36664
-
Tehát akkor, valszeg
Dida-Antonini-Bonera-Kaladze.Jankulovski-Flamini-Seedorf-Ambrosini-Kaká-Borriello-Pato
egész korrekt felállás -
Carlo Ancelotti a Sportmediasetnek elárulta, hogy csütörtökön a kezdőben Alexandre Pato valamint Marco Borriello kezd majd, pihentetve Dinhot.
A Milannak régen volt ilyen pocsék szezon-kezdete a Serie A-ban de talán az UEFA Kupában tudnak javítani holnap este a Zurich ellen.
A klubbot komoly sérülések hátráltatják a jó szereplésben, újabban Andrea Pirlo sérült meg egy edzésen.
De Ancelotti kitalálta a nyerő csapatot.Pirlo helyén Seedorfot játszatja, míg Kaká kezd Patoval és Borrielloval a csatársorban.
Sheva mutatványa a Genoa ellen nem győzte meg az edzőt ezért ő a padon kezd.Csakúgy mint a klub másik aranylabdása Ronaldinho.
A másik nagy meglepetés Dida lehet.9 hónapja nem játszott végig tétmeccsen 90 percet.Ancelotti megadhatja neki a kellő bizalmat.
A védelembe visszatér Kaladze és Jankulovski.A másik nagy visszatérő Luca Antonini lehet.A felállás valószínűleg 4-3-1-2 lesz. -
Carlo Ancelotti nyilatkozott a csütörtöki UEFA-kupa mérkőzés előtt. Ennek oka minden bizonnyal az, hogy az edző alatt igencsak inog a kispad, ami akár fel is borulhat, ha még egy vereség becsúszna a héten.
Mint ismeretes, a Milan a lehető legrosszabbul kezdte a szezont, rögtön két vereséggel. A Genoa elleni kudarc után sokan úgy gondolták, hogy Ancelotti elbúcsúzhat az állásától, de később mindent tisztáztak Gallianival, és maradhatott a Milan kispadján.
Csütörtökön viszont újabb vizsga előtt áll a Milan, ugyanis az UEFA-kupa csoportkörbe jutásáért játszanak Milánóban, a svájci FC Zürich ellen.
"Az ember otthon mossa a szennyesét és nem a város közepén..." -mondta irónikusan Ancelotti.
"Természetesen ez egy nehéz helyzet, de én is és a játékosaim is azon vagyunk, hogy kikerüljünk ebből a gödörből. A klubvezetés szerencsére türelmes velünk."
"Az UEFA-kupa elvileg másodlagos számunkra, de jó lenne ha tavasszal is versenyben lennénk. Sőt, egészen a döntóig is elmenetelhetnénk." -zárta mondanivalóját Carletto.
Forrás: channel4.com -
Na ma meccs, remélem megszerezzük első győzelmünket a 08/09-s idényben... -
Ki az az állat, aki hajnali 2kor ott tud hagyni egy bulit??
Max. ha nyavajog a csaj, de Dinho esetében ez nem állt fenn.. Akkor meg?? Zúzza neki :D -
érdekes védelem lesz, ez lesz a . meccs de még nem állt ki ugyanaz a védelem... -
Egy fokkal jobb :)
Bár pont egy védőt pihentetni, amiből úgy is kevés van... na mindegy, remélem végre egy győzelmet ünnepelhetünk holnap! -
Nem sérült hanem pihenőt kapott... -
Zambrotta mióta sérült? :o :( -
Bonera lesz megin középen valszeg Kaladzéval ... jobbon szerintem Antonini, balon remélem Janku, kpálya meg rejtély előre meg jelenleg mind1 h kit teszünk Borriellonak játszani kell, benne vasárnap volt fantázia,.. -
Jah de Senderos még mindig sehol :||| -
ja egy hónap pihenő :DD Rino már a keretben
-
A Zurich elleni keret:
kapusok:Dida, Kalac
védők: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze
Középpályások: Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso
csatárok: Borriello, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho
Állitólag Dida véd majd -
dinho dinho... -
Ronaldinho a Brazil válogatottal sokáig edzett és pénteken tért vissza Milanelloba, ennek ellenére játszott a Milan bajnokiján.Egy edzés folyamán azonban Andrea Pirlo sérült meg elég komolyan és akár egy hónap kihagyás is várhat rá. Erről nyilatkozott Galliani:"Sajnos Pirlo nem játszik az elkövetkezendő pár meccsen.Ilyen sérülése még soha sem volt.Egyébként egy sérülés soha semlehet mentség egy vereségre.Van 27 játékosunk valaki csak tudja majd pótolni"-fejezte be.
