36664
-
egy külföldi fórumon azt irták hogy fake mezek -
nem tudom hogy mennyi a valóságalapja...
A Chelsea megegyezett Ancelottival
Internetes források szerint eldőlt: Carlo Ancelotti ül le a Chelsea labdarúgócsapatának kispadjára a 2008-2009-es szezonban. A mester az AC Milant hagyja ott a „kékek” kedvéért, a szerződés értelmében évente 7,2 millió eurót tehet zsebre és 100 milliót költhet a nyáron igazolásokra. A szakvezető és a fővárosiak legfőbb kiszemeltje Kaká. A tréner utódjának kilétét egyelőre nem hozták nyilvánosságra a Milánóban.
Ancelotti 2001 óta irányította a milánóiakat, és sikert sikerre halmozott a San Siróban: nyert Bajnokok Ligáját, bajnokságot, ám ebben a szezonban már igencsak ingott alatta a kispad a „rossoneriknél”.
Számon kérték rajta az eredménytelen idényt, azt, hogy elmaradt a szükséges generációváltás a csapatnál, és belső információk szerint nem is akartak adni neki újabb esélyt a változtatásra. Kedden telt be a pohár a Milan elöljáróinál.
Délután órák hosszat tárgyalt a Chelsea a szakvezető ügyvédeivel, és a végén úgy álltak fel a felek a tárgyalóasztaltól, hogy sikerült minden részletben megegyezniük az új szerződéssel kapcsolatban.
Már csak a Milant kellett megfőznie a londoniaknak, és a klub sem zárkózik el az ügylettől. Úgy tűnik tehát, Ancelottinak ezentúl a Stamford Bridge-en kell kupákat nyernie, mert ha nem teszi, pár hónap és ismét új csapat után nézhet. Erről Avram Grant tudna mesélni.
Roman Abramovics ha minden igaz, 7,2 millió eurós éves fizetést ajánlott fel Ancelottinak, aki százmillió eurót költhetne a nyáron erősítésekre, az első számú célpont pedig Kaká lenne, akivel rendkívül jól együttműködött a mester a milánóiaknál. Kérdés, mit szól az esetleges londoni költözéshez a brazil sztár.
-
Carlo Ancelottit az elmúlt napok során több internetes oldal is összefüggésbe hozta a Chelsea csapatával.
A Sky Sports szerint az edző képviselői tárgyalásokat folytattak a londoni klubbal ma délután, és sikerült egyezségre jutniuk.
A hír szerint most már minden csak Ancelottin múlik, illetve ha elfogadja az ajánlatot, akkor a Chelsea-nek kompenzálnia kell a Milant.
Korábban olasz lapok arról írtak, hogy Ancelotti és Abramovich Páriszban találkoztak a Négy Évszak Hotelben, ahol az orosz milliárdos négyéves szerződést, évi 7.2 milliós fizetést kínált a Milan jelenlegi edzőjének. Ezenkívül 100millió eurós átigazolási keretet is biztosítana a nyári igazolásokhoz.
A pletykák szerint a segédedzője a korábbi Chelsea játékos, Gianfranco Zola lenne.
A Milan (al)elnöke Adriano Galliani is elismerte, hogy Ancelotti Páriszban járt, ugyanakkor tagadta, hogy találkozott volna az orosszal.
"Beszéltem Carlóval. Párizsban járt, de nem Abramovich miatt. Üzleti ügye volt a francia fővárosban."
Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy a Chelsea új menedzsert keres, és Ancelotti tapasztalt, több címmel rendelkező szakember, aki képes lehet BL győzelemig vezetni a londoniakat. Tegyük hozzá gyorsan, a Milan vezetősége többször is hangsúlyozta, Carlo Ancelotti marad a klubnál, ő építi újjá a csapatot.
na itt van amott van 100 milkás keret mi meg faszolunk a fenébe, Galliani mi a csapatépítés? 2 új érkezőböl csináljon neked rendes csapatot? na ne a 2 ből egyik ingyen jött. áh nevetséges a fellépésünk a piacon -
Gilardino elnézést kért a Milantól
A nyáron a Milanból a Fiorentinába igazoló támadó elnézést kért a milánóiaktól gyenge formájáért.
