36664
-
szia! itt megtalálod, amit keresel:
mezek -
Zsil #17755 Sziasztok!Kéne nekem egy link a legfrissebb" Milan mezekhez-otthon-idegenben.köszönöm előre is. -
nso szerint egy hónapot :S -
Gattuso sérülése -
Olvastam én is, kiváncsi leszek mennyit kell kihagynia :S -
Rino csuklójában többszörös csonttörést mutattak ki a vizsgálatok, emiatt kellett megműteni... a fejsérülést már nem emlegetik. -

-
Christian Abbiati a Milan kapusa nyilatkozott a Tuttosportnak:"Amikor tavaly eligazoltam kölcsönbe az Atletico Madridhoz, még nem láttam a Milan igazi arcát.Ez a környezet, ez a hangulat nagyon otthonos és Milanello már olyan számomra mintha a második otthonom lenne.Itt élem le napjaim nagy részét kedves, régi cimboráimmal.Nagyon sokat köszönhetek ennek a klubnak és amikor vissza tértem, sokat fejlődtem.Szerintem a harc az elsőszámú kapusposztért korántsem lefutott ügy.Persze megtisztelő, hogy én vagyok a kezdő egy ekkora csapatban mint a Milan.Vasárnap meleg érzés járta át a testem."
forrás: acmilan.com -
ehh valami jó hírt is így estére -
Hát ez nem jó hír :S
Remélem mielőbb felépül! -
Gattuso ismét megsérült
Ma az edzőtáborban edzőmeccset játszottak és ott a gazzetta szerint elesett, beütötte a fejét és a bal csuklóját.... kórházba is szállították. asszem már meg is műtötték .... :S -
Borriello és Kaká is felépült
Marco Borriello a korábban jelzett időpontnál hamarabb felépült térdsérüléséből. A Milan saját nevelésű támadója a felkészülés elején szenvedett súlyosnak látszó sérülést. A klub orvosi stábja akkor nagyjából két hónapos pihenőt jósolt a csatárnak.
A jól megválasztott rehabilitációs programnak köszönhetően azonban Borriello szerdán már pályára léphet a Lugano elleni edzőmeccsen, és ha ott minden rendben lesz, akkor egy hét múlva akár már játszhat is Genoában. Érdekesség, hogy pont innen igazolta vissza a nyáron a Milan, miután 19 bajnoki gólt szerzett.
Ugyancsak felépült Kaká, akit a nyár elején operáltak meg, szintén a térdével. A brazil játszott a felkészülés elején, de műtött testrésze begyulladt, így újra pihenőre kényszerült. Most már azonban teljes értékű edzésmunkát végez a csapattal, így minden bizonnyal a következő bajnokin ő is bevethető lesz.
Ancelotti tehát két újabb támadót 'kapott', így még nagyobb fejtörést okozhat számára, hogy kit állítson a csapatba.
Forrás: goal.com -
Shevchenko tizijével nyertek az ukránok. -
Kiváncsi leszek h lesz megoldva a támadó szekció :) -
Borriello felépült -
igen, én Seedorf miatt aggódom, valahogy nekem ő lógott ki a keretből a Bologna ellen. -
Csak nálunk nincs így :) -
Gianluca Zambrotta a Milan új jobb/balhátvédje beszélt a Spanyolországból való visszatérése után:"Most, hogy játszottam hivatalos tétmeccsen a Milanban elmondhatom, a Milan olyan csapat mint a Juventus, sőt a légkör és a minőség is jobb.Olaszország és Spanyolország közt az a nagy különbség, hogy Itáliában, ha nem jönnek az eredmények a menedzserek könnyen utcára kerülhetnek"-fejezte be.
forrás: transfermarketweb.com -
A két klub jótékonysági mérkőzést szervez Stefano Borgonovo gyógyulása érdekében.
Stefano Borgonovo a nyolcvanas évek végén a Milant és a Fiorentinát is szolgálta, a két nagycsapaton kívül azonban több olasz élvonalbeli klubban is szerepelt, sőt, az olasz válogatott mezét is magára ölthette. A játékos súlyos betegségben szenved, az egykori csatár a motoros idegsejtek sorvadása miatt már fel sem tud kelni, sőt, lélegzését is gépek végzik helyette. Borgonovo két egykori klubja, a Milan és a Fiorentina jótékonysági mérkőzést szervez, amelynek bevételét a játékos gyógyítására, illetve a betegség elleni harcra kívánják fordítani.
"A Milan és a Fiorentina október 8-án jótékonysági mérkőzést rendez Stefano Borgonovóért, aki mindkét klubban játszott korábban, jelenleg pedig súlyos betegsége ellen küzd"szól a két klub közös közleménye. -
A Milan brazil védekező középpályása, Emerson beszélt a saját állapotáról, illetve mondott egy-két szót Ronaldinho és Pato teljesítményéről.
