36664
  • LasCar16
    szerinted pl Seedorf megszakadna egy ilyen meccsen?
    acm.hu fórumán írta egy srác h Rickynek legalább két gólt kellett volna lőnie, aki ilyet kijelent egyből a sérülése után (talán ha 5 edzésen részt vett) az egy idióta, mai meccsnek nem a Milan hírnevének öregbítése volt a cél,nem is a győzelem hanem az h mozogjanak a fiúk és Carlo tisztában legyen a bevethető játékosok állapotával, Genoa elleni meccs lesz a fontos, ezt mindenki tudja, főleg Ancelotti
  • LasCar16
    akkor is hiányzott a kezdőnk 50%-a legalább, eddig még talán 2 hetet ha együtt edzett a teljes keret (Ricky,Nesta,Borriello nélül!!) nekünk a munka most kezdődik, ezáltala felkészülési meccsekből nem lehet kiindulni..
  • Palinko
    teljesen egyetértek, de azért tartani csak szabad, mert voltak magos szintű játékosok a pályán (főleg a mi oldalunkon :) ) akiknek azért legalább 2~2 es döntetlent kellett volna,vagy egy 0~0 , de 15 perc alatt 2 gólt egy ilyen csapattól és főleg a végén ami mindég is erősségünk volt, engem aggaszt na.
  • Nuno88
    igazad van h nem kell túl dramatizálni, de a felkészülés során 2 meccset ha nyertünk...
  • LasCar16
    Kazakhstan 1 - 3 Ukraine

2. gólt Sheva szerezte
  • LasCar16
    Pippo viszont megsérült, holnap több infót kapunk
  • LasCar16
    úgy h a 8 válogatott játékosunkon kívüli kerettel játszottunk egy olyan meccset amin a fő cél az volt h felmérje Ancelotti h a sérült és az új játékosok milyen formában vannak, de komolyan úgy bírom h mindenen ki tudtok akadni, ez egy olyan kezdő 11 volt amit soha a büdös életben nem fog együtt játszani, megint mindenki dramatizál az acm.hu fórumán, komolyan mondom ez az állandó pesszimizmus és a Kárló monnyon le egy edzőmeccs után már az idegeimre tud menni
  • Palinko
    áh... ha ez nem altatás akkor ideges leszek a genoa ellen IS
  • Yulcsa
    jah, remélem, amúgy
    Lugano 2 - 0 AC Milan
    lett a vége.
    De most akkor hogy van ez, hogy vb selejtező alatt barátságos?
  • LasCar16
    Yulcsa ez bulimeccs a felépült játékosainknak..., képzelem h milyen motiváltan játszanak a fiúk :D, majd a Genoa ellen ;)
  • Yulcsa
    74' Lugano 1 - 0 AC Milan
    khmm...
  • Yulcsa
    félidő, 0-0
  • Yulcsa
    26' Lugano 0 - 0 AC Milan
  • Yulcsa
    hogyhogy most is van barátságos meccs? :O
    most nem válogatott meccsek vannak világszerte?
  • LasCar16
    hahó stream a mai meccsre???
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti beszélt a mai meccsről, sérültekről és még néhány dologról.

Ma Lugano-Milan...

"Igen, ez a meccs fontos lesz számunkra, hisz a sérültek egy része visszatér.Kaká most fog játszani először Milan meccsen sérülése óta.Nem fogom az első perctől játszatni.Valószínűleg csak a második félidőben lép majd pályára.Viszont Senderos az első perctől játszani fog.Ez a meccs azért is fontos, mert ez alapján küldöm ki a csapatot a Genoa ellen."

Kaká és a Milan?

"Úgy érzem Ricky már nagyon jó emberré nőtte ki magát.Van akkora egyéniség mint Paolo Maldini vagy Rino Gattuso.Ami Rinot illeti sajnáljuk a sérülését de meg se fordult a fejünkben, hogy ezért ne játszhasson az Olasz válogatottban.Egyre jobban érzi magát és hamarosan visszatér."

Borriello?

"Az ő állapota is egyre jobb lesz és már végzett egy kevés munkát a csapattal.Csütörtökön ellátogat hozzá Martens doktor és ha azt mondja rendben, akkor ott lesz Genovában."

Meglesz a Scudetto?

