36664
-
Lazio meg simán veri a Fio-t 3-0 a rómaiaknak, ilyenkor kellene a 3 pont ... sőt a Juve is vezet -
nem jön össze a gólt -.-
-
Kéne a gól, Inter is döntetlen.. :) -
ha jól láttam, ő kérte a cserét, de remélem, csak elfáradt.
Nuno: akkor már 2-en vagyunk, gyerünk Sheva!! :) -
jah Borriello hosszan tolta meg sajnos :(
de Sheva betalál érzem!!! -
már váltotta Borriellot -
ha nem absszuk el az előbbi kontrát akkor már a zsebünkben lenne a meccs, de így -
fasza 1:1...
Shevchenkot már!!! -
isten bassza má meg h középen állandóan úgy szerencsétlenkedünk h szarul pattan a labda!!!!
Borriello ugye nem sérült meg? -
1-1 :S -
Kis híján kiállították Flaminit :S -
nekem tetszik ^^
Shevchenkot akarom végre!!! n.n -
köszi, mi a vélemény? :) -
egyetértek, Favalli szerintem sem Milan szintű játékos már. -
Favalli mi a lófaszt keres a csapatban még??? Antonini, Seva és Dinnyó is jöhetne maj.. Borriello pihenhetne
nem kellene ennyire magunkra húzni a Regginát, kellene még egy gól a biztos győzelemhez, védelmünk a mai napon is hagy kívánni valót maga után ... -
Seedorf megcsinálja a nehezét kioszt egy kötszert utána meg csúnyán elpasszolja ... -
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=19225&part=sports -
de szép fejes volt :)
na betettem a Yulcsa által linkelt képet :) -
van steam?? Most a Róma meccset figyeltem, hogy lássam, ha gól:D -
végre van egy olyan csatárunk aki fejelni is tud :P -
0-1 Borriello -
Borriello 1-0 ide!!! :D -
nekem teccik :)
REGGINA: Campagnolo; Lanzaro, Cirillo, Santos; Vigiani, Barreto, Carmona, Hallfredsson, Costa; Brienza, Corradi.
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Favalli; Flamini, Gattuso, Seedorf; Kakà; Pato, Borriello.
-
Ancelotti nyilatkozat
Carlo Ancelotti Milanellóban tartott sajtótájékoztatót
A CSAPAT KONDÍCIÓJA
“A Lazio meccs után Borriello és Gattuso még nem regenerálódott, hiszen sérülés után játszottak vasárnap. Jankulovksi összeszedett egy rúgást a találkozó végén, ezért ő is pihenőt kap. Most sem vagyunk sokkal jobb állapotban, mint az elmúlt két mérkőzés előtt, fizikailag azonban tudunk fejlődni. A legfontosabb, hogy egységesek maradjunk, mert akkor képesek leszünk túljutni a problémákon, melyek szinte minden szezon elején jelentkezni szoktak."
A REGGINA ELLENI BAJNOKI
“Reggio Calabriában játszani mindig nehéz, de nekünk pontokra van szükségünk. Reggina keretében kicserélődött pár játékos, ezért még keresik az igazi játékukat. A mérkőzés fontos lesz, mert megmutatja majd, sikerült-e megértenie a csapatnak, hogy mire van szükség a sikerhez. Jól kell szerepelnünk, megfelelő hozzáállással kell pályára lépnünk. Ezen a meccsen is három pontot lehet szerezni, de egyúttal lehetőség is arra, hogy bebizonyítsuk magunknak, rendelkezünk a sikerhez szükséges képességekkel."
AZ ÖSSZEÁLLÍTÁS
“Abbiati őrzi majd a kaput, Zambrotta és Favalli lesznek a szélső védőink, középen pedig Bonera és Kaladze kap lehetőséget. A középpályán biztosan kezdő lesz Flamini és Kaká.