forrás: transfermarketweb.com -
Thiago Silvat mára elég szorosan összehozták az Internazionale csapatával.A játékos ügynöke Paulo Tonietto Milánóban tárgyal, mégsem a Nerazzurokkal hanem a Rossonerokkal télen egy esetleges igazolásról.Az biztos, a játékos szinte biztos, hogy Milánóban folytatja pályafutását csak azt nem lehet tudni, hogy melyik csapatban.A védő iránt megvan az érdeklődés más csapat részéről is. Olyan klubbok mint a Sevilla, Villarreal vagy a Bayer Leverkusen is kiszemelték a brazilt.
forrás: transfermarketweb.com -
na azé ilyeneket ne írkáljunk -.- -
micsoda harcban leszünk az utolsó bentmaradást érő helyért -
az a baj h ezeket az angolokat senki nem fogja idén sem elkenni, talán a merda és a spanyolok okozhatnak nekik meglepetést.. -
hát jelenleg nem tudom eldönteni h kinél nagyobb a szar nálunk vagy a Rómánál... -
:D
Én a Romának drukkolok azért még, Internek semmiképp nem tudnék (na vajon miért? :D) Roma meg mégiscsak Olaszo. fővárosa, nem jönne rosszul, ha hazai pályán maradna a BL cím. El kéne kenni az Angolok száját végre... -
rokonlélek, én is szeretek a gyengének szurkolni -
Inter
-
ha már itt tartunk 1-2re el is kenték a romat... -
cfr cluj -
kinek drukkoltok BL-be? olyan válasz nncs, hogy senkinek xd -
ja láthattad tavaly is h milyenek voltunk Pirlo nélkül, most majd talán jöhet Emerson... Cardaciot nemtom h neveztük-e az UEFA kupába, ha igen akkor kezdjen ő... -
most ha nagyon gonosz akarnék lenni... "örülök" ennek a sérülésnek egy picit... Talán majd ez a kis pihenő alatt kicsit összeszedi magát, és esetleg más is bizonyíthat, és itt a hangsúly, hogy bizonyíthat, mert Pirlonak nem volt kinek... -
Ancelottit már rég ki kellett volna vágni..semmi motivációs erő nincs abban a paliban már....Zampapapesz ez ilyenből nem csinálna ekkora dolgot
-
Egyre nagyobb gödörben a milánói klub főleg úgy, hogy mostmár Andrea Pirlo sem bevethető a csapatba.
A Milan már elvesztette egyik alapemberét a középpályáról, Gennaro Gattuso személyében de most úgy látszik, hogy újabb tehetségét kell nélkülöznie Carlo Ancelottinak csütörtökön a Zurich ellen, Pirlo személyében.
A sérülés idejét még nem hozták nyilvánosságra, ám egy biztos, a játékos pénteken jelentkezik az orvosoknál egy vizsgálat erejére.
A Milan ma reggel jelentette be a sérülés, csak úgy mint a pénteki vizsgálatot és aztis írták, hogy milyest történik valami a játékossal egy közlemény formájában fel teszik oldalukra.
Pirlo sérülése akár több hétig is eltarthat.Az biztos, hogy ez a sérülés nem hiányzott a csapatnak pont egy fontos mérkőzés előtt.
Azonban úgy látszik, hogy Andrea hiányában szerepet kaphat Emerson vagy a fiatal Mathias Cardacio.A sok hiányzó ellenére Ancelotti csapata nyerni megy ki a pályára, hisz egy újabb vereséget már nem engedhetnek meg maguknak.
forrás. goal.com -
Carlo Ancelotti megúszta a találkozót, amit Adriano Gallianival folytatott ma délután. Úgy tűnik Carletto pozíciója már biztonságban van...
Galliani nem hagyta annyiban a dolgot, és a Genoa elleni vereség következtében ma délután összehívott egy krízistalálkozót, ahol Ancelotti mesterrel vitatott meg néhány fontos dolgot.
A lényeg, hogy Ancelotti pizíciója (nem megnyugtató) biztonságban van.
"A megbeszélésen megpróbáltuk meghozni a leghelyesebb technikai megoldást, és úgy érzem meg is találtuk azt." -mondta nyugodtan Ancelotti a krízistalálkozó után.
