36664
  • szucsy89
    loál tényleg hízott de jöhet:D

interbe meg se Lampard se ő nem megy:PPP
  • Nuno88
    Az szép, hát a technikai tudása nem esett, jöhet minél előbb! :)
  • limperatore
    az igen miket nyomott :|

nah ha lampard nem jön akkor jöhet ő hozzánk :D
  • LasCar16
    asszem pár napja volt ez a barátságos meccs

kicsit meghízott, de a technikai tudása nem változott..asszem ha ide jön akkor meg lesz fingatva egy kicsit

• LasCar16
    Clarence Seedorf hosszú évek óta meghatározó játékosa a Milánnak, s a jelek szerint most nyáron sem távozik, pedig a Rossoneriknek talán komolyabb vérfrissítésre volna szüksége a középpályán. Seedorf most annak kapcsán adott hangot a véleményének, hogy a klub állítólag ismét célba vette a Barcelonából bizonyosan távozó Ronaldinhót.

Seedorf megítélése szerint a játékost elsősorban azért nem szabadna megszerezni, mert a posztján nagyon jól áll a Milan játékosokkal, ennélfogva a csapat sikerességét nem segítené a transzfer. Ugyanakkor az is világos, hogy Seedorf úgy is tekint erre az ügyre, mint ami elbizonytalaníthatja a helyét a piros-feketéknél, vagy legalábbis ami arra kényszeríti, hogy hátrébb játsszon a pályán az utóbbi időszakban megszokotthoz képest.

„Ronaldinhóra nincs szükségünk, mert a pozíciójában több nagyon jó játékosunk van” - mondta Seedorf még két hónappal ezelőtt, de most is szólt a kérdésről.

„Az edző és a klub is tudja, hogy milyen típusú játékosokra van szükségünk, kik azok, akik döntő tényezők lehetnek majd a szezon során. Én úgy gondolom, hogy a Milannak másokra van szüksége, de természetesen én nem vagyok felelős az átigazolásokért.

Forrás: calcio.hu
  • LasCar16
    mondom hogy fél a konkurenciától de az atlétika bajnokságban futni is kell
  • Nuno88
    Seedorf Angliába vágyik

A Milan 32 éves középpályása pályafutása utolsó éveiben még szívesen kipróbálná magát a Premiershipben.

Clarence Seedorf viszonylag jó szezont tudhat maga mögött, mert bár a Milannal nem sikerült megvalósítani a célokat, ő maga megbízható, jó teljesítményt nyújtott az elmúlt egy évben. Seedorf az Európa-bajnokságot már nem vállalta, inkább kipihente magát az elmúlt hetekben, így volt ideje arra is, hogy elgondolkozzon a jövőjéről.

- Mindig is szerettem volna a Premiershipben játszani, de eddig valamiért nem jött össze a dolog. Lehetőségem lett volna, de mikor a Manchester United és az Arsenal is érdeklődött irántam, én inkább a Real Madridot válsztottam. Nem lehet mindent kipróbálni, de Olaszországból is követem az angol bajnokságot, és nem kizárt, hogy egyszer sikerül a szigetországba igazolnom - nyilatkozta a holland középpályás.

forrás: samsungsport.hu
  • Nuno88
    Costacurta edzői képesítést szerzett

A pénteki napon Alessandro Costacurta átvehette az első kategóriás edzői diplomáját. A sikeres edzői vizsga után így már hivatalosan is csatlakozhat a csapat szakmai stábjához.

Forrás: acmilan.com
  • limperatore
    biztosssss :D
  • LasCar16
    neked ilyen tragédia ez az 1 év kihagyás?:P még így is több mindent nyerhetünk mint az Inter :P
  • limperatore
    :DDDDDDDDD

amugy: uefa kupát? xD
  • LasCar16
    ja bocs ASDADAS aszittem R10ről van szó:DDddd befizetek asszem egy VIP státusztASD
  • LasCar16
    matyikám ő címeket és trófeákat akar nyerni, jó helyre jön :P
  • limperatore
    jöjjön az Interbe Ronnie ;))
  • beatbandit
    üdv!

akit érdekelnek régebbi ill. közelmúltbeli Milan meccsek felvételei, azok látogassanak el a focivideok.2ksite.com fórumra! akik pedig maguk is rendelkeznek mérkőzések felvételeivel (nem csak Milan), és lenne kedvük másokkal is megosztani, azokat is várom nagyon nagy szerettel!:)
  • Yulcsa
    http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=110845
    Gazzetta - Ronaldonak 2 nap múlva lejár a szerződése
    2 nap múlva lejár Ronaldo szerződése a Milannál. Jelenleg úgy tűnik, hogy a játékosnak nincs jövője a klubnál.
    "A Milan soha nem ígért nekem semmit. Egyszer találkoztam Leonardoval és azt kértem, hogy kínáljanak új szerződést nekem. "
    Flavio Briatore a QPR tulajdonosa szívesen leigazolná a brazilt.
    "Ha lefogy 12-13 kilot, akkor tárgyalhatunk!"
  • LasCar16
    A Milan mestere Carlo Ancelotti felkészült arra hogy a következő szezonban Ronaldinho is piros-feketében fog pályára lépni és már új taktikákat is kidologozott amiben helyet kapna a játékos.