CÉLOK A SZEZONBAN
“Silvio Berlusconi elmondta, hogy a céljaink a bajnoki cím és az UEFA Kupa megnyerése, de szerintem ez senkinek sem újdonság. Ő mindig optimista és pozitívan gondolkodik. Szerintem helyes, hogy magas elvárásaink legyenek az idényre, a csapat pedig rendelkezik a megfelelő képességekkel, hogy megvalósítsuk ezeket. Persze most még nem tudhatjuk, hogy mi valósul majd meg ezekből, de mindenképpen optimistának kell lennünk. Mindenki, aki a Milanban játszik, tisztában van ezzel."
SHEVCHENKO
“Ő egy gólérzékeny csatár, aki mindig támadó szerepkörben játszik. Sheva bárkivel képes együtt játszani."
RONALDINHO
“Dolgozik és fejlődik. A kondíciója még mindig nem tökéletes, de lépésről-lépésre egyre közelebb kerül hozzá. Nyugodtnak és higgadtnak látom."
GATTUSO
“Kicsit fáradt, de ez nem meglepő, tekintve mennyit dolgozott a Lazio ellen. A keze nem okoz problémát."
BORRIELLO
"Vasárnap este bizonyította rátermettségét és elhivatottságát. A hozzáállása pontosan olyan volt, amit a közönség elvár egy játékostól."
NESTA, INZAGHI ÉS SENDEROS
“Nesta felépülőben. Sikeresen túl van a hátproblémáin, de most még el kell végeznie azt az alapozást, amin a többiek már átestek. Időre van szüksége, hogy teljesen visszanyerje a kondícióját. Inzaghi és Senderos jövő héten térhet vissza."
MOURINHO
“A tény ,hogy nem jelent meg a Lecce elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, nem annyira komoly dolog. Elképzelhető, hogy a másodedzőjének akart lehetőséget adni, és amennyiben ez így volt, akkor ez egy szép gesztus, ugyanis az edzők mögött remek szakemberek dolgoznak, akik rendszerint a háttérben maradnak."
acmilan.com -
köszönöm! :)
mi a véleményetek arról, hogy a háttér lehetne egy fekete alapon elhelyezett Milan logo? valahogy túl pirosnak érzem az összképet :D
pl: -
Flamini: Nem volt krízis
A Milan nyáron igazolt középpályása szerint a lombard gárdánál nem okozott krízist az első két elvesztett bajnoki.
A Milan labdarúgócsapata hatalmas csalódást keltett szezonkezdetével, a nyáron megerősített gárda a Bolognától és a Genoától is vereséget szenvedett. A milánóiak azóta már összekapták magukat, nyertek az UEFA-kupában és a bajnokságban is. Szerdán a Reggina lesz a Milan ellenfele, míg vasárnap városi derbi vár Carlo Ancelotti csapatára.
- Sosem volt krízis. Az természetes, hogy egy nagy csapatnál folyamatosan csak a győzelem elfogadható, ezért a jövőben folytatni kell az elmúlt hetekben elkezdett munkát – jelentette ki Mathieu Flamini, aki már az Inter elleni rangadót is megemlítette:
- A derbi nagyon fontos meccs lesz, mindent megteszünk a győzelemért. Érdekes lesz Jose Mourinho gárdája ellen küzdeni, a portugál remek edző, ezt az elmúlt években folyamatosan bizonyította.
samsungsport.hu -
istenkirály a logód Yulcsa :) -
Épp most van a Képes Sportban is egy ilyen "Milanos verdák" összeállítás :) Ott Maldini pl. Aston Martinnal, Kaladze Ferrarival, Abbiati és Gattuso BMW-vel, Nesta, Zambrotta, Pirlo és Ambro Porschéval, Pato, Kaká, Ronnie, Audival szerepel. -
végre Nesta!!!
gyerünk Sandro gyorsan pótolj be mindent!!! ^^ -
Nesta felépült a hátsérüléséből, de mivel lemaradt, be kell hoznia a felkészülést, ez időbe telik.
Inzaghi és Senderos ellenben a jövő héten már rendelkezésre állnak.... -
ejj bazdmeg Ricky :DDD -
-
Sajnos marad a netes nézés, mert a Sport1 a Genoa-Roma-t adja élőben. -
Carlo Ancelotti egyelőre csak a holnapi, Reggina elleni meccsre fókuszál, és a derbyre csak a szicíliai kirándulás után gondol.
