36664
-
az lesz, de jó lenne ha legalább visszaírnának hogy mi a pálya :||| -
írj még egy mailt -
kupacsapat ide vagy oda, ez egy nyerhető meccs volt... -
mert a Milan szar formában volt a Pool pedig nem, Pool is tipikus kupacsapat -
hát együtt érzünk veletek :( nektek sem jött össze idén semmi, nekünk sem :(
hajrá 2008/2009! -
szégyen így kiesni, csak maguknak köszönhetik...ha Wengernek fontos a BL akkor MIÉRT KELL VÉDEKEZNI???
Senderost berakni a kezdőbe, Hlebet kirakni baloldalra áhh....
Az a felállás és taktika ami a Milan ellen bejött most miért nem volt jó?........ -
hát aki minket megvert, azt is utolérte a végzet... Liverpool 4 - 2 Arsenal
Liverpool - Chelsea
és Manchester - Barcelona (szerintem)
meccs lesz. -
álmodozni csak lehet :D -
de mivel már jáccik az egyikben neisálmodjatok -.- :D -
FABREGAS: 'Arsenal, Milan, Real, and Barcelona are dream teams'
forrás: acmilan.com
-
helyes helyes csak tökösen
-
Galliani: "Erős Milanunk lesz"
"A 2015-ös Expo megrendezése, a város mellett a Milan számára is büszkeséget jelent, hiszen a klub neve az angolban megegyezik a város nevével. Ne felejtsük el, a 19. század végén angolok alapították az egyesületet."
"A hétvégén lezajlott fordulóban a különbségek köztünk és a riválisaink között nem változtak, ezért úgy gondolom, a következő kör döntő fontosságú lesz. A bajnoki címért és a negyedik helyért zajló versenyfutás szempontjából az Inter-Fiorentina és a Juventus-Milan is kulcsfontosságú találkozó lesz. Vasárnap megnéztem a Palermo-Juve meccset. Egy fantasztikus csapatot láttam, lenyűgöztek engem. Mindig jó volt a kapcsolatunk. Bármi is történt a múltban, a mi részünkről már el lett felejtve. Torinóban egy remek csapattal, egy nagyszerű klubbal találkozunk majd. Hazai porondon ők a legeredményesebbek, míg mi a nemzetközi színtéren vagyunk listavezetők."
"Ami Nesta eltiltását illeti, az ügyet péntek délben tárgyalják majd. Van néhány korábbi ügy, ami bizakodásra adhat okot, de meg kell várnunk a pontos döntést. Jelenleg a védelmünkből Oddo éppen műtéten esett át, Nesta és Kaladze eltiltásukat töltik, Favalli pedig sérült. Egy dolog biztos, tizenegy emberrel lépünk pályára szombaton."
"Ami a Ronaldinhoról szóló híreket illeti, folyamatosan kapok hívásokat spanyol újságíróktól, még késő este is, de most is csak annyit mondhatok, mint máskor: Három-négy angol klub és és három-négy másik európai élcsapat verseng érte. Azok, akik általában ilyenkor számításba jöhetnek. Nem tudom, hogy érkezik-e Ronaldinho, de az biztos, hogy Kaká marad. Számos együttes akarta megszerezni, de mi sosem kívántuk eladni, és ezzel az ügy lezárult."
"Ami Shevchenkót illeti, ő továbbra is a Chelsea játékosa. A taktikánkat és az edzőnket sem fogjuk lecserélni jövőre."
"Silvio Berlsuconi mindig közel volt a csapathoz, lehetett épp kormányon vagy ellenzékben. Minden transzfer az ő beleegyezésével örtént. Csak egy Milan létezik, egy elnökkel. Ha ő mondd valamit, azt azért teszi, mert úgy is gondolja. Ha van őszinte és határozott ember, az Berlusconi."
"A következő szezonban egy ütőképes, erős Milanunk lesz, függetlenül attól, hogy a BL-ben vagy az UEFA kupában indulunk majd. Nem hiszem, hogy az igazolásoknál számítani fog, milyen sorozatban szereplünk. A játékosok és ügynökeik hosszútávra terveznek, hosszútávú szerződeéseket kötnek a klubokkal. A Milan patinás együttes, mely számos sikert ért már el. Nem hinném, hogy létezik olyan játékos, aki ne játszana szívesen nálunk."
Forrás: acmilan.com -
nekem tetszik. -
írtam e-mailt de semmi reakció :( -
Nuno hg-val mi a helyzet?:D -
vhogy jobb lett mint az enyém :D
sztem királyos!!! -
joak lesz e?? mostanába csak ennyi tellik :D -
Berlusconi nyilatkozat
Silvio Berlsuconi egy olasz rádióban beszélt Ancelottiról és a csapatról.