"Nekünk csak arra kell törekednünk, hogy nagy eredményeket érjünk el.A Bologna ellen nem voltunk teljesen egészben, bár szép dolgokat mutattunk a közönségnek.Én úgy érzem, hogy egyszer megtaláljuk a bajnokság során a helyes utat, azt amikor minden játékosom egyszerre mozog és az összhang is kiváló lesz.Hogy melyik játék rendszert fogom alkalmazni?A kedvencem az amikor 4 védő, 3 középpályás és 3 támadó játszik.Az nem lényeges, hogy egy csatár van elől mögötte két irányító, vagy csak egy irányító és két csatár.Az új taktika amin dolgozunk az a 4-2-3-1.Ezzel a rendszerrel még egyszer sokat nyerhetünk.Bízom a sikerben."

Mit gondol Stefano Borgonovoról?

"Ő egy nagyszerű ember és ne felejtsük el egyszer a csapattársunk volt.Közel állt hozzánk.Tiszta szívből remélem, meggyógyul."

forrás: acmilan.com
  • horpeti
    Hm, jöhetne Wenger.. :))
  • szucsy89
    +uefát se lenne rossz megnyerni:)
  • LasCar16
    Ricky Kaká, az AC Milan brazil ásza a Sky Sport24-nek adott egy gyors interjút: "A tény, hogy idén nem indulhatunk a Bajnokok Ligájában, feldühít. De így legalább alkalmunk nyílik arra, hogy csak a bajnokságra összpontosítsunk. Így idén a Scudetto megszerzése az elsőszámú prioritásunk. A térdem rendben van. Ugyan az elmúlt napokban keményen edzettem, szerencsére nem éreztem semmiféle fájdalmat!"

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    hopp az holnap lesz bocsi bocsi :))))
  • LasCar16
    már megy a Lugano elleni barátságos meccs

kezdő:

Abbiati;
    Bonera, Senderos, Maldini, Antonini;
    Cardacio, Emerson, Ambrosini;
    Seedorf;
    Inzaghi, Pato.

cserek:

Kalac, Favalli, Kakà, Strasser (51), Gianola (52), Pasini (53), Romagnoli (54), Ruggeri (55), Angelilli (57).

• LasCar16
    Spanyol bírák vezetik a mérkőzést a San Siroban.A bíró Iturralde Gonzalez lesz,
    két segítője:Perez del Palomar és Nunez Fernandez lesz,míg a negyedik játékvezető Alverez sporttárs.
    A mérkőzésre jövő csütörtökön,azaz szeptember 18.-án kerül sor;a párharc győztese bejut az UEFA kupa csoportkörébe.

forrás:acmilan.com
  • LasCar16
    Merek má megin mikor sérült meg? csak nem a Bologna ellen, kezd formábalendülni erre meg :S na mind1 remélem Genoa ellen már játszhat :)
  • LasCar16
    A hétvégi Genoa-Milan meccs előtt az már eldőlt, hogy Kaká és Senderos elérhető lesz Carlo Ancelottinak, és az is biztos, hogy Gennaro Gattuso nem lesz bevethető a meccsre.További két sérült, Marek Jankulovski és Marco Borriello állapotát szerdán fogja felmérni a klub egy Lugano ellen játszott barátságos meccsen.

forrás: transfermarketweb.com
  • Rolka
    milyen köv szezon még most hétvégén csatlakozik :D:D
  • Nuno88
    Ha őket hozná én sem bánnám :D
  • LasCar16
    ha hozza Clichy-t ,Fabregas-t,Adebayort akkor jöhet :DDD
  • Nuno88
    CIRIP CIRIP
  • LasCar16
  • LasCar16
    Kakha Kaladze a Milan grúz védője üzent az olasz válogatottnak és annak kapusának Gianluigi Buffonnak.

Grúzia Udinében lép pályára szerda este Olaszország ellen a VB-selejtező 8. csoportjában.A Milan védője Kaladze szívesen megtréfálná a címvédőt.

"Jó lenne gólt rúgni Buffonnak"-mondta.

"A hétvégén játszott meccs után Írország ellen mindenki büszke ránk, igaz vesztettünk."

"Hallottam Gattusoról.Remélem minnél hamarabb a Milan rendelkezésére állhat.A meccs előtt kezet fogok Pirloval, de amint elkezdődik a játék, abba marad a barátság.Persze csak 90 perc erejéig."

"Olaszország roppant erős válogatott, de kiegyensúlyozott játékkal még sikerülhet egy pozitív eredményt elérni.Egy 1-1-es eredménnyel kitudnék egyezni.Remélhetőleg nem követjük el azokat a hibákat, amiket sajnos elkövettünk szombaton"-fejezte be.

Miután a hétvégén egyik csapat sem muatatott meggyőző eredményt, így mindkét csapatban dúl a bizonyítási vágy.