A Rossoneri úgy látszik, hogy magára talált, miután az UEFA-kupa győzelem után a bajnokságban is megszerezték az első diadaljukat, méghozzá meggyőző játékkal. Ha Maldiniék ezt a lendületet meg akarják tartani, akkor holnap Reggio Calabriában muszáj lesz begyűjteniük a 3 pontot.
De az igazán nagy falat csak ezután jön, méghozzá a Derby della Maddonina, azaz a Milan-Inter rangadó.
Ancelotti azonban óva int mindenkit, szerinte egyelőre csak a következő meccsre kell koncentrálni.
Carlo Ancelotti:
"A Reggina elleni bajnoki egyelőre elsőbbséget élvez a derbyvel szemben."
"Ez egy jó alkalom lesz megmutatni a képességeinket. Feltétlenül meg kell szereznünk a győzelmet, lehetőleg jó játékkal. Mint a Lazio ellen..."
"Remélem, hogy a holnapi meccsen megmutatják a fiúk az érettségüket, mert ez egy kitűnő alkalom lesz arra, hogy végleg kilábaljunk a gödörből."
"Bár nem játszottunk annyira rettenetesen, de most sem vagyunk hibátlanok."
"Ha határozottak maradunk, és csapatként dolgozunk, a minden év elején fellépő rossz formának véget vethetünk."
"A Reggina sokat változott, de a problémáik még mindig ugyanazok - Összességében egy szoros meccsre számítok, egy olyan csapat ellen, akinek szintén nagy szüksége van a 3 pontra." -
A Milan képviselője, Gian Valerio Lombardi, és Vincenzo Indolfi rendőrfelügyelő bejelentette, hogy szigorításokat léptetnek érvénybe, a hétvégi Milan-Inter derbyt illetően. Az erőszak és a rendbontás elkerülése végett minden szurkoló csak egy jegyet vehet meg az aktuális jegyirodában.
Forrás: tmw.com -
Silvio Berlusconi, az olasz első osztályú AC Milan labdarúgó-egyesület tulajdonosa kiadta az ukázt a Lazio elleni fantasztikus vasárnapi győzelem után, illetve egy héttel az Inter elleni derbi előtt: bajnokságot és UEFA-kupát kell nyernie a csapatnak. Először is azonban születésnapi ajándékot vár a miniszterelnök a városi rangadón, amelyet születésnapjának előestéjén rendeznek szeptember 28-án.
A botrányos szezonkezdet ellenére Silvio Berlusconi úgy véli, teljesíthető a klub minden célja az idényben, a miniszterelnöki megbízatása után klubelnök pozícióról nyáron lemondó milliárdos megerősítette, címeket kell nyernie a piros-feketéknek az idényben.
"Azt hiszem nem is volt olyan év, amikor nem tettem volna ilyen kinyilatkoztatást, ez az év sem kivétel. A scudettót és az UEFA-trófeát akarom! Ezzel a magamét megtettem, most a fiúk következnek. Ha nem leszünk versenyben ezekért a címekért, akkor a szurkolótábor és én is csalódott leszek, arról nem is beszélve, hogy én egy kicsit többet költöttem náluk az egyletre" - mondta el Berlusconi egy milánói étteremből kilépve a La Gazzetta dello Sport napilapnak vasárnap este.
Az egy személyben politikus, bankvezér, médiacézár, ingatlanvállalkozó, és futballklub-tulajdonos Berlusconi a hétvégi Inter elleni derbiről is szívesen beszélt:
"Születésnapi ajándékot várok a csapattól vasárnap. Igen, üdvözölni fogom Mourinhót is, akivel azonban még soha sem találkoztam, nem nagyon tudok róla semmit. Nem követem a sajtót sem mostanában. Azt tudom, hogy az Inter edzője, és hogy korábban a Chelsea-é volt. Holnap azért felhívom" - mondta Berlusconi csibészes mosollyal az arcán.
(sporthirado.hu) -
tuti kamu-.- -
Ronnie meg drogügybe keveredett, mi jön még? :D:S -
Favallit miéééééért? :S:S -
Favalli -.-
Remélem Sheva is helyet kap a kezdőben...