36664
  • Forza Italia
    Fiorentína fordított a Samp ellen. 2-1
  • Yulcsa
    wow, jó lehet a meccs! :)
  • shogun6
    Livornonak*
    ilyen és még ennél is jobb játékot várok a maradék 3 fordulóban, Fio botlás(oka)t és meg lesz a 4. hely :)
    Forza Milan
  • shogun6
    Seedorf 4-0, ezután két perccel szöglet a Livernonak, fejes, Kalac azt hitte mellé megy, gól 4-1
    Patot hozzák be, hagy vágjon ő is egyet!!
  • shogun6
    Alta Tensione, Super Pippo Inzaghi mesterhármas :)
  • Yulcsa
    64' Livorno 0-3 AC Milan :D
    valakiii! ki lőtte az utolsó 2 gólt?
  • Yulcsa
    55' Livorno 0-2 AC Milan
    Ki lőtte?
  • LasCar16
    próbáljátok meg a channel 1-et!
  • Palinko
    eddig minden nagyszerű :)
  • Yulcsa
    nos, Kimi nyert, FORZA MILAN! :)
    42' Livorno 0-1 AC Milan
  • Yulcsa
    ezaaaz
    28' Livorno 0-1 AC Milan
    és Kimi is vezet még :) 10 kör ;)
  • LasCar16
    Pippo a 23.ban megszerezte a vezetést, Fio-Samp 0-0
  • LasCar16
    mindegyik csatorna szarakodik...-.- kezdek bepöccenni...
  • Yulcsa
    amúgy
    12' Livorno 0-0 AC Milan
  • Yulcsa
    egyetértek :)
    sajna nekem valahogy egyik stream sem akar bejönni :(
    F1-ben u.a. az állás eddig :)
  • Palinko
    köszi valakinek biztosan segítettél, de nekem túl gyenge a sávszélem :((( de remélem örömmel közvetítetek :)
  • LasCar16
    mai meccshez
  • LasCar16
    stream kell-e majd?:)
  • Palinko
    eddig jól alakul, sajna én csak az F1 et láthatom, szóval
    1. Raikönen
    2. Massa
    mondom hogy eddig jó :D
    valaki majd please kommentálja a Milan meccset!
  • Nuno88
    tökéletes :D
  • szucsy89
    na akkor kívánom hogy nyerjetek...

nyerjen a Milan is és a Ferrari legyen az első:D

így mindenkinek jó lesz?:D
  • Nuno88
    remélem ma győzelem lesz, sajnos nem látom a meccset mert nekem is mecsem lesz, de bízom a 3 pontban!!!

FORZA MILAN!!!
  • Yulcsa
    hát azt hiszem az lesz, hogy itt a gépem benyomom a netes tv-t, a normál tv-n 2 m-el odébb meg majd megy a futam :))
    érdekes lesz, de volt már ilyen :)
  • szucsy89
    PIP bekapcs és jó is lesz:D
  • LasCar16
    természetsen a Milan-t nézed, ugye?:D
  • Yulcsa
    Livorno-Milan: A keret

Kapusok: Fiori, Kalac, Offredi,

Védők: Oddo, Bonera, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Jankulovski

Középpályások: Brocchi, Ambrosini, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

Csatárok:Gilardino, Inzaghi, Pato, Paloschi

Nem bevethető: Dida, Emerson, Serginho, Maldini, Ronaldo

Kimaradt: Cafu, Simic
  • Yulcsa
    holnap egyidőben lesz a Forma 1 és a Milan meccs
  • Nuno88
    Silvio Berlusconi és az elnöki pozíció

"Pillanatnyilag le kell mondjon a Milan elnöki posztjáról, mivel hamarosan miniszterelnöki esküt fog tenni. Szomorú is emiatt, de fájó szívvel meg kell hogy tegye az összeférhetetlenség miatt. A klubot az alelnök fogja irányítani, - ahogy ez történt legutóbb is - aki én leszek, mivel a tanács megújított ebben a tisztségemben, miután megtartották gyűlésüket."

