36664
-
BSZ! -
BSZ! -
köszi móni és yulcsa:P -
Cesare Maldini véleménye szerint Van Basten lehet Carlo Ancelotti utódja a Milan kispadján: "Marco az Ajax után (júliusban veszi át az Amszterdamiakat 4 évig) biztos, hogy Olaszországban akar edzősködni. Abban is biztos vagyok, hogy legyőzi Romániát a Holland válogatottal, és nem hagyja cserben Olaszországot."
Ariedo Braida, a Milan transzferguruja gyanúsan sokat beszélt a napokban Miguel Velosoról, a Sporting tehetségéről. Braida egyébként készen áll, hogy szerdán Londonba utazzon, és tárgyaljon az Arsenallal Adebayor leigazolásáról.
A Barcelonának július 14.-ig el kell engednie Ronaldinhót a Milanba, akik 15 milliót ajánlottak a Brazilért, de a Barca többet kér ennél. Ha nem sikerülne nyélbe ütni az üzletet akkor jöhet a Manchester City és a Chelsea.
Forrás: transfermarketweb.com -
Monoton #16269 Boldog Születésnapot :) -
Boldog szülinapot!! :) -
höhö köszi :P -
Boldog Születésnapot! -
[center]
HBD Laszkár :P -
Boldog Szülinapot Las!
-
köszi :) -
Boldog szülit!:) -
HBD! -
veloso jó, 2-3 év múlva valószínűleg csak még jobb lesz, de nyugodtan fejlődhetne a milanban is :) -
kezd elegem lenni......áh nem is idegesítem magam... -
Nem 2-3 év múlva kellenek új játékosok hanem most. Kezd elfgyni a türelmem. -
Adebayor túl sokba kerül
A Milan elnöke Silvio Berlusconi kijelentette hogy nem fog a Rossonerokhoz csatlakozni a togói mert az Arsenal rettenetesen felvitte a játékos árát.A lononiak 40 millió fonto kérnének a játékosért míg a milánóiak csak 30-at adnának.(Nah és hol van az a nagy mondás amikor azt monták hogy képesek lennének bankot robbantani érte?-szerk.)
Veloso jövője a Milanhoz fűződik
Areido Braida kijelentette hogy a piros-feketék hivatalosan is ajánlatot fognak a játékosért tenni.Braida szavai:"Nem gondolom azt hogy elfogja rögtön fogadni az ajánlatunkat és azt sem hogy még idén nyáron a Milané lesz.De azt nyugodtan mondhatjuk hogy Veloso egy 2-3 év múlva fog Milan mezben szerepelni"
forrás: transfermarketweb.com
ígérgetésből megbuktak, Velosot pedig jó lenne még idén nyáron leigazolni, bekket is tud játszani, ha ő jön akkor Brocchi vagy Emerson távozik -
az nso szerint Drogba és Adebayor is marad jelenlegi klubjánál... -
ugye zambrottáról beszéljünk már kicsit. hát össze kéne kötni oddoval :D zambrotta felfutna, beadna, oddo védekezne :) érdekel nállunk hogy fog játszani, szerintem jobb lesz mint a válogatottban -
Nem kell Ronaldinho... -
Kihirdették a csapat 2008.-as nyári programját
Kevesebb mint egy hónap múlva megkezdődik az érdemi munka a Milan számára(július 16),amely a Carnago sportközpontban fog elkezdődni.De a felkészülésnek több lépése is van.
Július 16. és 26. között a csapat egy eddig még ismeretlen ellenféllel fog játszani Lombardiában,az elmúlt két évben a Lecco csapatával játszottak a fiúk.
Július 29. kerül megrendezésre a Trofeo Tim Torinóban a 3 résztvevő csapat az olasz élvonal 3 gigásza a Juve a Milan és az Inter.
31.-én kezdődik meg a Railways Cup Moszkvában.A résztvevő csapatok a Milan a Sevilla a Chelsea és a házigazda Lokomotiv Moszkva.
Barátságos mérkőzés a Berlusconi és a Railways kupa közt eddig még ismeretlen ellenféllel szemben.
Augusztus 17.-én lessz a Berlusconi kupa a Juventus és a Milan csapatai közt.
Barátságos mérkőzés.
Augusztus 31. Elrajtol a 2008/09-es szezon
forrás:acmilan.com -
Abbiati egyenlőre marad nálunk mert CA-nak kell. Lehetséges hogy kapus nem érkezik hanem ő lesz az elsőszámú, vagy Dida lesz favorizálva megint ősztől.
Pirlot nem motiválja a Barca.
CA Londonba utazik majd h tárgyaljon Adebayorról az Arsenallal. -
Pato benne van az olimpiai keretben. -
:DD -
Ne vedd el a kedvem, kicsit hagy örüljek már :D -
most a realitásoknál maradva nem vszínű :) -
Majd meglátjuk :)
Az nevet aki utoljára nevet! :D (remélem mi leszünk azok...) -
vissza mennyéé!!! :D -
tökmind1 kijön ugyse nyertek bajnokságot
:D -
megvette. -
ja azt hittem az inter megvette, szal csak kölcsönben játszik. hát akkor még semmi sem biztos :) -
A Chelsea miért ne adná el nekünk?! Volt már itt, jöhet ő is de Drogba is kell!!! -
szerintem kacsa, ha el is adják pont a milanba? hozzánk biztosan nem jön -
Crespot inkább ne...szvsz -
fasza:D -
wow, ez ténelyeg nagyon ász!
Ha nincs Adebayor vagy Droba, jön Crespo
hát-hát... nem tudom... remélem Drogba jön! Crepso már kiégett szerintem. -
:OOOOOOO
de zsír:D
le is cserélem az EB-s hátterem (pedig az is nagyon jó:D) -
nagyon jó! -
Kötelező háttérkép mindenkinek!!! -
BSZ Leho! 8)