36664
  • Palinko
    én is ezzel indoklom a véleményem, de ha nem pótoljuk őket akkor mégis csak elférnek...
  • szucsy89
    mehetnek nyugodtan (most nem köcsögségből mondom de nem sokat csináltak, vagyis kevesebbet mint amiért leigazoltuk őket...)
  • Palinko
    nem fogom sajnálni ha elmennek
  • Yulcsa
    épp 1 éve, hogy megnyertük a BL-t...
  • Nuno88
    Fiorentinának kellene Oddo és Gila is...
  • szucsy89
    hát Eto'o-t már nem, mert ő az Interbe megy...
  • Palinko
    A Sporting Lisbon ajánlatot tett az AC Milannak Leandro Grimiért.

Az argentin védő a szezon második felét a portugál klubnál töltötte, akik 1 millió fontot lennének hajlandóak áldozni érte.

Forrás: tribalfootball.com

ez véleményem szerint nem transzfer gyanús. nem hiába van a fiatal grimi nállunk, de még kölcsön kéne adni egy időre sztem
  • Palinko
    hát hogy elkezdenek hülyülni mint Ronaldóval..
  • shad0w
    én bármelyiknek örülnék, legkevésbé drogbát bírom, de kétségtelen h nagyszerű játékos.
  • Yulcsa
    "Jövőre megnyerjük az olasz bajnokságot, mégpedig úgy, hogy egyet leszerződtetünk a Drogba, Eto’o, Adebayor, Amauri négyesből” – nyilatkozta a Milan vezetőedzője a Gazzetta dello Sportnak.

csak ne Eto'o légyszi!!! Nagyon nem szeretem :S
  • Nuno88
    Így van tegyék őt rendbe most, és mire kezd a bajnokság 100%-s legyen ismét!
  • LasCar16
    igaza van Cseszának, augusztusra mire nekünk kell addigra simán rendben lesz, nem tudom mit aggódsz:P
  • LasCar16
    Pantaleo Corvino,a Fiorentina sport igazgatója ma Milánóba utazott hogy ajánlatot tegyen Giláért.Az olasz sajtó szerit Gilardino az egyik olyan játékos,akivel a Violák meg szeretnék erősíteni a keretüket,a Bajnokok Ligája startjáig.

A Parma korábbi gólvágója képtelen volt azt a teljesítményt nyújtani ami miatt a Rossonerik 2005-ben 24 millió euróért megvásárolták őt.Az eddigi 3 év alatt(főleg az idei szezonban) megszokottá vált a nagy csillagnak kikiálltok Gila padozása főleg miután a veterán Pippo Inzaghi kirobbanó formában teljesített a szezon második felében.

Gilardino már a múlt szezonban is közel volt ahhoz hogy elhaggya Milánót,de végül a maradás mellett döntött és szeretett volna hogy stabil kezdő legyen a Milannál.Azonban a következő szezont nagy valószinűség szerint Firenzében kezdi majd meg a 25 éves csatár.A hírek arról szólnak hogy a Milan 18 millió euróban határozta meg a játékos kivásárlási árát de a Firenzeiek úgy gondolják hogy a Milan képes kevesebbért is megválni Gilától vagy csere útján hoznák őt Firenzébe.

Gilardino mindössze 7 gólt szerzett 30 pályára lépése során ami eléggé kiábrándító,ráadásul ha a Violákhoz költözik akkor jóval kevesebbet fog majd keresni Firenzében.Az idei rossz formája miatt nemcsak a Rossoneriktől kell majd nagy valószinűség szerint távoznia,hanem emiatt Donadoni sem számit majd rá a 2008-as EB.

goal.com
  • Csesza
    inkább örüljetek, hogy nem szezon közbe volt esedékes ez a műtét....
  • Palinko
    jaja :)
    ez viszont aggasztóbb hír:
    Brazil források szerint Kakát hamarosan megműthetik, hogy orvosolják a régóta tartó térdfájdalmát.

A Globo televízió szerint a játékos pénteken egyeztet a brazil válogatott orvosával, Luis Runcóval, aki felméri, szükség van-e operációra.

Amennyiben igen, Kaká nagyjából 15 napra esik ki az edzésből, ami azt jelentheti, hogy kihagyja a válogatott Kanada és Venezuela elleni barátságos mérkőzését.

A június közepén esedékes világbajnoki selejtezőkre azonban már megfelelő állapotban lehet.

• LasCar16
    köszönjük :D
  • Palinko
    A csapat középpályása, Ibrahim Ba bejelentette, hogy befejezi pályafutását, de a csapatnál marad.