R10 és Zambrotta

"Ronaldinho Milanba akar igazolni, ez egyértelmű. Jelenleg még nem állapodtunk meg a Barcelonaval, de az átigazolási szezon augusztus 31én zárul, nem látom értelmét a kapkodásnak. Ha marad az az összeg amit a Barcelona jelenleg kér érte, R10 nem lesz a Milan játékosa. Reméljük sikerül faragnunk az igényükből, de ismétlem, a játékosok általában júliusban szoktak érkezni, szóval rengeteg időnk van még, és nem szükséges ma pontot tennünk az ügy végére."

Rino Gattuso

"Rinónak hosszútávú szerződése van velünk, és nagy Rossoneri szurkoló. Május 19től (utolsó forduló után 1 nappal - szerk.) rendelkezésére állok bármelyik játékosnak és ügynöknek hogy bármilyen témában beszélgessünk, de minden arra utal hogy Rino Gattuso még hosszú ideig nálunk marad. Azonban, egyik játékossal sem beszélek a piacról a szezon végéig."

Andrea Pirlo

"Andrea Pirlo kudarcnak ítélné meg ezt a szezont ha nem érnénk el a Bajnokok Ligáját érő helyezetést a bajnokságban? Az újságíró mondta neki, ő meg egyetértett abban hogy a bajnokság kudarc lenne ha nem érnénk el ama pozíciót, nem pedig a szezon. Biztos nem a nemzetközi kupákra célzott. A bajnoksággal kapcsolatban egyetértek vele."

A Derbi és a következő négy meccs

"Az Inter ellen Derbi egy meccs a négy közül ami még hátra van ebből a szezonból. A célunk a Bajnokok Ligája, és szinte biztos ha nem nyerjük meg a hátralévő négy meccsünket, sőt még ha meg is nyerjük őket, akkor sem lehetünk biztosak benne, hogy nem fogjuk magunkat kvalifikálni a selejtező körre. Épp ezért rendkívül fontos hogy jól teljesítsünk a derbin, mint ahogy a többi mérkőzésen is, minden egyéb külön motiváció nélkül. Ha van rá mód, behúzzuk majd a 12 pontot, nem számítva a váratlan dolgokat, amik megtörténhetnek a fociban, mint ahogy meg is történt a Liverpool - Chelsean. Ha az Inter ellenünk nyeri meg a Scudettot (csaknem - szerk.), meg kellene tapsoljuk őket."

Paolo Maldini és a csapatkapitányi karszalag

"Ezek a dolgok amik, mind a következő szezonra tartoznak. Jelenleg csak az idei szezonra gondolunk, az utolsó négy mérkőzésre, a Livorno elleni meccsre, amit 3 napon belül fogunk játszani egy kemény csapat ellen, aki a túlélésért küzd. Nehéz lesz számunkra, akárcsak a Fiorentinanak és a Sampdorianak akik egymással mérkőznek a hétvégén. Hogy Maldiniről és a csapatkapitányságról beszéljünk, lesz bőven elég idő május 19 és aug 31 között."

Bajnokok Ligája és az UEFA kupa

"A Milan bármely Európai kupában részt vesz gond nélkül. Reméljük, hogy a Bajnokok Ligájában játszhatunk jövőre, de ha mégsem, nem történik tragédia. Nem hinném hogy Rumenigge, Beckenbauer és a Bayern München öngyilkosságot követett volna el. Ha UEFA kupa lesz nem fogjuk cunamiként megélni. Nem értem ezt a nagy aggódást."

A következő szezon

"Mint mindig az elsődleges célunk a Bajnokok Ligája, mivel meg vagyunk győződve arról, hogy Európa bajnokának lenni sokkal jelentőségteljesebb és különlegesebb. Mindenesetre, annak ellenére hogy el kell érjük a következő Bajnokok Ligáját, két év "szünet" után, meg kell hogy legyen az akarat hogy jól teljesítsünk a bajnokságban."

Christian Abbiati

"Abbiati a miénk, és remekül teljesített Torinóban, a Juventusban és az Atléticóban is. Szeretne visszatérni. Megkaptam tőle az Atlético mezét... Az ok után hogy Ronaldinho küldött egyet Berlusconinak, egy újabb mez érkezett Spanyolországból (mosolygott). Abbiati kinyilvánította hogy szeretne visszatérni, és azt mondom, számtalan lehetőség van arra hogy ez meg is történjen."