Alberto Gilardino nagy elvárásokkal igazolt a Parmából a Milánba, ám három szezonon keresztül képtelen volt hozni korábban mutatott teljesítményét. Az egykori válogatott csatárt formája miatt rengeteg kritika érte Milánóban, így nem meglepő, hogy három sikertelen próbálkozás után végül túladtak rajta.
Gilardino tisztában van vele, hogy nem volt képes megfelelni az elvárásoknak, ezért távozása után elnézést kért a Milan vezetőitől, szurkolóitól.
- Számomra nagyon fontos az elmúlt három esztendő. Kiváló játékosok mellett játszhattam, és nagyon sokat tanulhattam. Egy valamit nagyon sajnálok: az elmúlt három évben nem tudtam annyit fejlődni, hogy bebizonyíthassam kvalitásomat – mondta Gilardino.
forrás: samsungsport.hu -
ezt majd aug 31-én meglátjuk, ez csak tőlünk függ de muszáj még igazolni, mert eddig még kevesek vagyunk, Murinhoval se nyernek BL-t :P -
ehh guba :D:DD:D -
ki beszélt itt a Milanról? :P
mindössze annyi, hogy sajnálom, hogy épp a városi riválisnál kötött ki a világ szerintem egyik legjobb edzője... mákosok vagytok, nehéz ellenfelek lesztek jövőre, de nem legyőzhetetlenek :) -
hmmm te naon ismeros vagy nekem ombre -
Nyugi, mindenki tudta hogy hozzátok megy!
Amúgy szerintem nem kell parázni jönnek majd itt az újak, csak várni kell, tudom nem könnyű én sem tudok, de ez van! -
Miért mit vártál? Már 2 hónapja elég világos volt, milanról szó se volt
-
jaja már én is olvastam... -
Hivatalos a Mourinho - Inter dolog... :(
http://inter.it/aas/news/reader?N=29399&L=en -
Nagyon Cool! Zambrotta a miénk! :) A mezek non királyok!!:D -
szerintem meg behozták volna zambrotta üzletébe dinhot is ha annyira akarták volna de nektek legyen igazatok! -
Szerintem is lesz megegyezés, csak mennek a pletykák meg a mellébeszélések. -
lehet , hogy csak az árát húzzuk le... megérte Zambrottéárt is 1,5 hetet várni, Dinnyo úgyis nyaral, szerintem megegyezünk -
Vieira megsérül így Flamini is ott lehet az EB keretben. -
Még sem jön Ronaldinho a Goal.com szerint... -
Galliani Zambrotta leigazolásáról
Adriano Galliani rendkívül boldog volt tegnap, miután végre sikeresen lezárta Gianluca Zambrotta ügyét. Az elmúlt pár hónapban a Milan (al)elnöke nem csinált titkot abból, hogy szeretné az olasz válogatott védőjét piros-fekete mezben látni. Ez a vágya a kitartó tárgyalásoknak köszönhetően beteljesült, miután sikerült megegyezni a Barcelonával.
”Minden nap beszéltünk Zambrottával, mert ő a Milanba szeretett volna jönni. Tegnap kétszer is felhívtam. Egyszer, amikor már nagyon közel voltunk a megállapodáshoz, és utána, amikor elmondtam neki a jó hírt. Már 1998-ban, és 2006-ban is közel voltunk a leigazolásához. 1998-ban már gyakorlatilag megkötöttük az üzletet. Már megvolt a pénz, és megegyeztünk a Barival, valamint Gianluca apjával is. Aztán a Bari elnöke, Vincenzo Mataresse közölte velem, hogy a Juve egy olyan összeget ajánlott, amire ismét rá kellett volna ígérnünk. Azonban ekkor már tárgyaltunk Serginhoval, és így elengedtük őt a Bianconerikhez. Most – 10 évvel később – megérkezett hozzánk, de még mindig jó teljesítményre képes mind a bal, mind a jobb oldalon, amit pénteken este a válogatott színeiben bizonyított is.”