A 35 éves játékos, aki tagja volt a Milan idei keretének és korábban is játszott a csapatnál, a következőt mondta:

"A klub megfigyelője leszek Afrikában. Minőségi munkát fogok végezni. Most 35 éves vagyok és sokat bajlódtam sérüléssel. A visszavonulás a legjobb döntés."
  • LasCar16
    Hírek nagyjából

Galliani azt mondta, h nincs semmifele targyalas gilardinorol a fiorentinaval. a jatekos jovojet illetoen pedig meg korai barmit is mondani. ez abban mas a korabbiakhoz kepest, h eddig minden alkalommal az volt a valasz, h bizunk benne es nem megy sehova.

az uefa meghivta moszkvaba a bl-dontore, de nemet mondott, mert mar most nagyon dolgoznak a kovetkezo idenyen. erre egybol megkerdeztek, h esetleg barcelonaban lesz-e? a valasz: barmi lehetoseges, a dontot az egesz vilagon kozvetitik.

bronzetti viszont allitolag ma barcelonaban van es targyal dinho batyjaval meg a klubbal. az ajanlat 25-30 mln (zambrottaval egyutt).

a tobbi igazolast illetoen egy het alatt le akarjuk rendezni a dolgokat: rino utan maldini is alair meg egy evre, a csataroknal drogba es borriello van kepben, mig lesz egy talalka a cagliari eloljarojaval is canini ugyeben.
  • szucsy89
    na én mentem aludni, jó8
  • szucsy89
    hát lehet most hogy bukták a bl-t meg a bajnokságot könnyebb lesz megszerezni. de ez csak találgatás
  • Palinko
    jah gaz hogy most lett vége a bajnokságnak, de nehéz ilyenkor nyugodtnak maradni mikor a köv hónapokban dől el milyen lesz az új milan :)

Sheváról az a véleményem hogy meglennénk nélküle, de ha nem tudnak jobb csatárt akkor valszeg jönni fog. drogbát nem tudom mennyire esélyes, de ki tudja lehet megleszünk lepve :)
  • szucsy89
    jah Shevát én sem értem....sztem élete egyik legrosszabb döntése volt otthagyni a Milant...viszont én már nem értek egyet azzal h visszajöjjön, mostmár inkább valami fiatalabb(de klasszis)csatár kéne...
  • Nuno88
    Nyugi! Most lett vége a bajnokságnak, még 1-2 hét és jönnek az újak.

Shevchenko is remélem jön, most hogy nem kapott lehetőséget a BL Döntőn semmi keresnivalója Londonban. Nesze neked Anelka, 1 bajnoki gól + egy sorsdöntő tizit elhibázott...
  • Palinko
    ugyan már... ennek a c.ronaldónak aki nem tud 11 berúgni? utcafocis... ellenünk mit ért mikor jött a san siróba? naugye :D

rooneynak meg ha a játék tudása fele akkora lenne mint a pofája még egész jó játékos lenne.

emígy sheva nem is állt be pedig lett volna sok idő betenni. szal lehet tényleg megvesszük. csak a dinhot meg zambrottát rendeznénk már el. nagyon érdekel mi lesz velük
  • Nuno88
    UEFA-t nyerünk, igaz nem lesz egy BL, de az is kupa :)
    Tudod aki a kicsit nem becsüli...
  • szucsy89
    most azért jó lett volna látni hogy Kakáék táncolnak a meccs végén eufórikus állapotba...és most még azt se mondhatom hogy majd jövőre
  • Nuno88
    Istenem de utálom ezt az embert...
  • LasCar16
    Roonyka megmondja-.-
  • LasCar16
    nemzetközi rutin, döntő pillanatokban bárhogy képes betalálni, meg ugyebár nincs olyan rossz formában ...
  • Nuno88
    Inzaghi nyilatkozat

100. Milan gól

“Sosem gondoltam volna, hogy még ebben a szezonban elérem a 100. gólomat, hiszen az év elején három hónapig sérült voltam. Aztán jött a csodálatos két hónap. Sajnálom, hogy nem sikerült igazán felhőtlenné az ünneplés a negyedik hely elvesztése miatt. Aki ismer tudja, mit jelentettek nekem ezek az évek a klubnál. Szeretném mindenkinek megköszönni a támogatást és a segítséget, amit kaptam. A csapattársaimnak, az edzői stábnak, a klubnak és a szurkolóknak.”

UEFA Kupa szereplés

“Szeretnék mindenkit nyugalomra inteni. Engem bánt a legjobban a dolog, de ne felejtsük el, amikor 2001-ben ideigazoltam, szintén csak UEFA Kupában indult a csapat. Azért így is sikerült két trófeát begyűjtenünk. Persze el kell ismernünk, a bajnokságban nem szerepeltünk túl jól. A következő szezonban minden energiánkat a Scudetto megszerzésére kell fordítanunk, és hiszek benne, hogy ez sikerülni is fog."

PATO

“Amikor Pato beáll csereként, mindig azt tanácsolom neki, hogy maradjon a közelemben. Kaká nagyon jól passzolja be a kapu elé a labdákat, így ha én véletleünl lemaradnék róluk, mögöttem még érkezhet a társam. Így volt ez az Udinese ellen is. Ezen a meccsen újra bizonyította, mennyire tehetséges és mennyire veszélyes az ellenfél kapujára. Az ő játéka a fiatal Shevchenkóra emlékeztet engem. Engednünk kell neki, hogy kibontakoztassa a tehetségét.”