"Igaz nem játszottam sokat a Bologna ellen, de már az is fontos számomra, hogy részese lehetek a csapatnak." -kezdte mondanivalóját Emerson.
"Még mindig azon kell dolgoznom, hogy egyhuzamban le tudjak játszani 90 percet. De mondom, már az is örömteli, hogy visszatérhettem a normális kerékvágásba."
"Rengeteg helyzetünk volt, míg a Bolognának csak 3 vagy 4 és mégis ők győztek."-mondta a múlt vasárnapi, Bologna elleni vereségről.
"Nem mindig az a csapat győz, aki jobban játszik. Reménykedjünk benne, hogy a következő meccsen több szerencsénk lesz."
Emerson a két honfitársáról, Ronaldinhóról és Patóról is kifejtette a véleményét.
"Ronaldinho abszolút kiszámíthatatlan, egyszerűen nem tudod, hogy legközelebb milyen cselt fog csinálni. Ahhoz, hogy megismerd a játékát figyelned kell őt az edzés alatt."
"Pato egy fiatal kölyök. Türelmesnek kell lennünk vele. Ő teljesen egyedül jött Olaszországba, és ezért szüksége van emberekre, akik közel vannak hozzá. Még időre van szüksége."
Forrás: goal.com -
Mathieu Flamini a Milan új játékosa egyáltalán nem bánja, hogy a Milanba igazolt és BL helyett csak UEFA-ban léphet pályára.
Az Arsenalból három idény után távozott, úgy, hogy az "ágyúsok" legyőzték az FC Twente csapatát amivel biztosították a csoportba kerülést, ott pedig nem is nehéz csoportba kerültek, hisz az ellenfelek a Porto, Fenerbache és a Dynamo Kyiv lesznek.
Ezzel szemben a Milan nagyon pocsékul játszott az előző idényben és csak az ötödik helyet tudták elcsípni a Serie A-ban az Inter, Roma, Juve és a Fiorentina mögött.Ez azt is jelentette, hogy a Milan idén csak az UEFA Cupban léphet pályára.
Mindennek ellenére a francia így is örül és nem bánkódik döntése miatt, sőt ha még egyszer tehetné akkor is ezt az utat választaná.
"Nem bántam meg, hogy csatlakoztam a klubhoz.Mielőtt ide igazoltam volna figyeltem a bajnokság történéseit és tudtam arról, hogy a csapat ötödik lett"-mondta a sajtónak."Megtudjuk nyerni az UEFA kupát."
Flamini a negyedik olyan játékos Lasana Diarra, Gilberto Silva és Aleksandr Hleb után, aki elhagyta az Arsenal csapatát a nyáron.
A londoni klub Stephen Appiah személyében látta a megoldást, ajánlatot is tettek érte de a játékos nem fogadta el.
"Én úgy érzem, hogy az Arsenal nélkülem is megmutatja Európában, hogy hogyan is tudnak játszani.Én idén a BL-ben az Arsenalnak és a Marseillenek fogok szurkolni"-mondta a 24 éves francia.
forrás: goal.com -
Adriano Galliani a napokban azzal viccelődött, hogy már előre látja, hogy jövő nyáron nagy harc lesz Kakáért, a Manchester City és a Chelsea közt.Azt is várja, hogy vajon melyik klub ajánl hamarabb 110 millió eurót a játékosért.
A Kaka-saga egész nyáron ment, és a legközelebb a Chelsea volt a játékos megszerzéséhez.
Júliusban azok a hírek láttak napvilágot, hogy a "kékek" 100 millió eurót ajánlottak, igaz, ez a hír hivatalosan nem lett megerősítve de utána pár nappal a Milan alelnöke Adriano Galliani felfedte, a klub hatalmas összeget utasított vissza a brazilért.
Azóta több hír is volt a brazilról, például az, hogy a londoni klub 150 millió eurót fizetett volna a játékosért.
Aztán jött egy óriási átigazolás ami többekközt az egész világot megdöbbentette.
Dr Sulaiman Al-Fahim arab milliárdos és vezető társa felvásárolta a Manchester City csapatát és már most több milliót öltek bele a klubba, és megszerezték a Real Madrid brazilját, Robinhot.
Dr Sulaiman azon dolgozik, hogy a Manchester City legyen a világ legjobb csapata és képes akár milliárdokat is áldozni rá.A legutóbbi név, akivel szóbahozták a klubbot a Milan karmestere Ricky Kaká volt és a jövő nyáron tárgyalnának is Adriano Gallianival.
A kopasz azzal viccelődött, hogy kiváncsi rá, hogy melyik klub teszi le neki hamarabb a kért 110 millió eurót.A Chelsea vagy a City.
