36664
  • Yulcsa
    talán még nem kezdték el az adást, próbáld meg olyan 20:30 körül.
  • doncsika
    nem tudjátok ez a justin tv mér nem müködik azon szerettem volna nézni a meccset.
  • Yulcsa
    helyes xd :)
  • LasCar16
    sikosítót azé hasznájj :Ddddd
  • Nuno88
    még 1 óra, addig magamba kell gyűrni egy hálózat lecimecit :D
  • LasCar16
    wazze ezt már kanállal
  • Palinko
    jólesz kábé ilyen sorrendben :D
  • limperatore
    hülye vagy :D eltöröm a sörös korsót a fejükön :}}
  • LasCar16
    nehogy megverjenek a lokalizált Milan ultrák :ASDAS
  • limperatore

:D
  • limperatore
    itt van mellettem egy kocsma ahol plazma tv-n lesz a meccs, de csak egyedül megyek nézni elég érdekes lesz na mindegy :D
  • LasCar16
    csajt azé nem linkelek mer akkor Yulcsának is bekéne linkení fer alapon vmi csippendél faszit :ASDAS
  • LasCar16

• Palinko
    még nem kezdődik addig dobálhatsz be hangulat keltő képeket :D
  • horpeti
    Apa ménemkezdődik???? :DDD
  • LasCar16
    Ma este játsza a Milan és az Inter az ősz egyik legjobban várt olasz bajnokiját, és természetesen rengeteg a meccs előtti nyilatkozat mindkét oldalon. Ezúttal Rino Gattuso, a Rossoneri csapatkapitány-helyettese adott interjút a Milan Channelnek.

Gattuso törött kézzel is nagyszerűen játszott a Milan legutóbbi két mérkőzésén, és a derby előtt is bizakodóan, és mint mindig, most is jókedvűen nyilatkozott.

"Nagyszerű lenne gólt szerezni a derbyn, különösen ebben a szezonban, amikor a média úgy állítja be, hogy inkább Jose Mourinho, és nem az Inter ellen játszunk." -viccelődött Gattuso a Milan Channelnek adott nyilatkozatában.

"Sajnos nem a legjobban kezdtük a szezont, de a Bologna elleni nyitómeccsen igazán nem szolgáltunk rá a vereségre. Hihetetlen, hogy mennyire nem volt szerencsénk. Annyira nagy volt bennünk a győzni akarás, hogy a végén kikaptunk. Ha 10-szer újrajátszanánk azt a meccset, biztos hogy mindig 4-1, vagy inkább 5-1 arányban győznénk."

Kaká a héten a vereségeknek az okait kutatva azt mondta, hogy talán a csapat túlságosan önelégült volt, és csak a tehetségükben bíztak, de ez kevés volt. Gattuso egyetértett a brazil aranylabdással.

"Hiába van rengeteg bajnok van a Milanban, sőt még lehet 100,000 tehetségünk is, hit és harc nélkül nem fogunk győzni."

"De a dolgok megváltoztak, mert sokkal egységesebbek lettünk, és újra együtt tudunk harcolni a sikerért. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy állandóan zavarba jöjjünk - MI vagyunk a Milan." -lelkesedett Rino.

"A győzelmek nem fognak maguktól jönni, attól, hogy három aranylabdás is van a keretünkben."

Gattusóból sosem hiányzott a hit és a harci szellem, de nemrég közel került ahhoz, hogy elhagyja a Milant.

"Az, hogy még mindig itt vagyok, kizárólag Adriano Gallianinak köszönhető. Nem engedte meg, hogy más klubokkal tárgyaljak. Ennyit mondott nekem: Te vagy a Milan, és itt maradsz."

"Egyébként senki sem akarta, hogy távozzak, a feleségem sem. De azokban az időkben elvesztettem a hitet, és a koncentrációt. Nem gondoltam komolyan, hogy a csapat egyik fontos tagja vagyok. Nem a csapattársaim hiábja volt ez, kizárólag az én pillanatnyi megingásom kavart egy kis vihart."

