36664
  • Nuno88
    sztem a 23. programot írta :)
  • Palinko
    látom rendesen éjjel írtad. ez a mai júl 23, vagy a holnali júl24 program? azért kérdezem mert a sajtótájékoztató szerintem mindenkit érdekel :)
  • LasCar16
    holnapi program:
    11:30-tól várható a játékosok érkezése Milanelloba (gondolom érkezés után kapnak egy kis ebédet :D)

14:30 - 16:00 sajtótájékoztató

17:30 - 18:30 az első edzés a 2007-2008-as szezonban
  • LasCar16
    jóreggelt-.- Cannavaro...nesta védőpáros..gondoljatok bele dettó örülnék neki!
  • Nuno88
    sztem sincs semmi valóságalapja de attól szivesen látnám ^^
  • NeoMaN
    najó, ez már vicc
    :))))
  • Nuno88
    mindkettő jöhet ^^
  • Bereet
    Cannaváró elég jío 5let Emerson nem kell szvsz
  • Palinko
    akkor nesze egy új! :D

Átigazolási hírekSpanyol sajtóértesülések szerint a Milan szeretné leigazolni Fabio Cannavarót a Real Madridtól. A hétvége hírei idáig leginkább a támadószekció megerősítéséről, név szerint Julio Baptistáról és Ronaldinhóról szóltak, a legfrissebb hírek szerint azonban Adriano Galliani meglepetésre készül, és Cannavaróval szeretné megerősíteni csapata gyakran sérülésekkel küszködő védelmét.

Bár a hátvéd korábban kijelentette, hogy nem fogja elhagyni Madridrot, az olaszok esélyeit növelheti, hogy az Aranylabdás védő nagyon szeretné megnyerni a Bajnokok Ligáját, és gyakorlatilag nincs olyan csapat, ahol erre nagyobb esélye lehet, mint a Milannál. Mint azt olvasóink nagyon jól tudják, a vörös-feketék az utóbbi öt évben háromszor jutottak el a versenysorozat döntőjébe, ahol kétszer győzedelmeskedni is tudtak, ezzel messze a legeredményesebb, legkiegyensúlyozottabb szereplői a Bajnokok Ligájának.

neki is nagyon örülnék!
  • NeoMaN
    Azért vicces már tényleg, ogy 2hetente ugyanez a "hír" jön elő.
  • Palinko
    Az olasz médiában keringő hiresztelések szerint, Silvio Berlusconi a Milan elnöke készen áll arra, hogy
    kifizesse Ronaldinho szerződésében szereplő kivásárlási összeget.

A klub nem titkolja, hogy szívesen látná keretében a brazil zsenit, ugyanakkor azt is elismerték, hogy a Barcelona nem kívánja eladni sztárjátékosát.

Azonban úgy tűnik Berlusconi hajlandó bankot robbantani, hogy övé legyen a kétszeres Fifa Év játékosa díjjal büszkélkedő brazil.

A lelépési záradék Ronaldinho szerződésében eléri a 84 millió fontot, de ez a többszörös milliárdos klubelnöknek ez nem jelenthet gondot, ráadásul a klub sem költött nagyobb összeget az elmúlt időszakban.

Közben Ronaldinho visszatért Spanyolországba hogy megkezdje a felkészülést.

"Nagyszerűen érzem magam és már alig vártam hogy újra elkezdjünk dolgozni, "- mondta.
    "Sikerült pár nagyszerű játékost igazolnunk, az hogy miként férünk el egyszerre a pályán, az legyen az edzőnk gondja."

Frank Rijkaard utalt arra a korábbiakban hogy megpróbálja a négy klasszist Lionel Messit, Ronaldinhot, Eto'o-t és Henryt egyszerre a pályára küldeni, de ez könnyen felboríthatja a csapaton belüli egyensúlyt.

Azt beszélik, hogy Ronaldinho már megállapodott korábban a Milannal a szerződés hosszában, és annak részleteiben, a fizetéstől egészen a szponzori bevételek megtartásáig.

