36664
-
Sérültek: Jankulovski, Oddo, Emerson, Pato, Ronaldo -.- -
hogy-hogy keretben van? -
mi van vele? -
Ronaldo? -
Ronaldinho megállapodott a Milannal
"Ronaldinho és a Milan megállapodott egymással".- nyilatkozta de Assis, a játékos ügynöke, a Gazzetta dello Sport-nak.
Az olasz sportlap szerint a brazil 2012-ig kötelezné el magát, évi 8 millió euróért. Ezenkívül a reklámbevételeit is megtarhatná.
A Milan alelnöke, Adriano Galliani szintén megerősítette a hírt, de hozzátette, a Barcelonával még meg kell egyezni a vételárban.
"A játékossal már sikerült minden részletben megállapodnunk." -mondta
"Most már csak a klubjával kell egyezségre jutnunk."
A Milan valószínűleg 20 és 30 millió euró közti összeget fizet majd a Barcelonának. Ronaldinho 16 millióért akár ki is vásárolhatná magát 2010-ig szóló szerződéséből.
Forrás: gazzetta.it, goal.com, channel4.com -
jól halad a tárgyalás akkor, remek...
Simic nem olyan rossz védő hiszen itt játszik nálunk, de nagy meccshiánya van az biztos, de sajnos nincs más, szal valszeg ő fog kezdeni, de lehet h a Cafú, Bonera, Maldini, Favalli négyes, majd elvállik este...
FORZA MILAN!!! -
hurrá -
Ronaldinho - MILAN : 2012-ig szolo szerzodes. Az utolso szo a katalanoke.
"Ronaldinho es a MILAN eggyetertenek" - Roberto de Assis kijelentese , amiutan egyutt ebedelt Gallianival.
A MILAN keszen all 2012-ig szolo szerzodest ajanlani a brazil zseninek , 8 millio euros evi fizetessel.
Minden reklamugy , a jatekosnal maradna.
Egy par dolgot kell meg letargyalni , de a fotemakon , eggyetertettek.
(Gazzetta dello sport) -
Simic nem olyan rossz védő mint amilyennek gondoljátok valszeg egy Bonera-Simic-Maldini-Favalli négyessel fogunk kezdeni.. -
Patonak izomsérülése van és egy hete nem edzett, ezért nincs a keretben... -
hát én lehet h megpróbálnék egy Cafú, Bonera, Maldini, Serginho védellmet... Simicet nem tenném a kezdőbe mert ebben az évben 2 meccset játszott eddig -.- -
úúr Isten!! Mi lesz ez a védelem... :( -
Goalpontcom -
na szóval PAto sérült, de a hivatalos honlapon semmi hírt nem adtak efelől és nem tudtam h miért nem volt a Cagliari ellen sem, remélem mihamarabb felépül... -
A Juve elleni Milan keret:
Kapusok:Dida, Fiori, Kalac
Védők: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Maldini, Serginho, Simic
Középpályások:Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Paloschi
Eltiltott: Nesta, Kaladze
Sérültek: Jankulovski, Oddo, Emerson, Pato, Ronaldo
Forrás: acmilan.com -
egyetértek, ezek a játékosok nagyon jók, D. Alvest, Flaminit, Barzaglit látnám Dinnyón és Sheván kívül a Milanban, ja és egy normális kapust, Freyt vagy Ameliat vagy vki más normálisat... -
mondjuk ez nagy jóindulattal sem nevezhető fiatalításnak, nem tudom hogy mikor térünk már észhez, remélem nemsoká és igazolunk fiatalokat is.... -
+ Sheva :) -
mate317 #15167 Pato-Ronaldo-Ronaldinho-Kaka! A világ 4 legjobbja lesz a Milan támadó szekciója? Ámen!!! -
védelemben, kpályában tuti lesz fiatalítás Dinhóban is benne van még 4 év, Shevában 3 kb... Flamini,Nasri,Mario Gomez,Berbatov,Mexes,Lloris,Garay,Dani Alves,Diego,Diego Capel,Lell,Hleb... én ezekre a játékosokra startolnék rá legszívesebben -
+1 
ennek ellenére nem bánom ha jön dinnyó meg seva, csak könyörgöm pár fiatal tehetséget hozzunk már, akik lehetőséget is kapnak. -
Szerintem nem a kiöregedőben lévő játékosok kellenének hanem a fiatalok akik jók lesznek majd idővel. -
de még semmi konkrét? mert ugye még nincs is átigazolási időszak, ha jól tudom :D ez a firefox kitörölte az rss jeimet és lusta vagyok vissza tenni őket ezért úgy el vagyok veszve inkább itt informálódok :D -
shogun6 #15162 hát felemás érzéseim vannak, ez a két játékos egyáltalán nem nevezhető fiatalításnak. Bár, ha úgy játszanának, mint fénykorukban(esetleg közel ahhoz) és a többiek is csatlakoznának hozzájuk, akkor bivalyerősek lennénk. Viszont ha nem(erre gondolni sem akarok többet), akkor adtunk egy pofont a sz..nak
180%, tehát 90-90 vagy 100-80 vagy hogy van ez most ...
remélem rajtuk kívül még érkezik egy két spíler!
Forza Milan -
na ha ez összejön akkor a mezeladásokból több pénz fog befolyni mint ha BL-t nyernénk 
-
Igazolásokról:
Spanyol és olasz sajtóértesülések szerint a Milan és a Barcelona megegyezett Ronaldinho átigazolása ügyében, ezzel párhuzamosan pedig Silvio Berlusconi célegyenesbe látszik érkezni Sevcsenko visszahozatalát illetően.