Forrás: channel4.com
  • LasCar16
    KEZDŐGGYÉ MÁÁÁÁÁ!!!! :D
  • horpeti
    óthx. Akkor még nem késtem le. :D
  • Yulcsa
    Sport 2
    20:30
    Olasz bajnokság, Milan-Inter, 5. forduló - élő
  • horpeti
    mikor lesz a meccs, hol?
  • Kaplartom
    3-2-ide, Gólszerzők: Pato, Seedorf, Shevchenko:P
  • Yulcsa
    Szerintem Pato és Sheva góljával 2-1-re nyerünk.
  • Nuno88
    Nagyon jó lenne ha ma este szerezné meg első találatát ^^
    Már nagyon várom a meccset!
  • LasCar16
    Ronaldinho Gaucho élete első milánói derbyjére készül, és állítása szerint készen áll arra, hogy kezdőként pályára lépjen.

Vasárnap jön a várva várt Derby Della Madonnina, azaz az Inter-Milan. A Nerazzurri vezeti a bajnokságot, mögötte 4 ponttal lemaradva a Milan.

Ronaldinho már alig várja, hogy élete első derbyjén pályára léphessen, de Carlo Ancelottin fog múlni, hogy helyet kap-e a brazil zseni, vagy sem.

"Ez az alkalmazkodás időszaka. Spanyolországban más fajta játékot játszottam, de most alkalmazkodnom kell, és idővel úgy érzem jobb lesz minden." -mondta Ronaldinho.

"A szurkolók mindig kimutatják a szeretetüket irántam. Már alig várom, hogy megszerezzem az első gólomat. Ha betalálok, az azoknak fog szólni, akik kimutatják felém az érzéseiket."

"Készen állok a derbyre, és remélem, hogy játszani fogok."

Mindezek ellenére elképzelhető, hogy Carlo Ancelotti a kispadra fogja leültetni Dinhót, és csak a második félidőre fogja tartogatni az Inter fáradtabb védői ellen...

Forrás: goal.com

na kíváncsi vagyok h Carlo megveri-e taktikailag Mourinho-t :D
  • LasCar16
    Jankulovski teljesen felépült, Pirlo jól halad a gyógyulásban, Borriello izom-problémája pedig nem súlyos: Íme a heti körkép a sérültekről.

MAREK JANKULOVSKI: "Tegnap már a csapattal edzett. Teljesen felépült, holnap már bevethető lesz.

ALESSANDRI NESTA: "Sandro már az utolsó gyakorlatokat végzi a fizikotherápiás kezeléseken. Hétfőtől kezdi el a keményebb munkát. Az októberi VB-selejtezők után már remélhetőleg fel fog épülni. A következő napokban kiderül, hogy milyen nehézségű munkát tud már elvégezni."

PIPPO INZAGHI: "Filippo hétfőn fog átesni egy teszten. Reméljük, hogy minden a legjobban alakul, és akkor kedden már teljesfokú edzésmunkát végezhet."

MARCO BORRIELLO: "Marcónak a bal oldali combjában van egy kis izomprobléma. A ma reggeli vizsgálatok után kiderült, hogy a sérülés nem komoly, akár már 10 nap múlva viszontláthatjuk őt a pályán."

ANDREA PIRLO: "Andrea is ma ment át egy ekográfikus vizsgálaton, ami bizonyította a haladását. Október 9.-én, vagy 10.-én egy újabb teszten fog átmenni. Kifejezetten jól halad a felépülésben.."

PHILIPE SENDEROS: "A védő a Genoa elleni meccs előtti edzésen sérült meg, és sajnos még most is fájdalmak gyötrik. Továbbra sem tud a csoporttal edzeni, ezért jövőhét elején újra kivizsgáljuk."

Forrás: acmilan.com

azért Senderos érdekes..
  • Nuno88
    Here are Carlo Ancelotti's 19 called up players for the derby:

Abbiati, Dida, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

Unavailable players: Nesta, Senderos, Pirlo, Borriello, Inzaghi.
    Not called up players: Darmian, Viudez.

acmilan.com
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti megtartotta a derby előtti szokásos sajtótájékoztatót, ahol a csapatot érintő témákról fejtette ki véleményét.

CARLO ANCELOTTI:

"Hogy ki lesz a kezdőben? Hét ember nevét árulom el: Abbiati, Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski, Gattuso és Kakà. A többi posztra van bőven jelölt, de csak holnap fogom elmondani a teljes kezdőt. Nagyon fontos találkozó lesz vasárnap, és egyben egy kiváló alkalom arra, hogy bebizonyítsunk mindenkinek, hogy végleg kilábaltunk a gödörből.

"A lehető legerősebb csapat ellen fogunk játszani. Ez óriási motivációt jelent számunkra. Lélekben mindig ott kell lennünk, mindenkinek meg akarjuk mutatni a játékunkar, a bátorságunkat."

