36664
  • Nuno88
    Shevchenko hazajött, másodikok lettünk a Moretti kupán, és most megy a Gijon elleni meccs :)
  • szucsy89
    omg 3napos gólyatáborból hazajövök és 104új üzi:OOOO

vki összefoglalná egy hszben hogy mi volt eddig?:D
  • LasCar16
    Palermora gondoltam, de mosmár a Roma-nak is fanolsz?
  • gabber_saviola
    éhesek a farkasok már egy sikerre, szerintem sikerülni is fog.
  • LasCar16
    gabber olasz kupa?
  • gabber_saviola
    sosem az eredményt kell nézni, tudod
  • LasCar16
    Janku jó formában van, Kaladze még nincs
  • LasCar16
    1-0 a sporting gijón-nak :P
  • Yulcsa
    vezetnek :S
  • LasCar16
    kezdő:

Abbiati; Zambrotta, Kaladze, Maldini, Jankulovski; Cardacio, Pirlo, Flamini; Brocchi, Seedorf, Paloschi.

• Yulcsa
    vissza, megoldottam :) Forza Milan! :)
  • Yulcsa
    nektek megy valamelyik stream? nekem egyik sem akar bejönni :'(
  • LasCar16
    fekete mezben nyomjuk
  • LasCar16
    meccs 19:00-től
  • LasCar16
  • Yulcsa
    Trofeo Villa de Gijón

A Trofeo Villa de Gijón egy Spanyolországban, azon belül is az asztúriai Gijón városában lejátszott barátságos kupa.

A kupa rendezője a helyi csapat, a Sporting de Gijón, a helyszín hagyományosan az Estadio Molinón, mely 25885 férőhelyes.

A korábban szintén ebben a városban rendezett Trofeo Costa Verde a kupa elődjének tekinthető, ezt 1962-től '94-ig három év kivételével (1971-ben a pálya felújítása miatt, 1981-ben a közelgő VB miatt hasonló okokból, illetve 1987-ben azért, mert a Sportingot egy másik tornára hívták el) minden évben megrendezték. Az 1963-as évben rendezték az első Trofeo Villa de Gijónt (párhuzamosan a Trofeo Costa Verdével), de ezt 1994-ig nem követte folytatás. 1996-tól viszont egyetlen évben sem maradt el a többnyire Augusztus végén rendezett barátságos esemény, melyre idén először hívtak olasz csapatot, a világ legeredményesebb klubját, az AC Milan-t.

A torna történetében egyaránt találkoztunk körmérkőzéses- és kupalebonyolítással (3 vagy 4 részvevő esetén), illetve egyetlen mérkőzés megrendezésével. Idén is ez utóbbi fog következni; az Augusztus 24.-én, Vasárnap 19:00-kor kezdődő találkozón döntetlen esetén büntetőrúgásokkal döntik el a kupa sorsát.

A Trofeo Villa de Gijón (és a Trofeo Costa Verde) eddigi nyertesei:

Sporting Gijon.... 22

Racing Santander... 4

Real Sociedad... 2

Vitória Setúbal... 1
    AS Angouleme... 1
    Deportivo La Coruna... 1
    1. FC Köln... 1
    Real Oviedo... 1
    AZ Alkmaar... 1
    Crvena Zvezda... 1
    Szpartak Moszkva... 1
    CSZKA Moszkva... 1
    Sevilla... 1
    Real Valladolid... 1
    CD Tenerife... 1
    Athletic Bilbao... 1

Részletese eredmények a http://www.rsssf.com/tablesc/costaverde.html és a
    http://www.rsssf.com/tablesv/villagijon.html oldalon találhatók.

Készítette: floyddebarber
  • Yulcsa
    de ne ám! :P
    Sheva és Pato egy tökéletes átlagéletkort alkotnak, és ezáltal Pato is sokat tanulhat, hiszen elvégre is, az ifjú Shevához hasonlították, ha jól emlékszem.
  • limperatore
    miért gratuláljak?:O

ronaldinhohoz gratuláltam mert arról gondoltam hogy jó igazolás volt ( most már nem :D ) de sheva már sose lesz az aki volt szerintem, de ne legyen igazam.
  • LasCar16
    igen matyi :P köszönjük h te is gratulálsz :P
  • limperatore
    nah látom fiatalítottatok megint :P
  • LasCar16
    Tegnap Kakát újra megvizsgálta Martens professzor, aki korábban is figyelemmel kísérte a játékos állapotát. A vizit során megállapította, hogy a műtött térd még gyulladásban van, ezért további 15 napos pihenőt javasolt.