A 2007-es aranylabdás középpályásnak 2008-ban volt egy kisebb sérülése és forma ingadozása és emiatt szinte biztos, hogy nem védi meg címét a szavazáson.
forrás: goal.com
:DDDDD -
azok a játékosok akik a válogatott meccseken vannak mégjobb formában lesznek, reméljük nem lesz sérülés, nem tudom h észrevettétek a javulást a múltkor Pirlon de szerintem, futott szerelt, jól passzolt és volt egy csomó finom csele is :D, kezd magára találni ő is, az a biztató h szerintem Rino,Kaká és Senderos is felépül, Borriello is szépen gyógyulgat, Nesta szerintem egy hónapon belül elkezdheti a komolyabb edzésmunkát, Patonak,Sevának,Senderosnak pedig két hete van/volt (mosmár csak egy) arra h felvegyék a ritmust és formába lendüljenek, Carlonak pedig arra h összecsiszolja mégjobban a csapatot, jövő vasárnap kiderül h ez mennyire sikerült -
Egyre több olyan cikket olvasok h így nem kellett volna Sheva meg úgy nem kellett volna Sheva. Remélem Andrij mester megmutatja hogy igenis nagyon kellett és magára talál ismét!!!
Forza Milan!!! Forza Sheva!!! -
Pontosabban:
Genoa-Milan
2008-09-14 -
Jövőhét szombaton vagy vasárnap lesz a következő bajnokink. -
na látom míg távol voltam történtek dolgok:) fősuli mellett mostmár nem igazán lesz időm de azért bebenézek majd ide mindig:D
a rajt nem sikerült valami jól, de jól játszottunk és ez azért bíztató jel...2.fordulót mikor játsza a csapat? -

-
Az AC Milan brazil sztárja, Ricky Kaká felépült a krónikus térdsérüléséből, és már teljes értékű edzésmunkát végezhet a csapattal.
Kaká kénytelen volt kihagyni szinte az egész nyári felkészülési időszakot, de térdproblémái úgy látszik, hogy véget értek.
Carlo Ancelottit lenyűgözte Kaká edzésmunkája, és valószínűleg a jövő hétvégi Genoa elleni meccsen Ricky mellett Pato is a pályára lép, miután a "Kacsa" is felépült egy kisebb sérüléséből.
A Marassiban tehát újra összeállhat a Ka-Pa-Ro támadótrió, de a szurkolók akármennyire örülnek Kaká visszatérésének, mindenképp hiányozni fog nekik Andrij Shevcsenko és Filippo Inzaghi kimaradása a kezdőcsapatból.
De ismerve az ukrán és az olasz csatár akaratát, elképzelhető hogy mégis beharcolják magukat a kezdő 11-be.
Kaká biztosan ki fogja hagyni a brazilok első világbajnoki selejtezőjét, szeptember 12-én, Bolívia ellen. Ronaldinho viszont valószínűleg ott is játszani fog. -
Válságértekezlet a Milannál
Válságülést hívott össze Adriano Galliani, a Milan alelnöke. A labdarúgóklub vezetői arra keresik a választ, miért nem sikerült győzelemmel kezdenie az együttesnek a szezont és hogy milyen újításokra, frissítésre van szüksége a csapatnak.
Hiába játszott jól, és sokszor ötletesen a Bologna elleni bajnoki nyitányon a Milan, az együttes 2-1-re kikapott hazai pályán. A Corriere Dello Sport úgy tudja, Galliani alelnök válságértekezletre hívta Carlo Ancelotti edzőt és a szakmai stáb tagjait, hogy átbeszéljék a meccs tanulságait. A Milannál nem ritkák az ilyen értekezletek, korábban a felkészülési szezonban is tartottak hasonló csúcstalálkozót.
A Milan története során először az UEFA-kupa megnyerését tűzte ki célul, az alaposan megerősített csapat természetesen az olasz bajnoki serlegnek is szorítana helyet a vitrinben, ehhez azonban nemcsak jó, eredményes játék is kell a jövőben.
forrás: samsungsport.hu -
16.10 Galliani kiborult a gyenge bajnoki rajt miatt.
A Milan hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az újonc Bolognától: erre az eredményre gyakorlatilag senki sem számított a Ronaldinhóval és Sevcsenkóval megerősített piros-feketéknél.
A klub alelnöke, Adriano Galliani éppen ezért válságértekezletet hívott össze, amin részt vett Carlo Ancelotti vezetőedző is. A megbeszélésen Galliani a csapat problémáinak megoldását kérte a szakvezetőtől.
Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Galliani az asztalra csap, már a felkészülési időszak során is többször beszélgetett Ancelottival a csapat gyenge teljesítményét látva.