Joan Laporta a Barcelona elnöke hajlandó lenne megválni tőle egy megfelelően magas összeg fejében, de azzal hogy a Milan leteszi a lelépti díjat, megvédené magát a dühös Barca szurkolóktól.

"Laporta elnök azt mondta nekem, ha eladná Ronaldinhot, el kéne hagynia az országot" - nyilatkozta Berlusconi nemrég.

(lalas)

Forrás: channel4.com

ha ez összejön asszem vissza kell hogy vonjunk minden bíráló kifejezést :)
  • LasCar16
    off forzaaa milaannn de berúgtam:D:DDDD csak +-an:DDDD
    éjjenek a táncosjányokDDDD
  • mrroma
    Emerson-nal jol jarnatok, nem tul latvanyos de nagyon hasznos zsugas es ha szeretne a Milanba jatszani akkor tenyleg hulyeseg lenne nem lecsapni ra. Hajra, valaki csak jut majd nektek is
  • Nuno88
    neki nagyon örülnék, de mellette még várok igazolásokat! védőt is és támadót is :)
  • szucsy89
    Emersont nem szeretem...
  • DjCooll
    Hát nekem még ő is jó lenne:) ha tényleg nem jönn senki.
  • Palinko
    A brazil védekező középpályás elismerte, a következő szezonban a BL győztes Milanban szeretne futballozni.

Emerson helye bizonytalan az újjáalakuló Bernd Schuster-féle Madridban, ezért a korábbi Juve és Roma játékos minden lehetőséget megfontol.

A 'Radio Gaucha'-nak adott nyilatkozatában elmondta, szeretne visszatérni Itáliába, ha rajta múlna a Milanhoz csatlakozna.

"A Real Madridban minden sokkal bonyolultabb, mint Olaszországban. Lehetetlen nyugodtan dolgozni. A világ talán leggazdagabb és legismertebb klubjánál vagyok, de a Milan sokkal jobban szervezett közösség. A milánói klubban minden tökéletesen működik, a pályán és azon kívül is. Nincsenek konfliktusok a csapaton belül, bárki szívesen csatlakozna a Milanhoz. Nyitott vagyok minden ajánlatra, a pénz nem minden."

ha erre most nem csapunk le akkor grrrrr!!! hiába védekező középpályás valszeg védőnek is jó lenne. egy ilyen nyilatkozat után simán lekéne igazolni, mert ezt magától mondta nem azért jajadejó a milan mert leigazoltuk,hanem ha tényleg ide vágyik még sokat tehet a klubbért. bár valszeg nehéz lesz valakit a realból kihozni a kaká ügy miatt... én már ronaldo kihozásán is csodálkoztam,hogy sikerült
  • Bereet
    igazoljunk szerintem portugáliából rengeteg jó játékos van ott is
  • DjCooll
    Állítólag érdeklődünk Fabio Quagliarella iránt. De nem tudom menyire igaz ez.

De Leonardi nem hajlandó eladni őt.
  • Palinko
    én neki örülnék nagyon is. mondjuk megkéne kérdezni a palermosokat,hogy hogyan játszik a fiú. bár ha látták azt a 7 mecset... de ő még csak 20 éves még nagy csatár lehet belőle. és ha tényleg adnak érte 6 millát akkor már koolyabb elképzeléseik vannak a játékossal valszeg
  • Palinko
    A Palermo vezetői kedvezően fogadnák az AC Milan ajánlatát az uruguayi tehetségért, Edison Cavaniért.

Nem elképzelhetetlen, hogy a fiatal középcsatár a Milan alelnöke által a hét elején említett új név. A piros-feketék képviselői már beszéltek Cavani ügynökeivel, Pierpaolo Triulzival valamint Claudio Anelluccival, és várhatóan a következő 48 órában egy hatmillió fontos ajánlatot tesznek le az asztalra.

