36664
  • limperatore
    tudod mit vertek ti :D:D nem a csapatokat :D
  • LasCar16
    Canini kölcsönbe fog jönni, Diego Lugano iránt érdeklődünk ő uruguayi jelenleg a Fenerbahce bekkje, van olasz útlevele
    úgylátszik a vezetőség hozza a formáját, mert okosan szemezget a piacon, non eu-s helyeket figyelmbevéve, ingyen igazolhatóakat vagy nem túl drága játékosokat néznek ki :)
    vagy leverik az árukat, de nagyobb összeget csak fontos helyek megerősítése érdekében fognak adni egy játékosért szerintem ilyen a középcsatár és a kapus poszt
  • szucsy89
    Zapatával mivan? még sztem kéne egy védő is
  • LasCar16
    más: megegyeztünk a Barcával Zambrottáról, 8 millió Euróért érkezik, valamint Dinho nincs is olyan szar állapotban, mint amilyennek a média állítja be, perrel fenyegeti azokat a lapokat akik megírták h teljesen alkalmatlan a profi futballra, hétfőn este tartott egy partyt egyik kebelcimbijének elárulta h a Milanhoz igazol, valszeg a Barca akkor rábolintott a 30 millás tegnapi ajánlatunkra :) na még hozzuk el Berbatovot és csókolom :)
  • LasCar16
    nem kell ide Rijkaard, Carlo remek edző megfelelő alapanyanyaggal tud dolgozni, figyeljétek meg egy új, erős kerettel megnő a taktikai repertoárja és verünk mindenkit :)
  • mrroma
    szerintem jol jarnatok ha Rijkardot raknak a Milan kispadjara most, amig nem visszi el valaki, mert Anceloti mar nem az igazi, es meg Milanoban is orulnenek neki
  • limperatore
    elbeszélgettek vele a haverjaim :D
  • LasCar16
    Pippo
  • LasCar16
    mettyú te mit csinátá gabberral?:OOO
  • LasCar16
    Canini közel a Milanhoz
    kölcsönbe érkezne és lenne rá opciós jogunk (ugyanis nemrég épült fel egy komoly sérlésből, érthető h Gallianiék nem akarnak kockáztatni, volt U21-es válogatott és 23 éves
  • limperatore
    ez biztos nem az idei év:DD
  • LasCar16
    na itt a cikk: Ronaldinho állapotáról
  • LasCar16
    Mutu kétmeccses eltiltást kapott
  • LasCar16
    Egy magánklinika vizsgálata szerint Ronaldinho fizika állapota sokkal rosszabb, mint azt az emberek hiszik. Szerintük jelenleg teljességgel alkalmatlan a profi futballra.
    ------------------------------------------------------
    na most ez így érdekes, ha így van akkor észhez tér a Barca és odaadják aprópénzért, Milánóban majd Rickyvel járnak a vasárnapi misékre másik kérdés az hogy ezt most direkt a Barca ellen csinálja vagy télleg ennyire ki van bukva..mindenesetre ha idejön akkor seggbe lesz rúgva,rendbehozva... egy olasz családnál ilyen nincs
  • Nuno88
    Gattuso marad

Az elmúlt hetekben a média előszeretettel próbálta 'eladni' Gennaro Gattusót, és emiatt sokan aggódni kezdtek, hogy kedvencük jövőre már nem a Milanban űzi az ellenfeleket. Főleg Angliát emlegették, mint lehetséges állomást, de felmerült a Bayern München neve is. Rhino beszélt aról korábban, hogy szívesen játszana az angol bajnokságban, de sosem mondta azt, hogy el is igazol majd.

A pletykákra rátett egy lapáttal Flamini tegnapi leigazolása is, mivel a két játékos egy poszton játszik.

A játékos képviselője elérkezettnek látta az időt, hogy végre tisztázza a dolgot:

“Elhagyja-e Gattuso a Milant? Most csakis arra koncentrál, hogy segítse a csapatát a Bl heylért folyó harcban.” -mondta Claudio Pasqualin

“Hosszútávú szerződése van a klubbal, és megerősíthetem, ő mindenképpen szeretné ehhez tartani magát.”

Úgy tűnik tehát, hogy a fáradhatatlan középpályás kitölti 2011-ig szóló szerződését.