Következő szezon

“Ha eljutunk az UEFA Kupa döntőjébe, akkor újra Isztambulba mehetünk és megnyerhetünk valamit abból, amit pár éve otthagytunk. Persze elsődleges cél a bajnokság megnyerése kell hogy legyen.”

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Flamini: "A Milan egy csodás klub"

"Azért választottam a Milant, mert az olasz bajnokság ismét a legjobb. Nem a pénz miatt igazoltam ide, ha az anyagiakon múlna, sokkal több nagy játékos játszana Itáliában. A következő szezonban megnyerjük a Scudettót és az UEFA Kupát is."

"A Milan egy csodás klub, mindennel rendelkezik, amire agy játékos vágyhat. Amikor pályára léptem a San Siróban az Arsenal játékosaként, beleborzongtam a hangulatba."

"Mindig is azt mondtam, hogy ha elhagyom az Arsenalt, akkor a Milant választom. Nem volt könnyű távozni Londonból, de tudtam, mire vágyom. Jónéhány ajánlatom volt, de ezt klubot választottam, mert ez minden játékos álma. Ez a világ legeredményesebb klubja. Bámulatos törtélme van, klasszis játékosai, nagyszerű edzője, és szenvedélyes szurkolói."

"Nem zavar, hogy csak az UEFA Kupában indul a csapat. Akik a Milan játékosaként szerepelnek ebben a sorozatban, tisztában vannak vele, hogy ez csak egy kivételes alkalom, ami ritkán fordul elő."

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    lehet többet érne mint egy "egyszezonos" Boriello :|||
  • limperatore
    mert volt 6 jo meccse? ^^
  • szucsy89
    sztem is megérdemelte volna...
  • Palinko
    hát donadoni megbánhatja hogy egy ilyen formában lévő Pippot kihagyott. nem tudom kik fognak kontrázni...
  • Nuno88
    Inzaghi megsértődött Donadonira

Filippo Inzaghi közleményben reagált Roberto Donadoni döntésére, mely szerint az olasz válogatott kapitánya kihagyta őt az Európa-bajnokságra készülő nemzeti együttes 23 fős keretéből.

A Milan veterán klasszisa úgy érzi, nem ezt érdemelte. Pippo Inzaghi nagyot csalódott Roberto Donadoniban, és elsősorban nem azért, mert nem lett tagja az utazó keretnek.

- Nagyon csalódott vagyok, főként azért, mert emberileg nem erre számítottam. Két évvel ezelőtt, a vb-győzelem után nagyon jól kezdődött a viszonyom a kapitánnyal, én lőttem az első gólt a selejtező-sorozatban és múlt nyáron a Feröer-szigeteken is én nyertem meg a meccset a csapatnak. Azok nagyon fontos pontok voltak. Időközben sokszor kikerültem a csapatból, de én ekkor sem reklamáltam, tudomásul vettem az edző döntését, és a kispadon ülve is igyekeztem a válogatott hasznára lenni - fakadt ki Inzaghi. - Éppen ezért nagyon el vagyok keseredve, hogy a kapitány még annyira sem tartott érdemesnek, hogy legalább telefonon közölje döntését és annak okait. Január és május közt tizennyolc iszonyúan fontos gólt szereztem a Milanban, ahol továbbra is bíznak bennem, nem ezt vártam - fejezte be SuperPippo, aki azért hozzátette: lélekben ő is ott lesz az Eb-n, és nagyon fog szurkolni csapattársainak és a válogatottnak a kontinensviadalon.

forrás: samsungsport.hu
  • szucsy89
    hú én nemtom de ha van engem is érdekelne:)
  • Palinko
    jaja! ha túléljük a csoportot akkor nyerünk.
    emígy van olyan excel amit lehet töltögetni? szal hogy melyik meccs mikor lesz, és ott ha kitöltöd eredményeket akkor szerkeszti a továbbjutókat. tudjátok volt ilyen a VB is!
  • szucsy89
    sok sikert Olaszországnak az eb-n!
  • Nuno88
    Olasz EB keret: Pippo kimaradt

A válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Donadoni kihirdette az Euro 2008-ra utazó keretet.

A listán három Milan játékos szerepel (Pirlo, Gattuso, Ambrosini), Filippo Inzaghi azonban kimaradt, hiába szárnyalt az elmúlt két hónapban.
    Némi meglepetést jelent, hogy Antonio Cassano hosszú szünet után újra bekerült a csapatba.

Kapusok: Amelia (Livorno), Buffon (Juventus), De Sanctis (Sevilla)

Védők: Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Grosso (Lyon), Materazzi (Inter), Panucci (Roma), Zambrotta (Barcellona)

Középpályások: Ambrosini (Milan), Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Montolivo (Fiorentina), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan)

Csatárok: Borriello (Genoa), Cassano (Sampdoria); Del Piero (Juventus), Di Natale (Udinese), Quagliarella (Udinese), Toni (Bayern München)

Forrás: acmilan.com