“Ancelotti a Milan család tagja, arra számítok, hogy a következő években is ő ül majd a kispadon.” -mondta az elnök egy olasz rádióban
“Számos sérüléssel kellett megbírkóznunk ebben a szezonban, és a csapat nem erre készült. Azzal számoltunk, hogy a Kaká-Pato-Ronaldo hármas támadja majd az ellenfelek kapuját.”
“Még most is bajnokokkal teli a keretünk, még akkor is, ha kezdenek kicsit öregedni. Paolo Maldini valószínűleg befejezi a nyáron, de ennek ellenére sem mondanám, hogy kiöregszik a csapatunk. Szükségünk van néhány fiatalra, akikkel megerősítjük az együttest.” -fejezte be Berlusconi.
Forrás: goal.com -
Napi pletyka: Dida Lyonban folytatja?
Az Olympique Lyon erőteljesen érdeklődik az AC Milan kapusa, Nelson Dida iránt. A Controcampo szerint a Lyon már megkezdte a tárgyalásokat a piros-feketék vezetőivel, hogy a brazil hálóőr a következő szezont már Franciaországban kezdje meg.
Az ügyletet hátráltatja Dida 2.5 millió fontos fizetése, de a Milannál úgy döntöttek, átvállalják a felét, hogy ezzel is segítsék a megállapodás létrejöttét.
Dida a sokat bizonytalankodó Gregory Coupet helyére érkezne Lyonba.
Forrás: tribalfootball.com -
mármint ez -
jó lenne.... -
Milan-Catania összefoglaló -
nade most F1, megyek :) -
Képes lesz visszatérni? Ronaldo állapota a vártnál gyorsabban javul
A Bajnokok Ligája címvédő (igaz már nem védheti meg) olasz AC Milan csatárának, Ronaldónak állapota a vártnál gyorsabban javul. Az aranylabdás zseni gyógytornásza szerint a játékos hamarabb visszatérhet a pályára, mint ahogyan azt korábban remélték.
Ronaldo februárban szenvedett súlyos sérülést, amely sajnos nem az első volt a kiváló csatár életében. A szkeptikusok már az újabb sérülése előtt temették a brazilt, s azóta a legtöbb futballrajongó közül is csak kevesen gondolták úgy, hogy Ronaldóból egyszer még ismét használható játékos lesz.
Az aranylabdás támadó mindenesetre a körülményekhez képest jó úton halad a visszatérés felé.
„Van egy pár jó hírem” - nyilatkozta a SportTV-nek adott interjújában Ronaldo gyógytornásza, aki talán most a legfontosabb személy a csatár életében.
„A vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy Ronaldo gyógyulása a legjobb úton halad. Mindannyian reméljük, hogy a felépülés kevesebb időt vesz igénybe, mint ahogyan azt korábban reméltük"
„Mindenesetre az elmondhatom, hogy Ronaldóban hatalmas tettvágy dolgozik, hogy ismét futballozhasson” – tette hozzá a szakember.
A kétszeres világbajnok klasszis február 13-án az AC Milan–Livorno olasz bajnoki mérkőzésen sérült meg súlyosan.
Ronaldo 1993-ban kezdődött profi pályafutása során válogatott és klubszinten is szinte mindent megnyert, egyedül a Bajnokok Ligája-trófea hiányzik a vitrinjéból.
Tavaly ugyan már a Milan játékosa volt, amikor az olasz csapat megnyerte a legrangosabb európai sorozatot, de még a Real Madrid nevezte a BL-re, így nem volt tagja a Bajnokok Ligája-győztes gárdának. -
Carlo reakciója a tegnapi mérkőzés után:
“Végre a megfelelő tempóval és egységben kezdtünk egy mérkőzést. Végig irányításunk alatt tartottuk a játékot, mág akkor is, ha a végefelé volt pár fáradt emberünk a pályán. A legfontosabb, hogy újra rátaláltunk az igazi arcunkra. A csapat még mindig rendelkezik a megfelelő büszkeséggel és a munkához szükséges motivációval. Ez egy nagyon nehéz szezon, de reméljük, hogy a vége jól sikerül majd.”
A mérkőzés két hőse a sérüléséből visszatérő Kaká Inzaghi volt.
“Amikor Kaká nincs a pályán, megérzed a hiányát. Ma este ismét a régi játékát láthattuk. Az igazi gondot az jelentette, hogy egy hónapig nélkülöznünk kellett Inzaghit.”
