• Palinko
    A brazil védekező középpályás elismerte, a következő szezonban a BL győztes Milanban szeretne futballozni.

Emerson helye bizonytalan az újjáalakuló Bernd Schuster-féle Madridban, ezért a korábbi Juve és Roma játékos minden lehetőséget megfontol.

A 'Radio Gaucha'-nak adott nyilatkozatában elmondta, szeretne visszatérni Itáliába, ha rajta múlna a Milanhoz csatlakozna.

"A Real Madridban minden sokkal bonyolultabb, mint Olaszországban. Lehetetlen nyugodtan dolgozni. A világ talán leggazdagabb és legismertebb klubjánál vagyok, de a Milan sokkal jobban szervezett közösség. A milánói klubban minden tökéletesen működik, a pályán és azon kívül is. Nincsenek konfliktusok a csapaton belül, bárki szívesen csatlakozna a Milanhoz. Nyitott vagyok minden ajánlatra, a pénz nem minden."

ha erre most nem csapunk le akkor grrrrr!!! hiába védekező középpályás valszeg védőnek is jó lenne. egy ilyen nyilatkozat után simán lekéne igazolni, mert ezt magától mondta nem azért jajadejó a milan mert leigazoltuk,hanem ha tényleg ide vágyik még sokat tehet a klubbért. bár valszeg nehéz lesz valakit a realból kihozni a kaká ügy miatt... én már ronaldo kihozásán is csodálkoztam,hogy sikerült