36664
-
á, megvan!
http://www.01ball.net/play.htm?id=25
itt lehet nézni valami kínai progi telepítése után!!!
FORZA MILAN! -
sopcastos linket nem tudtok? -
na ne már! :( akkor lemaradunk a mai meccsől? :'( -
most veszem csak észre:
28-11-2007 on 19:52
CL - Group D - Round 5. Channel 4 could change -
rai kódolva -.- -
hát eleddig a Channel 4 a Liverpoollal foglakozik. marad a Rai.
köszi a linket! -
linkek -
Maldini tuti nem jáccik, 1 héten csak egy meccset bír... Kaladze lesz középen, Brocchi rem nem kezd:SSSSs Guffinak egy kis bizalmat, bár Carlot ismerve-.- -
egyetlen pici pontocska......csak ennyi kell.... -
BROCCHI??? ÁÁÁ SEGÍTSÉG!!! -
Favalli helyére Serginho kellene szvsz meg nem bánnám ha Roni kezdeni Gila helyett, bár... -
Favall remélem nem kezd, Guffinak örülök -
lehetséges kezdő 11 estére:
POSSIBLE STARTING XI’s
Benfica (4-4-2): Quim; Pereira, Luisao, Katsouranis, Leo; Nuno Assis, Petit, Rui Costa, Rodriguez; Cardozo, Nuno Gomes
Milan (4-3-2-1): Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Gourcuff; Kakà, Seedorf; Gilardino -
laca70 #12827 Köszi. -
klerensz:DDDDdddd kell a kreatívitása a pályán-.- -
ha jól tudom influenzával bajlódik :| -
Clarence Seedorf kisebb sérüléssel bajlódik, emiatt kénytelen volt kihagyni csapata hétvégi bajnokiját is. A játékos reméli, hogy szerdán már ott lehet a csapatban a Benfica elleni találkozón.
"Hétfőn már edzettem és sokkal jobban éreztem magam. A jelenlegi állás szerint szerdán már játszhatok."
A hétvégi bajnoki rangadóra szinte biztosan visszatérhet a holland.
"Hatalmas mérkőzés lesz, két olyan együttessel mely jó formában játszik."
Ha Carlo Ancelotti fiai még komolyan gondolják a bajnoki címet, csak a győzelem elfogadható számukra. A Milan az egyetlen csapat a bajnokságban, amely még nem nyert hazai mérkőzést az idei szezonban.
“Nem tudom miért szenvedünk ennyire hazai pályán. Mindig úgy lépünk pályára, hogy nyerni akarunk. Egyetlen profi sem készül vereségre. Talán túl sok mérkőzést kell játszanunk, ezért nem tudunk állandóan csúcsformában lenni. Ráadásul az emberek mindig kiemelkedő teljesíményt várnak a Milantól."
Forrás: channel4.com
-
laca70 #12823 Inzaghi sérült?
-
elméletileg a rai uno adja a holnap BL meccsünket, bár lehet lekódolják majd :|||
de akkor marad a netes meccsnézés! -
Carlo Ancelotti kijelölte a Benfica elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre készülő keretét.
KAPUSOK: Dida, Fiori, Kalac.
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Aubameyang, Gilardino, Ronaldo
Forrás: acmilan.com -
Andrea Pirlo a mai edzés után a Milan Channel-nek nyilatkozott.
Andrea, egy újabb idegenbeli győzelem után mik voltak a mérkőzés pozitív, és negatív pontjai?
”Mindenképp pozitív, hogy sikerült nyernünk, és ezzel értékes három pontot gyűjtöttünk be, amivel közelebb kerültünk az élbolyhoz. Azonban voltak negatív dolgok is, hiszen korán gólt kaptunk, és kihagytunk egy büntetőt, de jól reagáltuk le a helyzetet, mert minden áron győzni akartunk.”
Most esélyetek lesz megtörni a San Sirot súlytó átkot. Szombaton következik a Juventus elleni rangadó.
”A Juventus elleni párharc nagy múlttal rendelkezik. Úgy gondolom, hogy ez egy csodálatos, és különleges hangulatú mérkőzés lesz. Örömteli újra az élvonalban látni a Juventust, és ismét megküzdeni velük. Nincs ennél jobb alkalom, hogy megtörjük a hazai rossz sorozatot.”
A tegnapi Cagliari elleni mérkőzésen a Te szabadrúgásod döntött. Mi a titkod?