Forrás: chnnel4.com -
remélem ilyen lesz :P -
nekem is inkább a hazai, de jól sikerültek. na egy gattuso interjú:
A Gazzetta dello Sport interjút készített Gennaro Gattusóval, aki a Milan jövőjéről is beszélt:
"Nagy csapat vagyunk, a világbajnokok, de ne feledjük, az előző bajnokságban csak az ötödik helyre voltunk jók. Tennünk kell valamit. Az elnökünk ígért nekünk egy ajándékot, remélem megkapjuk a nyáron.
Eto'o túl drága a Milannak? Hallottam, hogy az Inter kifizetné érte a kért pénzt, de itt nem arról van szó, hogy kinek mekkora vagyon van. Berlusconi az ország miniszterelnöke, tisztelnie kell azokat az embereket, akik bizalmat szavaztak neki. Nem költekezhet a nagyvilágba úgy, mint Moratti."
"Azért maradtam a Milanban, mert Galliani öt perc alatt meggyőzött róla, hogy egy szimbólum nem ébredhet fel egy reggel és távozhat egyik percől a másikra. Ancelotti mindig arról beszélt, hogy én maradni fogok. Most itt az ideje, hogy én mondjam ki: Carlo nem lesz a Chelsea menedzsere."
Forrás: transfermarketweb.com -
wow, nekem meg a hazai tetszik! jó az a fekete effekt! -
Hivatalosan még nem, de nekem nagyon tetszik a fehér mez. Ha ez lesz jövőre tuti beszerzek egyet belőle! -
hivatalosan is, vagy ez ilyen terv? -
-
végre. zambrotta nagyon jól jön, végre oddonak is hajtani kell majd ha pályán gondol mutatkozni -
Welcome Zambro ;) -
:Dddd
ma? :P
pedig a tourdepelso egy hete volt :) -
ma tekertük körbe a balcsit
gabber ne legyél vulgáris, az a déliek mentalitása: asd
-
végre valami jó hír:D -
akarni tudod hol kell
-
végre, tehát akkor előbb tisztítunk aztán vásárolunk, de kapus az kellene, Dida meg menjen máshova padozni évi 4 milláért...
-
OFFICIAL: ZAMBROTTA TO MILAN!
MILAN - Official news from the club: Gianluca Zambrotta is a Milan player.
forrás: acmilan.com
------------------------
Remélem szép sorjában jön majd még Shevchenko, Ronaldinho egy kapus és még egy belső védő!
-
Most akartam írni! :) -
UFFICIALE: Zambrotta al Milan (31) -
Gourcuff nagy valószínűséggel a Bordeaux-hoz megy kölcsönbe... -
Galliani: A Chelsea Ancelottit akarja
A Milan (al)elnöke, Adriano Galliani reagált arra, hogy a Chelsea érdeklődik Carlo Ancelotti iránt.
”Ancelotti a lehetséges edzők listájának elején van a Chelsea-nél, ahogy egy másik olasz tréner is, aki világbajnoki címet szerzett. A mi válaszunk, hogy a Milan nem adja el az edzőit, ahogy a játékosait sem. Carlo nagyon boldog, hogy velünk maradt.”
Forrás: goal.com -
Nyugi már! Van még idő bőven... Ezek lehet hogy csak álhírek és rég megvannak akik jönnek, csak a bejelentés várat még magára!
Nyugi és FORZA MILAN!!! -
ezaz barmok. ne igazoljatok senkit, mennyire örülnék ha csak ez a falmini lenne akit ingyen szereztünk. minden évben ilyen mocsadék igazolások. más csapat ha kell igazolni látsz mindjárt 7 játékost, lecserélik negyed csapatot, mi meg 2 milliókon szarozunk és minden rendes alkalmat elhalasztunk. köszönjük galliani. -
A Milan és a Barca kétmillió eurón vitázik Zambrotta-ügyben
Az AC Milan minden bizonnyal hamarosan megszerzi Gianluca Zambrottát, az FC Barcelona világbajnok olasz futballistáját.
Adriano Galliani, a piros-feketék elnöke a klub hivatalos honlapján elmondta: az üzlet már csak kétmillió eurón múlik, a két egyesület egyelőre ezen az összegen "vitatkozik".
"Minden nap beszélünk telefonon, Zambrotta nálunk akar játszani, de még mindig ott van ez a kétmillió euró. Sokan azt hiszik, ez nem olyan nagy összeg, pedig az" - mondta a sportvezető.