36664
-
tizi -
2-2 na most mi lesz? :P -
adjatok a gobboknak -
warozok :D -
matyi hozzad a csipszed mega kólád és nézzed a meccset
-
szögezzük a zebrákat a kapuhoz^^ :DDDd nyomunk -
na jövök ide flémelni mert ezek a makik olyanok mint a cápák :D mindenki elmondja ugyanazt :D -
Forza Milan!! :D -
Ha valaki nézni akarja a meccset a bannerban a link amin elérheti. -
Igen Flamini játékára kiváncsi leszek, h Pirlot h fogja majd helyettesíteni :)
Kaká egy gólt intéz érzem... -
én elsősorban arra h Ricky mennyire épült fel és milyen formában van, Bonera bekk-ként való szereplésére, az első csapat széljátékára(Zambrotta 4 napja talán ha edzésben van), a második csapatnál viszont a kpálya lesz érdekes, valamint hogy Oddo mennyire rázta gatyába magát :) -
Kiváncsi leszek a mai esti mini tornára... -
szomszédnál a szpesöl van kijelentette , hogy neki 22 mezőnyjátékos és 3 kapus kell a 08/09-es szezonra, ami azt illeti h Suazo és Adriano napjai szerintem meg vannak számlálva.. ha Seva ügy bukna, kopaszék tuti rájuk repülnek más kérdés h az Internél mennyire hajlanának a bizniszre -
A Milan továbbra sem adta föl Andrij Sevcsenko megszerzésének lehetőségét, s lesz is alkalma arra, hogy személyesen tárgyaljon mind magával a játékossal, mind a Chelsea vezetőivel.
Augusztus elsején, pénteken ugyanis Moszkvában lép majd föl egy minitorna keretében a Rossoneri, az ellenfelek között pedig ott lesz a Chelsea is a Sevilla és a Lokomotiv Moszkva mellett.
A meccsek mellett azért is ideális lesz ez a terep a tárgyalásokhoz, mert semleges pályán lehet majd egyeztetni, és ha van szándék a felekben a megállapodásra, akkor az eredmények sem váratnak majd magukra. Hivatalosan a Chelsea ugyan továbbra is elzárkózik Sevcsenko eladásától, de a gyakorlatban talán másként állnak a dolgok, s ebben bíznak bizonyára Gallianiék is.
Forrás: calcio.hu -
Az új Juventus szerzemény Christian Poulsen azt üzente a szurkolóknak hogy nem lesz gondja Gennaro Gattusoval a Rossonerok motorjával.
A Bianconerik ma este részt vesznek a TIM Kupán ahol két 45 perces mérkőzést fognak játszani a Milannal és az Interrel.
Közben Christian Poulsen a Juve új szerzeménye már várja a találkozást a szőrmók olasz Rino Gattusoval.
Pár évvel ezelőtt már játszott a Milan ellen amikor a BL-ben Milan-Schalke párosítás volt és végül nyerték a meccset 3:2-re a Rossonerok.Akkor az volt a feladata hogy tartsa távol Kakát a saját kapujuktól.Ezt is csak úgy tudta megoldani hogy mindig felrúgta.
Poulsen hírhedt lett Olaszországban is amikor az Euro 2004-en összecsapott Francesco Tottival.
Poulsen nyilvános kért elnézést az olasztól a meccs után és három meccses eltíltást kapott.
"Nekem nem jelent problémát találkozni egy játékossal akivel korábban nézet eltéréseim voltak"-mondta a dán.
"Gattusot tisztelem mint játékost és mint embert."
Ma az első találkozót a Milan és a Juventus játssza 20.30-tól.
forrás: goal.com -
A Milánnál teljes az egyetértés. :DD -
mettyú nem fogta föl?