”Mindig arra törekszem, hogy ebben is fejlődjek. Általában én végzem el a szabadrúgásokat, és néha jól sikerül, néha nem. Tegnap a kapus jó irányba mozdult, hogy hárítsa a lövésemet, de a labda röppályája megváltozott, és így a hálóban kötött ki. Az én módszerem, hogy egy kicsit furcsán találjam el a labdát, amit nehéz megvalósítani. Néha az edzéseken a csapattársaim is megpróbálják. Szerencsés vagyok, hogy én meg tudom csinálni.”
Forrás: acmilan.com -
Amit a mai meccsről tudni kell:
-------------------------------------
A hajrában szerzett Pirlo szabadrúgásgóllal szerezte meg a győzelmet az AC Milan csapata. A piros-feketék a Cagliari vendégeként léptek pályára, és már a 4. percben hátrányba kerültek. Az első játékrészben a vendégek hatalmas mezőnyfölényben játszottak, de gólt nem tudtak szerezni. A fordulás után tovább támadott a Milan, de most már siker is koronázta az erőfeszítéseiket. Egy védelmi megingás után Gilardino emelt Fortin kapujába. A hátralévő részben mindkét gárda megszerezhette volna a győzelmet jelentő találatot, de ez végül a milánóiaknak sikerült.
CAGLIARI-MILAN 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Acquafresca (4.); illetve Gilardino (61.), Pirlo (85.)
Játékvezető: Dondarini
Sárga lap: Conti (17.), Bianco (43.), Foggia (76.); illetve Gattuso (40.), Bonera (67.), Serginho (83.)
Piros lap: -
CAGLIARI (4-3-3):
Fortin, Ferri, Lopez (Bizera 74.), Bianco, Agostini, Biondini, Conti, Parola, Foggia (Larrivey 87.), Matri (Fini 66.), Acquafresca
Nem léptek pályára: 1 Marruocco, 21 Canini, 13 Del Grosso, 26 Mancosu
Vezetőedző: Sonetti
MILAN (4-3-1-2):
Dida, Oddo (Cafu 70.), Nesta, Maldini, Serginho, Gattuso (Brocchi 80.), Pirlo, Ambrosini (Bonera 58.), Kakà, Ronaldo, Gilardino
Nem léptek pályára: 16 Kalac, 19 Favalli, 20 Gourcuff, 94 Aubameyang
Vezetőedző: Ancelotti
Forrás: gazzetta.it -
sajnos nincs ilyen lehetőségem :D
de én elvárom tőle h minden meccsen a maximumot nyújtsa és ne alibi focit -
nem tom ha te 3napja még vb selejtezőt játszanál, utaznál, edzenél és játszanál milyen formát mutatnál a meccsen:P -
ne a tizi miatt haragudj rá hanem mert olyan gyengén játszott mint a harmat, a tizit bárki kihagyhatja -
Gilának és Pirlonak örülök, Kakát pedig sajnálom és mérges is vagyok rá picit.Tizi az tizi ő meg profi játékos... -
köszcsászevasz:P -
nyertünk igen... de katasztrófális játékkal, ha Pirlo nem mutatja be zseniális szabadrúgáslövő tehetségét akkor 1:1 -
hát-hát... lényeg, hogy végre nyertünk!!! -
Huh meglett! :D Hát Oddo helyére lekellene igazolni pl Zambrottát, ő úgyis jönni szeretne, ha minden igaz... -
ryhdeksan #12810 megérdemelt győzelem
..D -
Pirlo bevarrta 35ről rendesen, már majnem el lett cseszve a dutáni hangulatom, lényeg a 3 pont Oddo rémgyenge volt, normális szélsőt kellene venni-.- ... többit meg fogjuk a fáradtságra:P grat azért ...! -
kiszenvedtük a győzelmet, süllyedjetek el!!!
Pirlonak óriási grat a gólért!!! -
PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
1:2 MEKKORA GÓL!!! -
Bonera mit mentett geci o.0 -
1:1 GILA!!! VÉGRE!!! -
Oddot minek vettük meg? beadni nem tud, összerúg Gattával, a saját kapunk előtt érdekes megmozdulásai vannak -.- -
Ambrosini helyére Bonera jön ismétlem Bonera nem Gourcuff vagy Aubemeyang nem Bonera!!! Ezaz CA CSINÁLD!!! -
Ronaldo kapufa :||| -
Nyugi, Dagi mikrofonfejű büntetni fog!