Forrás: tribalfootball.com

A játékos adatai:

Teljes név:
    Születési idő: 1987.02.14
    Születési hely: Salto (Uruguay)
    Magasság: 184 cm
    Testsúly: 71 kg
    Poszt: Csatár

Karrier:

Szezon, Csapat, Meccs, Gól
    2006-07, Palermo, 7, 2
    2006, Danubio (UR), 15, 5

Forrás: www.ilpalermocalcio.it/it/home/index.jsp

na ok délután meg ezt is letagadják?
  • LasCar16
    rosszabbak vagytok mint az anyósom...komolyan:DDDD (máhalenne-.-)
  • Palinko
    az utolsó pillanatbeli igazolás az olyan is... a legelső előtti pillanatban kellett volna valakit megszerezni, nem ilyen ronaldinhora ráhalytani... mert azért gondolhatták volna,hogy 1 rosszabb szezon után nem fog hozzánk igazolni...

hát kavarodnak. de ez már sztem nem elterelés.... na de majd meglátjuk asszem csak akkor nyugodhatunk meg ha kijelentik,hogy őt leigazoltuk (ha idén lesz egyáltalán)
  • DjCooll
    én már semmit sem értek.
  • szucsy89
    á úgy tudtam hogy nem lesz ebből semmi.....szinte minden élcsapat erősített, vagy legalább igazolt világklasszist, nézzük csak a barcát, a realt, bayernt, chelsea-t, liverpool, manchester....én nem tudom hogy mire lesz még jó ez a keret az új szezonban, de az tény hogy a bl is nagyon erős lesz, és mi nem erősödtünk csak az ellenfelek.....én bízom azért a csapatban(vagy még egy esetleges utolsó pillanatban igazolásra) de lehet hogy a vezetőséget kéne elővenni mert szerintem a szurkolók sem elégedettek azzal amit idén a csapat az igazolások terén ért el....
  • Palinko
    Lassan elkezdi a felkészülést az AC Milan csapata, de a klub háza táján még nem jelentettek be egyetlen nagy igazolást sem. A friss Bajnokok Ligája győztes egyesület körül nagy a titkolózás, és sok a nyitott kérdés. Az átigazolási időszak derekánál vegyük górcső alá az eddig napvilágot látott híreket, pletykákat, nyilatkozatokat.

Távozók, és érkezők

Ezen a nyáron tucatnyi játékos (például: Abate, Donati, Sammarco, Antonini, Borriello, Di Gennaro, Coppola) hagyta el a Milant, akik nagy része a kezdőcsapat közelébe sem került, illetve a továbbiakban a keretből hiányozni fog egy legendás védő, Billy Costacurta, aki nemrégiben jelentette be visszavonulását, és csatlakozott az edzői stábhoz. A következő idényben a védelemnek nélkülöznie kell a fiatal Grimit is, akit a Sienának adtak kölcsön, hogy hozzáedződjön az olasz bajnokság küzdelmeihez. Az argentinhoz hasonlóan Ricardo Oliveirának is más klubban (sőt, más országban) kell bizonyítani, de neki arról kell meggyőznie Gallianiékat, hogy nem volt ablakon kidobott pénz, az érte kifizetett eurómilliók. Búcsút kellett vennie még a San Siro gyepétől (pontosabban cserepadjától) Storarinak is, aki 2007 januárjában került Milánóba, de ez idő alatt nem sikerült meggyőznie Carlo Ancelottit, hogy nélkülözhetetlen lenne a csapat számára.

Minden bizonnyal a távozók nem fogják behozhatatlan hátrányba hozni az AC Milant, mint ahogy az eddigi igazolások sem fogják megváltani a futballvilágot. A lombard klub első nyári szerzeménye Ibrahim Ba, aki már viselte a piros-fekete mezt, de játékával nem hagyott mély nyomokat a szurkolókban. Mostani érkezésétől sem lehet azt várni, hogy hirtelen berobban a kezdőcsapatba, hanem sokkal valószínűbb, hogy megismétlődik az Esajas-eset, és Ba-nak is csak epizódszerep fog jutni. A másik új igazolás a mindössze 16 éves Mitja Novinic, aki nem a felnőttekhez, hanem az utánpótláscsapathoz került. Rajtuk kívül visszatért a Riminiből Kaka öccse, Rodrigo Izecson dos Santos Leite (röviden: Digao), aki a tervek szerint a védekezésben segítheti a piros-feketéket az újabb sikerek eléréséhez.

