36664
  • Grove4
    BSZ!
  • miki36
    BSZ!
  • LasCar16
    köszi móni és yulcsa:P
  • LasCar16
    Cesare Maldini véleménye szerint Van Basten lehet Carlo Ancelotti utódja a Milan kispadján: "Marco az Ajax után (júliusban veszi át az Amszterdamiakat 4 évig) biztos, hogy Olaszországban akar edzősködni. Abban is biztos vagyok, hogy legyőzi Romániát a Holland válogatottal, és nem hagyja cserben Olaszországot."

Ariedo Braida, a Milan transzferguruja gyanúsan sokat beszélt a napokban Miguel Velosoról, a Sporting tehetségéről. Braida egyébként készen áll, hogy szerdán Londonba utazzon, és tárgyaljon az Arsenallal Adebayor leigazolásáról.

A Barcelonának július 14.-ig el kell engednie Ronaldinhót a Milanba, akik 15 milliót ajánlottak a Brazilért, de a Barca többet kér ennél. Ha nem sikerülne nyélbe ütni az üzletet akkor jöhet a Manchester City és a Chelsea.

Forrás: transfermarketweb.com
  • Monoton
    Boldog Születésnapot :)
  • Yulcsa
    Boldog szülinapot!! :)
  • LasCar16
    höhö köszi :P
  • gercse
    Boldog Születésnapot!
  • gabber_saviola
    [center]

HBD Laszkár :P
  • Nuno88
    Boldog Szülinapot Las!
  • LasCar16
    köszi :)
  • szucsy89
    Boldog szülit!:)
  • hunbasser
    HBD!
  • shad0w
    veloso jó, 2-3 év múlva valószínűleg csak még jobb lesz, de nyugodtan fejlődhetne a milanban is :)
  • szucsy89
    kezd elegem lenni......áh nem is idegesítem magam...
  • Nuno88
    Nem 2-3 év múlva kellenek új játékosok hanem most. Kezd elfgyni a türelmem.
  • LasCar16
    Adebayor túl sokba kerül

A Milan elnöke Silvio Berlusconi kijelentette hogy nem fog a Rossonerokhoz csatlakozni a togói mert az Arsenal rettenetesen felvitte a játékos árát.A lononiak 40 millió fonto kérnének a játékosért míg a milánóiak csak 30-at adnának.(Nah és hol van az a nagy mondás amikor azt monták hogy képesek lennének bankot robbantani érte?-szerk.)

Veloso jövője a Milanhoz fűződik

Areido Braida kijelentette hogy a piros-feketék hivatalosan is ajánlatot fognak a játékosért tenni.Braida szavai:"Nem gondolom azt hogy elfogja rögtön fogadni az ajánlatunkat és azt sem hogy még idén nyáron a Milané lesz.De azt nyugodtan mondhatjuk hogy Veloso egy 2-3 év múlva fog Milan mezben szerepelni"

forrás: transfermarketweb.com

ígérgetésből megbuktak, Velosot pedig jó lenne még idén nyáron leigazolni, bekket is tud játszani, ha ő jön akkor Brocchi vagy Emerson távozik
  • Yulcsa
    az nso szerint Drogba és Adebayor is marad jelenlegi klubjánál...
  • Palinko
    ugye zambrottáról beszéljünk már kicsit. hát össze kéne kötni oddoval :D zambrotta felfutna, beadna, oddo védekezne :) érdekel nállunk hogy fog játszani, szerintem jobb lesz mint a válogatottban
  • Yulcsa
    Nem kell Ronaldinho...
  • LasCar16
    Kihirdették a csapat 2008.-as nyári programját

Kevesebb mint egy hónap múlva megkezdődik az érdemi munka a Milan számára(július 16),amely a Carnago sportközpontban fog elkezdődni.De a felkészülésnek több lépése is van.

Július 16. és 26. között a csapat egy eddig még ismeretlen ellenféllel fog játszani Lombardiában,az elmúlt két évben a Lecco csapatával játszottak a fiúk.

Július 29. kerül megrendezésre a Trofeo Tim Torinóban a 3 résztvevő csapat az olasz élvonal 3 gigásza a Juve a Milan és az Inter.

31.-én kezdődik meg a Railways Cup Moszkvában.A résztvevő csapatok a Milan a Sevilla a Chelsea és a házigazda Lokomotiv Moszkva.

Barátságos mérkőzés a Berlusconi és a Railways kupa közt eddig még ismeretlen ellenféllel szemben.

Augusztus 17.-én lessz a Berlusconi kupa a Juventus és a Milan csapatai közt.

Barátságos mérkőzés.

Augusztus 31. Elrajtol a 2008/09-es szezon

forrás:acmilan.com
  • Nuno88
    Abbiati egyenlőre marad nálunk mert CA-nak kell. Lehetséges hogy kapus nem érkezik hanem ő lesz az elsőszámú, vagy Dida lesz favorizálva megint ősztől.

Pirlot nem motiválja a Barca.

CA Londonba utazik majd h tárgyaljon Adebayorról az Arsenallal.
  • Nuno88
    Pato benne van az olimpiai keretben.
  • limperatore
    :DD
  • Nuno88
    Ne vedd el a kedvem, kicsit hagy örüljek már :D
  • limperatore
    most a realitásoknál maradva nem vszínű :)
  • Nuno88
    Majd meglátjuk :)
    Az nevet aki utoljára nevet! :D (remélem mi leszünk azok...)
  • LasCar16
    vissza mennyéé!!! :D
  • limperatore
    tökmind1 kijön ugyse nyertek bajnokságot

:D
  • ForzaInter
    megvette.
  • Palinko
    ja azt hittem az inter megvette, szal csak kölcsönben játszik. hát akkor még semmi sem biztos :)
  • Nuno88
    A Chelsea miért ne adná el nekünk?! Volt már itt, jöhet ő is de Drogba is kell!!!
  • Palinko
    szerintem kacsa, ha el is adják pont a milanba? hozzánk biztosan nem jön
  • szucsy89
    Crespot inkább ne...szvsz
  • LasCar16
    fasza:D
  • Yulcsa
    wow, ez ténelyeg nagyon ász!
    Ha nincs Adebayor vagy Droba, jön Crespo
    hát-hát... nem tudom... remélem Drogba jön! Crepso már kiégett szerintem.
  • szucsy89
    :OOOOOOO

de zsír:D

le is cserélem az EB-s hátterem (pedig az is nagyon jó:D)
  • Palinko
    nagyon jó!
  • Nuno88
    Kötelező háttérkép mindenkinek!!!
  • Nuno88
    BSZ Leho! 8)