A Milan már két éve figyeli Ronaldinho játékát és most ezen a nyáron akár le is igazolhatják a klasszist.

A Rossonerok hamarosan újra ajánlatot fognak tenni a Brazilért és remélhetőleg ebbe a Katalánok már beleegyeznek.

"Be kell látnunk hogy a Milannak már ott van Pirlo,Seedorf és Kaká.De egy Ronaldinho sosem árt egy csapatnak."-mondta Ancelotti a La Gazzetta Dello Sportsnak.

"Még nem igazoltuk le de nagyon közel állunk hozzá."

"Ha érkezik akkor megkell változtatnunk a felállásunkat 4-3-1-2-re.Vagy lehetséges az is hogy tudunk alkalmazni egy olyan karácsonyfa alakzatot amelybe őt is be tudjuk építeni."

"Ami Kakát illeti ő még mindig a legjobb és mindenben támogat minket ahogy mi is őt."

A Milan számára Ronaldinho lehet az egyetlen megoldás mivel úgy látszik hogy az Adebayor ügy végleg elsüllyed.

Viszont Ronaldinhoért nem sok klub jelentkezett be így ezért Carlo Ancelotti már biztos abban hogy a Brazil nem sokára aláír a klubhoz.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    de akkor is befejező csatár kellene... pluszban
  • LasCar16
    A Milan alelnöke Adriano Galliani mégegyszer megváltoztatta a csapat nyári igazolásainak stratégiáját,miszerint már nem az Arsenal csatárját Adebayort hanem a Barcelona támadóját Ronaldinhot fogják leigazolni.

A nyáron a Milannak muszály lesz még egy csatárt igazolni,hogy megerősítsék támadó szekciójukat és nemrég a Rossonerok azt a kijelentést tették, ha nem sikerül Emmanuel Adebayort Milánóba csábítani akkor nem néznek új támadó után és úgy maradnak ahogy vannak.

Ezt a lépést valószínűnek lehetett mondani főleg akkor amikor kijelentették hogy az ágyúsok támadója 80%-osan már megegyezett a Milannal.

De Galliani megint megmutatta milyen bolondos és nem Emmanuelre hanem a Barca kifulladt klasszisára Ronaldinhora fáj a foga.

"A Milan mindent megfog tenni annak érdekében hogy leigazolják Dinhot."-mondta Galliani a La Gazzetta Dello Sportnak.

"Kedveljük Ronaldinhot és Adebayort is de nagyon nagyok a költségek."

"Szerdán Carloval újraépítettük az átigazolási stratégiánkat és készen állunk arra hogy egy új Milant építsünk Ronaldinhoval de Adebayor nélkül."

"Közben visszahívtuk Borriellot és sokat várunk tőle.És ne feledkezzünk meg Patoról vagy Inzaghiról se.Meg ott van a támadáskat segíteni Kaká és Seedorf is."

Galliani beszélt arról is hogy kb mennyit adna a Brazilért:

"Természetesen a Barca által kért 35 millió eurót nem fogjuk kifizetni.Az árnak esnie kell"-fejezte be.

:DDDD etetnek mindenkit:D
  • Palinko
    hát mennyire röhögnék ha egyik játékost sem szereznénk meg :D

"A szurkolóknak kellene mutatniuk egy csöpp hálát,hiszen a klub 2007-ben 3 komoly serleget is elhódított.Berlusconi is rengeteg pénzt fektet bele a klubba szóval nem értem ezt a viselkedést."

huhh mikor is volt 2007? :) ok neki ezt kellett mondania és a golyó tényleg túlzás és baromság.
  • LasCar16
    grat mátyás-.- tőled nem is vártunk mást
  • limperatore
    :DDDD
  • LasCar16
    Wenger keresztbe tenne a Milannak
    Alemilan 2008.06.26. 19:26

A Sporting Lisboa Portugál középpályását Miguel Velosot már az Arsenal is vinné mondván ha a Rossonerok elcsábítják az ágyúsok togói támadóját,akkor a londoniak elcsípik a Sporting játékosát a Milan orra elől.

A játékost már szóba hozták a Milannal a Juventussal és a Manchester Uniteddel.Ezek után a legújabb kérő az Arsenal csapata.

