36664
  • Yulcsa
    ha pesszimisták vagyunk is, akkor is csak 1 pont az Inter előnye :)
    De remélem nekünk lesz 2 pont előnyünk holnap 17:00-ra :)
  • LasCar16
    Yulcsám majd a holnapi meccs után örüljünk :P
  • Yulcsa
    Sampdoria
    Sampdoria 1 - 1 Inter
  • Nuno88

• Nuno88
    Bologna ellen készülő keret:

GOALKEEPERS: Abbiati, Dida;

DEFENDERS: Antonini, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta;

MIDFIELDERS: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo;

STRIKERS: Inzaghi, Pato, Seedorf, Shevchenko (76), Ronaldinho.

Unavailable: Nesta, Senderos, Gattuso, Kakà, Viudez;

Suspended: Bonera, Borriello;

Not called up: Kalac.
  • Cabell
    Miért, mit mondott Patorol a brazil szövkap?
  • LasCar16
    MÉRKŐZÉS ELŐTT: ANCELOTTI

Ez egy fontos hét volt. Szerettük volna, ha együtt játszunk mindannyian. Beépíteni az új játékosokat, mert sürget az idő és holnap a helyes módon elkezdeni a bajnokságot. Az idei bajnokság minden mérkőzése fontos lesz, lesznek nehéz pillanatok, de ismétlem, fontos lesz, hogy jól kezdjünk. A Milannak az elmúlt idényekben sosem sikerült maximálisan a rajt.
    Nem tudom, melyik lesz a bajnokság legerősebb csapata, az majd májusban dől el. Ami nekünk fontos lesz , az a csapategység, a rendelkezésre álló játékosok, mert továbbra is úgy gondolom, hogy egy csapat ereje az egyének összetartásában rejlik. Ebben az évben az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Mind a hét támadó játékosnak megvan a lehetősége és a képessége, hogy a Milanban játszon, de mind együtt nem lehetnek pályán. Biztos vagyok benne, hogy a vezetőség elfogadja majd a döntéseim.
    Lehetséges, hogy a Milan ebben az évben ez érkező játékosoknak köszönhetően megváltoztatja a játékmódszerét, ki kell majd próbálni, de mindeddig nem volt időnk rá.
    Sok edző lenne az én helyemben. Mindig sajnálok a kispadra küldeni egy nagy játékost. A döntéseim az edzésen mutatott munka alapján hozom meg, és biztos vagyok benne, hogy számíthatok a játékosok támogatására is. Mindenkin nagy a nyomás és ez ösztönző kihívás.

Patorol és Ronaldinhorol: A brazil válogatott nem azt teljesítette, amit elvártak tőlük. Ronaldinho minden váltakozó ritmusú mérkőzésen játszott, Pato csalódott az olimpiában, a miatt amit az edző mondott róla a nyilvánosságnak, azt gondolom, ez nem volt korrekt gesztus.

A holnapi mérkőzésről : A Bologna elleni mérkőzés a szokásos, első mérkőzés miatti nehézségeket fogja hordozni. Ügyes lefutó játékosaik vannak, és védekező focit játszanak. Óvatosnak kell lennünk, gyors ritmusváltások kellenek majd, de a csapat képes erre.
    Kapuskérdésben remekül állunk: Dida teljesen felépült és fel kell vennie a mérkőzések ritmusát. Abbiati már felvette, így holnap kezdhet. A többi játékos, akik biztosan játszani fognak a Bologna ellen: Zambrotta, Kaladze, Maldini, Jankulovski, Flamini, Pirlo, Ambrosini és Seedorf.
    Zambrotta és Flamini két nagy játékos, jól beilleszkedtek, különösen Zambrotta, aki már ismerte a játékosokat a válogatottból.
    Ronaldinhoval várok a lehető legjobb formájáig. Magának és a csapatnak is fontos, hogy jól játszon. Szüksége van arra, hogy megjátszák, úgy, mint Zambrottának és Flamininek is.
    Sheva viszont ugyanaz a játékos, aki két évvel ezelőtt, azt hiszem, a motiváció változott csak, nem a fizikai kondíciója.

acmilan.com
  • LasCar16
    Massimo Manara, az AC Milan orvosa adott friss információkat a sérült játékosok állapotáról.

Gennaro Gattuso: "Rino még a válogatott barátságos meccsén szedett össze egy sérülést, és még mindig nincs 100 %-os állapotban. Bár a héten már elkezdte az intenzívebb edzéseket, holnap még nem állhat Carlo Ancelotti rendelkezésére. Az olasz válogatott első világbajnoki selejtezőjén viszont már alighanem játszhat."

Philippe Senderos: "Nemrég elvégzett egy tesztet a MilanLab orvosai segítségével, és kiderült, hogy rendkívül rossz fizikai állapotban van. Biztosan nem fog játszani Svájc első VB-selejtezőjén, mert itt fog maradni velünk, hogy visszanyerje kondícióját."

