36664
  • Palinko
    védőt feltétlen!
  • Nuno88
    Flamini, Lloris, Ronaldinho, Zambrotta + egy csatár tuti... ez már 5 max még egy védőt tudok elképzelni...
  • Gunnersboy
    azért abbola 7-8bol van egy Flamini, meg egy Lloris (sztem ugyis leigazoljátok:D) is.. :)
  • szucsy89
    persze hogy nem csak a hszedbe kicsit sok volt a román szó, és sztem nem éppen a milan topikban kéne a romániai csapatok esélyeit latolgatni....nade elég az offból:)

#15908: hát igen ezen már én is elgondolkoztam, vagy pedig a 7-8játékos közül lesz 1 nagy név a többi meg innen onnan összeszedett noname player....:D

nade remélem h nem így lesz:)
  • Csabesz6
    attól függ...
  • Nuno88
    na kiváncsi leszek h ki lesz az a 7-8 ember aki érkezni fog nyáron... sztem lesz közte olyan is akit felhozunk a tartalékból és rámondják h igazolás -.-
  • zeus89
    az ... remélem nem gond:P
  • Mor3llo
    haha, köszi :DDD
  • szucsy89
    naja...de remélem az elsődleges a scudetto lesz...
  • LasCar16
    meg kell nyernünk mindent jövőre, lehet román,francia tök mind1:P
  • szucsy89
    román-e vagy?
  • Nuno88
    kössz az infót...
  • zeus89
    kerestem a magyar csapatokat ... de láttom nem xerepelnek benne :)) na mind1 wan 4 yó román csapat ... xerintem egy megint majd elődöntőbe kerül majd ..... ha nem akkor a BL csoport 3. helyéről kieső román csapat majd ...
  • LasCar16
    Kis ízelítő az UEFA kupa 2008/09-es mezőnyéből:

Spanyolország: Valencia, Sevilla, Racing Santander,

Olaszország: Milan, Sampdoria, Udinese

Anglia: Everton, Tottenham, Manchester City, Portsmouth

Hollandia: Ajax

Portugália: Benfica

Németország: Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Hamburg

Franciaország: Saint Etienne, Lille

itt pedig a teljes mezőny
  • LasCar16
    csak így is legyen, bízom abban hogy okosan igazolunk
  • Palinko
    Na itt van erre nem számítottam, végre egy év amikor keményen toljuk a bevásárló kosarat. Na és kaptunk egy scudettó szemléletet ennek is örülök.
  • Palinko
    Adriano Gallianinak minden oka megvan arra, hogy újra mosolyogjon, miután a mai napon Gennaro 'Rino' Gattuso bejelentette, újabb három évig marad a klubnál.

"Bíztam abban az egyedi hangulatban, ami a Milant jellemzi. Tegnap beszéltem Berlusconival, ő elmondta, hogy mit szeretne. Ezt tolmácsoltam ma reggel Gattusónak is. Nem tudnám elképzelni a Milant nélküle."

Galliani ezután arról beszélt, hogy a klub teljes erővel dolgozik azon, hogy megerősítse és versenyképessé tegye a Milant a következő szezonra.

"Május 19 egy fontos nap, ugyanis mától hozzákezdünk az új Milan megalkotásának. Új Milan épül. Beszélni fogunk az edzőnkkel, hogy megtudjuk, mik az elképzelései. Az elsődleges célunk a Scudetto megszerzése lesz, de szeretnénk megnyerni az UEFA Kupát is. Lesz 7-8 új játékosunk is, mert szeretnék eltűntetni a köztünk és az Inter közti különbséget."
  • Yulcsa
    hú de jó! :) ennek igazán örülök ;)
  • Nuno88
    kicsit paráztam h elmegy de végül megerősítette h marad! :)
    ez a helyes, jövőre nyerünk mindent! :D
  • LasCar16
    respect
  • Nuno88
    Gattuso: "Maradok a Milanban!"

Gennaro Gattuso a Milanban fogja befejezni a pályafutását. Ezt ő maga nyilatkozta Adriano Galliani és Carlo Ancelotti társaságában.
    "Maradok még 3 évig, itt akarom befejezni a karrieremet!" - mondta Gattuso és végett vetett azoknak a híreszteléseknek, miszerint a Bayern Münchenbe tartana.

forrás: acmilan.hu/fórum...
  • limperatore
    :ASD_:
  • szucsy89
    hát mondjuk ezt én is remélem
  • LasCar16
    az egyik ikonunk távozásának hírével riogacc, ezé ban jár nem viszlát:DDD
  • Mor3llo
    és lehet, hogy tényleg ? :P
    nem kell a viszlát, tudom, tudom :D
  • LasCar16
    ?????:P
  • limperatore
    és a milan jövőre megnyer mindent még a bl-t :DD
  • Nuno88
    na megint jönnek a cikkek h Gatta Münchenbe tart...
  • LasCar16
    majd meglátjuk, bocsi kicsit gallyon vagyok ellopták ma a telómat-.- nokia 5610-es ...:S
  • Palinko
    szerintem nem. persze én is így gondolnám, de CA ismerve fontosabbnak tartja Kalac tapasztalatát
  • LasCar16
    LLoris lesz az új Casillas Numero Uno lesz nálunk, Kalac pedig a 2. számú hálóőr lesz
  • Nuno88
    így van lehet rámcáfolnak és menetelnek majd mint anno a Porto és a Monaco, nem rossz csapat, ezt igazolja a 4. hely is a bajnokságban... na de jövőre már mi is beszállunk a harcba (remélem)
  • limperatore
    "de nem rendelkeznek BL tapasztallattal"

egyszer elkell kezdeni
  • Palinko
    nélkülünk már meg sem rendezik? :D
  • Jagumo
    Jövőre nincs BL sajnos :/
  • Nuno88
    persze jobb csapat mint a Lazio vagy az Udine vlt anno, de nem rendelkeznek BL tapasztallattal, de mondom ne legyen igazam, de sztem a csoportkört nem élik túl...
  • Yulcsa
    Boruc a Celticből amúgy, ő még a fő kiszemelt a pletykák szerint.
  • ForzaInter
    ez a Fiorentina már most sokkal erősebb mint akkori Udinese vagy pl tavalyi Lazio, sokkal többre hivatott csapat, és már elköltöttek 20 milkát...
  • Nuno88
    ha leigazoljuk vagy leigazltuk akkor biztos h nem cserének...
  • ForzaInter
    azt halottam Kalac is megy, Dida meg biztos, Fiori meg már visszavonult ha jól tudom, ez volt uccsó szezonja.