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    GOAL.COM
  • Nuno88
    szerintem is ha jön több hasznát vennénk mint Cafúnak...
  • LasCar16
    padon jobb mint Cafú...
  • Yulcsa
    köszi! :)

Milan: Olasz lapértesülés szerint Sagnolra szemet vetett a Milan
    A Corriere Dello Sport értesülései szerint a Milan közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a Bayern München francia légiósát, Willy Sagnolt.
    A lap értesüléseit alátámaszthatja, hogy Sagnol igen gyenge szezont produkált a bajor együttesnél, így nem kizárt, hogy nyolc év után elhagyja a Bayer Münchent.
    nso
  • Nuno88
    köszönjük szépen!
  • Gunnersboy
  • szucsy89
    ez kurvajó, mehetne bannernak:PPPPPPPPPP
  • LasCar16
    26 millió Euróért?:O Berlusconiék megint szivatnak minket már azt sem tudom h mit higyjek :)
  • Nuno88
    Egy hsz az acmilan.hu fórumáról:

Egy dolog biztos a spanyol sajto mar Milan jatekosainak latja Dinho-t es Zambrotat is. LINK

Jelezném barátilag: az El Mundo Deportivo a Barca "házilapja". Ha ő úgy tudja, hogy Zambro és Ronaldinho a miénk, akkor az 90 %-ban úgy is van...
  • LasCar16

• Gunnersboy
    remélem a mezére a Flamoney feliratot nyomatják.....
    namindegy, csalódtam benne, de ti ettől függetlenül most nagyot igazoltatok..
  • Yulcsa
    welcome Flamini!
  • Nuno88
    Kaka örülne Ronaldinhonak

A Milan már megegyezett Mathieu Flaminivel (a francia játékos 2012-ig kötelezte el magát), de Kaka reméli, hogy még nem tettek le Ronaldinho leigazolásáról sem. A 26 éves klasszis, aki 15 alkalommal volt eredményes az olasz bajnokságban, arról álmodik, hogy a San Siroban Patoval, és Ronaldinhoval összeáll egy fantasztikus brazil trió.

”Nem tudom megítélni a szezonját, mert nem tudom, hogy igazából mi történt vele, de Ronaldinho egy kivételes tehetséggel megáldott remek játékos. Fantasztikus lenne vele játszani a Milanban. Biztos vagyok benne, hogy sok cím elnyeréséhez tudna hozzásegíteni minket. A brazil válogatottban többször játszottunk együtt, és soha nem volt probléma.”

Kaka beszélt még a Bajnokok Ligájáért folytatott versenyről, és különleges kapcsolatáról Filippo Inzaghiról.

”A Fiorentina vereséget szenvedett, mi meg nyertünk, ami nagyszerű dolog. Az Inter ellen teljesítettük a feladatunkat. A Nerazzurrik még nem nyerték meg a Scudettot, és mi még nem szereztük meg a negyedik helyet. Most már csak rajtunk múlik, hogy kvalifikáljuk e magunkat a BL-be. Pippo és én is eredményesek voltunk az elmúlt pár meccsen, és remekül megértjük egymást a pályán.

A Milan az utolsó két fordulóban a Napoli és az Udinese ellen lép majd pályára, ahol Kakának, és Inzaghinak is lehetősége lesz további gólokat szerezni, míg a Bajnokok Ligájáért küzdenek.

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
  • szucsy89
    grat:) reméljük beépül a csapatba, jól fog játszani
  • Palinko
    remélem ezzel indult el a játékos igazolás hadjárat :D jó kezdet
  • leho94
  • Nuno88
    na akkor most már télleg hivatalos!

HIVATALOS: Flamini a Milané

Az AC Milan hivatalosan bejelentette, hogy Mathieu Flamini 2008 júlus 1-jétől a piros-feketék játékosa. A francia középpályás 2012. június 30-ig szóló szerződést kötött a Milannal.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Milánóban már mindenki arra vár, hogy a klub hivatalosan is bejelentse Mathieu Flamini szerződtetését, miután a játékos átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon.

A középpályás várhatóan évi £3m-os szerződést ír majd alá, miután elutasította a Juventus és az Arsenal ajánlatait is.

“Nagyon boldog vagyok, köszönöm mindenkinek, aki segített.” -mondta a játékos a Milanello előtt várakozó újságíróknak, miután az utolsó részleteket is tisztázták a szerződésével kapcsolatban.

A mérvadó hírportálok szerint hivatalos bejelentés hétfő délután/este várható.

Forrás: gazzetta.it, channel4.com
  • Kaplartom
    Örülök ennek az igazolásnak! :D
  • Nuno88
    hát ha mi hozzuk mind2 meccset akkor jövőre BL, de nem fér bele semilyen botlás...
  • Palinko
    fionak parma és torino. hát kábé mi is és ők is hozhatják mindkét meccset.
  • Nuno88
    nekünk egy napoli idegenben és egy udine otthon, a fionak nem tudom milyen 2 meccs van még hátra...
  • laca70
    Nekünk és a Fionak milyen meccsek vannak hátra?
  • Nuno88
    Flamini az első igazolás!