"Csak a csapatot érintő fontos dolgokról beszéltünk, másról nem esett szó."
A két órás megbeszélésen ott volt még Meeserman főorvos, Ariedo Braida sportigazgató, illetve Daniele Tognaccini, a csapat atlétikai edzője. -
oké várjuk :) -
jelenleg a via turatin van megbeszelesen carlo, braida, tognaccini es meerseemann gallianinal. gondolom estefele nyilatkozni is fognak, h mirol tarsalogtak. -
Carlo van akkora szakember h megoldja a problémákat, szerinte 3 hét közös edzés elég lesz... reménykedjünk mer ha nem akkor buktuk a Scudettot
Zürich(o),Lazio(o),Reggina(i),INTER(o) ... két hét alatt 4 meccs -
galliani nyilatkozott egy értelmeset, nagyon remélem hogy jól látja, és nem kell ancelottit egy kevésbé jó alternatívára váltani, de ha tényleg ancelottival van baj, akkor remélem belátják
"A helyzetünk kétségkívül nem rózsás, de nem kell túldramatizálni. A második félidőben egy jobb Milant láttam. Úgy gondolom, onnan kell folytatnunk. Most végre három hétig együtt edzhetünk, mivel nincsenek válogatott mérkőzések. A legtöbben az újak közül voltak távol. A helyzet csak javulhat.
Nem szeretném túlértékelni ezt a vereséget: egy kiváló Genoa ellen játszottunk, de az világos, hogy fejlődnünk kell. Addig is, sokadszorra, elismétlem: az edző pozícióját nem fenyegeti veszély.
Ugyanakkor meg kell találnia a helyes megoldást, és úgy gondolom, ez sikerülni is fog. Sem az elnök úr sem én nem gondoltunk soha a változtatásra.
A játékosok el tudják fogadni a vereséget, nem vesztik el a fejüket. A megoldás a feltétlen nyugalom és a munka. Tehát folytatjuk és előrefelé nézünk. Forza Milan!
Ford: Fata
Forrás: acmilan.com
-
óbazz, nem láttam a meccset, most nézem... De akkor nem lehetett valami nagy "élmény".. :(
Hát ennél csak jobb lehet, hajrá! -
hát érdekes szezonkezdet, én bízom a csapatban h kilábal ebből a mély gödörből, és a hétközi UQFA meccset hozzuk először majd szépen a többit. sokkal többet kell nyújtani a játékosoknak, és jó lenne ha felállna végre egy normális védelem! -
Reakció: Ancelotti
NyilatkozatokNyilatkozatok“A táblázatra nézve nincs miért optimistának lenni." - ismerte el Ancelotti
“Van időnk, hogy helyrehozzuk a dolgokat, és biztos vagyok benne, hogy meg is tesszük. Ez az én Milanom. Semmit sem kell tisztáznom az elnökünkkel vagy az általános igazgatónkkal, miután a klub nagyon közel áll hozzám. Folytatom tovább a munkám és nem foglalkozom azzal, amit az újságok írnak."
“Ha valamit jobban tudnak nálam, akkor mondják el nekem. Nálunk a klubban nem szokás, hogy bűnbakokat keresgéljünk."
“Inkább elemezzük a helyzetünket és megkeressük a megoldást a problémára. Képesek leszünk-e rá? Azt mondom, igen!"
"Ma két különböző félidőt láthattunk. Az elsőben nem találtuk a játékunkat, a másodikban azonban nyomást gyakoroltunk az ellenfélre. A fizikai állapotunk nem a legjobb, ezért nem vagyunk elég élesek, de ne feledjük el, nem volt sok időnk együtt gyakorolni a nyáron."
“Most, hogy a sérültek visszatértek és nincsenek válogatott meccsek, lesz alkalmunk közösen dolgozni. Szükségünk van arra, hogy a játékosainkat összeszoktassuk és most időnk is lesz rá."
Sokan úgy vélik, hogy pl. Ronaldinho leigazolását nem ő, hanem csak a vezetőség akarta.
“Én akartam szerződtetni Ronaldinhót. Ez az én Milanom." -reagált az edző
Forrás: channel4.com ” -
de ahogy látom már ők is észrevették, mert már nincs kiírva, hogy "Sport1"
marad a stream. -
na igen, ez az!
amúgy www.acmilan.hu