Végül az esetleges nyári érkezőkről is mondott pár szót Ancelotti
“Ronaldinho egy klasszis, akinek nehéz szezonja van. Ami képességeit illeti, azok megkérdőjelezhetetlenek.
“Shevchenko? A klub komoly összeget fektetett Patóba. Sheva hasonló karakterisztikájú játékos, ezért kockázatos lenne két egyforma típusú csatár használata. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudnának együtt játszani.”
Forrás: goal.com -
én csak reménykedek hogy nem megy:) -
Mourinho nem fog menni az Interbe és Drogba se, legalábbis ha engem kérdeztek, én azt mondom h nem megy :) -
JÁTÉKOSSORS. Silvio Berlusconi kijelentette, mindent el fog követni, hogy megvásárolja a brazilt jelenlegi klubjától, a Barcelonától
Silvio Berlusconi, az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő AC Milan elnöke kijelentette, hogy a nyáron mindenképpen megpróbálják megszerezni a Barcelona brazil játékosát, Ronaldinhót. Carlo Ancelotti, a csapat vezetőedzője is megerősítette: a klub fontolgatja a klasszis átigazolását.
Ronaldinho helyzete egyre bizonytalanabb a Barcelonában. Az utóbbi időszakban régi formájához képest haloványan teljesítő támadónak talán jót is tenne a váltás. Kérő pedig akad rengeteg, köztük az AC Milan is.
„Igen, remélem, és hiszek is benne” – válaszolt a felvetésre Silvio Berlusconi, miszerint Ronaldinho a következő szezonban már a Milanban játszana.
„Megpróbáljuk megvenni őt” – tette hozzá a sportvezető.
A La Gazzetta dello Sport információi szerint az olasz csapat 20 millió euró körüli összeget szánna a Barca 28éves játékosára, akit még 2010-ig köt szerződés a katalánokhoz.
Persze az ügyletet meggátolhatja, ha a piros-feketéknek nem sikerül Bajnokok Ligája-indulást érő helyen végezniük.
A La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap szerint 60 százalék az esély arra, hogy Ronaldinho a Milanba igazol, 30 százalék, hogy az Internazionale lesz a brazil következő állomáshelye, míg 10 százalék, hogy a katalánoknál marad.
A Barcelona támadója újabb sérülése miatt valószínűleg már nem lép pályára ebben az évadban, értelemszerűen csapata vasárnap nélküle fogadja a Getafét. Frank Rijkaard vezetőedző reméli, hogy így is sikerül közelebb kerülniük az éllovas Real Madridhoz, amely szombat késő este játszott a Mallorca otthonában.
nso -
akkor hajrá Ferrari 13:00-kor ;)
na, szóval Ronaldinho biztosan erősítés lenne.- Borriello, hát... szerintem inkább Drogba kellene! Róla is szó volt, csak az a gond, ha jön Mourinho az Interbe, tuti Drogba is oda fog igazolni, az meg gyilkos páros lenne :S -
Jövő héten megyünk Torinóba, a Juventus elleni rangadó következik!
-
Goal.com osztályzatai a tegnapi meccsre! -
AC Milan - Cagliari
-
Ancelotti: Jöhet Ronaldinho, de kell még egy csatár!
Az AC Milan vezetőedzője örülne, ha a vezetőknek sikerülne megszerezni Ronaldinhót, de a tréner kijelentette, a brazilon kívül még egy csatárt igazolnia kell a klubnak.
- Ronaldinho egy igazi bajnok, ráadásul csodásan bánik a labdával. Köztudott, hogy a Milannak már régóta fáj a foga a játékosra, de ő jelenleg a Barcelona alkalmazásában áll, ám amint lehetőség kínálkozik arra, hogy megszerezzük őt, megtesszük a szükséges lépéseket – jelentette ki Ancelotti. – Ezzel együtt továbbra is azt vallom, hogy nekünk egy igazi előretolt ékre van szükségünk.
Hogy ki is lenne ez a bizonyos csatár, arról már nem volt hajlandó beszélni a szakvezető. Az olasz sajtó szerint komoly esély van arra, hogy a klubvezetők Borriellót visszarendelik Genoából, ám a helyére kölcsönadják az ifjú Paloschit, aki már többször is kellemes benyomást tett a szakvezetésre és a drukkerekre is.