északon több a gyökér

-
csak azért írtam mert Inter topikba voltak félreértések:d -
tommykám köszi a felvilágosítást, de tisztában voltam vele :)
tesztelgetést a Milan két felállására értettem ( kpálya: Antonini feljebb történő bevetésénél, valamint meglátjuk h Flamini mennyire jól játszik Pirlo helyén) :) -
ez tim kupára a kezdők, ugye 45 perces meccsek lesznek, és így fognak felállni csapatok, prima partita első mecsen lép pályára, a secondo partita meg második meccsen. -
megy a tesztelgetés:D -
-
Ancelotti nyilatkozott a Milant épp foglalkoztató témákról: Trofeo TIM,Csatárkérdés stb. .
Sérült játékosok és a támadók
"Sajnálom Borriellot.Nagy tragédia ez hiszen pont a felkészületet hagyja ki ami nagyon fontos a szezon kezdete miatt."
"Ami Paloschit illeti marad nálunk.De nem Borriello sérülése miatt hiszen alapvetően rá és Patora építenénk a csapat támadó flottáját."
Trofeo TIM
"A csapatban egyedül Nesta nem edz.Mindenki más igen.Ricky Kaká különösen jó formában mert egyre jobban játékba lendül.Aki nemzetközi kupákon vesz részt az nem biztos hogy játszani fog.Támadók közül nekem Paloschi,Seedorf és Kaká elérhető.Nesta,Maldini,Borriello és Inzaghi el se utaznak velünk."
"Az igaz hogy ezek egy barátságos mérkőzésként vannak titulálva de amikor a csapatod olyan csapatokkal találkozik mint az Inter vagy a Juventus már egészen más tétja van a rangadónak."
Kapusok
"Dida már edz.Külön a csapattal.Reméljük visszanyerni formáját a szezon kezdete előtt."
"Hogy ki lesz az első számú kapusunk?Azt majd a szezon előtt megfogjuk mondani."
Ronaldinho és az Olimpia
"Ronaldinho nem sokat játszott az elmúlt szezonban ezért is tartom jó dolognak hogy megy.Amikor a Milanba jött biztos hogy formán alul volt.Mellesleg Patoval még soha nem játszott együtt ezért is jó mert legalább összeszoknak."
Párosítás
"Nem igazán tekintünk a bajnokság sorsolására.Lesznek könnyű és nehéz szakaszok.Az azonban tényleg megleő hogy már az 5. fordulóban rangadó lesz."
Milan és Shevchenko
"Hogy mit fogok neki mondani Moszkvába?Csak annyit hogy szerencsét kívánok neki a következő szezonban.Nem gondolom hogy visszatérne Olaszországba egy másik klubhoz."
"Buffon mondta azt hogy szerinte mi vagyunk a fő esélyesek.Örülök neki hogy az ellenfelek is azt gondolják rólunk hogy képesek vagyunk győzni."
forrás: acmilan.com -
Gila a faláb rulZ. :DDD -
jah és Maldini Paolo, MP3... -
Z15 és F84 -
Edzés Milanelloban! :) -
Zambrotta 15-s mezben lesz ezekszerint, Flamini meg 84-sben...
-
Carlo Ancelotti kijelölte a holnapi megmérettetésre készülő keretét.
MILAN:
Dida 1, Kalac 16, Abbiati 12, Antonini 77, Bonera 25, Digao 31, Favalli 19, Jankulovski 18, Kaladze 4, Oddo 2, Simic 17, Zambrotta 15, Ambrosini 23, Brocchi 32, Flamini 84, Gattuso 8, Pirlo 21, Strasser 51, Osuji 58, Kakà 22, Paloschi 43, Seedorf 10.
Az ellenfelek:
INTER:
Toldo, Julio Cesar, Orlandoni; Zanetti, Maxwell, Maicon, Burdisso, Materazzi, Andrea Mei, Santon; Stankovic, Luis Figo, Jimenez, Vieira, Dacourt, Cambiasso, Muntari, Pelé, Mancini; Adriano, Crespo, Suazo, Balotelli.
