36664
-
védőt feltétlen! -
Flamini, Lloris, Ronaldinho, Zambrotta + egy csatár tuti... ez már 5 max még egy védőt tudok elképzelni... -
azért abbola 7-8bol van egy Flamini, meg egy Lloris (sztem ugyis leigazoljátok:D) is.. :) -
persze hogy nem csak a hszedbe kicsit sok volt a román szó, és sztem nem éppen a milan topikban kéne a romániai csapatok esélyeit latolgatni....nade elég az offból:)
#15908: hát igen ezen már én is elgondolkoztam, vagy pedig a 7-8játékos közül lesz 1 nagy név a többi meg innen onnan összeszedett noname player....:D
nade remélem h nem így lesz:) -
attól függ... -
na kiváncsi leszek h ki lesz az a 7-8 ember aki érkezni fog nyáron... sztem lesz közte olyan is akit felhozunk a tartalékból és rámondják h igazolás -.- -
az ... remélem nem gond:P -
haha, köszi :DDD -
naja...de remélem az elsődleges a scudetto lesz... -
meg kell nyernünk mindent jövőre, lehet román,francia tök mind1:P -
román-e vagy? -
kössz az infót... -
kerestem a magyar csapatokat ... de láttom nem xerepelnek benne :)) na mind1 wan 4 yó román csapat ... xerintem egy megint majd elődöntőbe kerül majd ..... ha nem akkor a BL csoport 3. helyéről kieső román csapat majd ... -
Kis ízelítő az UEFA kupa 2008/09-es mezőnyéből:
Spanyolország: Valencia, Sevilla, Racing Santander,
Olaszország: Milan, Sampdoria, Udinese
Anglia: Everton, Tottenham, Manchester City, Portsmouth
Hollandia: Ajax
Portugália: Benfica
Németország: Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Hamburg
Franciaország: Saint Etienne, Lille
itt pedig a teljes mezőny -
csak így is legyen, bízom abban hogy okosan igazolunk -
Na itt van erre nem számítottam, végre egy év amikor keményen toljuk a bevásárló kosarat. Na és kaptunk egy scudettó szemléletet ennek is örülök. -
Adriano Gallianinak minden oka megvan arra, hogy újra mosolyogjon, miután a mai napon Gennaro 'Rino' Gattuso bejelentette, újabb három évig marad a klubnál.
"Bíztam abban az egyedi hangulatban, ami a Milant jellemzi. Tegnap beszéltem Berlusconival, ő elmondta, hogy mit szeretne. Ezt tolmácsoltam ma reggel Gattusónak is. Nem tudnám elképzelni a Milant nélküle."
Galliani ezután arról beszélt, hogy a klub teljes erővel dolgozik azon, hogy megerősítse és versenyképessé tegye a Milant a következő szezonra.
"Május 19 egy fontos nap, ugyanis mától hozzákezdünk az új Milan megalkotásának. Új Milan épül. Beszélni fogunk az edzőnkkel, hogy megtudjuk, mik az elképzelései. Az elsődleges célunk a Scudetto megszerzése lesz, de szeretnénk megnyerni az UEFA Kupát is. Lesz 7-8 új játékosunk is, mert szeretnék eltűntetni a köztünk és az Inter közti különbséget."
-
hú de jó! :) ennek igazán örülök ;) -
kicsit paráztam h elmegy de végül megerősítette h marad! :)
ez a helyes, jövőre nyerünk mindent! :D -

respect
-
Gattuso: "Maradok a Milanban!"
Gennaro Gattuso a Milanban fogja befejezni a pályafutását. Ezt ő maga nyilatkozta Adriano Galliani és Carlo Ancelotti társaságában.
"Maradok még 3 évig, itt akarom befejezni a karrieremet!" - mondta Gattuso és végett vetett azoknak a híreszteléseknek, miszerint a Bayern Münchenbe tartana.
forrás: acmilan.hu/fórum... -
:ASD_: -
hát mondjuk ezt én is remélem -
az egyik ikonunk távozásának hírével riogacc, ezé ban jár nem viszlát:DDD -
és lehet, hogy tényleg ? :P
nem kell a viszlát, tudom, tudom :D -
?????:P -
és a milan jövőre megnyer mindent még a bl-t :DD -
na megint jönnek a cikkek h Gatta Münchenbe tart...
-
majd meglátjuk, bocsi kicsit gallyon vagyok ellopták ma a telómat-.- nokia 5610-es ...:S -
szerintem nem. persze én is így gondolnám, de CA ismerve fontosabbnak tartja Kalac tapasztalatát -
LLoris lesz az új Casillas
Numero Uno lesz nálunk, Kalac pedig a 2. számú hálóőr lesz
-
így van lehet rámcáfolnak és menetelnek majd mint anno a Porto és a Monaco, nem rossz csapat, ezt igazolja a 4. hely is a bajnokságban... na de jövőre már mi is beszállunk a harcba (remélem)
-
"de nem rendelkeznek BL tapasztallattal"
egyszer elkell kezdeni -
nélkülünk már meg sem rendezik? :D -
Jövőre nincs BL sajnos :/ -
persze jobb csapat mint a Lazio vagy az Udine vlt anno, de nem rendelkeznek BL tapasztallattal, de mondom ne legyen igazam, de sztem a csoportkört nem élik túl... -
Boruc a Celticből amúgy, ő még a fő kiszemelt a pletykák szerint. -
ez a Fiorentina már most sokkal erősebb mint akkori Udinese vagy pl tavalyi Lazio, sokkal többre hivatott csapat, és már elköltöttek 20 milkát... -
ha leigazoljuk vagy leigazltuk akkor biztos h nem cserének... -
azt halottam Kalac is megy, Dida meg biztos, Fiori meg már visszavonult ha jól tudom, ez volt uccsó szezonja.