"A csapat sokat javult ez elmúlt hetekben, lassan kezdünk visszatérni a régi formánkhoz."

"Az Inter fő erőssége Ibrahimovic, aki a kontratámadások főoszlopa. Az Inter hiányosságai? A Nerazzurri minőségi csapat, és csak úgy tudjuk őket hibára kényszeríteni, ha a legjobbunkat nyújtjuk. ellenük."

"A fő célunk, hogy sok gólt szerezzünk, és egyet se kapjunk. A védelem néhány hiányossága nemrég felszínre került, de úgy érzem összességében ezen is sikerült javítanunk. Nem lehet mindig abban bíznunk, hogy mindig több gólt rúgunk, mint amennyit bekapunk."

"Az esti meccseinket eddig mindig megnyertük. Ennek az okait sajnos nem tudom. Ha tudnám, akkor nappal is képesek lennénk a győzelemre."

"Mourinho? Nincs kedvem ahhoz, hogy a derby előestéjén bármiféle üzenetet továbbítsak neki. Ő egy nagyon tehetséges edző, aki hamarosan nagy eredményeket fog elérni az Inter kispadján. A kommunikációja sajátos, de intelligens. Nem találom bosszantónak őt. A filozófiája nem változott. Amit a Portónál és a Chelsea-nél megcsinált, az Internél is megpróbálja. Tehetséges edző, mert képes a változásra. Ő ugyanaz az ember maradt, aki volt eddig is."

"Dinho egyre jobb. Fontos, hogy folyamatosan velünk eddzen."

"Sheva egy lelki teher az ellenfélnek? Igen, nagyon sokat foglalkozik a játékával. Sokat fog még nekünk segíteni."

"Úgy kell felkészülni egy ilyen derbyre, hogy kizárólag a saját csapatunk minősége lebegjen a szemünk előtt, a többi nem érdekes."

"A holnapi meccs nem fogja különösebben befolyásolni a Scudettóért folyó versenyt. A lényeg, hogy véget érjen a negatív szériánk, és egy úk korszak kezdődjön el. Már sikerült levetkőznünk az idény eleji botladozást, de a Roma és a Fiorentina is nemsokára a régi lesz. A Romának a sok sérült miatt van nehéz dolga, míg a Fiorentinának még össze kell szoknia, hiszen felfrissült a keretük nyáron, de jó úton haladnak."

"Pato a kritikák után magára talált, és újra formába lendült. Ő jól van, nyugodt, jókedvő és cseppet sem feszült. Egy igazi profi. Ki kell használnia a gyorsaságát az Inter ellen is, ahogy ezt megtette a Lazio-, és a Reggina-meccsen is."

"Igaz, hogy találkoztam a Chelsea vezetőivel, de csak és kizárólag a labdarúgásról volt szó, és nem hatalmas pénzösszegekről."

"Borriello hiánya? Nem lesz könnyű nélküle, hisz az elmúlt mérkőzéseken fantasztikusan játszott, a csapat biztos pontja volt. Nélküle kevesebb lesz a hosszú, előre lőtt labda, és annál több rövid passzal próbálunk meg játszani."

Forrás: acmilan.com
  • horpeti
    Cordoba középső védő rulZ :D
  • Nuno88
    istenkirályos :D
  • limperatore
    jó a középső védelmetek :DD
  • LasCar16

• LasCar16
    na látod ennyire vagy te Inter drukker asDAS

HÁTTÉRZENÉNEK HA LEHET A TOPIKBA :DD
  • limperatore
    hol nyiltakozta?:o
  • LasCar16
    ne kamuzzá má, tudom h kedvelsz minket.. Adriano nyilatkozott is h jöhetett volna a nyáron, akkor tuti befanoltál volna :Dasasdas
  • LasCar16
    beszarás :DDDD himnuszunk rock remixben :DDD
  • limperatore
    nem, vki kidobta az ablakbol felettünk és az erkélyünkre esett ;)
  • LasCar16
    © Matthewpamer "Rest in Peace Matthewpamer"
    2004. júl. 06. 16:33 | privát | válasz erre | #24
    csak le ne zuhannyatok!

matyi első hsz-e a topikba :DD
  • LasCar16
    matyi te befanoltál nekünk h vettél mezt?
  • limperatore
    remélem hogy ők kezdenek mert akkor nincs mitől tartanunk :DDD
  • limperatore
    jajj de vicces vagy nekem ilyen van milánba csak én rá is kuláztam xd