36664
-
mrroma #15552 szep volt, gratula......meg a vegen csak lesz BL szereples jovore 

-
nem oszt nem szoroz a bajnoki cím már eldőlt -
Nagy köszönet nektek, h megállítottátok a kigyók előre menetelését ma délután:)
sokkal jobbak voltatok. -
azért beteszem a teljes cikket...
Flamini este Milánóba érkezik
A Milan-Inter mérkőzés után a klub részéről Adriano Galliani bejelentette, az Arsenal francia középpályása, a 24 éves Mathieu Flamini még vasárnap este Milánóba érkezik, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon.
Ha nem merül fel probléma, a játékos négy évre ír alá a Milanhoz. Flamini szerződése lejár jelenlegi klubjánál, ezért ingyen érkezik.
Játékos adatai:
Mathieu Flamini
Nemzetiség: francia
Szül: 1984.március 7.
Poszt: védekező középpályás
Válogatottság: 1
Pályafutás:
2001-2003 Marseille B 23m/2g
2003-2004 Marseille 14m/0g
2004-2008 Arsenal 100m/7g
Válogatott:
Franciaország U21 8m/1g
Franciaország 1m/0g
Forrás: acmilan.com, wikipedia.org -
még egy összefoglalót akartam dobni de jutúbon csak kaká gólját találtam -.- -
épp most akartam betenni a képeket:D -
AC MILAN - Inter 2:1
-
-
Flamini még ma Milánóba érkezik hgy átessen az rvosi vizsgálatokon :) -
a saját kezünkban a sorsunk...
Apám informált mindig a kispadról hogy hogy alakul az eredmény, őt meg Tesóm sms-ben tájékoztatta :D -
gratulálok,megérdemeltétek a győzelmet inter megint 0 volt :D
végén még meglesz nektek a bl :D -
és én ilyen meccsről maradtam le? :(
de mi is nyertünk ez vigasztal...
FORZA MILAN!!! SZÉP VOLT FIÚK!!! -
köszönjük -
Csesza #15539 gratula -
grat;) -
sok sikert! ezek után minimum 5-ös érettségi XD
(amúgy az érvelő fogalmazás egyszerűbb szerintem :P) -
ezazz. kalac nagyon elszarta de mindegy. megmutattuk, ha kell mi vagyunk a legjobb csapat!!! -
jaja, ezt már csak meg kell tartani....nah megyek átnézek még 1-2 verset holnapra:S:D -
Nagy meccs volt! -
XD Tényleg nagyon jó meccs volt!!! Meglesz ez a BL hely, csak így tovább!!! -
Hú de izgultam már a végén! :D 2-1 IDE!!! JAJJ DE JÓ!! XD -
meccs végén bevertem a bal térdem az asztalba:SDD
a 4. hely mostmár rajtunk múlik!!!! forza Milan!!! köszönjük fiúk!! -
hát ez kvajó mérkőzés volt
-
végre vége! 2-1 ide szép volt fiúk!
nah megvan a 4. hely most már csak meg kell tartani...az Inter meg még ne ünnepeljen:P -
SZÉÉÉP VOLT FIÚÚÚÚK!!!!!!!!! -
na eddig áldozáson voltam és hazaértem a 2. félidőre mert gondoltam hogy itt dől el minden, erre rúgnak a kedvenceim nekem gólt :D -
ki ez a kommentár? állandóan Riki Kakazik? már nem bírom, eddig még nem is hallottam, hogy Riki ez meg állandóan azt hajtogatja, na mind1, egyébként jók vagytok -
2-0!!!!
URISTEN MI MEGY ITT !! -
KakÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 2-000000 -
2-0 !!!! XD XD KAKÁÁÁÁÁ!!! :D :D -
GOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!! :D :D XD INZAGHI!!!:D -
igen, csak így tovább! Pippo összeszedi magát, meg majd behozzuk Patot és nyerünk! 2-0 lesz remélem :P :) -
két Pippo helyzet, csak a befejezés hibádzott:SS sokkal jobbak vagyunk mint az Inter, nyernünk kell Fio is hátrányban van!!!! behúzzuk a 2. félidőben!!! forza!!!! -
áááá Pippo mit hagyott ki -
remélem is, hogy nyerünk! FORZA MILAAAAAN!!!! :) -
jó szurkolást mindenkinek, fogyjon a sör és a nasi!! :) jó előérzetem van a mai meccsel kapcsolatban, jó formában vagyunk!! avanti!!! .) -
MILAN-INTER: LE FORMAZIONI UFFICIALI
04/05/2008
MILAN: Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi.
INTER: Julio Cesar; Maicon, Rivas, Materazzi, Chivu; Vieira, J. Zanetti, Cambiasso; Maniche; Cruz, Crespo -
személy szerint Cruztól és Cambiassotól tartok -.- -
Előzetes:
Milan
A piros-feketéknél Marek Jankulovski, Cafu, Emerson és Serginho sérültek. Ronaldo és Paolo Maldini pedig már nem lép pályára ebben a szezonban.
Nincs eltiltott a "hazaiak" keretében, de Marcos Cafu, Giuseppe Favalli, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta, Massimo Oddo és Andrea Pirlo egy sárga kártya után nem fog játszani a következő bajnokin.
Carlo Ancelotti valószínűleg nagyon hasonló kezdőt fog pályára küldeni, mint az elmúlt hétvégén a Livorno ellen. Vagyis az egy szem csatár az a Filippo Inzaghi lesz, aki az elmúlt négy meccsén nyolcszor rezegtette meg az ellenfelek hálóját.
Inter
A kék-feketék sérüléslistáján jópár sztár található. Olyan játékosok hagyják ki a városi derbyt, mint Luis Figo, Zlatan Ibrahimovic, Olivier Dacourt, Ivan Cordoba, vagy Walter Samuel.
A "vendégeknél" sincs eltiltott, de a következő játékosoknak figyelniük kell, ha nem akarják a következő bajnokit a padról nézni: Mario Balotelli, Esteban Cambiasso, Nicolas Burdisso, Ivan Cordoba, Luis Figo, Luis Jimenez, Douglas Maicon, Julio Cesar és Dejan Stankovic.
Akikre figyelni kell
Filippo Inzaghi (Milan) – Nyolc gól a legutóbbi négy mérkőzésén a támadó mérlege. Ezzel Superpippo szeretne helyet követelni magának Roberto Donadoninál az EB keretben. Reméljük az Inter elleni meccsen még jobban rászolgál erre.
Esteban Cambiasso (Inter) – Az argentin egyike lett Európa legjobb középpályásainak mióta az Interhez került néhány szezonnal ezelőtt. A decemberi mérkőzésen ő szerezte a győztes gólt, vajon most is sikerülhet ez neki?
Várható kezdők:
Milan (4-3-2-1): Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi
Inter (4-4-2): Cesar; Maicon, Chivu, Materazzi, Maxwell; Vieira, Cambiasso, Zanetti, Stankovic; Cruz, Crespo
ford: JoKeR
Forrás: goal.com
-
Csesza #15513 kapu mellé :)