A hírek szerint a Milan alelnöke, Adriano Galliani csütörtökön Barcelonába repült, ahol Ronaldinho ügynöke, Roberto de Assis, és a FIFA ügynöke, Ernesto Bronzetti társaságában találkozott a Barcelona direktorával, Txiki Beguiristain-al. A dolog konkrét előzménye az volt, hogy De Assis megkapta a katalán klub hozzájárulását ahhoz, hogy ügyfele olaszországi átigazolásáról megkezdhessék a tárgyalásokat. Míg a korábbi hírek az Inter érdeklődéséről is szóltak, De Assis elhárította ennek lehetőségét, mondván, hogy fivére vagy a Milanhoz igazol, vagy marad a Barcelonában.
Ronaldinho szerződése 2010-ig szól a Barcelonával, kivásárolási záradéka 125 millió euróról szól, azonban úgy tűnik, hogy a jelen pillanatban a Milannak elég lesz 20 millió eurót fizetnie a játékos szolgálataiért.
A közelgő transzfereket megerősítendő, Galliani tegnap este a következőket nyilatkozta:
"180 százalék esély van rá, hogy Ronaldinho és Sevcsenko a Milanban fognak kikötni. Természetesen mivel mindkét játékos szerződés alatt áll, csak reménykedhetünk, de szerintem meg fognak történni ezek az igazolások."
Forrás: goal.com, channel4.com -
nekem a véleményem h Sheva akár már ma is jöhet :) -
nem biztos, hogy olyan rosszul járnánk vele szerintem. nekem még mindig nagy kedvencem, és szerintem többre mennénk vele, mint Gilával :S -
...
-
ajánlom hogy kacsa legyen. ha viszont igaz, hát ekkora barmokat... nem ők hülyék ők nem vesznek valamire való csatárt kapjuk shevát nagyszerű, aki 2 éve úgy húzott el mint a vadliba, most meg csövezi magát vissza ezek a barmok meg örülnek neki... hát fantasztikus. -
Berlusconi felemelte a szavát: Sevcsenko visszatér a Milanba
Hetek óta arról cikkeznek világszerte, hogy Andrij Sevcsenko visszatérhet korábbi sikereinek helyszínére, a San Siro-stadionba. A Chelsea ukrán labdarúgója Silvio Berlusconi parancsszavára nyáron ismét az AC Milan mezébe bújhat.
Már elköszönt londoni csapattársaitól, házat vásárolt feleségével a comói-tó partján, barátainak megsúgta, a nyáron újra kedvenc csapatában kergeti a labdát. Ilyen és ehhez hasonló információk láttak napvilágot a népszerű Shevával kapcsolatban az utóbbi hetekben.
A találgatásoknak azonban vége, Silvio Berlusconi klubelnök közbelépett, telefonon értesítette Carlo Ancelotti vezetőedzőt, az ukrán labdarúgónak igenis helye van az AC Milanban. Nyáron tehát összeállhat a Pato-Sevcsenko álomkettős, amellyel talán a milánói szurkolók is elégedettek lehetnek. És persze megbocsájthatnak az aranylabdás ukrán klasszisnak, hogy két évvel ezelőtt megcsalta kedvenc klubcsapatát és Londonba szerződött. -
most olvastam topfoci.hu-n...
A Barcelona elengedte Ronaldinhót!
Lapértesülés szerint az FC Barcelona vezetősége közölte Ronaldinho ügynökével, hogy a jövőben nem számít a brazil futballistára, vagyis kereshet új klubot.
A Sport című katalán újság úgy tudja, Roberto de Assis, Ronaldinho fivére és egyben ügynöke "mindent megtesz azért, hogy testvére Olaszországban vagy Angliában érjen földet", továbbá hogy "Ronaldinho elsősorban az AC Milanhoz szerződne, ha el kellene hagynia a Barcát".
Silvio Berlusconi, a milánói egyesület elnöke maga is közölte: igényt tartana az aranylabdás sztárra.
Az újság értesülése szerint Roberto de Assis két héten belül el is intézne mindent, de "a Barcánál azt mondták neki, hogy az ilyen jellegű dolgokat nyugodtan kell elintézni, nem szabad sietni, vagyis az átigazolás valószínűleg több időt vesz majd igénybe, mint amennyit ő elképzel".
A madridi Marca szerint kínaiak is bejelentkeztek a brazil csillagért, nevezetesen a Kuo'an szeretné megszerezni őt. A fővárosi lap úgy tudja, hogy Roberto de Assis nem utasította vissza az ajánlatot, és a későbbiekben is találkozik még a kínai együttes képviselőivel.
Ronaldinho jelenleg sérült, a múlt héten szenvedett izomszakadást a jobb lábában, így az idény végéig már nem léphet pályára. (hirado.hu) -
oks, akkor hajrá Frey ;) -
holland bajnokikon lepkézik mostanában, felejtsük el könyörgöm!...:S
-
nem rossz kapus szerintem, van mikor óriási bravúrokat tud bemutatni, de a listáról én Frey-el egyeznék ki, max Frey után jöhetne Gomes... -
Napi pletyka: Ismét Gomes
A PSV Eindhoven kapusa, Heurelho Gomes újra rákerült a Milan listájára.
A piros-feketék továbbra is elszántan keresnek egy új elsőszámú hálóőrt, és a Gazzetta dello Sport szerint Sebastien Frey (Fiorentina), Hugo Lloris (Nice) valamint Artur Boruc (Celtic) mellett, Gomes neve is felmerült.
Forrás: tribalfootball.com
-------------------------------------------------------------------
Őt nem ismerem, vélemények?
-
hmmm -
ez milyen event volt?:) -
-
de várom már a Juve elleni meccset :)
nagyon bízom benne hogy sikerül megnyerni...