A középpályás ügynöke Paolo Barbosa kommentálta az eseményeket:

"Nem kaptunk hivatalos ajánlatot a klubtól,sőt még kapcsolatot sem teremtettünk velük,csupán a csapat mestere Arsene Wenger szeretné megvenni ügyfelem."-mondta Barbosa.

"Hivatalos ajánlatot eddig csak a Milantól és a Juventstól kaptunk,de lehetséges hogy hamarosan az ágyúsoktól is kapni fogunk."

A legvalószínűbb azonban a Milan hiszen a játékos nagy rajongója a klubnak és egy álma válna valóra mihelyt pályára lépne a San Siroban.

ha ide szeretne jönni, akkor ajánlhatnak érte...
  • LasCar16
    A Milan alelnöke Adriano Galliani mérges az Arsenalra mert nem szivesen engedik el az ágyusok a togói játékosát Emmanuel Adebayort.

A togói támadó szeretne távozni a londoni klubtól de csapata menedzsere ezt nem képes elfogadni olyannyira hogy ha választania kéne a Milan és a Barcelona között akkor inkább a Katalánokat választaná.

Galliai attól retteg hogy a tréner miatt fog füstbe menni a kopasz terve és a csatár jövőre Spanyolországban játszik.

"Adebayor számít arra hogy a klubja elengedi hozzánk."-mondta Galliani a Studio Sportsnak.

"Csak akkor lesz a miénk ha a Barca lemond róla.De ez nem fog megtörténni."

"Még szeptemberig van időnk.Reméljük addig változik a helyzet."

"Be kell látnunk eddig nemsok jót mondhatunk a csatárjelöltekről hiszen Eto'o sokat akar Drogba nem megy a Chelseaből.

Adriano beszélt a legutóbbi golyó incidensről is amikor egy pisztolygolyót kaptak egy boritékban:

"A szurkolóknak kellene mutatniuk egy csöpp hálát,hiszen a klub 2007-ben 3 komoly serleget is elhódított.Berlusconi is rengeteg pénzt fektet bele a klubba szóval nem értem ezt a viselkedést."

• szucsy89
    BSZ!
  • Palinko
    boldog születésnapot neki!
  • shad0w
    a pesszimizmusért sry, ilyen vagyok :) csak nem igazán értem h min gondolkoznak. Flaminit még csak-csak, de Zambrotta esetében aztán egyáltalán nem értem h milyen "ideális poszton" gondolkoznak. javasolnám Flamini kapuba valamint Zambrotta csatársorba állítását, ezzel a lépéssel tuti meglepnének mindenkit
  • LasCar16

Buon compleanno Capitano! :)
  • LasCar16
    CA és a szakmai stáb legalább kiagyalhatnak valami ütősebb taktikát, amivel jövőre üthetünk mindenkit..remélem összehoznak valamit...de mi ez a pesszimizmus?
  • LasCar16
  • Nuno88
    Paolo Maldini ma ünnepli 40. születésnapját!

Isten éltessen Capitano!!!
  • shad0w
    mekkora szarság, a "két nagy igazolásról" még azt sem tudják, h hol akarják játszatni őket. ez már önmagában vicces, de h pihenőre küldik őket amíg kitalálják...
  • Nuno88
    Hát ha nem jön kapus remélem Abbiati lesz az első számú!
  • LasCar16
    A Milan atlétikai edzője Daniele Tognaccini beszélt a játékosokról és a következő szezonról.

A csapat milyen fizikai állapotban van?

"Mindenkinek lesz 15 napja felkészülni,pihenni feltöltődni mind fizikaian mind szellemileg.A csapat július 23-án fog egy barátságos mérkőzést játszani azzal hivatalosan el kezdjük a felkészülés.Akkor gyűlik össze a csapat az új játékosok bemutatkozhatnak stb. .Kivéve két ember:Simic és Jankulovski.Ők már hamarabb csatlakoznak a felkészüléshez."

Kaká jól van?

"Egy operáció után természetes hogy kimerült az ember ez így lenne mindenkivel.De Kaká nagyszerűen van és képes lesz újra együtt edzeni a csapattal és régi formáját hozni.Beszéltem vele miután megszületett a kisfia.Nyugodtnak és optimistának látszott.Majd eldönti mikor csatlakozik a klubhoz."

Emerson és Maldini állapotáról mit lehet tudni?

"Maldini nagyon nagy dilemmán megy keresztül.Egyszer úgy érzi hogy visszavonul egyszer pedig úgy hogy marad.Ő dönti el a jövőjét.Júniusban még a csapattal edzett és teljesen jó állapotban van.Emersonnak már nincsenek fizikai problémái.Már nem gyötrik olyan fájdalmak mint a szezon során többször.Meggyőződésem hogy mindketten maradnak a klubnál."

Mi a helyzet a csapat két nagy igazolásával Zambrottával és Flaminivel?