Ancelotti most először nyilatkozott arról, hogy a hónapok óta nem túl jól teljesítő Gilardino-Gourcuff kettős sorsa valóban bizonytalanná vált a csapatnál. A tréner ugyanakkor kijelentette, ha rajta múlik, mindkét játékost megtartja.
forrás: samsungsport.hu -
AC Milan - Cagliari 3:1
Kétgólos győzelmet aratott az AC Milan csapata a Cagliari ellen az olasz bajnokság mai játéknapján. A piros-feketék Kaka révén már a 8. percben megszerezték a vezetést, amit a sérülésből visszatérő Inzaghi egy szöglet után megduplázott. A fordulás után gyorsan szépítettek a vendégek, de Pippo második gólja eldöntötte a három pont sorsát.
MILAN-CAGLIARI 3-1 (2-0)
Helyszín: San Siro - 52.422 néző
Gólszerzők: Kakà (8.), F. Inzaghi (31. és 69.); illetve Conti (49.)
Játékvezető: Rosetti
Sárga lap: Kaladze (22.), illetve Lopez (25.), Canini (37.), Agostini (45.), Parola (64.)
Piros lap: -
MILAN (4-4-2):
Kalac; Bonera, Maldini, Kaladze, Favalli (Cafu 61.); Gattuso (Brocchi 66.), Pirlo (Gourcuff 75.), Ambrosini, Seedorf; Kakà, F. Inzaghi
Nem léptek pályára: Dida, Simic, Gilardino, Paloschi
Vezetőedző: Ancelotti
CAGLIARI (4-3-1-2):
Storari; Pisano, Lopez, Canini, Agostini; Biondini, Conti (Acquafresca 74.), Fini (Parola 46.); Cossu (Jeda 46.); Matri, Foggia
Nem léptek pályára: Capecchi, Ferri, Del Grosso, Larrivey
Forrás: gazzetta.it
-
jó mérkőzés volt a tegnapi, szerencsére tudtam nézni, bár nem voltam otthon.
az első félidőben az igazi Milant láthattuk, gyönyörű támadásokat vezettünk,é s a tamadásaink nem voltak lassúak, tették-vették a labdát, Seedorf se volt lassú, mindeni odatette magát. Ambrosini hihetetlen volt, minden letámadásánál, labdátszerzett. Kaká nagyon szép gólt lőtt, de az az érzésem h ha nem lett volna önzetlen akkor lőtt volna még egyet vagy kettőt is akár :)
Pipporól meg nem tudok mit mondani, egyszerűen fantasztikus, visszatért és két góllal járult hozzá a sikerhez, remélem birni fogja a szezon hátralévő részét és gólokkal visz minket a 4. helyre.
Kalácsot nem hibáztatom a gólért, hiába h becsusszant a hóna alatt és potya gól volt. A másik dlog meg az, hogy les volt, csak ugye a partjelző megint nem jelzett semmit. Január óta ez volt az első bakija Kalacnak. Semmi gond, kövi meccsen is ő védjen.
A sérülteknek remélem nem lett komoly bajuk.
A másik pozitívuma a meccsnek h Gourcuff játszott végre és nem 5 percet hanem majdnem 25-t.
Na ennyi lett volna! :)
FORZA MILAN!!! -
jó reggelt!:)
ahogy elnézem jó meccs lehetett, grat a csapatnak a győzelemhez:))) -
thx, én is hasonlóképp teszek,
csak most érzékeltem igazán, hogy a forma-1 ben legalább közös sikerért szorítunk :)
(bár Schumacher távozása óta nincs bennem az a tűz mint régen, erről is tudnék mesélni elég sokat, például amikor "nem tudom hányban" a belga futamon Coluthard miatt kiesett, kicsordult a könnyem, és volt még pár eset, amikor feszült a húr)
szia, jó éjt!
(bocs mindenkitől az offért
)
-
áh Pippo, Pippo :) és még Kaká is megerőltette magát jó tudni hogy lehet rá számítani egészségét kockáztatva játszott és még gólt is rúgott. szép volt! -
én is így vagyok! néha, ha időm engedi, megnézek mondjuk egy spanyol meccset, esetleg angolt, és persze, az egyik csapat mindig szimpatikusabb, mint a másik, de kedvenc csapat az más. Most is pl a BL-ben még van olasz, így a Romának szorítok.
Na, lassan elmegyek alduni... holnap futam lesz, drukkolni kell az olasz csapatnak :))
Jóéjt, és sok sikert a köv. meccshez ;) -
hm...hát ilyenek lesznek mindig, ez van,
bár azt sosem értettem, hogy mi abban a jó, ha mindig másnak szurkol az ember..., mert mondjuk én is szoktam más meccset nézni, és mindig szurkolok vmelyik csapatnak a kettő közül,
de egy csapatot (ami kettő:)) sem tudok úgy szeretni, mint a jelenlegi(eke)t
másképp nem lehet rajongani/örülni/sírni, csak, ha szívből jön