Marcello Lippinek, az olasz válogatott szövetségi kapitányának nélkülöznie kell három kulcsjátékost is, Gennaro Gattusot, Fabio Grossot és Alessandro Gamberinit.

Helyettük Alberto Aquilani, Antonio Nocerino és Andrea Dossenna léphet pályára.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    Paolo Maldini a Milan csapatkapitánya elmondta, nagyon jól kell játszaniuk a Genoa ellen, ha nyerni akarnak, mert nem szabad a véletlenre bízni a dolgokat.

IL Capitano biztos benne, hogy ha precízen játszik csapata előbb vagy utóbb bejönnek a pozitív eredmények.

"Szerintem egy ilyen jó csapatnak mint a Milannak minden meccsre fel kell készülnie és minden meccsen ugyanolyan jó teljesítményt kell nyújtani."

"Sok időnk van még jó eredményeket szerezni."

Paolo nyilatkozott a csatárbőségről is, bár ő ebben nem lát sok gondot.

"Igen sok támadó van, de ez az edző gondja"-mondta."Inkább legyen sok csatár mint kevés."

Szót ejtett a csk Senderos esetleges debütálásáról is.

"Neki elérhetőnek kell lenni Ancelotti számára.Az edzéseken jól játszott, de nem tudhatjuk, hogy kezdő lesz-e rögtön.Megvárjuk a válogatott meccsekről visszajövő játékosokat"-fejezte be.

• LasCar16
    Ricky Kaká a Milan brazil karmestere elárulta, őt nem érdekli a Manchester City ajánlata és soha nem szeretné elhagyni a Milant hacsak a klub nem akarna megvállni tőle.

Kaká távozása egész nyáron átjárta az angol és olasz sajtókat.A legközelebb a Chelsea volt a játékos megszerzéséhez.

Az átigazolási szezon azonban véget ért és a 26 éves brazil maradt a Milanban, de ettől függetlenül még nem hagyják békén Adriano Gallianiékat és jövő nyáron vagy akár már januárban a jelenleg a világ leggazdagabb klubja a Manchester City fogja rohamozni őket.

A másik klub amely nagyon akarta őt az a Real Madrid volt de a nyár vége felé olyan pletykák láttak napvilágot, hogy megvehették volna Rickyt, csak a vezetőség nem tartott rá igényt.

"Először a Madrid aztán a Chelsea.Mikor lesz már vége?"-kérdezte a La Gazzetta dello Sport szerkesztőségétől.

"A nyáron mindig különböző csapatok tesznek értem ajánlatot de azt, hogy távozhassak sosem kértem a klubtól."

"Csak akkor távoznék ha a klub vezetősége döntene így.Vagy ha már nem lennének célkitűzéseink egy szezonban, ami lehetetlen, de jó kapcsolatot ápolok a vezetőséggel és nem gondolok a távozásra."

Kakát az elmúlt év folyamán mindig különféle sérülések zavarták és most májusban megoperáltatta rakoncátlan térdét és sokan aggódtak az egészsége miatt.

"Tudom, hogy nagy a felhajtás a sérülésem miatt, de nem kell aggódni.A Genoa ellen visszatérek"-folytatta.

"Az előző szezonban nem tudtam kiváltani magamból a maximumot a sérülésem miatt.De most ebben az évben ígérem beleadok mindent."

"Tavaly nagyon sok kupasorozaton részt vettünk ami miatt nem csak én, hanem az egész csapat elfáradt.Ott voltunk Yokohamában a Klub VB-n vagy Montecarloban az Európai Szuperkupán.Nagyon fárasztó év volt"-fejezte be.

• Zsil
    érdekes összefüggés
  • Zsil
    thx
  • Yulcsa
    nem értem mi köze van Gattuso sérülésének az Inter vereségéhez, de te tudod :P
  • LasCar16
    :DDD

nyugtatgassad magadat, pár forduló és toppon leszünk akkor nektek szevasz van :D
  • limperatore
    legalább lesz mire fogni a vereséget
  • LasCar16
    A Milan brusztkirályának legalább 1 hónapot kell kihagynia,ami ugye azt jelenti hogy a szemptember 28.-án esedékes Inter elleni rangadóra sem tud talpraállni.A tegnapi röntgen kimutatta hogy Gatta bal karja több helyen is eltört,s az egy hónap még Gattusot ismerve sem rövidithető le hiszen,a sérülése kezelése 30 napot mindenképpen igénybe vesz.

forrás:acmilan.com
  • LasCar16
    Gattuso szerint:"Ugy be estem mint egy f.... .es ugy ereztem magam mint egy golf labda a lyukban.."
  • LasCar16
    itt egy magyar :)