"Zambrottának már befejeződött az EB így már köztünk van.De még nincs ötletünk hogy melyik poszt lenne neki az ideális.Pont úgy mint a Francia Mathieu Flamininek se.Valószínűleg elküldjük őket egy kisebb pihenőre még a nyáriszünet folyamán hogy kigondoljuk mi lenne a megoldás."

A csapat másik két igazolása Abbiati és Borriello?

"Borrielloval kapcsolatban sok pozitiv gondolatot hallhattunk.Szerintem bevállik a Milannal.Abbiattit majd 10 éven át ismerem,tehát nem fog csalódást okozni."

Mi lesz a következő szezonban?

"A következő szezonban több új dologban is részt vehetünk.Többekközt a trainingmódszereken fogunk változtatni a filozófia ugyanaz lesz."

forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    ezér nincs lóvé?:P
  • LasCar16
    Az Európa-bajnokságon nagy bravúrral elődöntőig jutó török válogatott 21 éves csatára, Arda Turan hamarosan új otthonra lelhet Itáliában, a kérdés már inkább csak az, hogy melyik városban. A tehetséges futballista ügynöke, Ahmet Bulut legalábbis ezt állítja, s az elmondása szerint védence alig lát ki a kecsegtető ajánlatokból.

„Jövő héten, amint véget ér az Eb, mindent tisztázni tudunk. Jó néhány klubbal kerültem kapcsolatba az elmúlt időszakban, de ő már nem olcsó játékos és ő is legjobb ajánlatot szeretné megragadni. Minden bizonnyal Olaszországban fog kikötni, és ott is egy nagy klubban. Többek között a Milan és a Juve is jelentkezett már érte, hétfőtől beszélni fogunk a kérdésről” - magyarázta el Bulut, a kérdés csak az, hogy mennyire becsülte túl a nyilvánosság előtt a játékos lehetőségeit az ügynök...

én a fifa08ban leigazoltam, a manager módban kb féléve
  • Nuno88
    Na a nyelvvizsgám sikerült, már csak sztár igazolás kell és fasza nyaram lesz ^^
  • Palinko
    na ő is ingyen van tehát valszeg ide jön :)

Matteo Ferrari elhagyta a Roma csapatát, miután lejárt a szerződése, és most új klubot keres. A két lehetséges jelölt az AC Milan, és a Fiorentina. A 29 éves hátvéd 2004-ben a Parma gárdájától került a fővárosba, de az elmúlt szezonban csak akkor jutott szóhoz, ha Philippe Mexes és Juan sérült volt.

Mivel szerződése lejárt, Ferrari szabadon dönthet, hogy hol folytatja pályafutását, és a játékos ügynöke, Gianni Corci elmondta a döntés hátterét.

”A mi döntésünk volt a klubváltás,” – mondta Corci a Teleradiostereonak. ”El akarom hallgattatni azokat a hangokat, amelyek azt sugallják, hogy a Roma akart megszabadulni a játékostól. A fővárosiak egy remek négyéves szerződést ajánlottak, de megbeszéltük a dolgot, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy máshol folytatjuk. Matteo jó időben hagyja el a klubot.”

Ezen kívül Corci elismerte, hogy megbeszéléseket folytatott a Fiorentina, és a Milan képviselőivel.

”Beszéltem a Fiorentina, és a Milan illetékeseivel, és a hét végére, vagy a következő hónap elejére várom az új fejleményeket. Jelenleg csak annyit tudok mondani, hogy Ferrari nem megy külföldre, amennyiben itt várja egy szerződés, amit aláírhat. Matteo nem szívesen hagynál el Olaszországot.”
  • Yulcsa
    nso:
    "Egész életemben Barca-szurkoló voltam, és arról álmodoztam, hogy egyszer majd én is ott játszhatok. Sosem gondoltam, hogy erre valaha is lesz esélyem, de a dolgok változnak" – nyilatkozta az oroszok 10-ese, aki jelenleg az UEFA-kupa-győztes Zenit alkalmazásában áll.

Egyszóval ha választhat, nem minket fog...

illetve szintén nso:
    Premiership: mégsem érkezik a Manchester Cityhez Ronaldinho?
    Bár sokan már készpénznek vették, hogy a Manchester City tulajdonosa, Thaksin Shinawatra megszerzi Ronaldinhót a Barcelonától, a brazil csillag ügynöke, egyben testvére, Roberto de Assis szerint a futballista könnyen mégis a Milanban köthet ki.

„Mindig is jó kapcsolatot ápoltunk a Milannal – árulta el Roberto de Assis. – Az elmúlt néhány hónapban folyamatosan fennállt annak a lehetősége, hogy Ronaldinho piros-feketébe öltözik. Még semmi sem dőlt el, de azon dolgozunk, hogy a legjobb labdarúgót a legjobb klubhoz vigyük.”
  • szucsy89
    na hajrá már csak egy centire van ...