Marco Borriello: "Marco nagyon bíztatóan halad a felépülésben, és ma fogja elvégezni az utolsó tesztjét, mielőtt Martens professzor megint kivizságlja, várhatóan 10 napon belül. Reméljük, hogy szeptember 10.-én már pályára léphet, a Lugano elleni barátságos mérkőzésen."

Alessandro Nesta: "Sandro már elkezdte a futóedzéseket a speciális szőnyegen, és az eredmények bíztatóak. Egyre több munkát tud már elvégezni, de nem szabad megerőltetni. A visszatérése pontos idejét sajnos még most sem tudjuk meghatározni."

Ricky Kaká: "Ricky hihetetlenül halad a felépülésben, és ennek hála már a jövőhten együtt edzhet a csapattal. Nem fog játszani a brazil válogatott selejtezőjén, csak azért, hogy teljesen felépüljön."

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    2 fordulóra rendben lesz Kakával együtt
  • doncsika
    Senderos játszhat holnap?, úgy tudom nem teljesen jó a háta
  • LasCar16
    Carlo mondta h Abbiati a numero uno, ez a Dida van az 1-es mezben semmit nem jelent, ugyanúgy van egy száma mint Favallinak...
  • Nuno88
    Attól h Didáé az '-es sztem nem jelenti azt h ő is lesz az elsőszámú, vagyis nagyon remélem
  • Yulcsa
    Viszont továbbra is Didáé az 1-es...
    Ja és Senderosé a 24-es lett.
  • Nuno88
    Shevchenko a 76-s mezt választotta, érdekes lesz, én a helyébe a 17-set váasztottam volna :)
  • Nuno88
    De messze van még vasárnap :(
  • LasCar16

Brocchi elköszönt
  • LasCar16
    kötelező győzelem, szeptember 18-n meg asszem október 2-n játszunk... aztán jön még egy sorsolás ahol a párharcok győzteseit sorsolják ki a csoportokba..
  • Yulcsa
    Az FC. Zürich ellen kezdünk otthon.
  • Nuno88
    Mert g-portalról asszem nem lehet linkelni :)
  • leho94
    nekemse ^^
  • LasCar16
    bazzeg nekem nem jön be a kép :D
  • Nuno88
    Istenem de jó Shevchenkot újra piros-feketében látni! ^^
    Legyen már vasárnap!!!
  • LasCar16
  • LasCar16
    A hivatalos oldal közleménye szerint a Lazio leigazolta Cristian Brocchit.

A klub ezenkívül kölcsönadta fiatal francia csatárát, Willy Aubameyangot a Serie B-ben szereplő Avellino csapatának.
  • Yulcsa
    1 perc :P
  • Yulcsa
    a meccs maga 15:30, de a közvetítés már 15:00-tól megy.

15:00
    Labdarúgás
    Olasz bajnokság, Milan - Bologna, 1. forduló - élő
  • LasCar16
    sport2-n 15:00 óra szerepel, gondolom lesz előtt rizsa is :)
  • doncsika
    A vasárnapi meccs nem 15:00kor hanem 15:30kor kezdődik
  • szucsy89
    :D
  • leho94
    lol?
  • LasCar16
    ASD:ASDASDA:SD_A_ASD: de hülye vagyok :DDD Nuno ezt a hszm törölheted...
  • LasCar16

• Yulcsa
    kitartás :)
    én személy szerint nem bánom, hogy Oddo lelépett... valahogy nem volt benne elég akaraterő, mint pl. Gattában van. Nekünk pedig az most nagyon kell, és épp ennek örülök, hogy (persze, sablonszöveg, de akkor is...) aki ideigazolt, mind azt nyilatkozta, hogy teljes erőbedobással fog küzdeni. Hát Amen!
  • Palinko
    ennek nem örülök :(
  • Nuno88
    hát a BL-t nem látom de az UEFA sorsolást holnap megnézem, kérdés életben leszek-e még addig (fogorvos -.-)...
  • LasCar16
    akit ma érdekel annak mondom h 18:00tól BL sorsolás az Eurosporton, holnap meg 13:00kor pedig UEFA kupa sorsolás szintén az Eurosporton
  • Nuno88
    Sok sikert neki, kicsit sajnálom h elment, de Zambrotta jobb lesz tőle sztem. A tavalyi szezonban nagyon nem ment neki.
  • LasCar16
    sok sikert neki
  • Yulcsa
    Átigazolás: Massimo Oddo Lyon helyett Münchent választotta

Újabb olasz világbajnok érkezett Münchenbe: Luca Toni mellett mostantól Massimo Oddo is a bajorokat erősíti.
    A német bajnok honlapja beszámol arról, hogy a 32 éves védő egy éves kölcsönszerződést ír alá a klubbal, amint átesik az orvosi vizsgálatokon.

Az elmúlt napokban a francia sportsajtó szinte tényként közölte a hírt, hogy Oddo a Lyonhoz igazol, ám a védő az utolsó pillanatban meggondolta magát, és mégis a Bayern Münchent választotta.

Bővebben hamarosan.
  • LasCar16
    asszem résztulajdonos egy csapatnál