Robert Aquafresca

"Ő a Cagliari és az Inter közös tulajdona. Nem fogjuk zaklatni egyik csapatot sem az egyik feléért."

ford: lalas

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Gattuso döntött: a nyáron távozik

A Corriere dello Sport információja szerint Gennaro Gattuso úgy határozott, hogy a nyáron mindenképpen elhagyja a Milant, és egy olyan csapatot keres, amely iránt kisebb az érdeklődés.

A Milan középpályását már az elmúlt szezonban is összehozták a Manchester Uniteddal, miután Gattuso azt nyilatkozta, hogy szívesen próbálná ki magát az angol bajnokságban is. A világbajnok szerint stílusának fekszik a brit foci, ez már korábban, skóciai légióskodása idején bebizonyosodott. A Bajnokok Ligája-győzelem után azonban szóba sem jöhetett Gattuso távozása, akit idén sem enged el szívesen a Milan:

- Rinónak hosszú távú szerződése van, és nagy rajongója a klubnak. Bár még nem beszélhetek magabiztosan, hiszen csak május 19-e után tárgyalhatok majd a játékosokkal és ügynökeikkel, de én úgy hiszem, Gattuso sokáig erősít még minket – jelentette ki Adriano Galliani, aki a napokban veszi át a Milan elnöki teendőit Silvio Berlusconitól.

Ugyanakkor a Corriere dello Sport Gattuso motivációját is tudni véli, a lap szerint a játékos egy kicsit kisebb érdeklődésre vágyik, ennek megfelelően keres csapatot magának. Ennek némileg ellentmond, hogy a Real Madridot, a Manchester Unitedet és a Bayern Münchent hozzák összefüggésbe a harminc éves játékossal.

forrás: samsungsport.hu
  • Yulcsa
    csatlakozom! elkélne a fiatalítás...
  • Nuno88
    én is örülnék neki! :)
  • szucsy89
    ááá istencsászár lenne!
  • LasCar16
    Az olasz Gazzetta dello Sport szerint a francia Matthieu Flamini elutasította a Juventus ajánlatát a Milan kedvvéért.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az Arsenal játékosa a nyáron elhagyja a londoni klubot. Jelenlegi klubja illetve menedzsere Arsene wenger április végi határidőt adott Falmininek, ameddig el kell döntenie, marad-e a csapatnál.

A 24 éves futballista az egyik legígéretesebb védekező középpályás Európában. A Juventus és a Milan a legkomolyabban érdeklődő klub, de a hírek szerint most az utóbbi van előnyös helyzetben. A Gazzetta ma reggel iszámában arról ír, hogy a milánóiak megnyerték a játékosért folyó küzdelmet.

A hírek szerint a döntő tényező a fizetés nagysága volt. A Juve részéről Alessio Secco évi 3m eurót ajánlott, míg Adriano Galliani ezt megtoldotta 1millióval.

Flamini állítólag ötéves kontraktust ír alá, így ő lehet az újjáépülő csapat első igazolása. Természetesen a lejáró szerződés miatt a Milan semmit sem fizet az Arsenalnak.

A Juventus elnöke, Giovanni Cobolli Gigli tegnap este elismerte, klubja elbukta az aláírásért folyó küzdelmet. A Flamini érkezését firtató kérdésre a "Nem" választ adta.

Forrás: gazzetta.it, goal.com
  • Yulcsa
    jóvanna
  • LasCar16
    köszi Yulcsám de a kényelem érdekében mehetne URL-ben is
  • shogun6
    Nagyon kösz! Rendeltem a sportmez.mlap-ról egy 3-as Maldini mezt, már csak tiszteletből is:)
    Egyébként olvasgattam a transfermarkt.de oldalt, és 2000/01 és 2001/02-ben, a két évben összesen több, mint 200MILLIÓ eurót(146m és 57m) költöttünk, idén végre nem ártana ennek legalább harmadát játékosok igazolására szánni!!!
    Forza Milan!
  • Yulcsa
    én ezt az oldalt tudom ajánlani, én innen rendeltem, szintén saját névvel. http://sportruhazat.extra.hu/news.php
  • LasCar16
    mettyú hogy vagy mostanában?:D
  • limperatore
    ^^
  • Nuno88
    Gratula Paolonak, megérdemli!!!