ISTENEEEM! nemrég még Dida helye volt ERŐSEN kétséges, mostmeg eladjuk Storarit??? miért nem Kalac ot? ő kevésbé hiányozna
  • DjCooll
    FIfa Topicban találtam hogy mért maradt KI Maerazzi a sorozatokkból.Érdekes
  • DjCooll
    Ez az! LEkellene cserlni a vezetőség felét.

Berlu is sajnálta a pnzt Tonira igaz 31 éves de jól játszik. Lehet ha nem ő lenne az elnők Kakát már eladtuk volna de ez csak lehetséges.De hogy a nyáron nem igazolunk senkit ez nevetséges. Gyengébb klubok igazolnak olyan embereket nem igaz mi nem tudunk. ez röhely
  • Nuno88
    nevetséges... miért nincs nekünk egy olyan emberünk mint Mijatovics? tuti lennének igazolások, de így?
  • Nuno88
    A Milan feladta!
    Külföldi labdarúgás

Adriano Galliani beismerte, hogy a Milan idén nem képes leigazolni az általa kinézett csatárok egyikét sem. A lombardok kudarcot vallottak Sevcsenko, Eto’o, Ronaldinho és Drogba leigazolásával is.

Korábban az a hír látott napvilágot, hogy a Milan alelnöke Barcelonába utazott, hogy egy újabb próbát tegyen Samuel Eto’o leigazolására. Állítólag Galliani 30 millió fontot kínált a csatárért, ám a Bajnokok Ligája győztesének második embere cáfolta a híreket.

- Senki nem érkezik a Milanba, ez már biztos. Sem Eto’o, sem Ronaldinho – jelentette ki Galliani. – Soha nem akartunk 30 milliót ajánlani Eto’óért, pláne, hogy soha nem is volt eladó. Új támadó nélkül kezdjük a szezont, elég erősek vagyunk így is.
  • DjCooll
    ez nem is rossz ötlet:P):) de ez nekik mért nem jutt eszükbe:) szarnak ránk?:)
  • Palinko
    ha tudnbák rendesen idegen nyelven biztosan kérnék legalább 1 köszönő videót a szurkolóknak! mondjuk valami olyasmit elnéznék,hogy megköszönik az egész éven át kitató szurkolást és valami jutalomjátékot bemutatnának. hát lehetne jó videót készíteni nekünk...
  • DjCooll
    :) szóljál nekik:)
  • Palinko
    vagy ha ajándékot igértek a szurkolóknak, adják is meg. 1 kis ötlettel tudnának nekünk adni valami érdekeset. ha beígérik nekem az ajándékot nem felejtem ám el :D
  • DjCooll
    hát ha nem is klasszist igazolunk de azért igazoljunk. MErt azért kella frisítés
  • Palinko
    védelembe jó lenne. csak ne a szélre kérem! Nestához hasonlót imádnék :)
  • Nuno88
    ha a védelembe hoznak fű alatt vkit annyak örülnék meg akkor legyen meg Baptista, bár én Baptistáról nem olvastam h kiszemeltek között van :P
  • LasCar16
    megint bedőltök, emlékezzetek h. tavaly Bonerát h. igazoltuk le, meg most Souazo kapcsán is titokban,gyorsan lecsaptunk..csak más kérdés h. az Interé lett...csendesen dolgoznak a kopszék, csak próbál félrevezetni;) nyugi:)
  • Palinko
    hát én kakát nem játszatnám csatár poszton. bár előrébb tolnám a középpályáját az biztos. én így indoklom:
    kaká kiugratási hihetetlenül jók. naés Ronaldo meg olyan befejezőember aki tényleg jól fejezi be az akciót :)
    kaká helyét nehéz lenne pótolni. csatár meg van Ronaldo mellett. kaká helyére esetleg Seedorf? de ő mégsem olyan jó, nem biztos,hogy feltalálná magát. olit talán mégsem kellett volna eladni? ha inzaghi lesérül, gila nemsokat ér sokszor.

legalább szúrják ki valakivel a szemünket!
  • Nuno88
    ennyi...