36664
  • mrroma
    szep volt, gratula......meg a vegen csak lesz BL szereples jovore
  • limperatore
    nem oszt nem szoroz a bajnoki cím már eldőlt
  • Prince23
    Nagy köszönet nektek, h megállítottátok a kigyók előre menetelését ma délután:)
    sokkal jobbak voltatok.
  • Nuno88
    azért beteszem a teljes cikket...

Flamini este Milánóba érkezik

A Milan-Inter mérkőzés után a klub részéről Adriano Galliani bejelentette, az Arsenal francia középpályása, a 24 éves Mathieu Flamini még vasárnap este Milánóba érkezik, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon.
    Ha nem merül fel probléma, a játékos négy évre ír alá a Milanhoz. Flamini szerződése lejár jelenlegi klubjánál, ezért ingyen érkezik.

Játékos adatai:

Mathieu Flamini

Nemzetiség: francia
    Szül: 1984.március 7.
    Poszt: védekező középpályás
    Válogatottság: 1

Pályafutás:

2001-2003 Marseille B 23m/2g
    2003-2004 Marseille 14m/0g
    2004-2008 Arsenal 100m/7g

Válogatott:

Franciaország U21 8m/1g
    Franciaország 1m/0g

Forrás: acmilan.com, wikipedia.org
  • Nuno88
    még egy összefoglalót akartam dobni de jutúbon csak kaká gólját találtam -.-
  • LasCar16
    épp most akartam betenni a képeket:D
  • Nuno88
    AC MILAN - Inter 2:1

• LasCar16
  • Nuno88
    Flamini még ma Milánóba érkezik hgy átessen az rvosi vizsgálatokon :)
  • Nuno88
    a saját kezünkban a sorsunk...

Apám informált mindig a kispadról hogy hogy alakul az eredmény, őt meg Tesóm sms-ben tájékoztatta :D
  • limperatore
    gratulálok,megérdemeltétek a győzelmet inter megint 0 volt :D
    végén még meglesz nektek a bl :D
  • Nuno88
    és én ilyen meccsről maradtam le? :(
    de mi is nyertünk ez vigasztal...

FORZA MILAN!!! SZÉP VOLT FIÚK!!!
  • LasCar16
    köszönjük
  • Csesza
    gratula
  • ForzaInter
    grat;)
  • Yulcsa
    sok sikert! ezek után minimum 5-ös érettségi XD
    (amúgy az érvelő fogalmazás egyszerűbb szerintem :P)
  • Palinko
    ezazz. kalac nagyon elszarta de mindegy. megmutattuk, ha kell mi vagyunk a legjobb csapat!!!
  • szucsy89
    jaja, ezt már csak meg kell tartani....nah megyek átnézek még 1-2 verset holnapra:S:D
  • leho94
    Nagy meccs volt!
  • Yulcsa
    XD Tényleg nagyon jó meccs volt!!! Meglesz ez a BL hely, csak így tovább!!!
  • Kaplartom
    Hú de izgultam már a végén! :D 2-1 IDE!!! JAJJ DE JÓ!! XD
  • LasCar16
    meccs végén bevertem a bal térdem az asztalba:SDD
    a 4. hely mostmár rajtunk múlik!!!! forza Milan!!! köszönjük fiúk!!
  • tep
    hát ez kvajó mérkőzés volt
  • szucsy89
    végre vége! 2-1 ide szép volt fiúk!