JUVE:
Amauri, Buffon, Camoranesi, Chiellini, Chimenti, Del Piero, Ekdal, Grygera, Iaquinta, Knezevic, Legrottaglie, Marchionni, Mellberg, Molinaro, Nedved, Poulsen, Salihamidzic, Sissoko, Tiago, Trezeguet, Zebina, Ariaudo, Esposito, Nocchi, Rossi.
Forrás: acmilan.com -
Formába lendül és jajjj nektek Serie A-s csapatok :PPPPP -
hát nem is szparinál:)))) -
nah zajlanak az események :P
Ronaldinho: gól és gólpassz a brazilok előkészületi meccsén
Az olimpiára készülő brazil válogatott lejátszotta az első előkészületi mérkőzését, az ellenfél pedig Szingapúr volt. A nem túl acélos ellenfelet a ’Selecao’ 3-0-ra győzte le, a csapatban kezdőként léptek pályára a válogatott húzóemberei, így Ronaldinho, Pato és Diego is. Előbbi ugyan továbbra sem játszott feltűnően gyorsan, de mindenképpen hasznos volt csapata számára, hiszen az első gólt megelőzően ő szolgálta ki Diegót sarokkal, majd egy kijátszott akció végén maga is betalált az üres kapuba. A harmadik gólt Jo szerezte a meccs hajrájában Thiago Neves kiváló beadását értékesítve. Carlos Dunga csapata augusztus elsején játszik még előkészületi mérkőzést, akkor Vietnam válogatottja lesz az ellenfél.
Összefoglaló
calcio.hu -
10 éve még a Dinamoban volt :)
Nagyn örülnék én is ha visszatérne, sztem 13 gól körül tuti rúgna, és nem lenne egy Gila. -
én is örülnék Shevának! Ez lemaradt a cikkből:
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=115479
Borriello sérülését követően szükséghelyzet állt elő a Milannál. Adriano Galliani azonnal megszakította Alberto Paloschi torinói kölcsönjátékát. Újra Adriy Shevchenko került célkeresztbe a vezetőségnél. A Chelsea korábban évi 15 milliós szuper-ajánlatot kínált Kakának, hogy elhagyja a Milant. -
és Paloschi sem eladó hála ég!
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=115552
Ancelotti: Paloschi marad nálunk!
"Paloschi marad nálunk, soha nem akartuk odaadni senkinek. Meg fogjuk tartani, mert úgy gondoljuk, hogy hasznos lehet. "
Carlo Ancelotti még egy évre megtartja a fiatal csatárt.
"Ennek hossza nem Borriello sérülésétől függ. "
-
Én örülnék Shevának, bár biztosan nem nyújt majd olyan teljesítményt, mint 10 éve.. De azért örülnék. :) -
ismét Sheva
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=115476
Corriere dello Sport - A Milan visszahozná Shevát
Pato és Ronaldinho az Olimpián van, Inzaghi sérült és most már Marco Borriello is harcképtelen. Ez a helyzet könnyen okot adhat arra, hogy a Milan visszatérjen az átigazolási piacra. Több kijelentés szerint Ronaldinho csatárként fog játszani a szezonban, de még így is elkéne egy vérbeli támadó. Nyitva áll az ajtó Shevchenko előtt aki kölcsönben érkezhetne. -
Nem árt az, ha versenyhelyzet van a kapusok között! Győzzön a jobbik, így legalább jobban teljesítenek majd - remélem. -
#16858 jaja csak vicceltem nem is hiszem hogy ennyit adnak ezzel csak a média kacérkodik sztem....
#16861 Kalac nagyon jól védett, van 3 nagyon jó kapusunk lehet rotálni ki van jobb formában remélem mindenkit látunk eleget a kapuban, Ancelotti mit nyilatkozott volna? Tavaly kalac volt az első számú, abbiati tavaly nem votl nálunk, dida mostanra épült fel ezért nem fogják kalacot elsülyeszteni, de mint mondtam sztem rotálás lesz.
még hogy nincsen A-10?? :) -
jah a gyereke :D