Ricky Kaká a Milan brazil karmestere elárulta, őt nem érdekli a Manchester City ajánlata és soha nem szeretné elhagyni a Milant hacsak a klub nem akarna megvállni tőle.
Kaká távozása egész nyáron átjárta az angol és olasz sajtókat.A legközelebb a Chelsea volt a játékos megszerzéséhez.
Az átigazolási szezon azonban véget ért és a 26 éves brazil maradt a Milanban, de ettől függetlenül még nem hagyják békén Adriano Gallianiékat és jövő nyáron vagy akár már januárban a jelenleg a világ leggazdagabb klubja a Manchester City fogja rohamozni őket.
A másik klub amely nagyon akarta őt az a Real Madrid volt de a nyár vége felé olyan pletykák láttak napvilágot, hogy megvehették volna Rickyt, csak a vezetőség nem tartott rá igényt.
"Először a Madrid aztán a Chelsea.Mikor lesz már vége?"-kérdezte a La Gazzetta dello Sport szerkesztőségétől.
"A nyáron mindig különböző csapatok tesznek értem ajánlatot de azt, hogy távozhassak sosem kértem a klubtól."
"Csak akkor távoznék ha a klub vezetősége döntene így.Vagy ha már nem lennének célkitűzéseink egy szezonban, ami lehetetlen, de jó kapcsolatot ápolok a vezetőséggel és nem gondolok a távozásra."
Kakát az elmúlt év folyamán mindig különféle sérülések zavarták és most májusban megoperáltatta rakoncátlan térdét és sokan aggódtak az egészsége miatt.
"Tudom, hogy nagy a felhajtás a sérülésem miatt, de nem kell aggódni.A Genoa ellen visszatérek"-folytatta.
"Az előző szezonban nem tudtam kiváltani magamból a maximumot a sérülésem miatt.De most ebben az évben ígérem beleadok mindent."
"Tavaly nagyon sok kupasorozaton részt vettünk ami miatt nem csak én, hanem az egész csapat elfáradt.Ott voltunk Yokohamában a Klub VB-n vagy Montecarloban az Európai Szuperkupán.Nagyon fárasztó év volt"-fejezte be.