nah megvan a 4. hely most már csak meg kell tartani...az Inter meg még ne ünnepeljen:P
  • Yulcsa
    SZÉÉÉP VOLT FIÚÚÚÚK!!!!!!!!!
  • Palinko
    na eddig áldozáson voltam és hazaértem a 2. félidőre mert gondoltam hogy itt dől el minden, erre rúgnak a kedvenceim nekem gólt :D
  • shevy
    ki ez a kommentár? állandóan Riki Kakazik? már nem bírom, eddig még nem is hallottam, hogy Riki ez meg állandóan azt hajtogatja, na mind1, egyébként jók vagytok
  • szucsy89
    2-0!!!!
    URISTEN MI MEGY ITT !!
  • LasCar16
    KakÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 2-000000
  • Kaplartom
    2-0 !!!! XD XD KAKÁÁÁÁÁ!!! :D :D
  • Kaplartom
    GOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!! :D :D XD INZAGHI!!!:D
  • Yulcsa
    igen, csak így tovább! Pippo összeszedi magát, meg majd behozzuk Patot és nyerünk! 2-0 lesz remélem :P :)
  • LasCar16
    két Pippo helyzet, csak a befejezés hibádzott:SS sokkal jobbak vagyunk mint az Inter, nyernünk kell Fio is hátrányban van!!!! behúzzuk a 2. félidőben!!! forza!!!!
  • szucsy89
    áááá Pippo mit hagyott ki
  • Yulcsa
    remélem is, hogy nyerünk! FORZA MILAAAAAN!!!! :)
  • LasCar16
    jó szurkolást mindenkinek, fogyjon a sör és a nasi!! :) jó előérzetem van a mai meccsel kapcsolatban, jó formában vagyunk!! avanti!!! .)
  • LasCar16
    MILAN-INTER: LE FORMAZIONI UFFICIALI
    04/05/2008
    MILAN: Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi.
    INTER: Julio Cesar; Maicon, Rivas, Materazzi, Chivu; Vieira, J. Zanetti, Cambiasso; Maniche; Cruz, Crespo
  • LasCar16
    személy szerint Cruztól és Cambiassotól tartok -.-
  • Nuno88
    Előzetes:

Milan

A piros-feketéknél Marek Jankulovski, Cafu, Emerson és Serginho sérültek. Ronaldo és Paolo Maldini pedig már nem lép pályára ebben a szezonban.

Nincs eltiltott a "hazaiak" keretében, de Marcos Cafu, Giuseppe Favalli, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta, Massimo Oddo és Andrea Pirlo egy sárga kártya után nem fog játszani a következő bajnokin.

Carlo Ancelotti valószínűleg nagyon hasonló kezdőt fog pályára küldeni, mint az elmúlt hétvégén a Livorno ellen. Vagyis az egy szem csatár az a Filippo Inzaghi lesz, aki az elmúlt négy meccsén nyolcszor rezegtette meg az ellenfelek hálóját.

Inter

A kék-feketék sérüléslistáján jópár sztár található. Olyan játékosok hagyják ki a városi derbyt, mint Luis Figo, Zlatan Ibrahimovic, Olivier Dacourt, Ivan Cordoba, vagy Walter Samuel.

A "vendégeknél" sincs eltiltott, de a következő játékosoknak figyelniük kell, ha nem akarják a következő bajnokit a padról nézni: Mario Balotelli, Esteban Cambiasso, Nicolas Burdisso, Ivan Cordoba, Luis Figo, Luis Jimenez, Douglas Maicon, Julio Cesar és Dejan Stankovic.

Akikre figyelni kell

Filippo Inzaghi (Milan) – Nyolc gól a legutóbbi négy mérkőzésén a támadó mérlege. Ezzel Superpippo szeretne helyet követelni magának Roberto Donadoninál az EB keretben. Reméljük az Inter elleni meccsen még jobban rászolgál erre.

Esteban Cambiasso (Inter) – Az argentin egyike lett Európa legjobb középpályásainak mióta az Interhez került néhány szezonnal ezelőtt. A decemberi mérkőzésen ő szerezte a győztes gólt, vajon most is sikerülhet ez neki?

Várható kezdők:

Milan (4-3-2-1): Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi

Inter (4-4-2): Cesar; Maicon, Chivu, Materazzi, Maxwell; Vieira, Cambiasso, Zanetti, Stankovic; Cruz, Crespo

ford: JoKeR

Forrás: goal.com
  • Csesza
    kapu mellé :)