-
Válogatottak: 8 Milan játékost hívtak be
Összesen 8 Milan játékos kapott meghívót hazája válogatottjába.
RINO GATTUSO, ANDREA PIRLO, és GIANLUCA ZAMBROTTA:
Szeptember 6. - szombat: Ciprus-Olaszország,
Időpont: 21.15, (Larnaca)
Szeptember 10. - szerda: Olaszország-Grúzia
Időpont: 20.50 (Udine)
RONALDINHO:
Szeptember 6 . - szombat: Chile-Brazília (Santiago de Chile)
Szeptember 10. - szerda: Brazil-Bolívia (Rio de Janeiro)
KALADZE:
Szeptember 6. - szombat: Grúzia-Írország (Mainz - Németország)
Szeptember 10. - szerda: Olaszország-Grúzia
Időpont: 20.50, (Udine)
ANDRIY SHEVCHENKO:
Szeptember 6. - szombat: Ukrajna-Fehéroroszország (Lviv)
Szeptember 10. - szerda: Kazahsztán-Ukrajna (Almaty)
MAREK JANKULOVSKI:
Szeptember 10. - szerda: Észak-Írország - Csehország (Belfast)
MATHIEU FLAMINI:
Szeptember 6. - szombat: Ausztria-Franciaország (Bécs)
Szeptember 10. - szerda: Franciaország-Szerbia (Paris-Saint Denis)
Forrás: acmilan.com -
A mai edzés előtt Alexandre Pato nyilatkozott a Milan Channelnek.
"A tegnapi egy fontos nap volt az életemben, betöltöttem a 19. életévemet. Nagyon boldog vagyok, mert itt ünnepelhettem Olaszországban a Milannál, és még boldogabb, hogy egy ilyen nagy klubnál játszhatok."
"Sok minden változott az életemben azóta, hogy 17 évesen idejöttem. Most már tudom, hogy fontos tapasztalatot, élményeket szerezhetek itt. Egy nagy családban érzem magam. Minden szurkolónak köszönöm a jókívánságokat, és megígérem, hogy továbbra is megpróbálom a tőlem telhető legjobbat nyújtani a klubnak.
Sajnáljuk a Bologna elleni vereséget, de az csak ez első mérkőzés volt. Még sok forduló van hátra, hosszú a bajnokság, és meggyőződésem, hogy ez a csapat jól fog teljesíteni.
Most csak arra koncentrálunk, hogy az előttünk álló napokban megfelelően felkészüljünk a következő bajnokira. A Genoa ellen feltétlenül nyernünk kell."
Ford: Fata
acmilan.com -
A két szurkoló tábor ellenségeskedése miatt,az olasz hatóságok úgy döntöttek,hogy a Rossoneri-szurkolók nem válthatnak jegyet a genovai mérkőzésre.(ez majd valószinűleg a San Siro-beli meccsen is így lesz a genovaiak számára - a szerk.).Az ügy egy Genoa-szurkoló meggyilkolására vezethető vissza,miszerint őt egy Milan-szurkoló késelte meg még 1991-ben.
forrás:transfermarketweb.com -
Hát remélem Nesta mihamarabb felépül, nagyon kellene a védelem közepére!!! -
Mindig vannak ellentmondásos hírek... Kinek lehet hinni? Melyik az igaz?? Tudja a fene... Remélhetőleg minél hamarabb a pályán lesz. -
annyira mégsem komoly:
Nesta egy kisebb hátsérüléssel bajlódik, ám az orvosok szerint csak rövid ideig nem állhat Carlo Ancelotti rendelkezésére, a vezetőedző azonban úgy határozott, hogy ha már a soros meccseken a védő nem játszhat, akkor őt hagyja ki a keretből. -
Alexnadre Pato ma ünnepli 19. születésnapját. A fiatal támadó tavaly nyáron igazolt a Milan csapatához, a brazil Internacional együttesétől.
A klub színeiben eddig 9 gólt szerzett tétmeccsen.
Boldog születésnapot! -
na ez nagyon nem jó hír... -
Ma a Milan hivatalosan is megerősítette, hogy a klub olasz hátvédje Alessandro Nesta nem lesz ott az első UEFA Kupa meccsen.
A világbajnok játékos a nyár elején szenvedett egy hátsérülést amiről az orvosok nem hitték volna, hogy ilyen komoly, de mint kiderült szinte biztos, hogy ezt a szezont kihagyja de a pályafutása is veszélybe került.
A Milan egész nyáron hangsúlyoztatta, hogy nincs gond a védelemben de most ezzel a sérüléssel igen komolyak a gondok.
Ancelotti továbbra is szemeli azokat a kiöregedett játékosokat akiket nyugdíjba lehetne küldeni mint Paolo Maldini és Giuseppe Favalli.