Ezzel biztos, hogy Kaká kihagyja az első bajnokit.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Szerintem is jó lesz, bizonyítani fogja hogy nem felejtett el focizni :)
  • horpeti
    Azért ezek a visszatérések is elég ritkák. Becsüljük meg.
    Remélhetőleg örömmel fogadják a szurkolók is, nem pedig árulónak, stb...
    Hajrá Sheva!! :)
  • Nuno88
    Sheva nyilatkozata

Andriy Shevchenko először nyilatkozott, azt követően, hogy hivatalosan is bejelentették visszatérését a Milanhoz.

"Olyan érzés, mint megnyerni a Bajnokok Ligáját."

“Annyira boldog vagyok.” -mondta a Milan Channelnek.

“Egy ideje már arra vágytam, hogy visszatérhessek. Tegnap már éreztem, hogy a tárgyalások pozitívan végződhetnek. Olyan ez számomra, mint megnyerni a Bajnokok Ligáját. Voltak nehézségek, de mostanra minden megoldódott és nagyon boldog vagyok."

Forrás: channel4.com
  • LasCar16
    MILANELLO - 19 players have been called up by coach Carlo Ancelotti for the City of Gijon Trophy:

GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac;

DEFENDERS: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta;

MIDFIELDERS: Brocchi, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo;

STRIKERS: Paloschi, Seedorf, Viudez.

acmilan.com

• Nuno88
    Én is, de 6-kor még az volt a goal.com on h Sheva nem fog visszatérni, erre bekapcsolom a gépet, benézek a topicba és mit látok? Gabber hsz-ét... azt hittem kiszaladok a világból :D
  • LasCar16
    még egy védő érkezésében biztos vagyok :P
  • LasCar16
    Galliani így nyilatkozott a bejelentés utána Milan Channelen:

“Igen, Andriy hazatért és rendkívül boldog. Az elmúlt három órában vagy 48-szor beszéltem vele. Számos elképesztő telefonhívás után, végül sikerült egyezségre jutnunk.”

“Keddtől Sheva már Ancelotti rendelkezésére áll. Olyan játékost hoztunk haza, akinél több gólt az elmúlt 50 évben senki sem szerzett Milan mezben."

“Silvio Berlusconi és jómagam is nagyon boldogok vagyunk, akárcsak Carlo Ancelotti. Azt várjuk, hogy a szurkolóink is így éreznek majd." ”

“Azt hiszem mi vagyunk az egyetlen klub a világon, aki három aranylabdást tudhat a keretében.” folytatta Galliani.

A két klub nem hajlandó elárulni a transzfer részleteit.

“A részleteket megőrizzük magunknak. Andriy elkövetett egy hibát, mikor elhagyott minket, de az elmúlt két évben rájött arra, hogy az igazi otthona itt van. Most anyagi áldozatokat hozott, hogy újra velünk lehessen. Jelenleg a legfontosabb, hogy újra köztünk van."

Forrás: channel4.com

tuti Berlu kipengetett vagy 10 millát
  • horpeti
    Wehe, szóval hivatalos.

Kiváncsi leszek, hogy mit alkot, amióta nincs a Milánnál, árnyéka önmagának. Vajon képes lesz-e felpörögni újra? Vajon megdobban-e a Milán szív? :)))
  • Yulcsa
    én mindenképp Shevát kezdetném, és Inzaghi-Pato meg harcolhat a kezdőért. Paloschi mehetne egy évre kölcsönbe ha akar, Borriello meg egy darabig sérült ha jól tudom. Ronnie helyettesítheti Kakát addig, amíg fel nem épül, aztán utána meglátjuk, mi lesz.
  • LasCar16
  • LasCar16
    megkérem a kedves Intereseket, h ne basszák má hülyeséggel tele a topikot, mer nem hülyeségből voltam kíváncsi a többiek véleményére...köszi
  • Yulcsa
    EZAAAZ SHEVAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! :D
    pedig már veszett fejsze... jaj, de örülök!!! :D
    Welcome back SHEVCHENKOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    Hivatalos: Sheva visszatér!

A Chelsea és a Milan megegyezett egymással, így Andriy Shevchenko két év után visszatér Milánóba. A megállapodás részleteit nem hozzák nyilvánosságra.

A játékosra még egy kötelező orvosi vizsgálat vár.

Forrás: acmilan.com, chelseafc.com
  • Nuno88
    SHEVCHENKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• gabber_saviola
    [center]
    Ufficiale: Sheva al Milan

• ForzaInter
    UFFICIALE: Shevchenko al Milan
  • limperatore
    ---------------Ronaldinho------------
    RonaldinhoRonaldinhoRonaldinhoRonaldinho
    ----------Ronaldinho----Ronaldinho
    -----------------Ronaldinho-----------------
    ----------Ronaldinho----Ronaldinho
    -------------------PATO----------
  • doncsika
    seedorfot nem szeretitek hogy ki hagyjátok a kezdőböl?
  • ForzaInter
    ez az én elképzelésem.