta Andrea D'Amico, a játékos ügynöke.

Gattuso esetleges távozása biztosan megrendítené a csapatot, azonban jó hír a vörös-fekete szurkolóknak, hogy Alberto Gilardino és Kaká kijelentették: maradnak a Milanban.

Forrás: channel4.com

ha Gatti elmegy én elveszrem a hitem...ő mindég is ayt mondta,hogz ő marad milánóba.nem hinném,hogz távoyik
  • Matthewpamer
    tessék: